olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Επανεμφάνιση του αρχιερέα της διαπλοκής με κατηγορίες και νουθεσίες από τον άμβωνα του «Βήματος»

Posted by infiltr8or on Μάιος 14, 2018

Ο αρχιερέας της διαπλοκής ανέβηκε στον άμβωνα του «Βήματος» για ένα ακόμα κήρυγμα, κουνώντας μας το δάχτυλο και απαιτώντας με θράσος «συνείδηση των ηγεσιών για τις ευθύνες τους». Με ποιο δικαίωμα ο αρχηγός της συμμορίας της μίζας, των σκανδάλων και της διαπλοκής, που έσπρωξε την Ελλάδα στο όλεθρο και παραλίγο να την οδηγήσει σε πόλεμο την ντροπιαστική νύχτα των Ιμίων, ο Σημίτης των Ολυμπιακών αγώνων, του Χρηματιστηρίου, της Siemens, του ευρώ, των εξοπλιστικών αποτα ακόμα βήμα και μιλά;

Κάνοντας λόγο για «ωραιοποιήσεις» που αποτελούν «εμπόδιο για επιστροφή στην ομαλότητα» και προειδοποιώντας οτι «η νέα εποχή δεν θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη» γιατί «δεν υπάρχει σχέδιο, μόνο προθέσεις», καταλήγει οτι «η ελάφρυνση του χρέους είναι ως εκ τούτου ενέργεια αλληλένδετη με την ενισχυμένη εποπτεία (Χαρδούβελης)».

Διαβάζεις το λογύδριο και αναρωτιέσαι: Δεν αισθάνεται την ανάγκη ο άνθρωπος αυτός να απολογηθεί;

Κι αναρωτιέσαι τελικά, ποιος πρέπει να ντρέπεται περισσοτερο, ο ίδιος, η όσοι βάζουν πλάτη για να του απονείμουν συγχωροχάρτι και να τον επαναφέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου;

infiltr8or

2 Σχόλια to “Επανεμφάνιση του αρχιερέα της διαπλοκής με κατηγορίες και νουθεσίες από τον άμβωνα του «Βήματος»”

 1. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Ένας πολιτικός πάνω από όλη τη γνώση- επιστημονοσύνη του πρέπει να είναι και ρήτορας.
  Πως αυτό το σαμιαμίδι έγινε πολιτικός αφού δεν μπορούσε,
  ούτε μετά δυσκολίας,
  να αρθρώσει μιά λέξη σωστά;
  Πώς έγινε κυβερνήτης μας ένας καθόλα άχρηστος τύπος,
  πώς ένα ούφο- UFO εξ ουρανού τα κατάφερε,
  μονάχα οι Πυθίες & οι Σίβυλλες θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν σαν θα μας ΕΛεγαν χρησμό ότι θα ΄ρχόταν ένας που δεν θα είχε το Θεό του.
  Σας φαινόταν ο εν προκειμένω να είχε ή να πίστευε σε κανα Θεόν άλλο πέρα από την πάρτι του;
  ΉθΕΛε ο ανάξιος να άρχει όταν γύρω τους γυρίζαν και ξαναγυρίζαν,
  όταν πέφτανε οι μίζες σαν το χαλάζι.
  Εμείς τα χαϊβάνια τι κάναμε;
  Τους ψηφίζαμε.
  Καλά να πάθουμε !

 2. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Ε. ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΟΚΟΠΙΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΝ.

  Εξοχώτατε στο χωριό μου λενε επιγραμματικώς τα εξής : “Δυό κουβέντες ένα παζάρι”.

  Ως εκ τούτου σας υπομιμνήσκω ότι το ουσιαστικό αξίωμα των σχέσεων των κρατών , πέραν των νομικίστικων αναφορών , μας διδάσκει τα κατωτέρω :

  “To Δίκαιον μεταβάλλεται εις επαίτην προ της βίας “.

  Ούτω αναλογισθείτε πόσα ψηφίσματα του αποτυχημένου Ο.Η.Ε. για την παράνομη κατοχή της Κύπρου κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων του τουρκικού ΥΠΕΞ . Θυμηθείτε επίσης τον τρίμηνο παράνομο βομβαρδισμό των Σέρβων αμάχων , των σχολείων , των νοσοκομείων των εκκλησιών , ακόμα και της Κινεζικής Πρεσβείας στη Σερβία κ.λ.π. σερβικούς στόχους αμάχων των άτρωτων νυχτερίδων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Και όλα αυτά για να αποσπάσουν το Κοσσυφοπέδιο από τη Σερβία .

  Οπως ασφαλώς γνωρίζετε το έδαφος αυτό είναι σερβικό από την περιοχή του Κουμανόβου μέχρι τα ελληνικά σύνορα . Το απελευθέρωσαν δε από μόνοι τους οι Σέρβοι από τον τουρκικό ζυγό . Δυστυχώς σ ‘ αυτή τη ληστρική επιχείρηση των ΗΠΑ , υπέρ των Κοσοβάρων εμπόρων ναρκωτικών λευκής σαρκός ακόμα και ανθρωπίνων οργάνων των αιχμαλώτων Σέρβων μετείχε και η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ . Ναι αυτή του Χρηματιστηρίου , των Ολυμπιακών Αγώνων , των Ιμίων , των συμφωνιών Νταβός , Βουλιαγμένης , Μαδρίτης κ.λ.π. προδοσιών σε βάρος της Ελλάδας , που και η νυν ανωτάτη πολιτική ηγεσία της χώρας έχει αναγνωρίσει αυτές τις προδοσίες και οι προδότες κυκλοφορούν ελεύθεροι , πολυεκατομμυριούχοι και μας κουνάνε και τον δάκτυλον.

  Δηλώνετε ότι τα τέως Ιμια και νυν Ικιτζέ – Καρντάκ είναι βάσει του ΝΑΤΟ -δημιουργού των Γκρίζων Ζωνών στο Αιγαίο – ελληνικά . Μπορείτε όμως εσείς ο Ανώτατος Αρχων της Ελλάδας να πραγματοποιήσετε μία συμβολική επίσκεψη στα καθ’ Υμάς ελληνικά Ιμια ;

  Αν δεν μπορείτε εσείς να πάτε , μήπως θα ήταν πρόσφορο να επανεγκαταστήσει τα ερίφιά του ο κ. Βεζυρόπουλος που με εντολή της ελληνόφωνης προδοτικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εξεδιώχθη ομού με τα ερίφιά του από τα δήθεν ελληνικά Ιμια ;Εξοχώτατε είσθε νομικός και ανέχεσθε το απατεωνίστικο κόμμα του ΠΑΣΟΚ που δι’ απάτης υπεξήρεσε άνω των διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ και οι ηγέτες του διέπραξαν πλείστα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος . Ακόμα και του Ν. 1608/1950 τον οποίον μη ο Φ.Π. θα τον είχαν καταργήσει . Κατόπιν αυτοί οι απατεώνες άλλαξαν όνομα στο Κόμμα της απάτης , εφοδιάσθησαν παρανόμως με νέο Α.Φ.Μ. και διεκδικούν να σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή που αυτοί της προκάλεσαν .

  Δηλαδή από νομικής πλευράς το αδίκημα της απάτης στοιχειοθετείται με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθών. Εν προκειμένω δε οι απατεώνες αυτοί προκειμένου να καταχρασθούν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού χρησιμοποίησαν και την ακρως επιβαρυντική χρησιμοποίηση ιδιαίτερου τεχνάσματος απάτης προκειμένου να ιδιοποιηθούν αυτά τα χρήματα .

  Τελικώς δηλαδή κατέστησαν συνειδητούς συνενόχους όλους όσους υπέγραψαν αποδεχόμενοι αυτή την χονδροειδή απάτη. Και καλά η Δικαιοσύνη κατευθύνεται από την κυβέρνηση . Εσείς ο Μέγας Νομικός που κάνει κηρύγματα ήθους σε άλλες χώρες πως θα απαντήσετε π.χ. στον κ. Ερντογάν αν σας είπει ότι έχει – και έχει – έγγραφες Συμφωνίες με αυτούς τους απατεώνες που κυβερνούν την Ελλάδα ; Αναλογισθείτε πόσους τέως υπουργούς του βαθέως ΠΑΣΟΚ έχει η νυν κυβέρνηση Υμών και των κομμουνιστο – εθνικοσοσιαλιστων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ .

  19-4-2018 Φ.Π.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: