olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “Ολο το ΠΑΣΟΚ θα έρθει στην Νεα Δημοκρατία” ομολόγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Αυτιά! Ψηφίζεις Κούλη και βγαίνει Σημίτης [ΒΙΝΤΕΟ]

Posted by netakias.com on November 26, 2018

Κατάλαβες γιατί ο Νέα Δημοκρατία τηρεί σιγή ιχθύος στα χτυπήματα της διαπλοκής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας;

Κατάλαβες γιατί τόση σιωπή για τις μίζες που έβρεχαν γύρω από τον Κώστα Σημίτη;

Κατάλαβες γιατί σε τόση μυστικότητα τα γεύματα του Κυριάκου Μητσοτάκη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε βίλες;

Κατάλαβες γιατί η Διαμαντοπούλου και ο Χρυσοχοϊδης κάνουν κουμάντο στην ΝΔ;

Κατάλαβες γιατί η Σπυράκη, Θεοδωρικάκος, Φωτήλας, Λοβερδος, Βενιζέλος είναι το μέλλον στην ΝΔ;

Αν δεν κατάλαβες δες και το βίντεο:

 

5 Responses to “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “Ολο το ΠΑΣΟΚ θα έρθει στην Νεα Δημοκρατία” ομολόγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Αυτιά! Ψηφίζεις Κούλη και βγαίνει Σημίτης [ΒΙΝΤΕΟ]”

 1. Αυτονόητα said

  Like

 2. ουχου παλαιοπασόκοι νεοσυριζαίοι θα πατε μεσα said

  Δε νομίζω να πάρει τους παλαιοπασόκους τα λαμόγια που εχουν πάει όλοι στο σύριζα για να γλυτώσουν την ψειρού. Έφαγαν έφαγαν μαζί εκεί τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλοι οι αριστερογιαλατζήδες πατριώτες

  Like

 3. Αυτονόητα said

  Τα «μαύρα» ημερολόγια με τα τηλεφωνήματα και τα ραντεβού Χριστοφοράκου με τη… μισή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (ΟΝΟΜΑΤΑ)
  Σημίτης και Χριστοφοράκος

  Τα ημερολόγιά της ξεφύλλισε ενώπιον Εφέτη Ειδικού Ανακριτή η πρώην γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου, φέρνοντας στο «φως» πέρα από τις -κατά την κατάθεση- τακτικότατες τηλεφωνικές συνομιλίες του φυγόδικου πρώην μεγαλοστελέχους της Siemens με τον Θ. Τσουκάτο και τα εκατέρωθεν μηνύματα, τηλεφώνημα από το γραφείο του Κ. Σημίτη, από τον Γ. Παπαντωνίου αλλά και συνάντηση με τον τότε υπουργό Εσωτερικών, Κ. Σκανδαλίδη.

  Στις 17 Νοεμβρίου του 2017, η κα Τσακάλου περνά το κατώφλι του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή και ανοίγει τα «μαύρα» ημερολόγιά της, αποκαλύπτοντας αθέατες πτυχές της υπόθεσης Siemens για την περίοδο 2001 έως 2003. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι συνομιλίες με τον Θ. Τσουκάτο πραγματοποιούνταν επί καθημερινής βάσεως, γεγονός που σύμφωνα με δικαστικές πηγές συνδέεται με την κορύφωση των διαδικασιών για την παραγγελία του μη λειτουργικού C4i από την εταιρία SAIC, μέτοχος της οποίας ήταν η Siemens.

  Εκτός από την εντυπωσιακή ακολουθία των τηλεφωνικών επαφών μεταξύ Τσουκάτου και Χριστοφοράκου, η κα Τσακάλου στην κατάθεσή της κάνει λόγο για μία απευθείας κλήση από το γραφείο του Κ. Σημίτη στον πρώην επικεφαλής της Siemens Hellas, γεγονός που -αν ισχύει- προκαλεί απορίες και ερωτηματικά. Αντίστοιχες εντυπώσεις προκαλούνται και για την -κατά την κατάθεση- συνάντηση που φέρονται να είχαν Κ. Σκανδαλίδης και Μ. Χριστοφοράκος.

  Τα τηλεφωνήματα ένα προς ένα

  2001

  Συμβουλευόμενη τα ημερολόγιά της, η κα Τσακάλου καταθέτει ότι στις 2/1 και 8/5/2001, ο Θ. Τσουκάτος κάλεσε τον Μ. Χριστοφοράκο, κάτι που επαναλήφθηκε στις 20 και 26/6 του ίδιου έτους. Στις 3 και 4/10, ο Μ. Χριστοφοράκος της δίνει εντολή για τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπόδικο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Στις 8/10 ακυρώνεται η προγραμματισθείσα επίσκεψη του Μ. Χριστοφοράκου στο γραφείο του Θ. Τσουκάτου, με την επίσκεψη να γίνεται μία ημέρα αργότερα.

  Κατά την κατάθεση της κας Τσακάλου, στις 6/11/2001, ο Μ. Χριστοφοράκος δέχεται κλήση από το γραφείο του Κ. Σημίτη, χωρίς καμία περαιτέρω λεπτομέρεια για το τι διημείφθη αλλά και με ποιον συνομίλησε το τότε στέλεχος της Siemens.

  2002

  Στις 14/2/2002, ο Θ. Τσουκάτος ξανατηλεφωνεί στον Μ. Χριστοφοράκο, ενώ στις 5/11 ο Γ. Παπαντωνίου, όντας τότε ΥΠΕΘΑ, φέρεται να τηλεφωνεί στον φυγόδικο. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της κας Τσακάλου, δέκα ημέρες αργότερα, πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ των Κ. Σκανδαλίδη και Μ. Χριστοφοράκο, χωρίς καμία επιπλέον πληροφορία για το μέρος και την ώρα της συνάντησης.

  Ακολουθεί στις 20/11 ένα ακόμη τηλεφώνημα του Θ. Τσουκάτου προς το μεγαλοστέλεχος της Siemens, στο οποίο όμως -κατά την κατάθεση- ο υπόδικος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει μήνυμα στον Μ. Χριστοφοράκο να επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν με τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μ. Χρυσοχοΐδή. Μάλιστα, την ίδια μέρα, ο Γ. Παπαντωνίου φέρεται να τηλεφωνεί και πάλι στον Μ. Χριστοφοράκο.

  2003

  Με εξαίρεση δύο τηλεφωνήματα του Θ. Τσουκάτου προς τον Μ. Χριστοφοράκο, οι ρόλοι αντιστρέφονται και ο Mr Siemens καλεί -για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους- επί καθημερινής βάσεως τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

  Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Θ. Τσουκάτος καλεί τον Μ. Χριστοφοράκο. Έπειτα από οκτώ ημέρες, ο Μ. Χριστοφοράκος δίνει οδηγία στους υφισταμένους του να του καλέσουν στο τηλέφωνο τον Θ. Τσουκάτο. Το ίδιο επαναλαμβάνεται και μία ημέρα αργότερα (12/2), με τον τότε βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ να τον καλεί πίσω την ίδια ημέρα. Στις 14, 17, 18, 19 και 20/2 ο Μ. Χριστοφοράκος δίνει οδηγία για να έρθει σε επαφή με τον Θ. Τσουκάτο. Στις 7/4 ο Θ. Τσουκάτος καλεί τον Μ. Χριστοφοράκο και ο τελευταίος στις 10 και 11/4 δίνει οδηγία για να πραγματοποιηθεί το αντίθετο. Κατά την κατάθεση, στις 14/4 ο Μ. Χριστοφοράκος δίνει οδηγία στην κα Τσακάλου να στείλει ένα κινητό προς τον Θ. Τσουκάτο, ενώ μία μέρα μετά ζητά και πάλι από την γραμματέα του να τον φέρει σε επαφή με τον Θ. Τσουκάτο.

  Κατά τις δικαστικές πηγές, σε εκείνο το σημείο της κατάθεσής της, η κα Τσακάλου προχωρά σε διευκρινίσεις. Ειδικότερα, καταθέτει ότι στις επικοινωνίες που συντελέστηκαν στις 18, 19/2 και 14/4 του 2003, συνομίλησε η ίδια με τον Θ. Τσουκάτο μετά από σχετικές εντολές του Μ. Χριστοφοράκου για ζητήματα διεκπεραιωτικά, χωρίς όμως να διευκρινίζει το είδος των διεκπεραιώσεων. Οι λοιπές συνομιλίες -κατά την κατάθεσή της- έγιναν αποκλειστικά από τους Μ. Χριστοφοράκο και Θ. Τσουκάτο.

  Σελίδα ημερολογίου

  Σύμφωνα με τις καλά πληροφορημένες δικαστικές πηγές, η κα Τσακάλου στην εν λόγω κατάθεση φέρεται να προσκόμισε και μία σελίδα από τα ημερολόγιά της. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν οι σημειώσεις των ονομάτων «Τσουκάτος», «Χρυσοχοΐδης» και «Γείτονας».

  Like

 4. Ο ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΜΑΡΕΒΙΟΣ ... (Ο ΧΑΤΖΗ-ΑΚΡΑΙΩΣ ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ) said

  Έξεστι Αδωνομαλακίζοντες ασχημονείν !!!

  Άδωνις Γεωργιάδης: “ΠΑΣΟΚ & ΝΔ είναι κλέφτες και ψεύτες”

  http://www.antinews.gr/action.read/politiki/karatomisi-spuraki-adoni

  Οι επιτελείς του Κυριάκου πιστεύουν ότι η όλη ιστορία με την Novartis έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο κόμμα, και φοβούμενοι τυχόν νέες αποκαλύψεις, του έχουν εισηγηθεί να τον απομακρύνει από την θέση του αντιπροέδρου.

  Οι ανακοινώσεις για το μέλλον του Άδωνι παραπέμπονται κι αυτές για το Συνέδριο, όπου ο Κυριάκος για το «ξεκάρφωμα» αναμένεται να «φάει» και τον Χατζηδάκη.

  Το σήριαλ του Αδ-όνειδος του Μπουμπουκό-Μαρέβιου , πρέπει να τελειώσει στην Νου-γόνο-Δούλα , ή αλλιώς θα τελειώσει η Νέα Μιζοκρατία.

  Like

 5. Reblogged στις olympia.gr.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: