olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε. – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Posted by olympiada στο Απρίλιος 11, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μια πρωτοφανή  κίνηση ο δημοσιογράφος  Γ.Κουρτάκης προσπάθησε τις μέρες πριν το Αγιο Πάσχα να προκαλέσει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε. τεχνητή  οικονομική  αδυναμία πληρωμής του Δώρου του Πάσχα. Χωρίς καμία προειδοποίηση και για ένα ποσόν των δεκαέξι  χιλιάδων ευρώ που, πρωτοδίκως και όχι τελεσιδίκως, του επιδίκασε το αρμόδιο δικαστήριο,  με απόφαση που δεν  είναι προσωρινά εκτελεστή (!!) , μπλόκαρε όλους τους τραπεζικούς  λογαριασμούς της εταιρείας μας. Προφανής  επιδίωξή του ήταν  οι εκατόν πενήντα και πλέον εργαζόμενοί  μας να μην πληρωθούν το Δώρο του Πάσχα αλλά και να καταστεί αδύνατη η πληρωμή και των λοιπών υποχρεώσεων της εταιρείας (επιταγές, προμηθευτές  κλπ.). Αιτία της πρωτόδικης καταδίκης μας ήταν ότι οι εφημερίδες μας δημοσίευσαν τα στοιχεία από τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας  Πάνος Καμμένος το 2015 με συνέντευξη  τύπου στην ΕΣΗΕΑ. Από την λίστα αυτή  προέκυπταν καταβολές άνω των 25.000.000 ευρώ σε μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα σε αυτά είχαν δοθεί  τα ποσά των 843.000 ευρώ  για τον Ι. Κουρτάκη , 629.000 ευρώ  για το γενικό διευθυντή των  «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» Π.  Τζένο  και  552.000 ευρώ στο όνομα Μαρινάκης (ο Ευάγγελος  Μαρινάκης πάντως τότε  δεν είχε ακόμα  ασχοληθεί- εμφανώς  τουλάχιστον- με ΜΜΕ) . Προτροπή των εφημερίδων μας ήταν να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι της δημοσιογραφίας και να αποκαλυφθούν οι εκδότες μαϊμού… Η ελληνική δικαιοσύνη , την Μ. Πέμπτη περιόρισε το αίτημά του,  ξεμπλοκάροντας τους λογαριασμούς μας. Ετσι, άλλη μια προσπάθεια του «φίλου του κ. Μαρινάκη» (sic), να πλήξει το συγκρότημά μας , έπεσε στο κενό. Διαβεβαιώνουμε τόσο εκείνον όσο και τους φίλους του  ότι όσο και αν προσπαθούν, δεν θα μπορέσουν να μας φιμώσουν  και να μας τρομοκρατήσουν.

 Εκ της Δημοκρατικός Τύπος Α.Ε.

 Υ.Γ.  : Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι  αυτή η απαράδεκτη από κάθε πλευρά ενέργεια είναι εντελώς συμπτωματική   με την δημοσιότητα που έδωσαν το ίδιο χρονικό διάστημα οι εφημερίδες μας , επιτελώντας το ειδησεογραφικό καθήκον τους, στην άσκηση διώξεως  για εγκλήματα κακουργηματικού χαρακτήρα κατά του «φίλου» του, κ.Β.Μαρινάκη.

2 Σχόλια to “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε. – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ”

 1. LEON said

  Η είσοδος του Μαρινάκη τα κοινά της χώρας τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει πραγματικά αποπροσανατολίσει μία ολόκληρη χώρα. Δεν μας είχαν λείψει τα λαμόγια, πάντοτε εδώ ήταν. Εδώ όμως μιλάμε για τον Αλ Καπόνε που δεν κρύβει τη μονοφαγία και απληστία του. Μας βρήκε μεγάλο κακό με την είσοδο του Μαρινάκη, λυπάμαι πραγματικά και ελπίζω να μην σπρώξει καταστάσεις ακόμα και για light πραξικόπημα. Να τον προσέχετε

  Μου αρέσει!

  • Ο ΑΝΤΙ ΜΙΖΟΤΑΚΙΚΟΣ said

   Όποια πέτρα παρανομίας μίζας και λαμογιάς κι’ αν σηκώσεις την τελευταία πεντηκονταετία , θα βρεις από κάτω κάποιον από την τωρινή Νέα Μιζοκρατία και κυρίως, από την οικογένεια Μιζοτάκη, η οποία για πολλά χρόνια αγωνίζεται διακαώς, να παραμένει στην εξουσία , για να «σβήνει» σκάνδαλα και λαμογιές, μήπως και σώσει την τιμή και την υπόληψή της…

   Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι κουμπάρα του εφοπλιστή.
   Ο σύζυγός της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, είναι στενότατος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και χειρίζεται δουλειές για λογαριασμό του στο Λονδίνο….

   Πάνος Καμμένος : NTOΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΕ ΠΊΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

   Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης άρχισε να συσσωρεύει πλούτο και να γίνεται γνωστός στους εφοπλιστικούς κύκλους του City του Λονδίνου, καλά πληροφορημένοι -ως συνήθως- κύκλοι έκαναν κουβέντα για δραστηριότητες όχι και τόσο νόμιμες του εφοπλιστή…

   Πολύ αργότερα ξεσπά η υπόθεση NOOR1. Το καλοκαίρι του 2017 μία από αυτές τις «συνήθως καλά πληροφορημένες πηγές» για πρώτη φορά αναφέρεται στον αμερικανικό παράγοντα με τη φράση-κλειδί: «Αν αποδειχθεί πως ο Μαρινάκης έχει σχέση με τη διακίνηση ηρωίνης και μάλιστα μέσω Περσικού Κόλπου, θα τον λιώσουμε».

   Οι φιλοδοξίες του Μαρινάκη, οι πολιτικές του βλέψεις προκειμένου να βρίσκεται στο απυρόβλητο, οι εκδοτικές του δραστηριότητες ταίριαξαν γάντι με τους σχεδιασμούς της παρούσης ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Το έμπειρο Καραμανλικό μπλοκ του κόμματος εξαρχής αποτραβήχτηκε. Τη σημαία της στήριξης Μαρινάκη τη σήκωσαν οι Μητσοτακικοί και η «Ομάδα Σαμαρά» (Άδωνις Γεωργιάδης – Μάκη Βορίδης). Οι παράλληλοι αυτοί βίοι οδηγήθηκαν εκ των πραγμάτων σε αδιέξοδο. Ο μεν Μαρινάκης κινδυνεύει να πληρώσει το τίμημα των κακουργηματικών πράξεών του (το τεκμήριο αθωότητας ισχύει για όλους), η δε ηγετική ομάδα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ένα τμήμα της Κεντροαριστεράς θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

   Χέρι-χέρι Νου-γόνο-Δούλα για την υπόθεση του NOOR 1

   Ο Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος γλεντούσαν παρέα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γλέντι του Γιάννη Κουρτάκη, πέρυσι το καλοκαίρι.
   Η Νέα Δημοκρατία έχει ταυτιστεί πλήρως – κυρίως στη συνείδηση του ελληνικού λαού – με τα συμφέροντα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

   Στην παρούσα συγκυρία η ποινική δίωξη του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών είναι προφανές ότι προκαλεί τεράστια πολιτική ζημιά στο Μιζοτακέικο.

   Να θυμίσω οτι ο Μαρινάκης είναι ύποπτος για βαρύτατες κατηγορίες και πράξεις που επισύρουν πολυετή κάθειρξη.

   Υποψίες ότι είναι μπερδεμένος με στημένα στο ποδόσφαιρο.
   Υποψίες ότι ενέχεται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
   Υποψίες ότι είναι το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση του Noor 1.
   Υποψίες ότι τα έχει καταφέρει με σκοτεινά μέσα, που οι υποψιαζόμενοι υποψιάζονται, να μην τον αγγίζει η Δικαιοσύνη, λες και είναι Νονός.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: