Αγωγή μαμούθ κέρδισε η Πειραιώς εις βάρος του κόμματος Μητσοτάκη σύμφωνα με δημοσίευμα

Η είδηση είναι σοβαρότατη και την αναδημοσιεύουμε επειδή είναι επώνυμη και υπογεγραμμένη. Εάν ισχύει, η τράπεζα υποχρεούται πλέον να κατάσχει όχι μόνο τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κόμματος Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν τα Piperata.gr η τράπεζα Πειραιώς κέρδισε την αγωγή σε βάρος της ΝΔ μετά από καταγγελία της σύμβασης για το θαλασσοδάνειο που έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή: Κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου και μπλοκάρισμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί ως κόμμα. 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Να σημειωθεί ότι, μόνο το χαρτόσημο που χρειάστηκε να πληρώσει η τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να καταγγείλει τη σύμβαση και να διεκδικήσει την εν λόγω δικαστική απόφαση, ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, Η συνέχεια εδώ.

7 thoughts on “Αγωγή μαμούθ κέρδισε η Πειραιώς εις βάρος του κόμματος Μητσοτάκη σύμφωνα με δημοσίευμα”

 1. Παρά τα μεγάλα και παχιά λόγια του, ο Μιζοτάκης φαίνεται και φέρεται ως εντελώς αφερέγγυος, τόσο για την τακτοποίηση των οικονομικών της Νεας Μιζοκρατίας,. όσο και για την απαραίτητη ενημέρωση γύρω απ΄ αυτά.

  Ξεκινώντας από το τελευταίο, η ιστοσελίδα στην οποία υποτίθεται ότι θα δημοσιοποιούνται οι δαπάνες του κόμματος,παραμένει «σταθερά ανενεργή», διαψεύδοντας πανηγυρικά τις βαρύγδουπες παρελθοντολογικές δηλώσεις του πολυπτυχιούχου Χαζοκούλη.

  Πολύ σοβαρότερο ,όμως, είναι το ζήτημα που αφορά τα υπέρογκα χρέη της Νου-γόνο-.Δούλας., τα οποία φτάνουν στο δυσθεώρητο ποσό των 225.000.000 ευρώ!

  Ένα πραγματικά απίστευτο και ιλιγγιώδες ποσό, το οποίο είναι αδύνατον να ξεπληρωθεί και προορίζεται (κι αυτό) να φορτωθεί στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

  Ένας πολιτικός αρχηγός που δεν είναι σε θέση να πράξει έστω και τα στοιχειώδη για την αποπληρωμή του τεραστίου χρέους του κόμματος στο οποίο ηγείται, εννοείται ότι -πολύ περισσότερο-δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Πατρίδα και ο Λαός.

  Τα Δρακουλόπαιδα, τα Δρακουλοέγγονα, τα Ντοροκοπρόσκυλα και τα περιτρίμματα του καταρρέοντος Μιζοτακισμού, θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

  Οι Μιζοτάκηδες είναι οι Εφιάλτες της πολιτικής ζωής του τόπου …

  Like

 2. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ….Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ http://chn.ge/2H3YAzh ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ Ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ….. ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ) ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ….

  Like

  1. Καλα τα γραφεις,αλλα ειναι ονειρα θερινης νυκτος.Τα γιδια αδιαφορα μεσα στα σκοταδια τους,τρεχουν να πληρωσουν τα κλεμενα των ατιμωρητων λαμογιων,και το κυριοτερο,οι σημερινοι απογονοι του ΕΠΑΜ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,σφυριζουν ΑΔΙΑΦΟΡΑ.Κατι σαν τις γερμανικες αποζημιωσεις.

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s