Ο παιδεραστής υπουργός, ο παιδεραστής πολιτευτής και όσοι τους συγκάλυψαν

Αηδίασε η κοινωνία με όσα ήρθαν στο φως από τις παρακολούθησης της ΕΥΠ. Παιδεραστής τέως υπουργός, λαμβάνει «σύσταση» για ανήλικη κοπέλα από πολιτευτή. Το κορίτσι είναι μόλις 17 χρόνων, ήταν εκδρομή με τους γονείς του, αλλά του υπουργού του φάνηκε μεγάλη σε ηλικία!

Ποια καθάρματα συγκάλυψαν την συμμορία των πολιτικών – παιδεραστών; [διάλογοι]

Ο πολιτευτής για να τον μεταπείσει, κάνει λόγο για τις «αρετές« του κοριτσιού. Ότι είναι «για πολύ ξύλο« και ότι δέχεται ομαδικό σεξ. Και φυσικά τα ναρκωτικά στην πρώτη γραμμή.

Αυτοί οι διάλογοι δεν είναι από κάποια ταινία του Netflix στην Κολομβία. Είναι στην Ελλάδα. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι ατιμώρητοι. Κάποιοι τους κάλυψαν. Και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν, γιατί είναι απολύτως λογικό κάθε μη ανώμαλος έλληνας πολίτης να θεωρήσει ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κύκλωμα. Κύκλωμα με δύναμη πολιτική, δύναμη δικαστική, δύναμη στις διωκτικές αρχές. Και φυσικά πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Που ακόμα και σήμερα όταν οι διάλογοι έχουν έρθει στο φως, κάνουν ότι δεν ακούν.

Οι παιδεραστές είναι το πιο επικίνδυνο αλλά και ισχυρό κύκλωμα. Όταν φτάνεις στο σημείο να κακοποιείς παιδιά, είσαι ικανός και για τα μεγαλύτερα εγκλήματα, για τις μεγαλύτερες προδοσίες. Εάν υπάρχουν ακόμα υγιή στοιχεία στο πολιτικό σύστημα, αναμένουμε από Δευτέρα ανένδοτο αγώνα προκειμένου να αποκαλυφθούν τα καθάρματα και όσοι τους κάλυψαν.

πηγή

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο παιδεραστής υπουργός, ο παιδεραστής πολιτευτής και όσοι τους συγκάλυψαν”

  1. Απορώ, απορώ !!! Δηλαδή, δεν σας φτάνουν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ και θέλετε να τιμωρήσετε τους παιδεραστές ??? Σας παρακαλώ, η μετρό η παιδεραστές. Ο πρωθυπουργός μας, δεν προλαβαίνει όλα !!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s