olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πλήρης επιβεβαίωση – με εντολή Μητσοτάκη ο Αυγενάκης έκανε παρέμβαση για την δικαιοσύνη. Μήνυμα σε Αθανασίου – Καραγκούνη.

Posted by olympiada on September 12, 2018

Μόλις χθες γράφαμε ότι κουμάντο για τα θέματα στην της δικαιοσύνης τη Νέα Δημοκρατία κάνει ο Πέτρος Μαντούβαλος, ως ο έξ απόρρητων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σήμερα λοιπόν, βγήκε ο Αυγενάκης, με σαφέστατη εντολή Μητσοτάκη, και τοποθετήθηκε απέναντι στην “αναγκαιότητα ανεξαρτησίας στην δικαιοσύνη”. Στην πραγματικότητα όμως έδωσε στίγμα ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης χειρίζεται προσωπικά αυτά τα θέματα και όχι ο κύριος Αθανασίου ή ο κύριος Καραγκούνης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τόσο για τον κύριο Αθανασίου και τους κύκλους που έχει, όσο και για τον κύριο Καραγκούνη και τους κύκλους που προσπαθεί να δημιουργήσει.

4 Responses to “Πλήρης επιβεβαίωση – με εντολή Μητσοτάκη ο Αυγενάκης έκανε παρέμβαση για την δικαιοσύνη. Μήνυμα σε Αθανασίου – Καραγκούνη.”

 1. Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ said

  http://www.press-gr.com/2017/10/blog-post_4373.html

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νου-γόνο-Δούλας έχει καταγραφεί να συνομιλεί με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό και με άλλους οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο αστυνομικών και εισαγγελικών ερευνών για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση «μαύρου» χρήματος. Ο περί ου φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις στους συνομιλητές του, τόσο προσωπικά όσο και μέσω του φρουρού του. Άλλες συνομιλίες των εμπλεκομένων αφορούν την παράνομη διακίνηση-εμπορία χρυσού, ο οποίος προέρχεται από αφιερώματα στον ναό της Παναγίας της Τήνου. Στην υπόθεση αυτή φέρονται να αναμειγνύονται η Μητρόπολη και ο μητροπολίτης Σύρου. Επίσης, σε τηλεφωνικές συνομιλίες άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του γραμματέα της ΝΔ εμφανίζονται να εκθειάζουν τη «λεβεντιά» του, για το ότι τόλμησε να εξυπηρετήσει τον απαγωγέα του επιχειρηματία Παναγόπουλου.

  ΑΥΓΕΝΟΝΤΟΡΑΚΗΣ : «Εγώ μπήκα στην πολιτική υπηρετώντας αρχές και αξίες και έχω συνέπεια στα πιστεύω μου…»

  Ο γραμματέας εκτίμησε ότι στις εκλογές η Κρήτη, από την οποία προέρχεται και ο ίδιος, θα αναδείξει την Νέα .Μιζοκρατία. πρώτο κόμμα.

  Nτορολαμόγιο με άποψη…. Μετά λόγου γνώσεως.

  Η μετρέσα του η Ντόρα ασχολείται με τους ορέξεις του γαμίκου Κωστάκη της …

  Ο Τσίπρας ασχολείται με τους νταβατζήδες ,τους ναρκέμπορους και τους μιζοαρπάκτες …

  Η δικαιοσύνη με τους Μαρινάκιδες …

  Και οι Νεό-δούλοι παλαμοκρούστες με τους Αυγενό-Αδωνό-μαλάκιδες …

  Ο τύπος είναι ένα από τα εκλεκτότερα Ντοροκοπρόσκυλα που κυκλοφορούν στην Νέα Μιζοκρατία .

  “ΟΥΣΤ κοπρίτη”

  Like

 2. Aκέλας said

  Έλα ρε Αυγενάκη!….Αφού το ξέρεις!-Η δικαιοσύνη,από μόνη της φορά χειροπέδες,και μάλιστα από..πον-πον!

  Like

  • Ο ΦΑΝΤΗΣ said

   ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣΟΥ ΣΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ , ΑΘΙΑΝΑΣΙΟΥ , ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΣΑΝΙΔΑ ΚΤΛ.
   ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΙΖΟΤΑΚΕΙΚΟ…

   Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)
   ( Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
   Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
   …Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής…
   Αναρωτιόμαστε πώς κοιμούνται τα βράδια τόσοι καλοπληρωμένοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, όταν γνωρίζουν ότι με την αδράνειά τους προδίδουν τη Δικαιοσύνη …Όταν επιτρέπουν σε εγκληματίες πολιτικούς να τους απαγορεύουν ν’ ανοίξουν «φακέλους» και να διερευνήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του λαού και του κράτους …Πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, όχι επειδή είναι αθώοι,…)

   Η δικαιοσύνη πρέπει να ρίξει βαρύ τον πέλεκυ σε όσους αποδειχθεί ότι έκλεψαν, πλούτισαν και ασέλγησαν στη θέση που τους εμπιστεύτηκε η Πολιτεία .

   H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ KAI ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ- ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

   ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ NTOΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΟΚΡΑΤΙΑΣ.

   Like

   • Ακέλας.. said

    Πιο καλά η Ελλάδα ρε με Νέα Δημοκρατία και ακόμη καλύτερα με Ντόρα ή Άδωνη πρωθυπουργό!..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: