olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Λάδι στη φωτιά από τον Ερντογάν. Παρανοϊκό μήνυμα στις ΗΠΑ

Posted by olympiada on August 11, 2018

“Επειδή είμαστε στο νατο, θα φυλακιζουμε και θα σφάζουμε όποιον θέλουμε!!!”

Ο Ερντογάν έχει ξεπεράσει το επίπεδο της παραφροσύνης. Ενδεικτικό το μήνυμα που έστειλα πριν από λίγα λεπτά σε ομιλία του, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ προτιμούν να βάζουν την ζωή ενός πάστορα, πάνω από έναν στρατηγικό σύμμαχο του νατο!!!

Στη συνέχεια, ορκίστηκε ότι δεν θα υποκύψει στις απειλές των ΗΠΑ και δεν θα δώσει πίσω τον παστορα.

9 Responses to “Λάδι στη φωτιά από τον Ερντογάν. Παρανοϊκό μήνυμα στις ΗΠΑ”

 1. Aristarxos65 said

  Σχόλια εκλεπτυσμένης πολιτικής ειρωνείας και σκέψης, στη συστημική μέχρι το μεδούλι, κοντόφθαλμη, κακισμένη λούμπεν-μικροαστική Αριστερά που κατοικεί στο The Press Project, δεν μπορεί να κάνει κανείς. Με τους περισσότερους μόνιμους σχολιαστές του The Press Project (ημιμαθείς και αμόρφωτους), χρειάζεται να είσαι κάπως χοντροκομμένος. Η αρθρογραφία άλλωστε αυτού του μέσου, τέτοιου είδους όντα προσελκύει. Από το ίντερνετ είναι εύκολο, και έτσι πρέπει, να βλέπεις τα πράγματα: μόνον ως λέξεις κάτω από ένα νικνέιμ. Ασφαλώς πίσω από τα νικνέιμς υπάρχουν άνθρωποι, όλων των ειδών και όλων των τύπων. Ωστόσο είναι οι χυδαίοι ηλίθιοι, γεμάτοι μίσος, αυτοί που «εισπράττει» κανείς άμεσα, όταν πάει μέσα.
  Όταν έγραψα την πρώτη παράγραφο/σχολιασμό στο The Press Project, σχετικά με το τι χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα από άποψη πολιτικών κατευθύνσεων, η απάντηση (υψηλού πολιτικού ήθους) που πήρα από τον Nikolaos Karavidas ήταν η εξής:
  «Ρε ΟΥΣΤ από δω μωρή ξεφτιλισμενη “πουτανα” που θα μας πεις κιόλας τι χρειάζεται ο τόπος αυτος για σωτηρία. Κάτι εθνοσωτηρες σαν λόγου σου τους έχω γραμμένους στα παπαρια μου».
  Μετά συνέχισε ο Scottish Volanis με σειρά χυδαία σχόλια (κάποια τα έχω αναρτήσει ήδη) με την συνεπικουρία πολλών άλλων σχολιαστών εδώ στη φάρμα.

  Γνωρίζοντας ωστόσο, με μεγάλο προσωπικό κόστος, την αξία της συγχώρεσης (και της ταπείνωσης) εάν υπάρξουν συγγνώμες, που θα οριστούν ως ειλικρινείς*, αυτές θα γίνουν αποδεκτές. Εάν αυτές γίνουν από ΟΛΟΥΣ όσους επιτέθηκαν με λύσσα, μόνον τότε θα είναι μόνιμη και η αποχώρησή μου. Διαφορετικά, είμαι μεθοδικός, διαθέτω τεράστια υπομονή, και άγνωστες σε εσάς ικανότητες, δημιουργίας και καταστροφής. Έχω άλλωστε δυνατούς (νοητικώς) φίλους οι οποίοι, προς το παρόν, απλά παρακολουθούν. Δυο τρία άτομα του επιπέδου μου σε λιγότερο από ένα μήνα θα καταφέρουμε να διαλύσουμε (αποδομήσουμε) όλη την αρθρογραφία εδώ μέσα. Πρώτος εγώ θα ήθελα να λειτουργεί αλλιώς (με πειθώ και δημοκρατικό ήθος) ο κόσμος και όχι με την απειλή, άλλα (ειδικά με εσάς) δεν είναι καθόλου έτσι. Όσοι αρχίσετε να σκέφτεστε ίσως το αντιληφθείτε.
  *Οι συγγνώμες πρέπει να είναι μονολεκτικές («Συγγνώμη!» Και με δύο «γ» αλλιώς ακυρώνεται η ισχύς της λέξεως) από όλους τους σχολιαστές των οποίων τα νικνέιμ παραθέτω παρακάτω και δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν -για τις επόμενες 7 ημέρες- «αναθεωρήσεις». Σε μια εβδομάδα η διαγραφή μου θα είναι μόνιμη από το σύστημα σχολιασμού και ό,τι έχω γράψει θα χαθεί, τόσο απλό. Μετά θα συνεχίσετε αναπόσπαστοι να διαβάζετε την ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας αρθρογραφία (από την οργανική και στρατευμένη «διανόηση»), στην ιδεολογική σας ασφάλεια, προστατευμένοι από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει η τύχη σας…

  Η λίστα:
  Scottish Volanis (αυτόν ειδικά προτείνω να τον απομονώσετε)
  Nikolaos Karavidas (και αυτόν, ως άνω, προτείνω να τον απομονώσετε)
  Leonida Vedouzas
  objecto
  Ανώριμος σχολιαστής
  xi censored
  Kostas Jabari
  shin0bi
  mpoyr mpoyr
  Manouras ΛΑΙΚΟΠΑΙΔΙ Emmanuel
  Etern1tygr
  Stauroforos

  ΥΓ. Φυσικά υπάρχουν, πάντα, και άλλες λύσεις:
  α) κλείνει το The Press Project τα άρθρα και το σύστημα σχολιασμού με υποχρεωτική συνδρομή (όποιο τίμημα) για όλους και εγώ αποχωρώ για πάντα. Στην ζωή όλα (πρέπει να) είναι θέματα τιμής…για τούτη την αρθρογραφία εγώ δεν πληρώνω ούτε σεντ, ασφαλώς.
  β) με αποκλείει η διεύθυνση από το σύστημα σχολιασμού, εξηγώντας μου το «γιατί» δεδομένου ότι επιτρέπει σχόλια που ούτε σε καταγώγια που κατοικούν βάρβαροι δεν ακούγονται. Έτσι όμως θα δείξει πόση δημοκρατία αντέχει η ακροαριστερά που μάχεται τον «φασισμό».
  …ενημερώστε για τις παραπάνω αθλιότητες…

  Like

 2. Ενας Αγνωστος Προφητης said

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: