olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Απάντηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την επιχειρηματική σχέση του με τον 46χρονο που δολοφονήθηκε στη Βούλα

Posted by kalinda on Νοέμβριος 1, 2018

5532062A-A87A-4BFD-9605-897FC1CDC852Ο πρώην βουλευτής Βουλευτής Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με φωτογραφίσουν, χωρίς να με κατονομάζουν, με ευκαιρία την χθεσινή δολοφονία του επιχειρηματία στην Βούλα και να μου αποδώσουν οποιαδήποτε μορφής συνεργασία μαζί του, δηλώνω ότι:

 

Το φθινόπωρο του 2015 μου προτάθηκε από τον βασικό μέτοχο, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες facility management, επαγγελματική συνεργασία για την σύσταση εταιρείας στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Συμμετείχα στην ίδρυση της εταιρείας την 14η Οκτωβρίου 2015 με αποκλειστικό καταστατικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών Facility Managment σε ξενοδοχεία και εκλέχθηκα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Απεχώρησα αμέσως από το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την παρέλευση δέκα πέντε ημερών και γι αυτό δεν υπάρχει οποιαδήποτε συναλλαγή, που να έχει πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικών λογαριασμών και συστημάτων πληρωμής της εταιρείας με την υπογραφή μου.

Ουδέποτε κατέβαλα την μετοχική εισφορά μου και ουδέποτε υπέγραψα έγγραφο της εταιρείας.

Κατόπιν τούτων λόγω της ουσιαστικής αποχώρησής μου από το πρώτο δεκαπενθήμερο και λόγω των πολλαπλών αρνήσεών μου καταβολής της εταιρικής εισφοράς στον σχηματισμό του εταιρικού κεφαλαίου, λόγω της ειλημμένης απόφασής μου να αποχωρήσω, ολοκληρώθηκε η πλήρης αποδέσμευσή μου και τυπικά τον Μάρτιο του 2016.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τυπικής παραμονής μου στην εταιρεία δεν είχα οποιαδήποτε παροχή σε είδος.

Όλα τα ανωτέρω καταδεικνύονται και προκύπτουν από δημόσια έγγραφα και από τις κατά νόμο εταιρικές δημοσιεύσεις.

Πέραν της γνωριμίας μου με τον αρχικό βασικό μέτοχο ουδεμία γνώση ή επαγγελματική σχέση είχα με τους λοιπούς μετόχους της εταιρείας.

Γίνεται αμέσως αντιληπτό, ότι η όποια αποσπασματική και συνεπώς αυθαίρετη αναφορά σε επαγγελματική μου συνεργασία με εταιρεία, που κάποιος εκ των μετόχων και πάντως όχι ο βασικός, προκαλεί το κοινωνικό ή οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον, απορρέει από την αναγνωρισιμότητά μου από την πολιτική μου δραστηριότητα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 2018 ποινικοποιείται συμπερασματικά η επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου που αρνήθηκε έμπρακτα να είναι επαγγελματίας πολιτικός και παραιτήθηκε της βουλευτικής ιδιότητάς του, χωρίς να του ζητηθεί.

Θα είναι αφέλεια ότι αυτό το “κυνήγι μαγισσών” δεν έχει να κάνει με την αναζήτηση των όποιων προθέσεών μου, εν όψει παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου».

5 Σχόλια to “Απάντηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την επιχειρηματική σχέση του με τον 46χρονο που δολοφονήθηκε στη Βούλα”

 1. Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ said

  ΜΑΚΕΛΕΙΟ :

  Η εταιρεία My Services δεν είναι υπόθεση μιας start up.
  Είχε ιδρυθεί εδώ και καιρό και μέχρι πολύ πρόσφατα στο μετοχολόγιο με ποσοστό 20% συμμετείχε και ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

  Για κάποιους λόγους οι κύριοι μέτοχοι τον απομάκρυναν-κατά τα λεγόμενά του- και τον έθεσαν εκτός εταιρείας.

  Πάμε τώρα να δούμε τι κρύβεται από πίσω-σε ένα μέρος του παρασκηνίου- και τι λένε καλά πληροφορημένες πηγές του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»:
  Μέσα στην εν λόγω εταιρεία φαινόντουσαν λοιπόν κάποια ονόματα. Σύμφωνα με πηγές, συνεργαζόμενος με τον δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή ήταν και διαφορετική διαφημιστική εταιρεία με έδρα την Καλλιρόης στην οποία φέρεται να συμμετείχε και ο κουμπάρος του Νίκου Ευαγγελάτου, γνωστός στο χώρο της διαφήμισης, Μάκης Στεργιάτος.
  Ο τελευταίος μαζί με κάποιους από τους συνεργαζόμενους της εταιρείας, έκαναν δουλειές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τάζανε λαγούς με πετραχήλια.

  Πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο ότι ο Σεργιάτος ήταν «νταλαβεριτζής»…

  Ο Γιάννης Μακρής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να διέδιδε ότι είχε σε συγκεκριμένες αποθήκες στην Αθήνα, σφραγισμένες παλλέτες με νομίσματα, κυρίως δηνάρια, τα οποία έλεγε ότι τα εμπορευόταν σε πελάτες κυρίως στην Ελβετία. Είχε στήσει όπως λένε ένα κανονικό «ριχτάδικο» και είχε δαγκώσει κόσμο και κοσμάκη.

  https://youtu.be/jrS8UZZkLrM

  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν μασάει τίποτα!

  https://youtu.be/dqIdAIlPOOI

  Θρυλικό Απόσπασμα Καρατζαφέρης «Σαλώμη ( Σπηλιωτόπουλος )

 2. Μανώλης said

  Όχι Αρούλα μου κανείς δεν σε κατηγορεί.

  Μιά ξεπέτα έκανες για 15 μέρες, πέρασες γλυκά και αυτό ήταν όλο, κ. Πρόεδρε και Διευθύνοντα Σύμβουλε.

 3. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΘΕΛΩ ΚΟΥΛΗ.... said

  και ο μακαριτης για επαγγελματικες δραστηριοτητες σκοτωθηκε

 4. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. master ΑΒΑΤΑΡ. said/Dias. said

  Καλά που βγήκε το βιάγκρα.
  Έτσι μερικοί ανερμάτισμοι έως τότε κατ΄ εφημισμόν αρσενικοί
  (έως αρενικοκρέβατοι),
  προφανώς εκ γεννετικού λάθους- εκτροπής της φύσεώς τους,
  σώθηκαν.
  Αφού εδέησαν – ίσως/επιτΕΛους- να τα καταφέρουν ώστε να βάλουν το πουλί τους και κάπου αλλού μάλλον,
  επειδή η μέχρι τότε ενασχόλησή τους μπορεί να περιοριζόταν μοναχά περί του πουλιού….των άλλων & τίποτε άλλο.

  Μπορεί ακόμη μπορεί….
  ….να αποτΕΛούσε την παρηγοριά/έννοια/φροντίδα τους περί του συνουσιασμού που όμως είναι απαραίτητος προς πολλαπλασίασμό του -Α-νθρώπινου είδους (Ζωϊκό Βασίλειο) & όχι μόνον.
  Έπειτα είναι: Η Διαιώνιση της Λογικής η οποία αποτΕΛεί κατάκτηση μοναχά του -Α-νθρώπου διότι περιέχει/διαθέτει ΝΟΥΝ (= όργανον φισικοαιθερικής κατασκευής) εκτός από μυαλό- εγκέφαλο που έτσι κι αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είδη περιέχουν/περιλαμβάνουν διότι ο -Ά-νθρωπος υπερέχει ενίοτε ακόμη & έναντι όλων των άλλων όντων όπως των Αγγελικών Ταγμάτων ή λοιπών (ενίοτε λερών) Πνευμάτων.

  Ο ΝΟΥΣ προάγεται σε ΝΟΗΣΗ κι έπειτα ΨΥΧΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ-
  κατακτήσεις δηλαδή-
  αποκλειστικά του -Α-νθρώπου που κανένα άλλον αντίστοιχο- εφάμιλλο ζώον του Ζωϊκού Βασιλείου μπόρεσε να αποδείξει τόσα χρόνια τώρα ότι αντίστοιχα διαθέτει.
  Κανένα.
  ΝΟΥΝ διαθέτει μοναχά ο -Ά-νθρωπος όταν μάλιστα τον διαθέτει (το δούναι & λαβείν) με Α-Βλάβεια τότε είναι ακόμη καλύτερα.
  Έτσι λοιπών μιλούμε για τον ΑΝΘΡΩΠΟΝ αυτό καθ αυτόν΄,
  όχι σωσιών/αντιγράφων/ρομπότ που κάπου αποσκοπούν οι κατασκευαστές τους.
  Έτσι ο Αρούλης τι με ρόμπρες, τι με πστσέτεςτυλιγμένες περιξ του κορμιού του,
  τι φούμαρα κι αρωματα,
  τι φύκια για μεταξωτές κορδΈΛες,
  τι κορίτσι ο Μπάρκουλης,
  τι με την τρΕΛα του,
  τι με την ομπρΕΛα του,
  μας τον φόρεσε κανονικά.
  Ακόμη να αποδείξει από πού (πόθεν) έσχε υπό τη κατοχή του μεγαλοπρεπες διαμέρισμα στην Πάτρα, αρκετών τετραγωνικών, θαρρώ στο κ΄νετρο της πόλης που ήταν κάποτε πανάκριβα,
  όταν ο τριανταφυλλόπουλος τον κατηγγειλε για περιτατικά που συνδέονταν με επιχειρηματία (σκοτεινό) της πόλης αυτής.
  Κάτι ανάλογο, όπως τώρα δηλαδή.
  Το έχει στο αίμα του αυτό τό παιδί να μπλέκει όλο με…κακές παρέες.
  Άριεεε κακούργα κενωνία τι με έκανες,
  πώς με κατάντησες….
  Από κλητήρας να γίνομαι δήμαρχος και τούμπαλιν.
  Μόνο που την επιστροφή ίσως κάποια βουτυρόπαιδα να μην την αντέχουν.
  Αν & ο Αρούλης απέδειξε πάντως πως είναι παντός καιρού γατόνι.

  • Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΑΣ said

   Ο ΑΡΟΥΛΗΣ Ο ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΟΥΛΗΣ , Ο ΠΙΣΙΝΑΤΟΣ ΚΩΛΟΝΑΚΙΩΤΗΣ , Ο ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ , Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΚΑΒΑΛΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ …

   ΑΡΟΥΛΗ ΕΛΑ …ΕΧΩ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ …

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: