olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ TROLL ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Posted by olympiada on August 2, 2018

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΔΟΛΦΟΣΔεν υπάρχει αμφιβολία πια, όλα γίνονται κατ’ εντολήν του

Και σήμερα συνεχίζουν να ξεσαλώνουν τα troll του Μητσοτάκη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Έφθασαν να ειρωνεύονται χυδαία τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την χθεσινή σεμνή, ανθρώπινη και θεσμικώς άψογη επίσκεψή του στο Λύρειο Ίδρυμα, με τα γνωστά τόσο θετικά αποτελέσματα για τους πληγέντες.  Οι άθλιοι δεν διστάζουν να χυδαιολογούν ακόμη και για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Μητρόπολη Κηφισιάς.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Τα ξέρουμε καλά, με διευθύνσεις και ονόματα, αυτά τα troll.  Είναι νεαρά και αδίστακτα «άνθη του κακού», προερχόμενα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, από τη «Δράση» του Μάνου και Τζήμερου, γνωστών και ορκισμένων εχθρών του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου.  Είναι, άλλωστε, όλοι αυτοί που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι δεν ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο.  Και φυσικά συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους. Σημειώνουμε ότι ορισμένοι από αυτούς εργάζονται -που αλλού- στον ανεκδιήγητο Σκάι!!

Ξεσαλώνουν λοιπόν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας ιδίως στα social media, με ύβρεις αλλά και μέγιστες ανακρίβειες, που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια της συκοφαντίας.  Όχι απλώς μαθητές αλλά καθοδηγητές και δάσκαλοι του Γκαίμπελς!!   Προχθές έφθασαν να πουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε πάει στην Κεφαλονιά!!! Έγιναν γενικώς «ρόμπα», και τους έκραξαν όλοι, φυσικά εκτός από τον άθλιο περίγυρό τους.  Όμως μυαλό δεν βάζουν, είπαμε γκαιμπελίσκοι!!

Θυμίζουμε δε ότι ένας από αυτούς, τρόφιμος του Σκάι, σε εντελώς περιθωριακό site θεωρεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ως υπεύθυνο ακόμη και για τις φωτιές στην Ηλεία!  Ναι, τότε που ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δεν ήταν υπουργός δημόσιας τάξης -ήταν ο Βύρων Πολύδωρας-  αλλά δεν ήταν καν υπουργός, διότι ήταν προεκλογική περίοδος και υπήρχε υπηρεσιακός υπουργός, ο Σπύρος Φλογαΐτης!!  Τέτοια διαστροφή της πραγματικότητας δεν έχει ματαγίνει.  Τέτοιο μίσος και τέτοια εμπάθεια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχουμε ξαναδεί.

Σήμερα όμως έγιναν ακόμα περισσότερο «ρόμπα» χυδαιολογώντας για την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στο Λύρειο Ίδρυμα, με τον Μητροπολίτη Κύριλλο και την Ηγουμένη αδελφή Μαρία.  Μακριά από την δημοσιότητα -βλέπετε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει τα χούγια του Κυριάκου ούτε ασχολείται, ως άλλη Μπεζεντάκου όπως ο Κυριάκος, με «μπλουζάκια»- μίλησε επί της ουσίας για τις ανάγκες του Ιδρύματος και την όσο το δυνατόν ταχύτερη στέγαση των ορφανών και των γερόντων.  Ήδη η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας παράγει αποτελέσματα.  Και αυτοί χυδαιολογούν ασύστολα.

Ρωτάμε όμως τούτο: Τους έχει δώσει τέτοια εντολή ο Μητσοτάκης;  Αν όχι γιατί δεν τους «μαζεύει»;  Η αλήθεια είναι μια:  Αυτά τα θρασίμια των δημοσιογραφικών βόθρων ξεσαλώνουν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας διότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει δημιουργήσει ένα «προεδρικό πρότυπο» που έχει διαψεύσει, και μακράν, τους λόγους που επικαλέσθηκε ο Κυριάκος για να μην τον ψηφίσει.  Και έρχονται πάλι προεδρικές εκλογές.  Τι θα πει τότε ο Κυριάκος;  Ότι δεν του κάνει ο Προκόπης Παυλόπουλος;  Τρέμουν λοιπόν αυτά τα θρασίμια, επίγονοι του Γκαίμπελς, και προσπαθούν να στραπατσάρουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για να δώσουν νέο «άλλοθι» στον Μητσοτάκη ενόψει της προεδρικής εκλογής του 2020.

Όσο και αν προσπαθήσουν θα γίνονται περισσότερο «ρόμπες».  Και αυτοί και το, κατά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, «χαμαιτυπείο του Σκάι» που τους φιλοξενεί, τουλάχιστον πολλούς από αυτούς.  Θα βρίσκονται πάντα στο περιθώριο της δημοσιογραφίας και δεν θα τους πλησιάζει κανείς, διότι η συκοφαντική τους δυσοσμία είναι τέτοια που οι γύρω τους αντιμετωπίζουν σαν κουνάβια!! Μόνον του Κυριάκου δεν του βρωμάνε, διότι απλώς ανήκουν στην ίδια πολιτική και δημοσιογραφική συνομοταξία.

Υ.Γ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, το λέμε ξανά όπως και χθες, αυτό το κείμενο αφορά και εσάς.  Μην αφήνετε την γνωστή καλοσύνη σας -όμοια με εκείνη του Κώστα Καραμανλή- να σας τυφλώνει, και να πιστεύετε ότι «αποκλείεται ο Κυριάκος να έχει σχέση με αυτά τα υποκείμενα».  Τώρα πια να είσθε βέβαιος. Όχι μόνο έχει σχέση, αλλά είναι και αρχηγός τους.  Θα το διαπιστώσετε σύντομα, και καλό είναι να το γνωρίζετε από τώρα.

13 Responses to “ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ TROLL ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

 1. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

  Like

 2. ΑΝΕΛ μεχρι θανατου said

  Like

 3. Αυτονόητα said

  Έχουν ξεφύγει τα τρολ του Μητσοτάκη γράφει η ανάρτηση και τρέχει πρώτος πρώτος ο ΑΝΕΛ μέχρι θανάτου !!!

  Τόσο βλάκες

  Προσωπική επιλογή του Κούλη Μιζοτάκη δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία….

  Like

  • Αυτονόητα said

   Το παραπάνω σχόλιο δεν είναι δικό μου αλλά ενός τρολ που μου κλέβει το νικ και κάνει ταχα πως βρίζω τον Μητσοτάκη. Αν δεν ψήφιζα Χρυσή Αυγή ίσως να ψήφιζα Μητσοτάκη γιατί με τους άλλου αριστερούς μαλακοπίτουρες και τους Καρανίκες είδατε τι πάθαμε.
   Άθλια Νουδουτρολ όσο και να κλέβετε το νικ μου δεν χαμπαριάζω

   Like

   • Η Κούλα said

    ΑΛΦΑ ΚΑΠΑ ΛΙΓΕ ;

    Like

   • Αυτονόητα said

    Αυτονόητα said
    Αύγουστος 3, 2018 στις 12:10 πμ
    ———
    Τρολ

    Like

   • Αυτονόητα said

    Αυτονόητα said
    Αύγουστος 3, 2018 στις 12:10 πμ
    ——–
    Λάθος πόρτα χτυπάς λαδοπόντικα του Μουρούτη.

    Δευτέρα παρουσία μπορεί να γίνει να ψηφίσω εγώ τους νεοναζί χρυσαυγίτες ή τα κλεφτρόνια του Κούλη Μιζοτάκη ούτε στον ύπνο σου βλάκα.

    Στις επόμενες εκλογές δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

    Like

 4. Οι Ενημερομενοι said

  Ενημερωστε τον κοσμο να μαθαινουμε.

  Like

 5. Αυτονόητα said

  Αυτονόητα said
  Αύγουστος 3, 2018 στις 12:10 πμ
  ———–

  Τα τρολ του Μητσοτάκη έχουν σαλτάρει εντελώς.

  Άλλωστε αυτό φαίνεται….

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: