olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ποιοι και γιατί βάλλουν με αντιθεσμικό τρόπο κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας

Posted by olympiada on June 4, 2018

Παίρνουμε τη σκυτάλη από την γενναία διαπίστωση του Γιώργου Λακόπουλου στο χθεσινό το άρθρο, με το οποίο στηρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο: “Πουθενά αλλού στο δυτικό κόσμο ο αρχηγός του κράτους δεν συκοφαντείται με τόση ελαφρότητα”.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ποιοι και γιατί, ως ασήμαντη μειοψηφία του ελληνικού λαού, βάλλουν εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον συκοφαντούν απροκάλυπτα.

Πρώτη κατηγορία των εχθρών και συκοφαντών του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τα υπολείμματα του Κώστα Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ της εποχής εκείνης. Ο λόγος για τον οποίον το κάνουν είναι προφανής: Διότι όσο υπάρχει ο Προκόπης Παυλόπουλος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα λάμπει η αλήθεια για το πως το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη βούλιαξε την Ελλάδα στην διαφθορά και την διαπλοκή. Το σημιτέικο και τα δημοσιογραφικά του όργανα, με πρώτο πιστόλι τον ανεκδιήγητο Πρετεντέρη, θεωρούν ότι εάν αποδυναμώσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Θα μπορέσουν να περάσουν το μύθο ότι αυτοί δεν ευθύνονται για το ότι ο τόπος οδηγήθηκε στα βράχια.

Η δεύτερη κατηγορία των εχθρών του Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη με επικεφαλής τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι οι ανεκδιήγητοι νεοφιλελέδες του Μάνου και της Ξαφά που θέλουν να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε πλήρη αποκαραμανλικοποίηση, προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φτιάξει ένα δικό του κόμμα, μέσα στο οποίο θα βρουν στέγη όλα αυτά τα ορφανά του νεοφιλελευθερισμού. Είναι αυτοί που εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πετάξει έξω καθετί καραμανλικό από τη Νέα Δημοκρατία, έστω και αν αυτό στοιχίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την περιθωριοποίηση της Νέας Δημοκρατίας, αρκεί να βρουν ένα κομματικό κεραμίδι για να καλύψουν μέσα σε αυτό την πολιτική τους ασημαντότητα.

Η τρίτη κατηγορία εχθρών του Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά με επικεφαλής τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά. Το μίσος του Σαμαρά εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας οφείλεται στο ότι στηρίζει χρόνια τον αδελφικό του φίλο και πατριώτη τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Όσο υπάρχει αυτή η ελπίδα που ενσαρκώνει ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Κώστας Καραμανλής ο Σαμαράς δεν μπορεί να πουλήσει το παραμύθι της παλινόρθωσης του. Και φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να αντέξει ξανά το γεγονός ότι είναι στο περιθώριο. Πολλώ μάλλον όταν αυτό του στοιχίζει το ότι φυλλορροούν ακόμα και οι στενοί του συνεργάτες, διότι ξέρουν ότι ο Σαμαράς δεν έχει καμία προοπτική.

Η τέταρτη κατηγορία εχθρών του Προέδρου της Δημοκρατίας ανήκει στους οπαδούς της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Και τούτο διότι ο πατριωτισμός του Προκόπη Παυλόπουλου και το γεγονός ότι ο πατριωτισμός αυτός θωρακίζεται από το κύρος του Προέδρου της Δημοκρατίας διεθνώς και ιδίως στην Ευρωπαΐκή Ένωση, εξευτελίζει το παραμύθι της μονοπώλησης του πατριωτισμού της Χρυσής Αυγής από τους απογόνους του Χίτλερ.

Εάν αρθροίσουμε όλους αυτούς που στρέφονται κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν εκπροσωπούν ούτε το 10% του ελληνικού λαού. Και πολύ λέμε. Πρόεδρε της Δημοκρατίας έχεις μαζί σου το 90% του ελληνικού λαού. Προχώρα και να θυμάσαι την περίφημη φράση του Σουν Τσου. Να καθίσεις στην άκρη του ποταμού και θα βλέπεις τα κουφάρια των εχθρών σου να περνάνε από μπροστά σου.

4 Responses to “Ποιοι και γιατί βάλλουν με αντιθεσμικό τρόπο κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας”

 1. ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ said

  Kυριε αρθρογραφε σοβαρεψουυυυυυυυυ

  Liked by 1 person

 2. olympiada said

  Reblogged στις olympia.gr.

  Like

 3. Θουριος said

  Κάθε δύσκολο εμπόδιο η δέχεται εξόντωση η δέχεται λιθοβολισμό πάσης μορφής .Εδώ το δικό τους παιδί έχει ίδια ρώτα με τους
  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι μέθοδοι και τερτίπια μόνο ανακύκλωση μπορεί να έχουν. Ο πόλεμος θα μαίνεται μέχρι να πάρουν την εξουσία.
  Ο λαός έχει την δύναμη , ο λαός θα τους προσφέρει το ποθούμενο. …

  Like

 4. aeinautes said

  Χα!χα!α!α!

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: