ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επιτελείο Μητσοτάκη σταμάτησε άρον άρον δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει μέσω γνωστού συγκροτήματος!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, το επιτελείο του Μητσοτάκη είχε παραγγείλει μία από τις γνωστές δημοσκοπήσεις η οποία θα ερχόταν σήμερα στο φως, ενόψει ΔΕΘ. Η δημοσκόπηση γινόταν κατά παραγγελία γνωστού συγκροτήματος, προσκείμενου στον Μητσοτάκη. Μόλις όμως ήρθαν τα πρώτα δείγματα, το επιτελείο Μητσοτάκη έδωσε εντολή να σταματήσει άμεσα η δημοσκόπηση, και να μην δημοσιοποιηθεί. Ο λόγος; Οι δημοσκόποι που διενεργούσαν την έρευνα πάγωσαν στην κυριολεξία με το ποσοστό των ερωτηθέντων που τους έκλειναν το τηλέφωνο, και με το ποσοστό εκείνων που δήλωναν αναποφάσιστοι. Ειδικά από την στιγμή που το δείγμα ήταν γνωστό και “εγγυημένο”.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιστράτευσαν πάλι το Πρώτο Θέμα με αντιγραφή της περσινής δημοσκοπήσεις και του περσινού πρωτοσέλιδου.

7 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επιτελείο Μητσοτάκη σταμάτησε άρον άρον δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει μέσω γνωστού συγκροτήματος!”

  1. Ο γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη όχι μόνο ξέρει, αλλά φαίνεται ότι στήνει με εχεμύθεια το κόλπο με τις offshore των Φλώρου κ Μηλιώνη για να στείλουν το δημόσιο χρήμα στο εξωτερικό”
    Δείτε όλα τα έγγραφα κ τις καταθέσεις στο #Documento

    Like

  2. μπραβο τσιπρα, αστους να λενε, του χρονου αυτοδηναμια. διοτι εχεις μια κυβερνηση , που δεν ξερει την λεξη διαφθορα. την λεξη αυτη 3 χρονια την ξεχασαμε. μακαρι να μην ζησουμε τετοιες καταστασης, του παρελθον. γιατι ορισμενη αυτο επιδοιοκουν.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s