olympia.gr

Για την Μητέρα Γη, την Ελλάδα, την Αλήθεια

ΤΩΡΑ-Κοινές δηλώσεις ΠΘ Αλέξη Τσίπρα-ΠτΚ Νίκο Αναστασιάδη-ΠΘ Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου [ΒΙΝΤΕΟ]

Posted by netakias.com on May 8, 2018

Κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στο πλαίσιο της 4ης Συνόδου Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ.

7 Responses to “ΤΩΡΑ-Κοινές δηλώσεις ΠΘ Αλέξη Τσίπρα-ΠτΚ Νίκο Αναστασιάδη-ΠΘ Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου [ΒΙΝΤΕΟ]”

 1. sos@gmail.com said

  ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΞ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

 2. sos@gmail.com said

  ΕΝΩ ΑΛΕΞΗ – ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ – ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΟΣΜΙΩΣ ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ!

 3. ΑΡΓΙΡΗΣ ΣΠΑΤΣΑΣ said

  ΧΡΥΣΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΓΟΤΩ ΡΕ
  ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Ο ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗΜΠΙΑ.

 4. εξω οι βεζυριδες said

  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΕΖΥΡΙΔΕΣ

  Πολύ δύσκολα θα ανακάμψει η Αριστερά. Οι δυνάμεις της είναι εξουθενωμένες. Και η απογοήτευση είναι τόσο βαθειά που δεν διευκολύνει την ανατροφοδότηση.
  Δεν είναι μόνο το σοκ από τη μετάλλαξη μιας σημαντικής μερίδας που προτίμησε, απαρνούμενη τα πάντα πλην της εξουσίας, να συνταχθεί με μία κυβέρνηση που παραδόθηκε άνευ όρων στους ενορχηστρωτές της εθνικής λεηλασίας. Αυτό θα είχε και την καλή του πλευρά αν μπορούσε να αξιοποιηθεί, αφού έγινε –έστω με τόσο καταστροφικό τρόπο- ξεκάθαρο ότι αυτό το κομμάτι της Αριστεράς ήταν σαθρό και αναξιόπιστο. Αριστεροί έτοιμοι να παραδοθούν και να δώσουν γη και ύδωρ στον εχθρό. Αλλά το σοκ είναι τόσο ισχυρό που κανείς δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει οτιδήποτε.
  Ότι με αυτούς τους «αριστερούς» πήγαμε να αλλάξουμε την απελπιστική κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε ο τόπος αποδείχτηκε τραγικό. Γιατί αυτοί είχαν την αυτομολία στο μεδούλι τους. Τους έφτανε και τους περίσσευε να γίνουν βεζίρηδες. Με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Και για να κρατήσουν το πόστο θα εκποιούσαν τα πάντα, χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές: ανθρώπους, περιουσίες, πατρίδα, ιδανικά. Τι Αριστερά και λαός και αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία και σοσιαλισμός και πράσινα άλογα. Αγκαλιές και χαρές με τους τοκογλύφους και τους δικτάτορες, χάρισμα στους επιχειρηματίες και επενδυτές.
  Κι όμως, μ’ αυτούς είχαμε κάνει χωριό και μ’ αυτούς νομίζαμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο. Δικαιολογίες έχουμε και, μάλιστα, σοβαρές, αλλά αυτό δεν αλλάζει την τραγικότητα της κατάληξης. Ούτε διαλύει την απογοήτευση για να υπάρξει μια αναζωογόνηση.
  Κατά βάθος, οι αριστεροί που δεν ενδώσανε αμφιβάλλουν πια και για τον εαυτό τους, για την κρίση τους και για τις ικανότητές τους να ανταποκριθούν σε μεγάλα και σύνθετα ζητήματα. Δεν μπορεί να έχεις φάει τέτοιο πακέτο και να μην φταις καθόλου.
  Αλλά οι δυσκολίες δεν περιορίζονται στην απογοήτευση των αριστερών που -προς τιμήν τους, κι αυτό αποτελεί μια μαγιά- διαχώρισαν τη θέση τους από το μόρφωμα που τα έκανε πλακάκια με τους κηδεμόνες της χώρας.
  Η Ελλάδα έχει υποστεί πολύ ισχυρό πλήγμα από το συνδυασμό επιθέσεων και προδοσιών που τις συνοδεύουν, και είναι τόσο μεγάλη η τρύπα στα σωθικά της, που όλα τα ζωτικά υγρά της διαρρέουν. Χάνει τόσο αίμα από τα τραύματα που της έχουν προκαλέσει οι ξένοι και οι εντόπιοι συνεργοί τους, ένα συνονθύλευμα δεξιών, κεντρώων και αριστερών, που μετά βίας στέκεται στα πόδια της.
  Από ποιο σώμα, λοιπόν, θα αντλήσει η Αριστερά δυνάμεις για να ανασυγκροτηθεί; Από μια χώρα που χάνει ραγδαία τη νεολαία της; Όταν, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, 700.000 Έλληνες, 109.000 μόνο το 2017, έχουν ήδη φύγει για το εξωτερικό;!
  Κι αυτό γίνεται προς μεγάλη ικανοποίηση της κυβέρνησης που κομπάζει ότι μειώνει την ανεργία! Και βέβαια, προς ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση των «εταίρων», αφού τα μορφωμένα και έξυπνα παιδιά μας προτιμούν τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ολλανδία και τη Γαλλία. Είναι η καλύτερη ύλη την οποία μας αρπάζουν έτοιμη προς χρήση και τζάμπα. Greece on Sale και Brain Drain!
  Για να είμαστε δίκαιοι, η καταστροφή είναι τόσο τερατώδης που δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις. Σε ξεπερνάει ο όλεθρος. Αλλά εάν δεν υπάρξει συνειδητοποίηση των μεγεθών και δεν ξεπηδήσουν νέες δυνάμεις που θα πάρουν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της αντίστασης, θα βουλιάζουμε ηττημένοι παρακολουθώντας την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας και όχι μόνο της Αριστεράς.
  Δρόμος της Αριστεράς

 5. εξω οι βεζυριδες said

  Τα ίδια χάλια έχει και η δεξιά οι μισοί δεξιοί κατηγορούν τους άλλους μισούς ότι δεν είναι πολύ δεξιοί.
  Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλον .
  Αυτή η λεγόμενη δήθεν Αριστερά ξεπέρασε τα κατορθώματα της δεξιάς.
  Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι συνεργάζεται με τους άλλους δεξιούς του Καμένου των δήθεν Ανεξάρτητων δηλ. ανεξάρτητων όσο πατεί η μύγα.
  Μαύρα χάλια έχουν .
  Το υπόλοιπο κομμάτι της δεξιάς απ εξω ετοιμάζεται διοτι η νδ δεν είναι πολύ δεξιά και ο Καμένος τους πρόδωσε έφυγε και ψηφίζει με αυτό που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.
  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .
  Ωραίος ανασχηματισμός ο Καρατζαφερης της αριστεράς Υπουργός.
  Να τους χαιρόσαστε .

 6. Νικη said

  Τελικά το μόνο κόμμα που είναι σταθερό στις απόψεις του και οργανωμένο σε γερές βάσεις είναι το ΚΚΕ.
  Αυτό είναι πολύ καλό για την χώρα, έστω και αν διαφωνεί κανείς σε κάποια θέματα με το ΚΚΕ.
  Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε ότι οι μισοί Έλληνες διαφωνούν με τους άλλους μισούς .
  Εκεί που συμφωνήσαμε σαν πλειοψηφία ηταν το δημοψήφισμα με το ΟΧΙ το οποίο έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια οι έμπειροι των κομμάτων δηλ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟΙ.
  Αυτοί μας παρουσιάζονται τώρα σαν νέοι σωτήρες.

 7. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  ΤΕΛικά (μας λέει ότι) το μόνο κόμμα που είναι σταθερό στις απόψεις του και οργανωμένο σε γερές βάσεις είναι το ΚΚΕ…..

  Άμα ήτανε όλα όσα υποστηρίζεις και βεβαίως πολύ καλό για την χώρα τότε χαζή είναι η χώρα, είτε χαζοί οι πολίτες της;
  Τι λες;
  Δεν θα το έβγαζαν τόσα χρόνια να κυβερνήσει;
  Άρα δεν κάνει για να κυβερνήσει.
  Καλά βρίσκονται εκεί που στέκονται και πολύ τους είναι !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: