olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως το Δ.Ν.Τ. που έλεγχε και το δίφραγκο της γιαγιάς «δεν κατάλαβε» ότι οι τύποι της Ενέργκα μάζεψαν τρακόσια εκατομμύρια από τους φόρους των ελλήνων;

Posted by olympiada on September 13, 2018

4 Responses to “Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως το Δ.Ν.Τ. που έλεγχε και το δίφραγκο της γιαγιάς «δεν κατάλαβε» ότι οι τύποι της Ενέργκα μάζεψαν τρακόσια εκατομμύρια από τους φόρους των ελλήνων;”

 1. Το τανγκο θελει 2 said

  ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ

 2. Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ said

  (Ο Βενιζέλος νομοθέτησε το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε αντισυνταγματικό…)

  ΤΟΝ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ???

  Δεν υπάρχει σκάνδαλο ( μεγάλο η μικρό ) που να διερευνάται και να μην τον αφορά …

  Αυτός ο υπερτιμημένος και υπερόπτης πολιτικός, έχει συνδέσει το όνομά του είτε με αυταρχισμούς (νόμος περί Τύπου), είτε με πονηρίες (νόμος περί Ευθύνης Υπουργών), είτε με ανοησίες (διαφοροποίηση του ΦΠΑ στις μπουγάτσες).

  Η νομοθετική του δράση άλλωστε «συμπτωματικά» απέφερε δισεκατομμύρια ευρώ σε αμφιλεγόμενος επιχειρηματίες και οφσορ λογαριασμούς, ακόμα και δολοφονικές συμμορίες όπως αποδείχτηκε.

  Δεν θα πάμε μακριά στο παρελθόν, όπως για την Θεσσαλονίκη – Πολιτιστική Πρωτεύουσα, η τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που απετέλεσε και την αιτία καταστροφής της Ελλάδας.

  Τον Ιούνιο του 2010, ο Βουβουζέλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το να εισπράττεται φορολογία ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. είναι απολύτως αντισυνταγματικό.

  Τι είναι όμως το Σύνταγμα μπροστά στον Μπουγατσολόγο. Έτσι, Λίγες εβδομάδες μετά ο παπαρολόγος νομοθετεί το χαράτσι.

  Συμπτωματικά, μία εταιρεία, η Energa – Hellas Power, βρίσκεται με 250,000,000 ζεστό χρήμα στα ταμεία της, Αφού μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχει εισπράξει και το χαράτσι, φυσικά με τη βοήθεια του νόμου Βουβουζέλου, που επέτρεπε σκανδαλωδώς σε ιδιωτική εταιρεία να εισπράττει φόρο …

  Φυσικά τα λεφτά βγήκαν μέσω οφσορ εταιρειών που εφτιαξε ο επίγονος του Μιζοτακέικου !!!

  Η προτίμησή του κύριου Βουβουζέλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες και φίλους πολιτικούς δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο.

  Ο Βoυβούζελος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

  Σε μία ευνομούμενη Ευρωπαϊκή χώρα ο Μπουγατσολόγος- παπαρολόγος-συνταγματολόγος αυτός θα είχε λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και σήμερα θα ήταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

  Ο Βουβουζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να καταδικαστεί ,για να αρχίσει η πτώση του συστήματος της Μεταπολίτευσης, της Ψευδοδημοκρατίας της Μιζοκρατίας και της Ντόρο-Σοσια-ληστείας των τελευταίων 38 ετών.”

  • Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΑΣ said

   Ενας φανφαρόνος πολυλογάς που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο βουλημικός εαυτός του.

   Σε πλήρη όσμωση με τις προσωπικές του υποθέσεις.

   Εκπροσωπεί το σάπιο κατεστημένο που κατέστρεψε αυτή τη χώρα και καταδίκασε δύο τουλάχιστον γενιές στην ανεργία και την ανέχεια.

   O «αλητάμπουρας» αυτός είχε βγάλει “λάδι” τον Άκη, όταν δε κάποιοι μάρτυρες είχαν προσκομίσει αριθμούς λογαριασμών των off-shore εταιρειών του σημερινού κατάδικου πιά, ανερυθρίαστα, ειρωνικά, ξετσίπωτα είχε δηλώσει:
   (Αυτοί είναι αριθμοί τηλεφώνων και δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κ. Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου (…), οι οποίοι επί μήνες δήθεν προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως…)

   Το προαναφερόμενο παχύδερμο-δωσίλογο-λαμόγιο και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο επιθυμείτε να του προσάψετε,είναι από τα πρώτα στην λίστα που θα λογοδοτήςει λίαν συντόμως στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξε και εξακολουθεί να διαπράττει εις βάρος της Χώρας και των Ελλήνων Πολιτών.

   Αλίμονο στην χώρα που ευδοκιμούν και κυβερνούν τοιαύτα παχύδερμα…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: