Και ο Μπουτάρης ήταν εκεί…

mpoytarisEνώνοντας ανθρώπους, ιδέες, επιχειρήσεις και οράματα. Και έχοντας στο πιάτο μια από τις κεντρικότερες πλατείες της Θεσσαλονίκης, καθώς και το λιμάνι της πόλης. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ταινίας πουθα περιέγραφε το χτεσινό κάλεσμα που έκανε προς την πόλη της Θεσσαλονίκης η δικηγορική εταιρία «Rhetor Δ. Ζάχος – Α. Παπαμιμίκος & Συνεργάτες». Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη, επιχειρηματίες, πολιτικοί (πολλών αποχρώσεων…), εκπρόσωποι φορέων αλλά και αρκετοί άνθρωποι «κλειδιά» της Βορείου Ελλάδας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Στην ταράτσα της  «Rhetor», που είναι μια εταιρία με εξειδικευμένους συνεργάτες και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, τους καλεσμένους υποδέχονταν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μαζί με τη σύζυγό του Σόνια Σαββίδη και οι συνεργάτες τους. Από το πάρτι πέρασαν για ένα ποτό μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, καθώς και πολλά μέλη της διοίκησης του δήμου, όπως ο γενικός γραμματέας Θωμάς Ψαρράς και ουκ ολίγοι αντιδήμαρχοι (Μπαρμπουνάκης, Πέγκας, Ζαχαριάδης Λεκάκης), ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ Κώστας Αμπατζάς, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, οι γαλάζιοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Θόδωρος Μητράκας και Θωμάς Βράνος, πολλοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, όπως ο δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης, ο αντιδήμαρχος Συκεών-Νεάπολης Αντώνης Σαουλίδης, η δημοτική σύμβουλος Ρία Καλφακάκου, ο Πέτρος Λεμπετλής, στελέχη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων επενδύσεων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο παλιός στενός φίλος του Κώστα Καραμανλή, Βάκης Φραντζής, οι επικοινωνιολόγοι Γρηγόρης Τσιμογιάννης και Νίκος Καραχάλιος, πολλοί δικηγόροι, επιχειρηματίες της πόλης, όπως ο διευθυντής του Αγιου Λουκά Δημοσθένης Κατσάρκας και ο CEO της Dimera Group Αrthur Davidyan, καθώς και δημοσιογράφοι, ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ Ραμ Αβιράμ, αλλά και ομάδα κινέζων επιχειρηματιών, όπως ο  Lee Fengiping, που είναι πρόεδρος της Ένωσης Ελληνοκινεζικής Φιλίας. Η μουσική ήταν μάλλον ποικίλη και ξεκινούσε από Μάνο Χατζηδάκη και έφτανε μέχρι σε πιο μοντέρνα ακούσματα, ενώ οι συζητήσεις…πολύχρωμες. Από την επιχειρηματικότητα και την ανάγκη να ενισχυθεί η ρητορική της συνεργασίας και της ανάπτυξης μέχρι την ημερομηνία των εθνικών εκλογών και τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: http://myportal.gr/polichromo-kalokerino-parti-tou-andrea/

7 σκέψεις σχετικά με το “Και ο Μπουτάρης ήταν εκεί…”

  1. Πάχυνε ο Παπαμιμικούλης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γραμματεύς ΝΔ. Έκανε επιτυχημένο γάμο με τον ανεψιά του Ιβάνκο Σαββίδη.Από τους αντιδημάρχους δυστυχώς απουσιάζει ο Χασδάι Καπόν, παραιτηθείς λόγῳ σκανδάλου αλλά και ο Σίμος Μπενσασών και αι αφαι Ρεβέκκα και Ματθίλδη Καράσσο δημοτικού σύμβουλου του γενίτσαρου Μπουτάρη.
    Εκεί και ο Καλαφάτης αρχηγός της αντιπολιτεύσεως στο Δήμο. Σημειωτέον ο Εβραίος υποψήφιος του ,Ιακώβ Αλγκράβα, δεν κατάφερε να εκλεγή. Δίπλα και οι Καράογλου, εφοριακός, και Σαβ. Αναστασιάδης τελωνειακός, εκλεκτοί εκπρόσωποι σε δύο εκ των πλέον διεφθαρμένων κλάδων του Δημοσίου. Ο Σίμος Σιμόπουλος αποτυχών κατ΄επανάληψιν υπ. βουλευτής, γεν. γραμ. Δημοσίων Έργων. Η κατασκευαστική εταιρεία του έχει κατασκευάσει τα περισσότερα κτήρια της Lidl ανά την Ελλάδα.
    Παρών και ο επικεφαλής των επιχειρήσεων Σαββίδη αρμένιος Αρτούρ Νταβιντιαν, ο Ραμ Αβιράμ με τον οποίο συζεί η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, στελέχος της Νδούλας.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s