olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ουδείς είχε την παρρησία να παραδεχθεί ότι ο μόνος πολιτικός εν Ελλάδι που προέβλεψε τις εξελίξεις στα Σκόπια είναι ο Πάνος Καμμένος, όταν οι ΑΡΙΣΤΟΙ σύμβουλοι του Μητσοτάκη… [ΒΙΝΤΕΟ] @PanosKammenos #Μακεδονία

Posted by netakias.com on October 3, 2018

olympia.gr

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣΟυδείς δεν είχε την παρρησία να παραδεχθεί ότι ο μόνος πολιτικός εν Ελλάδι που προέβλεψε τις εξελίξεις στα Σκόπια είναι ο Πάνος Καμμένος, όταν οι άσχετοι σύμβουλοι του Μητσοτάκη…

View original post 170 more words

3 Responses to “Ουδείς είχε την παρρησία να παραδεχθεί ότι ο μόνος πολιτικός εν Ελλάδι που προέβλεψε τις εξελίξεις στα Σκόπια είναι ο Πάνος Καμμένος, όταν οι ΑΡΙΣΤΟΙ σύμβουλοι του Μητσοτάκη… [ΒΙΝΤΕΟ] @PanosKammenos #Μακεδονία”

 1. nemos2017 said

  Αυτό που θυμάμαι από τα πολλά που είπε ο κ. Καμμένος ήταν ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον κ. Κοτζιά. Για να δικαιολογηθεί έλεγε διάφορα. Εμοιαζε σαν και αυτόν που τον ερώτησαν τι παιδί θα γεννήσει η γυναίκα του. Απλώς έγραψε σε δύο σημεία του σπιτιού που μόνο αυτός γνώριζε τις λέξεις αγόρι και κορίτσι. Τελικά η γυναίκα απέβαλε ……..

  Liked by 1 person

 2. Περικλης said

  03/10/2018 – 15:47 | Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2018 – 17:54
  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσομοίωση ασύμμετρης επίθεσης και παρεμπόδισης της κίνησης του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο από αλλοδαπούς

  Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

  Προσομοίωση ασύμμετρης επίθεσης και παρεμπόδισης της κίνησης του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο από αλλοδαπούς έλαβε χώρα νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα όταν 150 μετανάστες οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους μην επιτρέποντας έτσι σε κανέναν να περάσει το δρόμο συμπεριλαμβανόμενων και των στρατιωτικών που έπρεπε να πάνε στο στρατόπεδο της περιοχής.
  Ακόμα και η ώρα του αποκλεισμού (στις 6:00 το πρωί) θα μπορούσε να είναι μέρος σχεδίου για παρεμπόδιση λειτουργίας των ελληνικών ΕΔ στην πιο νευραλγική περιοχή της χώρας και να ανατρέψει τους ελληνικούς στρατιωτικούς σχεδιασμούς για την αντιμετώπιση μιας κρίσης με τους γνωστούς «απέναντι».
  Οι στρατιωτικοί κατευθύνονταν προς το στρατόπεδο της Καβύλης, στο οποίο δεν μπορούσαν να πλησιάσουν από τον κανονικό δρόμο κι έπρεπε να κάνουν επιπλέον χιλιόμετρα αναζητώντας δίοδο από άλλο κόμβο, όπως αναφέρει το thrakinea.

  Το απίστευτο περιστατικό, μπορεί να συμβαίνει για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, έχει όμως συμβεί και σε άλλες περιοχές της χώρας αλλά είναι η πρώτη φορά που όλως «τυχαίως» εμποδίστηκε η λειτουργία και η επιχειρησιακή ετοιμότητα μονάδας πρώτης γραμμής με… άλλα μέσα
  Τις τελευταίες εβδομάδες από την Ελληνική Αστυνομία, γίνεται μεγάλη προσπάθεια αποτροπής ατόμων από την Τουρκία. Η σημερινή μαζική είσοδος και κίνηση αποκλεισμού του δρόμου, δημιουργεί τουλάχιστον εντύπωση.
  Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τουςμετανάστες να απομακρύνονται τουλάχιστον δύο ώρες μετά.

  Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Τι θα συμβεί εάν οι Τούρκοι σχεδιάσουν μια ωραία πρωία μια επίθεση στον Έβρο και πριν την ξεκινήσουν στρατιωτικά αποστείλουν χιλιάδες αλλοδαπών για να περάσουν τα σύνορα και να κλείσουν όλους τους δρόμους κατά μήκος των συνόρων και να εμποδίσουν την λειτουργία των στρατοπέδων, τις μετακινήσεις των στρατιωτικών και εν τέλει ακόμα και την αποστολή ενισχύσεων;
  Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο αποστολής οπλισμένων υπό τον μανδύα της μετανάστευσης οι οποίοι θα επιχειρήσουν δολιοφθορές στα μετόπισθεν των ελληνικών ΕΔ.
  Το σημερινό γεγονός θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα.

  Like

  • Περικλης said

   Παρμενίων 2018: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη Εθνική Διακλαδική Άσκηση

   ΣΤΟΧΟΣ – 03 Οκτωβρίου –

   onalert Έχει ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεγάλης Εθνικής Διακλαδικής Ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου στον Έβρο, όπου μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι εξαιρετικά πιθανό να παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

   Η άσκηση Παρμενίων 2018, όπως και κάθε χρόνο θα είναι μια άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάζεται και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων, η οποία θα διεξαχθεί από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελική φάση της φετινής άσκησης Παρμενίων 2018, θα δώσει το παρόν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παρουσίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην τελική φάση της Εθνικής Άσκησης, αφού ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για προγραμματισμένη επίσκεψη κατά την οποία ενδέχεται να συναντηθεί και με τον Αμερικανό ΥΠΑΜ, Στρατηγό Τζέιμς Μάτις.

   Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).

   Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

   Ο σκοπός της άσκησης

   α. Η εξέταση και αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας μας.

   β. Η εφαρμογή διαδικασιών διοίκησης και ελέγχου Ενόπλων Δυνάμεων και η βελτίωση του επιπέδου ελέγχου και διεύθυνσης των επιχειρήσεων.

   γ. Η εξάσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων καθώς και η διατήρηση και προαγωγή της μαχητικής ικανότητας τους.

   δ. Η ενεργοποίηση του συστήματος χειρισμού κρίσεων και η εφαρμογή σχεδίων στην οργάνωση και λειτουργία υπηρεσιών Παλλαϊκής Άμυνας και Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ).

   Σίγουρα, η μεγάλη αυτή στρατιωτική άσκηση του συνόλου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα χρησιμοποιηθεί και ως μια επίδειξη ισχύος, ετοιμότητας και επαγρύπνησης της Ελλάδας προς μια και ολοένα πιο προκλητικής, τον τελευταίο καιρό, Τουρκίας, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να διατυμπανίζει τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της σε Συρία και Ιράκ, αλλά και των προόδων της Αμυντικής της Βιομηχανίας.

   Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: