olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο Αδωνις Γεωργιαδης στην είσοδο της Βουλής μόλις άκουσε το πόρισμα της εξεταστικής «Είναι σκουπίδια!»

Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 5, 2018

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο Αδωνις Γεωργιαδης στην είσοδο της Βουλής μόλις άκουσε το πόρισμα της εξεταστικής

«Είναι σκουπίδια!» φώναξε μόλις έμαθε ότι στέλνουν την υπόθεση στην δικαιοσύνη!

7 Σχόλια to “ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο Αδωνις Γεωργιαδης στην είσοδο της Βουλής μόλις άκουσε το πόρισμα της εξεταστικής «Είναι σκουπίδια!»”

 1. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ said

  Μου αρέσει!

 2. Αυτονόητα said

  Δημοσιογραφία κανονικά για μπάζωμα

  Η είδηση είναι ότι βρέθηκε μυστική κρύπτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ένα κρυφό δωμάτιο με έγγραφα, ένα δωμάτιο που είχε σφραγιστεί, επιμελώς, με γυψοσανίδα. Εξωφρενικό, έτσι;

  Δημήτρης Κανελλόπουλος

  Σας τα δίνω συνοπτικά τα γεγονότα, όπως τα αποκάλυψε χθες το Documento. Βρέθηκε μία κρύπτη στο δεύτερο υπόγειο του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκεί όπου είναι το γκαράζ, Ανακαλύφθηκε «κούφιο» σημείο που είχε καλυφθεί με γυψοσανίδα και έμοιαζε με την υπόλοιπη τοιχοποιία. Κρυφό δωμάτιο με ντουλάπες γεμάτες έγραφα.

  Η πληροφορία δόθηκε μέσω τηλεφώνου. Εικάζεται πως δόθηκε από άτομο που ανήκει στην ομάδα στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο αποφάσισε να μιλήσει πια. Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης μαζί με την αστυνομία έκαναν έφοδο το πρωί στις 26 Οκτωβρίου και αφού ανακάλυψαν την κρύπτη, εντόπισαν συμβάσεις, αποδείξεις, τιμολόγια, κινήσεις λογαριασμών κ.ά.

  Το υλικό, όπως γράφει η εφημερίδα, αποκαλύπτει ποιους χρηματοδότησε τοΚΕΕΛΠΝΟ και με ποιον τρόπο. Ήταν στοιχεία που οι αρχές αναζητούσαν από το 2015! Εύλογη η απορία: Γιατί τα έγγραφα δεν καταστράφηκαν αλλά αποφασίστηκε από κάποιους να φυλαχθούν με τόσο προσεγμένο και ασφαλή τρόπο; Μια από τιςεκτιμήσεις είναι πως ενδεχομένως τα στοιχεία κρατήθηκαν γιατί χρησιμοποιούνται σε εκβιασμούς.

  Θα συμφωνήσετε πως η είδηση από μόνη της είναι πολύ σημαντική, έτσι; Ακόμα και αν αποδειχθεί αργότερα πως τα έγγραφα αυτά ήταν… άνθρακες (ο θησαυρός). Αλλά το γεγονός και μόνο πως κάποιοι τα… τσιμέντωσαν, διάολε, είναι εξ ορισμού ύποπτο.

  Ελα όμως που κάποιοι δημοσιογράφοι αντί να κάνουν τη δουλειά τους, κάνουν πολιτική. Ποιος το αποκάλυψε; Ο Βαξεβάνης; Τότε εμείς θα είμαστε εναντίον. Δείτε τον Θανάση Μαυρίδη, εκδότη του Φιλελεύθερου: αντί να ζητήσει πλήρη διαλεύκανση πασχίζει να ξανατσιμεντώσει… Να τοποθετήσει νέα γυψοσανίδα. «Αυτοί δεν είναι παραγωγοί fake news. Είναι η προσωποποίηση της κατασκευασμένης είδησης» γράφει σήμερα. «Βρήκαν λέει μία κρύπτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ με όλα τα έγγραφα που στέλνουν φυλακή όλη την Νέα Δημοκρατία. Σκεφτείτε τώρα! Υπήρχαν «ενοχοποιητικά» έγγραφα και οι «πονηροί» τα έκτισαν σε τοίχο. Δεν βρήκαν έναν κάδο απορριμμάτων να τα πετάξουν ή να τα κάψουν». Δημοσιογραφία κανονικά για μπάζωμα.

  Από κοντά και ο Αδωνις Γεωργιάδης που μετά το πρώτο μούδιασμα, έσπευσε να απαξιώσει την αποκάλυψη: «Αυτή την “φοβερή” κρύπτη, ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι ανακάλυψαν ο Κώστας Βαξεβάνης μετά από ανώνυμο μάλιστα τηλεφώνημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ… ύστερα από 3 χρόνια έρευνας… πραγματικά δεν ξέρω εάν πρέπει κάποιος να… κλάψει ή να γελάσει με το μέγεθος της ανοησίας τους. Σούργελα».

  Δηλαδή ο κ. Γεωργιάδης (για τον Θανάση Μαυρίδη δεν έχει κανένα νόημα να το συζητήσουμε) τι αμφισβητεί, για να καταλάβουμε; Αμφισβητεί ότι πήγαν οι επιθεωρητές με την αστυνομία στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ανακάλυψαν όσα ανακάλυψαν; Ή, αμφισβητεί, την αξία των εγγράφων; Γιατί αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους.

  Εννοείται πως η είδηση της κρύπτης, αν και ήταν Νο 1 στα social media, δεν έπαιξε πουθενά σχεδόν στα υπόλοιπα ΜΜΕ. Χθες Κυριακή υπήρχε αφωνία από τα γνωστά δημοσιογραφικά γραφεία του φιλελευθερισμού που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθίτους, ειδικά όταν πρόκειται για το (αμαρτωλό) Δημόσιο. Σήμερα θα αρχίσουν το μπάζωμα, περιμένετε και θα δείτε.

  Μου αρέσει!

 3. Αυτονόητα said

  Προσέξτε με πόσο θράσος και υπεροψία απαντά ο Άδωνις !!

  Εν ολίγοις αυτό που λέει είναι τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ να τα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι….

  Εις υγείαν τα κορόιδα.

  Μου αρέσει!

 4. Αυτονόητα said

  Αναλαμβάνουμε ειδησεογραφικές κατασκευές, ενημερωτικές μονώσεις, γυψοσανίδες

  Απορίας άξιο είναι πως μετά την ανακάλυψη της κρύπτης στις εγκαταστάσεις ΚΕΕΛΠΝΟ, φορτωμένη αποδεικτικά στοιχεία, η καθεστωτική δημοσιογραφία δεν βγήκε να ισχυριστεί ότι κρυφό δωμάτιο το έστησαν σκοτεινοί κυβερνώντες. Είμαστε κοντά σε τέτοιους ισχυρισμούς. Ήδη η απόληξη για τη συγκεκριμένη είδηση είναι στα όρια του «έλα μωρέ…». Kαι μετά σιωπή. Το δικό τους μπάζωμα, η δική τους γυψοσανίδα είναι η σιωπή με την οποία σκεπάζουν την είδηση και την αξία σημαντικών ευρημάτων.

  Εβελίνα Μάνεση

  Κι εδώ τίθεται η απορία: η καθεστωτική δημοσιογραφία μισεί περισσότερο την παρούσα κυβέρνηση απ΄ ότι οι προηγούμενοι κυβερνώντες; Κάθε πολιτική είδηση που παρουσιάζουν διαμορφώνεται από υπέρμετρο μίσος κι εχθρότητα, κάθε είδηση που αφανίζουν γίνεται με αποστροφή προς την αλήθεια. Ξεπερνά δηλαδή ο τρόπος τους την εκδούλευση και παροχή υπηρεσιών προς το παλιό πολιτικό σύστημα. Πράττουν λες κι είναι κάτι προσωπικό, σα να έχουν να διαχειριστούν μια απώλεια που αφορά αυτούς και μόνο. Αυτή η πιάτσα δημοσιογράφων αντιλαμβάνεται την παρούσα κυβέρνηση ως ένα εξωτερικό όριο, το οποίο βιώνει ως ανυπόφορο και καταπιεστικό. Γι΄ αυτό και δεν υπάρχει ενημέρωση, έστω φτιασιδωμένη. Επειδή κι οι ειδήσεις τους έχουν μετατραπεί σε επιθετική αντίδραση. Αισθανόμενοι ότι δεν αξιώνουν κανένα προνόμιο, καμία κυριαρχία, σαν να τους έχουν κλαπεί όλα αυτά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρούν με τρόπο ανεκδιήγητο. Περνούν χάλια κι αυτό βγαίνει στην ενημέρωσή τους. Σημασία λοιπόν δεν έχει ο εντοπισμός της κρύπτης, αλλά ποιος δημοσίευσε την είδηση. Σημασία δεν έχει τι βρέθηκε εντός της αλλά πόσο χαϊβάνια είναι οι αρμόδιοι που τη βρήκαν 4 χρόνια μετά. Σα να σου λένε «τα μακριά χάμουρα της πληροφόρησης εμείς τα κατέχουμε, άρα θα πάμε την είδηση όπως θέλουμε». Μονάχα που οι ειδήσεις πληθαίνουν κι αυτά τα χάμουρα πόσα να κουμαντάρουν… Όπου να ‘ναι έρχεται το πόρισμα για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, κι ο Α. Γεωργιάδης με την παρέα του θα χρειαστεί εκ νέου να ανεβεί στα κρεμμύδια για να τσιρίξει.

  Μην τα πολυλογούμε, οι χίτες δημοσιογράφοι γνωρίζουν καλά τόσες δεκαετίες ποιοι έκλεβαν, από που έκλεβαν και ποιος πλήρωσε το μάρμαρο. Με αυτή τη γνώση, συνειδητά, συντάσσονται στο πλευρό της διαπλοκής και των απατεώνων. Στην εγχώρια δημοσιογραφία άλλοι μιλούν γι΄ αυτά που ξέρουν, άλλοι σιωπούν για όσα ξέρουν. Η ελληνική ιστορία είχε πάντα τους Εφιάλτες της.

  Μου αρέσει!

 5. Αυτονόητα said

  Μου αρέσει!

 6. Ο ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΜΑΡΕΒΙΟΣ ... (Ο ΧΑΤΖΗ-ΑΚΡΑΙΩΣ ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ) said

  Ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι υποχρεωμένος εκ του ρόλου του να ακροβατεί μεταξύ της πολιτικής αυτό-γελοιοποίησης και της πολιτικής υστερίας.

  Υπηρέτης των τραπεζιτών……αυτό είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης
  Μαρτίνης : «Ο κ. Γεωργιάδης σε συνεννόηση με την Τράπεζα Πειραιώς έστειλε επιστολή στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ερρίκος Ντυνάν λέγοντας ότι πρέπει να αποχωρήσουμε διότι το δάνειο το ανέλαβε η Πειραιώς. Τι δουλειά έχει ποιος έχει το δάνειο; Στην αρχή πίστεψα στην καλή διάθεση του κ. Γεωργιάδη, μέχρι που είδα ότι το πρώτο διορισμένο συμβούλιο από τον κ. Γεωργιάδη προχώρησε, ενώ δεν επιτρεπόταν, σε τριμερές μνημόνιο με το Υπουργείο Υγείας, την Τράπεζα Πειραιώς και το Ερρίκος Ντυνάν. Αποχωρήσαμε για να σωθεί το Ντυνάν και η πραγματικότητα έδειξε ότι τελικά φύγαμε για να το πάρει η Πειραιώς . Τον κ. Γεωργιάδη τον ξέρω από 18 ετών – Έγινε γραμματοκομιστής ενός τραπεζίτη.

  Άγρια κόντρα Κασιδιάρη – Άδωνι: «Έχεις ποινικές ευθύνες …»

  Η εμπλοκή του Άδωνι στις εξεταζόμενες σκανδαλώδεις υποθέσεις της υγείας ,περί του Ερρίκος Ντυνάν , της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και η αποκρουστική εικόνα του στα τηλεοπτικά παράθυρα, η οποία πλέον συνοδεύεται από οχετό ύβρεων που ξεστομίζει και απειλών κατά εισαγγελέων και υπουργών , δείχνει την πολιτική κατάντια του μπουμπούκου …

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγεται πως τρέμει κυριολεκτικά για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας , αλλά και τις εξελίξεις στα σκάνδαλα της Υγείας που θα είναι ραγδαίες, ενώ ήδη αυξάνονται οι φωνές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που τον θεωρούν βαρίδι και πως κάνει ζημιά στην παράταξη.

  O Άδωνης θα περάσει στην ιστορία σαν την πιο αιχμηρή και μακάβρια γκριμάτσα, ενός αποσαθρωμένου καθεστώτος και ενός πολιτικού συστήματος που διανύει το τελευταίο στάδιο της παρακμής, της σήψης και της ολοσχερούς του κατάρρευσης…

  Άδωνη ζούμε στον Κορυδαλλό να σε δούμε !!!

  Μου αρέσει!

 7. Reblogged στις olympia.gr.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: