olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αντικειμενική δημοσιογράφια του ΣΚΑΪ. Κάτι μεταξύ Μητσοτάκη και της ξαπλώστρας του Μιλτιάδη στην Μύκονο

Posted by netakias.com on May 16, 2018

η αδελφή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προσπαθεί να μας αποδείξει διαρκώς πόσο αδελφή του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιαδή Βαρβιτσιώτη είναι

 

4 Responses to “Αντικειμενική δημοσιογράφια του ΣΚΑΪ. Κάτι μεταξύ Μητσοτάκη και της ξαπλώστρας του Μιλτιάδη στην Μύκονο”

 1. begar2 said

  Μπήκε νέος φόρος στα ηλεκτρονικά είδη.
  Θα γράψετε τίποτα;
  Ή ως σταλινικό blog ασχολείστε μόνο με κορδόνια;

  Like

 2. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Διαβασα οτι ετοιμάζεται!
  Κάποτε, πριν χρόνια, ειχε μπει φόρος σε όποιον κατείχε … ραδιόφωνο.
  Αποσύρθηκε τότε σχεδόν αμεσως.
  Τα ίδια πάνε να γίνουν και τώρα;
  Δεν πάμε καλά…!

  Like

 3. begar2 said

  Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΣτΕ, Ν. Σακελλαρίου. Εξέφρασε φόβους για πλήρη εξαθλίωση των συνταξιούχων (BINTEO)

  Την αποχώρησή του από την προεδρία του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Νικόλαος Σακελλαρίου. Σημειώνεται ότι η θητεία του κ. Σακελλαρίου έληγε στις 30 Ιουνίου και είναι η πρώτη φορά που παραιτείται πρόεδρος Ανωτάτου Δικαστηρίου.

  Εμφανώς συγκινημένος, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων με την πρακτική των διαρροών δεν του επέτρεπαν, όπως είπε, να επιτελέσει τα καθήκοντά του, αναφερόμενος στις διαρροές των διασκέψεων για τον ασφαλιστικό νόμο (νόμος Κατρούγκαλου).

  Ο επικεφαλής του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου, έστρεψε τα βέλη του κατά όσων δεν τηρούν το δικαστικό απόρρητο κάτι που έχει επιφέρει πλήγμα στο ΣτΕ. Παράλληλα άφησε αιχμές κατά όσων δεν τηρούν το Κράτος Δικαίου.

  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «οι αντοχές όλων μας δοκιμάστηκαν από τα νεότερα μνημόνια που επέβαλλαν νέα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας» και εξέφρασε φόβους για πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων.

  Παράλληλα, με μια αιχμηρή αναφορά, ο κ. Σακελλαρίου επέκρινε την πολιτική ηγεσία της χώρας επειδή όπως εξήγησε μετακυλίει παγίως στη δικαιοσύνη την επίλυση των πιο δυσεπίλυτων προβλημάτων της χώρας.

  «Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά την πρόσφατη παραβίαση του απορρήτου της διασκέψεως του δικαστηρίου σχετικά με το νέο ασφαλιστικό σύστημα και την εύλογη αναταραχή που προκάλεσε σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Η αδιανόητη όσο και απαράδεκτη αυτή παραβίαση του δικαστικού απορρήτου την οποία αδυνατώ να ελέγξω επέφερε καίριο πλήγμα στο κύρος του ΣτΕ και δεν μου επιτρέπει πλέον να ασκώ τα δικαστικά μου καθήκοντα με την δέουσα ηρεμία και νηφαλιότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

  Όπως ανέφερε ο κ. Σακελλαρίου, «έχω τη συνείδησή μου ήσυχη καθώς δεν αποχωρώ αμαχητί, αφού όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκα με τη βοήθεια του Θεού τον αγώνα τον καλό» και πρόσθεσε πως η σκέψη του «τώρα στρέφεται στους απλούς πολίτες που είναι τα θύματα των μνημονίων. Οι αντοχές τους συνεχώς δοκιμάζονται από τα αλλεπάλληλα μέτρα που λαμβάνονται με την επίκληση του δημοσιονομικού συμφέροντος».

  http://staratalogia.blogspot.gr/2018/05/binteo.html

  Like

 4. Geoman. said

  Ενημέρωση του κώλου .από τους συγγενείς φίλους κλπ της συμμορίας της πασοκονουδούλας, που βρίσκονται σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας.
  Βρίζουν όλη μέρα την κυβέρνηση και θεωρούν ότι είναι και δημοσιογράφοι τρομάρα τους…..
  Το ψέμα πάει σύννεφο.
  Την ονομάζουν και αντικειμενική πολλές φορές…….
  Για γέλια μιλάμε……
  Το καλό είναι ότι όλο και λιγοστεύουν οι ηλίθιοι που τους πιστεύουν….
  Μερικοί ηλίθιοι εδώ στο ολυμπία, ποστάρουν και άρθρα του πρώτου ψέμματος η του σκάι καθημερινής κλπ προσπαθώντας δήθεν να μας ενημερώσουν…..

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: