olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Οι νεοδημοκράτες αποθέωσαν τον γίγαντα Φωτήλα, αποχωρώντας ομαδικά!

Posted by olympiada on December 16, 2018

Έκθαμβοι από την λάμψη του Αστέρα της πολιτικής Ιάσωνα Φωτήλα, μην μπορώντας να αντέξουν τόσο φως, αποχώρησαν μαζικά από την αίθουσα οι νεοδημοκράτες όταν ανέβηκε ο Τιτάνας της πολιτικής στο βήμα.

“Το ξέρω δεν με θέλετε, σας προκαλώ ξινίλα, είμαι πασοκοδεξιός σαν τον μικρό Φωτήλα!”. Όπως θα έλεγε και ο ποιητής.

5 Responses to “Οι νεοδημοκράτες αποθέωσαν τον γίγαντα Φωτήλα, αποχωρώντας ομαδικά!”

 1. Αυτονόητα said

  Η ΝΔ πρέπει να ηττηθεί πανηγυρικά στις επόμενες εκλογές.

  Μόνο έτσι θα σπάσει το απόστημα και θα ξεκινήσει η επόμενη μέρα…..

  • axxaxaaxxaxaxaxaaxxaaxxaax said

   αχθοφόρος εμπόρευμα!!!! Αχχααχαχχαχαχαχχαχαχαχ ο ριχάρδος και ο πέτσικος χααχχαχαχαχαχαχαχααχχααχ

  • +++++++ said

   Αυτό το απόστημα αν δεν σπάσει μόνο του θα το σπάσει ο ελλ. λαός στις κάλπες sooner or later.
   Το άλλο, το κρυφό, θα το σπάσει με προσωπική του επέμβαση ο φυσικός Ηγέτης της Ελλάδας αν . . ποτέ . . σκάσει μούρη στην Βουλή και μόνο τότε θα ξεκινήσει η επόμενη μέρα.

 2. Αυτοί είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί σώστες της Μακεδονίας said

  Όπως οι χαφιέδες γκεσταπίτες έτσι και αυτοί οι χαφιέδες υποδείκνυαν ποιους έλληνες να συλλάβουν στη Θεσσαλονίκη. Όπως στην κατοχή κατέδιδαν τους έλληνες εβραϊκής κοινότητας και καταγωγής για να τους στείλουν στα κολαστήρια του Άοσβιτς.
  Έβγαλαν οι γκεσταπίτες τα καμιόνια. Κουκούλα και περιβραχιόνιο αναβίωσαν την καταγωγή τους τις χρυσές φασιστικές εποχές τους. Συριζοχρυσανθελ απομεινάρια
  δοσίλογων παπαδημούλιδων νοσταλγών της βέρμαχτ οι αριστεροί πάντα

 3. Αυτονόητα said

  Η χειραψία Μητσοτάκη-Κωσταράκου στο συνέδριο της ΝΔ και ποιοι διαψεύδονται

  Από Militaire News – 16/12/2018 | 15:13

  Επελέγη από διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού, απ΄ ευθείας για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ ,Γεωργίου Παπανδρέου. Παρέμεινε στη θέση του με όλες τις κυβερνήσεις που ακολούθησαν, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη κυρίως του Αντώνη Σαμαρά, όταν έγινε πρωθυπουργός. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον διατήρησε στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ και δεν έφερε κανένα απολύτως εμπόδιο στην τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ, η οποία ήταν “κλεισμένη υπόθεση” από την εποχή Σαμαρά.

  Προς το τέλος αυτής της θητείας άσκησε μέσω facebook κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι έχει συμφωνήσει στην πρόταση που του έχει γίνει από τη ΝΔ για τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πολλές από τις συνιστώσες της ΝΔ -ναι έχει συνιστώσες η ΝΔ- οργισμένα διέψευδαν αυτά τα σενάρια. Ήταν από τις συνιστώσες που γνωρίζουν τις ΕΔ και αφουγκράζονται το κλίμα. Οι ίδιες συνιστώσες διέψευδαν ότι ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ θα παρευρεθεί στο συνέδριο της ΝΔ.

  Το πλάνο με την χειραψία Κυριάκου Μητσοτάκη-Μιχ.Κωσταράκου υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου ΄Αδωνι Γεωργιάδη διαψέυδει αυτές τις συνιστώσες και επιβεβαιώνει αυτό που σε ανύποπτο χρόνο έχουμε γράψει: η ΝΔ είναι εκτός τόπου, χρόνου και κλίματος σ΄ ότι έχει να κάνει με τις ΕΔ!

  Τις ημέρες που Τσίπρας και Καμμένος επέστρεψαν εφάπαξ αναδρομικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλοσωρίζει στο συνέδριο του κόμματος του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που η θητεία του συνέπεσε με τις πιο άγριες περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών!

  Όχι δεν σημαίνει αυτό ότι θα πάνε οι στρατιωτικοί να ψηφίσουν Τσίπρα ή Καμμένο. Αλλά απ΄ όλων των μυαλό πέρασε ότι μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια υπήρξε επιτέλους μια επιστροφή χρημάτων σημαντική.

  Το απολύτως βέβαιο είναι ότι οι στρατιωτικοί δεν θα σπεύσουν να ψηφίσουν ΝΔ λόγω της χειραψίας της φωτογραφίας.

  Ο κάθε στρατιωτικός θα αποφασίσει μόνος τι θα ψηφίσει και γιατί. Έχουμε πολλές φορές γράψει ότι οι στρατιωτικοί ΔΕΝ είναι πρόβατα. Σίγουρα όμως δεν είναι και χρυσόψαρα για να έχουν μνήμη λίγων δευτερολέπτων.

  Για τον κ.Κωσταράκο ,για τον οποίο οι απόψεις μας είναι γνωστές έχουμε μόνο να του δώσουμε συγχαρητήρια για τις “πολιτικο-διπλωματικές” του ικανότητες και να προσθέσουμε:” Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σου”! Όπου στρατός βάλτε τα ελληνικά κόμματα εξουσίας.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: