Ο Μητσοτάκης κυκλοφορεί ακόμα και στην Βουλή με ισχυρή ασφάλεια. Ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν…

Περιτριγυρισμένος από μια κουστωδία αστυνομικών της προσωπικής του  ασφάλειας, με ύφος αγέρωχο και ελαφρά μπλαζέ, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους διαδρόμους της Βουλής. 

Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει ειρωνικά σχόλια, καθώς κανένας άλλος πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος δεν διαθέτει τόσο πολυπληθή αστυνομική συνοδεία και μάλιστα σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον όπως είναι το κτίριο της Βουλής. 

9 σκέψεις σχετικά με το “Ο Μητσοτάκης κυκλοφορεί ακόμα και στην Βουλή με ισχυρή ασφάλεια. Ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν…”

 1. Λαφαζάνης: Νεκρή, μετά το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, η Συμφωνία των Πρεσπών.

  Δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε.
  Παν. Λαφαζάνης: «Μεγάλο φιάσκο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, βατερλώ για τη Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών, κόλαφος για την κυβέρνηση Ζάεφ και θλιβερή αποτυχία για Τσίπρα και Κοτζιά»
  Το δημοψήφισμα της Κυριακής στην ΠΓΔΜ απεδείχθη ένα μεγάλο φιάσκο και ένα μεγάλο ναυάγιο για τη Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών, Συμφωνία που ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανική ΕΕ επέβαλλαν άρον – άρον στους υπάλληλους τους σε Αθήνα και Σκόπια.
  Το 91% από το 34% της συμμετοχής στο δημοψήφισμα, το οποίο τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών όχι μόνο δεν νομιμοποιεί την τελευταία αλλά και καταδεικνύει και επιβεβαιώνει εκ των πραγμάτων ότι το συντριπτικό ποσοστό της αποχής αντιπροσωπεύει μια πολύ ευρεία και συνειδητή απόρριψη της Συνθήκης.
  Το ναυάγιο του δημοψηφίσματος για τους εμπνευστές του, αν λάβουμε υπόψη μας το παραπλανητικό και δόλιο ερώτημα του δημοψηφίσματος για αποδοχή της ένταξης της ΠΓΔΜστο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που ετέθη στους πολίτες της γειτονικής χώρας, μπορεί, χωρίς υπερβολή, να θεωρηθεί και ως μια μορφή αποδοκιμασίας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και σίγουρα μια ηχηρή αποδοκιμασία των ωμών επεμβάσεων των δύο αυτών ολοκληρωτικών ιμπεριαλιστικών οργανισμών στη δημοψηφισματική διαδικασία.
  Αποτελεί κωμωδία και φάρσα αν η κυβέρνηση Ζάεφ και οι φίλοι της στην Δύση και την χώρα μας επιχειρήσουν να μετατρέψουν και να επικυρώσουν το ουσιαστικό «ΟΧΙ» του λαού της ΠΓΔΜ σε «ΝΑΙ» στη Συμφωνία, αντιγράφοντας ουσιαστικά την πραξικοπηματική στάση του Αλ. Τσίπρα που κι αυτός μετέτρεψε το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού της 5ης Ιουλίου του 2015 σε «ΝΑΙ» καθ’ υπόδειξη των Βρυξελλών και των ΗΠΑ.
  Μετά το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ουσιαστικά και τυπικά νεκρή και η απόπειρα της ιμπεριαλιστικής Δύσης και των εντολοδόχων κυβερνήσεων της σε Αθήνα και Σκόπια να την κρατήσουν ζωντανή, το μόνο που καταδεικνύει είναι την βαθιά αντιδημοκρατική και περιφρονητική για τους λαούς πολιτική και νοοτροπία τους, η οποία μπορεί να επιφέρει μεγάλους κινδύνους για τις δύο χώρες και τις εξελίξεις στην περιοχή μας.
  Μετά το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ διαμορφώνεται ένα νέο πολιτικό σκηνικό στην γειτονική χώρα αλλά και στην χώρα μας, που στον πυρήνα του έχει την αποδοκιμασία της κυβέρνησης Ζάεφ αλλά και την θλιβερή αποτυχία της πολιτικής και των χειρισμών της κυβέρνησης Τσίπρα.
  Μετά τις εξελίξεις αυτές η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων και όχι να «νομιμοποιηθεί» με στρεψοδικίες και νομικούς ακροβατισμούς.
  Η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ μπορούν να βρουν μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για τις διαφορές τους με την ελεύθερη συναίνεση των δύο λαών, μακριά από Νατοϊκές και ευρωενωσιακές πιέσεις και επεμβάσεις, η οποία θα διασφαλίζει και θα εγγυάται τα ισχύοντα σύνορα τους, θα ακυρώνει αλυτρωτισμούς από την γείτονα, θα αποκλείει κάθε μορφής εθνικισμούς και θα σέβεται την ιστορία.
  Τα Βαλκάνια και οι λαοί τους δεν χρειάζονται «προστάτες» και «κηδεμόνες» ούτε χώρες πιόνια της Γερμανοαμερικανοκρατίας που θα δηλητηριάζουν τις σχέσεις τους και θα συγκρούονται για αλλότρια συμφέροντα.
  Τασσόμαστε υπέρ ελεύθερων ανεξάρτητων, κυρίαρχων και δημοκρατικών κρατών στην Βαλκανική, τα οποία με ασφαλή και εγγυημένα σύνορα θα συνεργάζονται ειρηνικά, στενά και ισότιμα, μακριά από επεκτατισμούς και αλυτρωτισμούς, για την κοινή ευημερία, την συνανάπτυξη και ένα καινούργιο ειρηνικό και ελπιδοφόρο μέλλον.
  https://iskra.gr/%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83/

  Λαφαζάνης στο intv: Οι συμφωνίες δεν υπάρχουν χωρίς τους λαούς

  «Οι συμφωνίες ούτε επιβάλλονται ούτε μπορεί να υπάρξουν χωρίς τους λαούς» είναι το μήνυμα του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στον απόηχο του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.
  Όπως τόνισε, «από αύριο δεν υπάρχει αυτό που ξέραμε ως πολιτικό σκηνικό στη γειτονική χώρα, το δημοψήφισμα διαμόρφωσε μια νέα κατάσταση, δεν υπάρχει Βουλή, είναι αναξιόπιστη και έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία».
  Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο και για «τέλος» του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα.
  Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΛΑΕ, «το ΝΑΤΟ επενέβη χονδροειδώς και απέτυχε. Εδώ που φτάσαμε, οι πολίτες εναντιώθηκαν τώρα και στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ» ανέφερε, προσθέτοντας πως «αυτό το όχι είναι όχι και στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
  «Τα Βαλκάνια δε θέλουν ούτε κηδεμόνες ούτε προστάτες» κατέληξε ο ίδιος.

  https://iskra.gr/%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-intv-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5/

  Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας: Ασφαλίτες υποδύονταν τους Φωτορεπόρτερ για να φακελώνουν διαδηλωτές

  Στις πιο σκοτεινές εποχές του ακροδεξιού παρακράτους και της απριλιανής χούνταςπαραπέμπουν τα όσα καταγγέλλονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία, αστυνομικοί του “Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος” εμφανίζονταν σε διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις ως φωτορεπόρτερ ή εικονολήπτες και με τις κάμερες που έφεραν επάνω τους αποτύπωναν πρόσωπα διαδηλωτών προκειμένου να τα φακελώσουν και να προωθήσουν το οπτικό υλικό στη Δικαιοσύνη.
  Συγκεκριμένα οι «φωτορεπόρτερ» μαϊμού παρακολουθούσαν και φωτογράφιζαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις κατά των πλειστηριασμών.
  Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Ε.Φ.Ε
  Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος καταδικάζει την πρακτική της Ελληνικής Αστυνομίας που είδε το φως της δημοσιότητας. Πληροφορούμαστε ότι αστυνομικοί του τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος υποδυόμενοι τους εικονολήπτες και τους τεχνικούς ΜΜΕ κατέγραφαν διαδηλωτές σε δημόσιες συγκεντρώσεις.
  Η αντιποίηση δημοσιογραφικής επαγγελματικής ιδιότητας και της επαγγελματικής ιδιότητας φωτορεπόρτερ, προς εξαπάτηση πολιτών και σχηματισμό ποινικής δικογραφίας σε βάρος τους, οδηγεί τους εξαπατηθέντες πολίτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ηγετικά στελέχη νόμιμων κομμάτων και κινήσεων, σε συμπεράσματα για ανύπαρκτη διασύνδεσή μας με τις αστυνομικές αρχές.
  Πρόκειται για κίνηση σε βάρος της ελευθεροτυπίας και συνεπαγόμενα θέτει σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα αλλά και την ίδια μας την ζωή όταν θα κληθούμε να κάνουμε και πάλι τη δουλειά μας. Γιατί εμείς όταν κάνουμε τη δουλειά μας και καλύπτουμε δημόσιες συγκεντρώσεις, σε αντίθεση προφανώς με τις αρχές της χώρας, δηλώνουμε αμέσως το όνομα και την ιδιότητά μας.
  Προκαλεί θλίψη και οργή εν έτει 2018 σε δημοκρατική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τελούνται τέτοιες αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες πρακτικές από τους θεσμούς που τάχα προστατεύουν το πολίτευμα αλλά και την ζωή πολιτών. Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να πράξει τα δέοντα.
  Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2018
  Για το Σωματείο
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  https://iskra.gr/%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5/

  Μου αρέσει!

  1. Να συληφθει αμέσως ο Λαφαζανης και τα άλλα παιδιά με την Κωνσταντοπούλου που εναντιώνονται στους ηλεκτρονικούς μας πλειστηριασμούς ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΖΑΛΙΣΕΙ .
   Δεν θα επιτρέψουμε να θιγούν τα συμφέροντα των τραπεζών.

   ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ -ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
   Καλά κάνουν και τους φωτογραφίζουν, για να τους στείλουμε στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ .

   Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ.

   Μου αρέσει!

 2. Μην ξεχνατε να κανετε πολιτικη προπαγανδα απο την ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΡΤ ,ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΔ.

  Μου αρέσει!

 3. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ?

  ΩΧΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ .

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s