olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πως νιώθετε κύριε Παντελή Καψή από την μητσοτακικής έμπνευσης ταύτιση Τσίπρα – 17 Νοέμβρη;

Posted by olympiada on August 6, 2018

Ο κύριος Παντελής Καψής είχε γράψει ένα άρθρο περί συνωμοσιολογίας. Εκεί λοιπόν, αναφέρει μία έμπνευση της τότε κυβέρνησης Μητσοτάκη να ταυτίσει με την τρομοκρατία ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπουργό πολλών κυβερνήσεων του και πασίγνωστο δημοσιογράφο. Ξέρετε ποιος ήταν; Ο αείμνηστος Ιωάννης Καψής! Ένας από τους ελάχιστους του ΠΑΣΟΚ που συγκρούστηκε νύχτα με την διαπλοκή, με τους χορηγούς, με τους Παγκαλους. Βγήκε λοιπόν τότε η απογευματινή και με οκτάστηλο πρωτοσέλιδο αποκαλύπτεται ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν ο Ιωάννης Καψής.

Και σήμερα επαναλαμβάνεται μια παρόμοια αηδία, πάλι από Μητσοτάκη, με στόχο αυτή τη φορά τον Αλέξη Τσίπρα. Το ερώτημα λοιπόν απευθύνεται συγκεκριμένα στον κύριο Παντελή Καψή. Τι σχόλιο έχει να κάνει επί του θέματος; Γιατί για το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ δεν θα ρωτήσουμε καν. Ότι πει ο Μητσοτάκης, μπας και ξαναπάρουν την κουτάλα.

13 Responses to “Πως νιώθετε κύριε Παντελή Καψή από την μητσοτακικής έμπνευσης ταύτιση Τσίπρα – 17 Νοέμβρη;”

 1. Πύκτης said

  Ο πανούλης τι μας έλεγε πριν πολλά χρόνια ;;;;…..εχει βγάλει και βιβλιαράκι αλλά τωρα συγκυβερνά με τα μεταλλαγμένα πασοκια του συριζα και καλοτρώει ….όταν τρώμε δεν μιλάμε !!!

  Like

 2. Ελα τωρα said

  Η δεξιά παλαιοτερα πάντα έλεγε και εγραφε ότι πίσω από το ΠΑΣΟΚ κρύβεται η 17η Νοεμβρη.

  Το έλεγε για προπαγανδιστικούς πολιτικούς λόγους θέλοντας να ταυτίσει την τρομοκρατία με το ΠΑΣΟΚ.

  Αυτό ήταν μεγάλη πολιτική βρωμιά της τότε δεξιάς.

  Like

  • Aκέλας said

   ….Καλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι η βρωμιά περισσεύει,και κόμματα-παρατάξεις δεν κοιτά;;

   Like

 3. Aκέλας said

  Μπάά,νοιώθουν και οι πολιτικοί;…Δεν το ήξερα!

  Like

 4. Αυτονόητα said

  http://www.koutipandoras.gr/article/d-temponeras-h-storgh-pros-to-dolofono-giannh-kalampoka-apo-thn-nd-yphre-mnhmeiwdhs

  Like

  • Αυτονόητα said

   αναφέρει μεταξύ άλλων.

   Με μια μακροσκελή και εμπεριστατωμένη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του δολοφονημένου από τα χέρια του Γ. Καλαμπόκα και άλλων ΟΝΝΕΔιτών, τον Ιανουάριο του 1991, στην Πάτρα, καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, απαντά στις αθλιότητες στελεχών της ΝΔ περί δήθεν προνομιακής μεταχείρισης και συναλλαγής του Αλ. Τσίπρα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

   Όπως γράφει χαρακτηριστικά, «λησμονούν οι νεοφιλελεύθεροι θιασώτες του νόμου και της τάξης, ότι οι αγροτικές φυλακές Βόλου είναι οι ίδιες ακριβώς φυλακές που φιλοξένησαν τον Γιάννη Καλαμπόκα, ο οποίος λίγα χρόνια μετά την δολοφονία του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, μεταφέρθηκε εκεί, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, παρέχοντας μάλιστα και εργασία, ώστε η ποινή του τελικά να μειωθεί και να αποφυλακιστεί μετά από 7 χρόνια συνολικά, ενώ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη».

   Ολόκληρη η ανάρτηση του Δ. Τεμπονέρα:

   Διαβάζω αρκετά σχόλια από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο, για δήθεν προνομιακή μεταχείριση αλλά και για συναλλαγή του ιδίου του Πρωθυπουργού(!), με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την σχετική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και την μεταφορά του τελευταίου στις Αγροτικές Φυλακές του Βόλου.

   Βεβαίως λησμονούν οι νεοφιλελεύθεροι θιασώτες του νόμου και της τάξης, ότι οι αγροτικές φυλακές Βόλου είναι οι ίδιες ακριβώς φυλακές που φιλοξένησαν τον Γιάννη Καλαμπόκα, ο οποίος λίγα χρόνια μετά την δολοφονία του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, μεταφέρθηκε εκεί, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, παρέχοντας μάλιστα και εργασία, ώστε η ποινή του τελικά να μειωθεί και να αποφυλακιστεί μετά από 7 χρόνια συνολικά, ενώ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

   Υπήρξε άραγε και εκεί συναλλαγή θα αναρωτηθεί αυτόματα κάποιος;

   Ξεπληρώθηκαν γραμμάτια προς το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ή μήπως εκβιάστηκε τότε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας;

   Ούτε συναλλαγή υπήρξε θεωρώ ούτε εκβιασμός, αν και η στοργή προς το δολοφόνο Γιάννη Καλαμπόκα, του κόμματος της αντιπολίτευσης, τόσο κατά τη διάρκεια της δίκης όσο και μετά την αποφυλάκιση του υπήρξε μνημειώδης.

   Την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα την αποφάσισε συλλογικό όργανο και μάλιστα το σχετικό νόμο που διέπει τη λειτουργία της ΚΕΜ, έφερε και ψήφισε στη βουλή η Κυβέρνηση Παπαδήμου που αποτελείτο από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ (Ν.4043/2012), όπως τροποποιήθηκε αργότερα.

   Ο θεσμός των αγροτικών φυλακών έχει πολλαπλά οφέλη για τον έγκλειστο πληθυσμό, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία. Τα Αγροτικά Καταστήματα Κράτησης διαδραματίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνική ενσωμάτωση των αποφυλακισθέντων, γιατί η φυλακή δεν είναι αποκομμένη από την ελεύθερη κοινωνία. Σε μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυτοί οι άνθρωποι θα αποφυλακισθούν και είναι αναγκαίο να έχουν αποκτήσει τόσο τις δεξιότητες όσο και μια σταθερότητα στη ζωή τους μετά την αποφυλάκισή τους, για να απέχουν από την εγκληματική δράση και να μην επιστρέψουν στη φυλακή. Και ναι, στις αγροτικές φυλακές υπηρετούν και ισοβίτες. Και ναι ο θεσμός χρειάζεται αναβάθμιση.

   Η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού, από τα υπόγεια του Κορυδαλλού, στις αγροτικές φυλακές απαιτείται εκ του νόμου να έχει όλη την επιστημονική τεκμηρίωση και τις λοιπές προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος και ορθά γίνεται, αφού το αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή που εξετάζει τους φακέλους των κρατουμένων.

   Οι πολιτικοί κανίβαλοι που έφτασαν στο σημείο να συσχετίζουν τους θανάτους στο Μάτι με τη μεταγωγή, να θυμούνται και να διαβάζουν καλύτερα όταν κουνάνε το δάχτυλο. Βλέπεις η ιστορία έχει μια τάση να εκθέτει…

   Like

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑΡ. said

    Είπες δάκτυλο και θυμήθηκα να σε ρωτησω: Οταν το χώνεις μπαινει ολόκληρο ή εχει περίσσευμα ;

    Like

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑρ. said

    Ρε inifirior ο αλητήριος με αντιγράφει πάλι.

    Like

 5. Γεια σου Pablo said

  Η ανόητη εξουσία ψάχνοντας για τους δολοφόνους της 17ης Νοεμβρη
  Ειχε καλέσει για ανάκριση τον γνωστό Τροτσκιστή τον συχωρεμένο τώρα
  Μιχάλη Ράπτη τον Pablo σκεπτόμενοι ότι ίσως ίσως αυτός ήταν ο αρχηγός της 17ης Νοεμβρη.
  Μάλιστα όπως ομολογεί ο ίδιος ο ΜΙΧ. ΡΑΠΤΗΣ στο βίντεο του είπαν ότι
  Θαυμάζετε τον Τσε Γκεβάρα και τον ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.
  Πόσο ανόητοι ήταν οι άνθρωποι.
  Δεν κατάλαβαν ποτέ ότι τα λαϊκά κινήματα ουδεμία σχέση μπορεί να έχουν
  με ατομικές δολοφονίες ανθρώπων όπως έκανε η Εγκληματική και δολοφονική κατ εμέ οργάνωση 17 Η ΝΟΕΜΒΡΗ.
  Έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι θέσεις του ΜΙΧ.ΡΑΠΤΗ.

  Like

 6. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. ΑΒΑΤΑρ. said

  Κάτσε να έρθει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση και θα σας αλλάξη τον αδόξαστο ΕΛεεινοί.

  Like

 7. olympiada said

  Reblogged στις olympia.gr.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: