olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Μαντέψτε ποιος Ελληνας πολιτικός αρχηγός στηρίζει τον εχθρό της Ελλάδας Αυστριακό ακροδεξιό Κουρτζ που έκλεινε τα σύνορα!

Posted by netakias.com on Ιούλιος 2, 2018

image-WTF-What-the-fuckΜαντέψτε ποιος Ελληνας πολιτικός αρχηγός στηρίζει τον Εχθρό της Ελλάδας Αυστριακό Κουρτζ που έκλεινε τα σύνορα!

Στην Αυστρία ψήφισαν τον ακροδεξίο-νεοφιλελέ για να διώξει τους Μετανάστες κι έκανε τους Αυστριακούς μετανάστες στην χώρα τους να δουλεύουν 12ωρο όπως τον Μεσαίωνα

Στην Ελλάδα ο ακροδεξιός-νεοφιλελέ λέει ότι το 8ωρο είναι παρωχημένο….Κατάλαβες; #Do_the_math

DhGv9z3X0AABXlR

13 Σχόλια to “Μαντέψτε ποιος Ελληνας πολιτικός αρχηγός στηρίζει τον εχθρό της Ελλάδας Αυστριακό ακροδεξιό Κουρτζ που έκλεινε τα σύνορα!”

 1. velos said

  Ψάξτε τρυπα να κρυφτειτε προδοτες…. Μετα τους Μακεδόνες ξεσηκώνονται και οι Ηπειρώτες !… >
  https://plus.google.com/+VelosOcean/posts/a9b5CzJmycU

 2. Παμε εκλογες said

  Οσμή χρηματισμού» του Δ. Καμμένου καταγγέλλουν οι ΑΝΕΛ

  Στο ενδεχόμενο να «χωρίσουν οι δρόμοι» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης. Σχετικά με την αποχώρηση των βουλευτών του κόμματος Δημήτρη Καμμένου και Γιώργου Λαζαρίδη, υπογράμμισε ότι «ο Λαζαρίδης πρέπει να παραδώσει την έδρα του», ενώ χαρακτήρισε τον Δ. Καμμένο ως «ανάξιο λόγου» και τον κατηγόρησε για χρηματισμό. Πρόταση μομφής κατά του Δ. Καμμένου θα κατατεθεί στον πρόεδρο της Βουλής από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, για την αποπομπή του από τη θέση του αντιπροέδρου. «Δεν θα υπάρχει κυβέρνηση» άμα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, σημείωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης. Ταυτόχρονα, πυρά εξαπέλυσε ο Λαζαρίδης εναντίον του Π. Καμμένου.

  «Κρατήσαμε τη χώρα όρθια και την οδηγούμε εκτός μνημονίων και ναι υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι μας στο μέλλον όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, αναφορικά με το επικείμενο ψήφισμα της συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ για το όνομα της γείτονος χώρας από τη Βουλή.

  Επιπλέον, ο Θ. Τοσουνίδης υποστήριξε ότι «η συνωμοσιολογία είναι πάντοτε ελκυστική αλλά εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις πολιτικές συνθήκες στα Σκόπια. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν μία ξεκάθαρη σχέση μεταξύ τους αλλά και με τον Ελληνικό λαό. Αυτό που γίνεται με την παρούσα κυβέρνηση είναι ένα πολύ θετικό βήμα εθνικής συμφιλίωσης. Όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά είναι πάρα πολύ καλό».

  Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι ΑΝΕΛ θα «αποσυρθούν» από την κυβέρνηση, όταν έρθει και «αν έρθει» η ώρα της ψήφισης της συμφωνίας για το Μακεδονικό, ο Θ. Τοσουνίδης υπογράμμισε πως «κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τον λαό και αυτό έκανε με υπευθυνότητα ο Πάνος Καμμένος».

  Τέλος, σχετικά με την αποχώρηση Δημήτρη Καμμένου και Γιώργου Λαζαρίδη από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, κατέληξε ότι «ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης ναι πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης οσμή χρηματισμού υπάρχει».

  Για χρηματισμό μίλησε και ο Π. Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Καμμένου, τον οποίο κατονόμασε ως μεσάζοντα συμφερόντων που θέλουν να χρηματίσουν βουλευτές του κόμματός του για να τους ωθήσουν σε ανεξαρτητοποίηση.
  Πρόταση μομφής κατά Δ. Καμμένου

  Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7, πρόταση μομφής κατά του Δ. Καμμένου θα καταθέσει η κυβέρνηση σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Η πρόταση μομφής κατατίθεται βάσει του άρθρου 150 του Κανονισμού της Βουλής. Για να κατατεθεί απαιτείται γραπτή πρόταση που θα την υπογράψουν 50 τουλάχιστον βουλευτές, πρόταση που πρέπει να καθορίζει με σαφήνεια τους λόγους της μομφής.

  Η συζήτηση ολοκληρώνεται σε μια συνεδρίαση και συμμετέχουν σ΄αυτή 5 βουλευτές από τους υπογράφοντες και 5 βουλευτές από άλλες ΚΟ, καθώς και οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων και η κυβέρνηση. Το άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής, δίνει στον Δ. Καμμένο την ευκαιρία να μιλήσει για 60 λεπτά στη Βουλή.

  «Θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση»

  Για το ίδιο θέμα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, υποστήριξε ότι «όταν θα φτάσει το σχέδιο συμφωνίας στη Βουλή για να ψηφιστεί, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση, ζητώντας να ψηφιστεί ένα τέτοιο σύμφωνο με την πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής».

  Επιπροσθέτως, ο Π. Σγουρίδης, τόνισε αναφορικά με τις δηλώσεις του Π. Καμμένου ότι «δεν νομίζω να άφησε το υπονοούμενο ότι θα είμαστε στα έδρανα και θα ψηφίζουμε ό,τι φέρνει η κυβέρνηση», και πρόσθεσε πως αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, «δεν θα υπάρχει κυβέρνηση».

  «Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί αυτή η συμφωνία με πάνω από 180 ψήφους» σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε «μύθο» το ότι αν οι ΑΝΕΛ ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής δεν θα περνούσε η συμφωνία.
  Αντιδράσεις Λαζαρίδη

  Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, αναφερόμενος μάλιστα στον Γ. Λαζαρίδη, είχε υποστηρίξει ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεχόταν απειλές τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του: «του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε επίσης ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι θέλησαν να τους χρηματίσουν.

  «Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε» απάντησε ο Γ. Λαζαρίδης, και πρόσθεσε πως «είναι αδιανόητο ο ΥΕΘΑ να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής».

  «Αποτέλεσμα χρηματισμού και διαπλοκής είναι η εγκατάλειψη των ιδεωδών και των εθνικών δικαίων της πατρίδας. Επομένως, αλλού θα πρέπει να κατευθύνονται αυτές οι κατηγορίες. Δεν θα ανοίξω διάλογο. Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε» επισημαίνει ο κ. Λαζαρίδης.

  «Ο εντός εκτός και επί τα αυτά, δεν δικαιούται να ομιλεί. Η εθνική ευαισθησία και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών. Ανήκει ο κ. Λαζαρίδης σε αυτούς;», ανέφερε ο Θ. Τοσουνίδης. «Οι πράξεις του έδειξαν πως όχι. Ας τον συνοδεύει από δω και στο εξής η ντροπή» κατέληξε.

  https://www.thepressproject.gr/article/131373/Osmi-xrimatismou-tou–D-Kammenou-kataggelloun-oi-ANEL

 3. Παμε εκλογες ποτε Αλεξη? said

  Mηπως ο Μπουμπουκος εχει δίκιο ?
  Ότι τα έχουν κάνει πλακάκια ο Τσιπρας με τους ΑΝΕΛ έτσι όταν φέρει το Μακεδονικο στην βουλή ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ τοτε θα καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ και ετσι η Κυβέρνηση δεν θα εχει πλειοψηφία οποτε πάμε εκλογές και φεύγει και ο ΑΝΕΛ μετά τιμής και δόξας ότι καταψήφισε αυτά που είχε πει δηλ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ .
  Το ένα χέρι νιβει το άλλο και τα 2 το πρόσωπο ισχυει ?
  Είχε πει και αλλα ότι ποτέ δεν θα ψηφίσει μνημόνια .

 4. Παμε εκλογες ποτε Αλεξη? said

  Ακου ρε τι λενε γατες και κομενα κεφαλια .
  Καλα ρε γατακια εισθε ? Φρικαλεα πραγματα.

 5. Παμε εκλογες ποτε Αλεξη? said

  Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ?

 6. Παμε εκλογες ποτε Αλεξη? said

  Να κληθει η φρουρα να συλαβει τον Μπαρμπαρουση που λεει τα κεφαλια σας στις πρεσπες.

 7. Παμε εκλογες ποτε Αλεξη? said

  Απο τοτε που δημιουργηθηκαν οι ΑΝΕΛ εχουν φυγει πολλοι , την εχουν κανει με ψιλα πηδηματακια.

 8. Μέτων said

  Ο Κουρτζ είναι ένας αστικοδημοκράτης, που καιροσκοπεί επί του προβλήματος της εισβολής εκατοντάδων αφροασιατών στην ήπειρο των ανωτέρων λευκών λαών.
  Με το που εξελέγη εδήλωσε την συμπάθεια του στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  Στην Αυστρία τα τελευταία δεκαπέντε έτη έχουν εγκατασταθῆ 600.000 μουσουλμάνοι κυρίως Τούρκοι και Κούρδοι.
  Η θεμιτή και οφέλιμη για τα ευρωπαϊκά έθνη πολιτική θέσις είναι: Εκτοπίζουμε εκτός Ευρώπης όλους τους μη Ευρωπαίους και γκρεμίζουμε όλα τα τεμένη, χάβρες, ινδουϊστικούς ναούς κλπ.
  Ο ελεύθεροι επαγγελματίες, οι έμποροι , βιοτέχναι, όσοι έχουν απομείνει, ειργάζοντο και εργάζονται άνω του δωδεκαώρου.
  Στα κομμουνιστικά καθεστώτα, η με γλοίσχρους μισθούς αμοιβομένη εργασία, υπερέβαινε το δωδεκάωρο.
  Η εργασία για τους μισθωτούς ασφαλώς και πρέπει να είναι οκτάωρος, αμοιβομένη έτι πλεόν για υπερωρίες.
  Εν Ελλάδι η οκτάωρος εργασία εθεσμοθετήθη από την 4η Αυγούστου, όπως και η άδεια μετά αποδοχών.

 9. Aκέλας said

  ΤΏΡΑ γιατί είναι εχθροί μας όσοι τυγχάνει να έχουν αντίθετες απόψεις από την Μερκελού(και άρα και των σαλιγκαριών της),είναι κάτι που μόνο οι εκπρόσωποι της»παγκοσμιοποιήμενης»Αριστεράς ,με Αλχημικές μεθόδους θα προσπαθούσαν να μας εξηγήσουν!

 10. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ=ΓΥΦΤΟΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ said

  Στην Αυστρία ψήφισαν τον ακροδεξίο-νεοφιλελέ για να διώξει τους Μετανάστες κι έκανε τους Αυστριακούς μετανάστες στην χώρα τους να δουλεύουν 12ωρο όπως τον Μεσαίωνα,ΠΑΡΑΣΥΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ 3% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ,ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ -ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΤΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 11. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  αυτος για την ..πατριδα του

  να κανει οτυι θελει!

  εμεις οι..εντελως αποτυχημενοι

  πεσμενοι στα τεσσερα

  ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!

  ας ..απαντησουμε ομως3 στα δθικα μας..παληκαρακια..

  Η Γερμανια ξεφορτωνεται…τους λαθρο…

  και παρανομους …

  χωρις..ευαισθησια..αλληλεγγυη…

  αλλα με ρατσιμο και μισος

  κοινως τους ..ξεπετυαει..
  και ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

  ΝΑ ΤΟΥΣ ..ΤΑΙΣΟΥΜΕ..ΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ

  ΝΑ ..ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ

  ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ …ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ…ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

  ΑΡΑ…..

  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ 100.ΟΟΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ

  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

  κατι βρωμαει

  στην ευρωπη!

  ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ….ΒΡΩΜΑ!

  ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΓΑΣΙΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο..ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΗΣ

  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ‘

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

  στο σπιτι μας…εννοιειται…..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: