olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

«Ο… κώνωψ Νικολόπουλος είναι εδώ και όσοι καταπίνουν την κάμηλο, σύντομα θα κριθούν!»

Posted by olympiada on Νοέμβριος 7, 2018


 
Στο αρχείο έθεσε η Δικαιοσύνη τη μήνυσηπου είχε υποβληθεί σε βάρος του ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου, από τον εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι, κ. Π. Δημητρά, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία αξιόποινη πράξη στην έκφραση άποψης του βουλευτή κατά της υιοθέτησης του «ψηφίσματος Λούνατσεκ» από την Ε.Ε. και πολύ περισσότερο, ότι απ’ όσα ανακοίνωσε ή αναδημοσίευσε στην ιστοσελίδα του δεν προκύπτει καμία παραίνεση ή προτροπή ή υποκίνηση σε ρατσιστική βία.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την υπόθεση, για την οποία η Βουλή είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία την άρση ασυλίας του Χριστιανοδημοκράτη Βουλευτή, τον περασμένο Μάιο, κατόπιν και σχετικής εισήγησης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.
Επρόκειτο για την πρώτη άρση ασυλίας Έλληνα βουλευτή για τους συγκεκριμένους λόγους, με τον Νίκο Νικολόπουλο να δηλώνει τότε ότι πρόκειται για τον πρώτο βουλευτή που χάνει την ασυλία για την πίστη τουκαι γιατί εκφράζει τις απόψεις της χριστιανικής διδασκαλίας για την ομοφυλοφιλία, τονίζοντας ότι «είτε με ασυλία, είτε χωρίς, δεν θα πάψει ποτέ να υπερασπίζεται τα χριστιανικά ιδεώδη».
Μετά και την τελευταία εξέλιξη, με την οποία εξαλείφεται πλέον κάθε κατηγορία σε βάρος του, ο Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Αφού ευχαριστήσω τον συνήγορό μου, Κώστα Κρεμμύδα, καθώς και όλους εκείνους τους περήφανους Έλληνες πατριώτες που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μου, θέλω για μία ακόμα φορά να τονίσω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, στα πολύ δύσκολα και θολά χρόνια μιας κρίσης που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά κυρίως θεσμών, ηθών και αξιών, αποδεικνύει διαρκώς ότι αποτελεί τον πιο ισχυρό θώρακα της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων όλων των πολιτών. Παρότι τόσο η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, όσο και η πλειοψηφία της ολομέλειας της Βουλής, για πρώτη φορά ακύρωσαν την ασυλία ενός δημοκράτη βουλευτή, αποδείχτηκε καταφανέστατα, ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να εκφράζει τις απόψεις του χωρίς να υποκινεί κανενός είδους βία σε βάρος οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας. Και μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να θεωρώ τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως ένα ακόμα «παράσημο» της μακράς σε θέματα αρχών και αξιών κοινοβουλευτικής θητείας μου, δεν γίνεται όμως να μην επισημάνω την πτώση της κοινοβουλευτικής ποιότητας, εξαιτίας εκείνων που επιθυμούν την υποταγή των πλειοψηφιών στις μειοψηφίες, αλλά και κάποιων άλλων που ενώ καταπίνουν την κάμηλο διϋλίζουν τον κώνωπα. Ο… κώνωψ Νικολόπουλος, δυστυχώς για όλους αυτούς σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση, στέκει ακόμα όρθιος και άκαμπτος. Και θα συνεχίσει να εκφράζει τις απόψεις του, που είναι δοκιμασμένες στις μυλόπετρες των αιώνων και βρίσκουν σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έναντι του οποίου πολλοί αποδεικνύονται ανάξιοι.
Και επειδή όλοι κρινόμαστε, όχι μόνο στην άλλη, αλλά και σε αυτή τη ζωή, θα περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν άπαντες, σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση, τόσο ως προς την υπόθεση των ευθυνών σε βάρος υπουργών για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, όσο και ως προς την περιβόητη θρησκευτική ουδετερότητα στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Γιατί αυτοί είναι οι «κάμηλοι»…
Εάν αποφασίστηκε πως ο Νικολόπουλος πρέπει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη για τις απόψεις του, τότε τι πρέπει να γίνει με πολιτικούς για τους οποίους ενδεχομένως προκύπτουν σοβαρές ευθύνες για σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας; Και αν αποφασίστηκε πως ο Χριστιανός Νικολόπουλος μπορεί να είναι διωκόμενος, τι πρέπει να γίνει με εκείνους που επιθυμούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας; 
Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, θα τις δώσουν ενώπιον Θεού και πολιτών, όλοι!
Θέλουν, δεν θέλουν…»
 
 

6 Σχόλια to “«Ο… κώνωψ Νικολόπουλος είναι εδώ και όσοι καταπίνουν την κάμηλο, σύντομα θα κριθούν!»”

 1. Παρατηρητής said

  Μπράβο κύριε Νικολόπουλε και μπράβο στους δικαστές που έμειναν όρθιοι , αλλά γιατί δεν κατονομάζετε ποιοι είναι όλοι αυτοί που επιθυμούν την αποχρισταιανοποίηση της Ελλάδας ?

  Χθες το βράδυ στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο ΚΟΝΤΡΑ όπου βγαίνετε και εσείς κάθε Κυριακή , ο “δημοσιογράφος” κος Σουρμελίδης με ύφος χιλίων καρδιναλίων είπε ή μάλλον του ξέφυγε ότι ακόμα δεν κοπεί ο μισθός των ιερέων από το δημόσιο , απλά δεν θα θεωρούνται πια οι ιερείς δημόσιοι υπάλληλοι . Επειδή το συγκεκριμένο κανάλι , οι συγκεκριμένοι “δημοσιογράφοι” Λιάτσος – Σουρμελίδης – Λυρτσογιάννης – Ισπανοπούλου – και όλο το προσωπικό της Αυγής που καλείται να προσφέρει την προπαγάνδα του έχει αναλάβει το ρόλο του MEGA και της Όλγας Τρέμη, του Πρετεντέρη, του Τσίμα , του Παππά, του Καψή και όλων των άλλων λιβανιστηρίων του Σημιτιστάν και του δήθεν εκσυγχρονισμού και επειδή καλείστε και εσείς στο συγκεκριμένο κανάλι , περιμένουμε να είστε σαφής ως προς το ποιοι είναι αυτοί που επιθυμούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας .

  • Παρατηρητής said

   ΑΚΟΜΑ δεν θα κοπεί ο μισθός … βήμα βήμα . Μόλις είπε στην ίδια εκπομπή ο Βελόπουλος ότι η ουδετερότητα του Κράτους στο θέμα της θρησκείας θα αφορά ΜΟΝΟ την Ορθοδοξία , ότι οι βουλευτές δεν θα ορκίζονται στο Ευαγγέλιο , αλλά οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα ορκίζονται στο Κοράνι , έπεσαν πάνω του Λιάτσος – Ισπανοπούλου – Σουρμελίδης – κι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να τον φάνε … ψάξτε το βίντεο … αν είναι όντως έτσι , ούτε το σάλιο μας για το φτύσιμο δεν αξίζουν όλοι αυτοί … απλά ΜΑΥΡΟ και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη : τα σκάνδαλα που αφορούν τα εθνικά θέματα και τα θέματα Πίστης και πολιτιστικής κληρονομιάς είναι το ίδιο εγκληματικά αν μη τι χειρότερα από τα οικονομικά σκάνδαλα.

   Για τη ταμπακιέρα : η Ιερά Σύνοδος θα αποφασίσει αν κάνει δεκτή τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου . Ο Ιερώνυμος έχει μία ψήφο όπως και ο κάθε άλλος μητροπολίτης στη Σύνοδο . Μακάρι να υπήρχε τέτοιος δημοκρατικός χαρακτήρας στο πρωθυπουργοκεντρικό μοντέλο της διακυβέρνησης της χώρας …( για τους “προοδευτικούς” αριστερίζοντες που μιλούν για σκοταδισμό της Εκκλησίας ).

   • ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ said

    Ρωτα τον Κατακαημμενο………….

    • Παρατηρητής said

     Το μίσος των συριζαίων για κάθε τι εθνικό , πατριωτικό και ορθόδοξο ήταν γνωστό όχι μόνο πριν τις εκλογές αλλά κυρίως από τα χρόνια του 3 τοις εκατό που κατάφερναν με ξένες και εγχώριες εξωθεσμικές ισχυρές πλάτες να έχουν ανθρώπους σε καίρια πόστα που αφορούσαν τη Παιδεία και τον Πολιτισμό . Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ τους έφθασε στα ποσοστά του τριάντα τόσο τοις εκατό και ο Τσίπρας υποδύθηκε τον Ανδρέα τόσο καλά που αν πήγαινε στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ θα το κέρδιζε στη κατηγορία των μίμων …

     Ο Καμμένος ψηφίστηκε για να ελέγχει αυτό το μίσος που έχει εκφραστεί από συριζαίους και συνεχίζει να εκφράζεται. Με βάση αυτό το κριτήριο θα ψηφιστεί κι αυτός ή θα μαυριστεί στις επόμενες εκλογές. Προσωπικά και νομίζω η πλειοψηφία όσων ψήφισαν ΑΝΕΛ στις προηγούμενες εκλογές δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος : οι πολιτικοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι από τα λόγια.

     Το κυριότερο είναι ότι οι ΑΝΕΛ αν και ξεκίνησαν ως προσπάθεια να σχηματιστεί ένα κίνημα , ΠΟΤΕ δεν ακολούθησαν αυτό το δρόμο , αλλά έγιναν στη πορεία άλλο ένα αρχηγικού τύπου κόμμα , όπως στις φυλές της ζούγκλας με τους φύλαρχους , ακολουθώντας τα χνάρια όλων των άλλων. Γιαυτό προσωπικά ποτέ δεν πήρα μέρος , ούτε γράφτηκα πουθενά , οπότε τι να ρωτήσω και ποιον ?

 2. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ said

 3. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ said

  Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όπως είναι γνωστό έχει συγκρουστεί συχνά μετωπικά , με τους «νταβατζήδες» και τα συμφέροντα που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα .

  Πατρινέ να ψηφίσεις Νικολόπουλο γιατί μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με όλα αυτά τα λαμόγια που λυμαίνονται και κλέβουν τόσα χρόνια την χώρα … μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με τον Ψυχάρη που έπαιρνε δάνεια με αέρα , μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με τον χαμαιτύπη Αλαφούζο , τον κομιστή-εκβιαστή Θέμο , μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με το Μαρινάκη και τόσους άλλους , μόνο ο αυτός μπορεί να τα βάλει με τη Siemens και με όλους τους πλουσίους και ισχυρούς νταβατζήδες που φοροδιαφεύγουν σε παρθένους νήσους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: