Είναι εκτός ελέγχου! Η σύμβουλος του Μητσοτάκη υμνεί τον φαύλο και υπόδικο Γιάννο Παπαντωνίου!

Έχει χαθεί κάθε έλεγχος σε αυτή τη χώρα. Η σύμβουλος του Μητσοτάκη, προκαλεί το πανελλήνιο γράφοντας ύμνο για τον φαύλο και υπόδικο υπουργό του Σημίτη Γιάννο Παπαντωνίου. Τον άνθρωπο που εκτός από τις μίζες τα εξοπλιστικά και τους κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία, που φέρεται να εμπλέκεται, είναι και αυτός που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία παίζοντας τα αποθεματικά τους στο μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι πρεσβεύει ο Μητσοτάκης και η παρέα του. Και τι θα γίνει στην αποφράδα περίπτωση να αναλάβει ποτέ τις τύχες της χώρας. Εκτός από τις ντόπιες εγκληματικές οργανώσεις που θα ξεσαλώσουν, η χώρα θα βυθιστεί στην ανυποληψία διεθνώς, καθότι όπως και με την περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου, οι ξένοι γνωρίζουν πολύ καλά με ποιον θα έχουν να κάνουν. Και δεν θα την πληρώσει ο ίδιος, θα την πληρώσει η Ελλάδα, όπως έγινε και το 2010 που ο ΓΑΠ την έριξε στα τάρταρα του Δ.Ν.Τ για να σώσει τους δικούς του συμμορίτες.

2 σκέψεις σχετικά με το “Είναι εκτός ελέγχου! Η σύμβουλος του Μητσοτάκη υμνεί τον φαύλο και υπόδικο Γιάννο Παπαντωνίου!”

  1. Το γερασμένο Ντοροκοπρόσκυλο καθημερινά βγάζει χολή εις βάρος όλης της κοινωνίας…

   Πρόκειται για το γνωστό νεοφιλελεύθερο φερέφωνο υπερεθνικών κύκλων και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ που συμμετείχε στην καταστροφή των λατινοαμερικάνικων οικονομιών, για πρώην σύμβουλο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και νυν μυστικοσύμβουλο του ανίκανου επίγονου Κυριάκου Μητσοτάκη.

   Τώρα την Ξαφά την χρησιμοποιούν τα Μητσοτακοειδή σαν «λαγό» για να προετοιμάσουν τον Έλληνα να αποδεχθεί τις αναπόφευκτες εξελίξεις…

   Αυτό το βαμπίρ του Μιζοτακισμού και της Ντοροφαυλοκρατίας μου τεντώνει τα νεύρα μόλις το βλέπω.

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s