olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Διάγγελμα Ζάεφ στον λαό των Σκοπίων: Ιστορική λύση η συμφωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Posted by kalinda on June 12, 2018

256B0751-47FC-44CB-A915-EDDC49230283Ο πρωθυπουργός της ΠΔΓΜ Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Ελλάδα για το νέο όνομα της χώρας του, το οποίο θα είναι “Σέβερνα Μακεντόνια” (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).

 

 

Σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα του Ρόιτερ, ο κ. Ζάεφ είπε ότι αυτή η ιστορική λύση, όπως την χαρακτήρισε, διαφυλάττει την “μακεδονική εθνική και πολιτιστική ταυτότητα”.

 

 

Η συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό ενδέχεται να επισφραγιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Ζάεφ είπε επίσης ότι η συμφωνία εγγυάται την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάλεσε την αντιπολίτευση να την στηρίξει.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΠΓΔΜ,FYROM,MACEDONIA,ALEXIS TSIPRAS,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ,Зоран Заев,ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ,ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ,Никола Димитров

11 Responses to “Διάγγελμα Ζάεφ στον λαό των Σκοπίων: Ιστορική λύση η συμφωνία – ΒΙΝΤΕΟ”

 1. PROZAC-ΜΠΑΦΟ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! said

  Like

 2. Αρμονία said

  Ο Ζάεφ είπε ότι αυτή η ιστορική λύση, όπως την χαρακτήρισε, διαφυλάττει την “μακεδονική εθνική και πολιτιστική ταυτότητα”.

  Μίλησε ο Σλάβος για μακεδονική πολιτιστική ταυτότητα, ο Σλάβος!
  ΦΤΟΥ ΣΑΣ! και πάλι ΦΤΟΥ ΣΑΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ που θα υπογράψουν, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ (ΜΑΣ) ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ
  ΦΤΟΥ ΣΑΣ!
  Πόσο καιρό είχα να γράψω εδώ μέσα; δεν σας διάβαζα και πάλι θα σταματήσω να σας διαβάζω. Απλώς τώρα ήθελα να σας φτύσω!

  Like

 3. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

  Επειδή οι εν λόγω προπαγανδιστές του σκότους θέλουν να κρυφτούν αλλά η διαπλοκή τους με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σόρος δεν τους αφήνει αναφέρω εν συνεχεία ένα απόσπασμα από τη συνέτευξη του κ. Π. Λαφαζάνη στον προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αιμ. Λιάτσο.

  Οπως είναι γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνασπισμός των κομμουνιστών , των εθνικοσοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ και των γιαλαντζί εθνικιστών του φον Πάπεν. Συγνώμην του κ. Π. Καμμένου ήθελα να είπω.

  Ιδού κατωτέρω ο διάλογος των κ.κ. Π. Λαφαζάνη και Αιμ. Λιάτσου :

  Π. Λαφαζάνης , ο ελληνικός λαός απεφάσισε με συντριπτική πλεοψηφία άνω του {62%} κατά το δημοψήφισμα , ότι δεν συμφωνεί σε νέα δανειακή σύμβαση { Μνημόνιο}. O κομμουνιστής πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Τσίπρας επίσης. Κατόπιν μετέβη στην Εσπερία και υπέγραψε το απαχθέστερο μνημόνιο στα διεθνή χρονικά , της 99χρονης σκλαβιάς του ελληνικού λαού . Επίσης χωρίς την απόφαση της Βουλής παρεχώρησε πραξικοπηματικώς στους εν παρανομία τοκογλύφους , όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας στους εν λόγω εγκληματίες της . Ο δε προπαγανδιστής των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λιάτσος , δήλωσεν ότι καλώς έπραξεν ο πρωθυπουργός αφού εκ των υστέρων τον δικαίωσεν ο λαός στις επόμενες εκλογές .

  Βέβαια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης για να δικαιολογήσει την εσχάτη αυτή προδοσία του κ. Α. Τσίπρα δήλωσεν επισήμως στην ΤV ότι : “Οι Ευρωπαίοι για τον αναγκάσουν να προβεί σ’ αυτή την προδοσία τον εκβίασαν με τη ζωή του υιού του “Ερνέστου”. Ομως ουδείς αρμόδιος εισαγγελέας τον κάλεσε να καταθέσει για αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη . Επίσης ουδέν σχόλιον επ’ αυτού από τα Μ.Μ.Ε. και πολύ πιθανό να εξαφάνισαν το σχετικό βίντεο. Αν πάντως αληθεύει η ανακοίνωση του κ. Στ. Παναγούλη , θα πρέπει οι τηλεοπτικοί οικονομολόγοι του ΚΟΝΤΡΑ καναλιού να μας κάνουν μίαν εκτίμηση πόσο κόστισε στον ελληνικό λαό ο μικρός “Ερνέστος” .

  Αυτό το άνευ ιδεολογίας συνοθύλευμα που με εντολή των Αμερικανο – Σιωνιστών και Νεοναζιστών κυβερνάει την Ελλάδα , έχει ως σκοπό το διαμελισμό της διά της μεθόδου της σαλαμοποίησης , καθώς δε και τη μουσουλμανοποίησή της , αρχής γενομένης από την παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους Σκοπιανούς και την ελληνοποίηση εκατομμυρίων Ισλαμοφασιστών εισβολέων στην Ελλάδα , για να τους χρησιμοποιήσουν ως τους Σκοπιανούς του “Μπούλκες” παλαιότερα στη νέα ένοπλη εσωτερική επίθεση στη δόλια πατρίδα μας , που από μακρού επιδιώκουν οι κομμουνιστές , για να ξεπλύνουν τη ντροπή της ήττας του ΕΛΑΣ κατά τα Δεκεμβριανά του 1944 και την εν συνεχεία ήττα του δήθεν Δ.Σ.Ε. τον Αύγουστο του 1949 από τον Ελληνικό Εθνικό Στρατό.

  Δηλαδή οι διαπραγματεύσεις του κομμουνιστή κ. Κοτζιά είναι “μαϊμουδένιες”, σε μιά προαποφασισμένη παράδοση άνευ όρων της Μακεδονίας στους συμμάχους του δήθεν Δ.Σ.Ε. Σκοπιανούς , που με τριετή ένοπλη εισβολή στην Ελλάδα {1946 – 1949} με όργανο το Κ.Κ.Ε. , επεχείρησαν να αποσπάσουν την Ελληνική Μακεδονία από αυτήν και να την εντάξουν στο ψευτοκράτος των Σκοπίων.

  Αυτό επιχειρούν και τώρα -και θα το κατορθώσουν – αν δεν τους γκρεμίσουν Λαός και Στρατός , από την εξουσία που πραξικοπηματικώς και με απάτη κατέχουν σήμερα οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ , ομού με τους εθνικοσοσια -ληστές του ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούν την Ελλάδα με κερασάκι τους ΑΝ.ΕΛ. !

  Εν κατακλείδι, είναι του κ… τα εννιάμερα και της π…. τα σαράντα , οι … διαπραγματεύσεις από τους προδότες κομμουνιστές που ελέω “Μαξ Μέρτεν”, κυβερνούν -και φανερά πλέον- την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση του 1974 . Τότε που επανέφερεν ο δήθεν Εθνάρχης τους δολοφόνους του Κ.Κ.Ε. στη νομιμότητα . Κι’ αυτό υπό την απειλή της αποκάλυψης , ότι ο “Κωνσταντίνος Καραμανλής” ήταν συνεργάτης του Γερμανού λοχαγού -δημίου- των Ελλήνων και των Εβραίων της Θεσσαλονίκης “Μαξ Μέρτεν”.

  Ιδού λοιπόν γιατί οι προδότες των τέως “Ιμίων” και νυν “Ικιτζέ Καρντάκ” κυκλοφορούν ελεύθεροι . Δηλαδή σύμφωνα με τον Ο.Φ.Α. προπαγανδιστή των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι των Κουτσογεωργικών Κουρήδων κ. Λιάτσο , καλώς η συμμορία του Αρχιπροδότη κ.λ.π. κομμουνιστή Κ. Σημίτη παρεχώρησε κατόπιν συμφωνίας ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΑΣ τα Ιμια στην Τουρκία , αφού ο λαός μετά από αυτή την εσχάτη προδοσία τον ψήφισε .

  Το ίδιο θα πράξουν και οι προδότες κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ , με την εκχώρηση της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς με αρχηγό τον αιωνίως κρατικοδίαιτο καρεκλοκένταυρο ελληνόφωνο “Κερένσκι”, διορισμένο από τους κομμουνιστές πρόεδρο της δήθεν Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπιον Παυλόπουλον.

  Aν αυτός δεν παραιτηθεί αμέσως μετά από την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση της Εσχάτης αυτής Προδοσίας , αποδεικνύεται ότι είναι ο Μαέστρος της Συμφωνίας των Προδοτών.

  Αθεοι , άθλιοι εθνοπροδότες , τόσον οι κ.κ. Σημίτης και Τσίπρας και οι συμμορίες τους . {ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΑΡ} . Επίσης και οι συνοδοιπορούντες μαζί τους “Νεοφιλελέδες” για να τους παραγράψουν τη ληστεία σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων . Ουδεμία καταδίκη των εθνοπροδοτών και κοινών ληστών κατά την διακυβέρνηση των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

  Εύγε στην αδέσμευτη Δικαιοσύνη μας που τους παραπέμπει στο ακροατήριο. Κατόπιν όμως της παραγραφής των ειδεχθών εγκλημάτων τους . Κι’ αν κάποιος παραπεμφθεί κατά λάθος πριν από αυτήν , τον καταδικάζουν να δηλώσει τρείς φορές ότι :

  “Δέν το ματαξανακάνω” . {Ορα ο Σούρδος Παπακωνσταντίνου}.

  Τίποτε άλλο και τα συμπεράσματα δικά σας . 20-5-2018 Φ.Π.

  Like

  • Τσου ρε said

   Μια ζωή βλαμμένος πάντα βλαμμένος.
   Ουστ ρε Εθνικια ταγματασφαλίτες πουλημένα κορμιά.

   Like

  • Ελλην Πατριώτης Γερμανοτσολιάς said

   Ανδρέας ΑΝΑΓούλας , γνωστός και ως Φ.Π.
   Μετά τον Μέτωνα τον ΕΜέτωνα, ο πιο άχρηστος σχολιασμός στο μπλογκ.
   Κάθε του σχόλιο ένας χείμαρρος (ή μήπως οχετός ; ) από άχρηστες
   πληροφορίες ( ;;; ) αδύνατον να διασταυρωθούν , εικασίες, λογικά άλματα
   ,κοινώς … προπαγάνδα .
   Ανδρέας ΑΝΑΓούλας , γνωστός και ως Φ.Π.
   Ο Χριστιανός ψηφοφόρος του κόμματος των Σατανιστών.
   Ανδρέας ΑΝΑΓούλας , γνωστός και ως Φ.Π.
   Ο ένθερμος πατριώτης οπαδός των νεοναζί με τατουάζ τη σβάστικα.
   Ανδρέας ΑΝΑΓούλας , γνωστός και ως Φ.Π.
   Ο σεμνός σχολιαστής που μιλά για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.
   Ανδρέας ΑΝΑΓούλας , γνωστός και ως Φ.Π.
   Όπου Φ.Π. = Φωτεινός Παντογνώστης
   Κινητή βιβλιοθήκη και αυτός.
   Σκληρός ο ανταγωνισμός με τον ΕΜέτωνα για την θέση του πυρηνάρχη του μπλογκ
   Ή μήπως όχι ;
   Μπορεί κάποιος να νικήσει τον … εαυτό του ;

   Like

   • PROZAC-ΜΠΑΦΟ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! said

    Μπορεί κάποιος να νικήσει τον … εαυτό του ;

    Like

   • Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ said

    NΑΙ!! Ο Κερκυραίος το έχει καταφερει!

    Like

  • Elbundy said

   Ελπιζω να γραψεις τιποτα για τη μιση Κυπρο που εδωσαν οι ομοιδεατες σου στους τουρκους

   Like

 4. Μητσάκος said

  Εμείς ξηλωθήκαμε και αυτοί μπαλώθηκαν,που λέει και το τραγούδι.Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια…

  Like

 5. rounty said

  καθικια….

  Like

 6. rounty said

  σιχαματα…

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: