Υπογεννητικότητα σε ένα κράτος που αποθεώνει την λαμογιά και την πορνεία και πλασάρει για «πατριώτες» τους σφαγείς του; Τι περίεργο.

Ήταν η εποχή του διαβόητου εκσυγχρονισμού. Τότε που γινόταν η μεγάλη ληστεία της χώρας. Τότε που οι μόνοι που μπορούσαν να αντισταθούν ήταν οι πραγματικοί πατριώτες. Αυτοί που ανιδιοτελώς αγαπούσαν τον συνάνθρωπό τους και την πατρίδα τους. Αυτός ήταν ο μόνος κίνδυνος για την λαίλαπα του εκσυγχρονισμού που μοίραζε αφειδώς χρήμα και πλάσαρε την ανηθικότητα για να διαβρώσει συνειδήσεις.

Το λαμόγιο το πλάσαραν ως «επιτυχημένο». Ο τύπος που τα τσέπωσε από το χρηματιστήριο η άρπαζε με business από το Δημόσιο του Σημίτη, που τίγκα στην κόκα έβγαινε στα «κλαμπ». Και από δίπλα, το «μοντέλο». Η λαίλαπα του χουντοφτύσματος με φτηνό κρέας από τους «διαγωνισμούς ομορφιάς».

Η ιερή αρετή της μητρότητας; Πουθενά. Ο πατέρας που μεγάλωνε με αξιοπρέπεια την οικογένειά του κρατώντας την δεμένη και μάθαινε στα παιδιά του την τιμιότητα και την αλληλεγγύη; Άφαντος.

Η μάνα, αυτή η πραγματική ηρωίδα και πρότυπο, που συνδυάζει το επάγγελμα με την οικογένεια ή ως νοικοκυρά; Πουθενά.

Αφού όμως δεν αρκούσε. Έπρεπε να μολυνθεί και η έννοια του πατριωτισμού. Γι’ αυτό, επί κυβέρνησης Κώστα Σημίτη, πάνω από 300 αντισημιτικοί τίτλοι βιβλίων κυκλοφόρησαν, δημιουργήθηκαν και τα Ακροδεξιά μορφώματα που τα απόνερα τους μαστίζουν έως σήμερα την πατρίδα, Με μοναδικό στόχο να ξεπλυθούν διαχρονικοί σφαγείς των ελλήνων και να παρουσιαστούν ως «πατριώτες’ αυτοί που τσεκουρώνουν τον συνάνθρωπό τους. Έπρεπε οι Γερμανοί του Σημίτη να περάσουν ως φίλοι μας, να μην φταίνε τα λαμόγια του εκσυγχρονισμού αλλά «οι Εβραίοι» και ως «πατριώτης» να πλασαριστεί αυτός που ανοίγει το κεφάλι του συμπολίτη του. Οι αυταξίες του ελληνικού πολιτισμού που είναι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η κοινωνική συνοχή, το δίκαιο, έπρεπε να εξαφανιστούν και να έρθει η ανύπαρκτη «Άρεια Φυλή» από τους τηλεπωλητές του μίσους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι αυτοί που ξαναέφεραν τους εκσυγχρονιστές στην εξουσία το 2009, ήταν αυτός ο διεφθαρμένος κύκλος της λαμογιάς και της πατριδοκαπηλείας. Και αυτοί που πέρασαν το εθνοκτόνο πρώτο μνημόνιο του Παπανδρέου, στο οποίο οφείλεται η σημερινή γενοκτονία των ελλήνων, ήταν οι σημιτάνθρωποι, οι τσεκουροφόροι και οι τηλεπωλητες του ψεύδους και του μίσους.

Εάν ο ελληνικός λαός δεν συγκρουστεί και δεν εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή αυτά τα βαμπίρ, η εθνοκτονία θα συνεχιστεί μέχρι τον τελικό αφανισμό.

https://twitter.com/Jimmy_Korgialas/status/1048444356414398464

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s