olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Τσοχατζόπουλος το έκανε!

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 5, 2018

img_7267Εάν κρίνουμε από τις ανακοινώσεις που των πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis, όλοι τους υποστηρίζουν ότι είναι αθώοι διότι «δεν είχαν καμία αρμοδιότητα επί του θέματος»!  Και μιλούν για πολιτική δίωξη! Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια.

Ουδείς εξ’αυτών αμφισβήτησε ότι υπάρχει το τεράστιο σκάνδαλο. Απλώς λένε ότι δεν υπέγραψαν αυτοί, υπέγραψε κάποιος άλλος. Μάλλον η θυρωροί θα υπέγραψαν, αλλά τώρα που το σκεφτόμαστε μπορεί να υπέγραφε και ο Τσοχατζόπουλος. Και αυτός θύμα πολιτικής δίωξης δήλωνε.

Ένα Σχόλιο to “Ο Τσοχατζόπουλος το έκανε!”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Αναφέρω κατωτέρω απόσπασμα σχολίου μου στις {20-02-2009} σχετικώς με τις αρχές του ΠΑΣΟΚ που έθεσεν ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου :

  «Ο κ. Α. Παπανδρέου στην αποκαλυπτική της προσωπικότητάς του συνέτευξη της «OBSERVATEUR», διατυπώνει την άποψη ότι ακόμη και ως νόμιμη κυβέρνηση έχει ανάγκη τρομοκρατικών μηχανισμών για να πιέζει αφόρητα το αστικό καθεστώς και να επιβάλει «η νόμιμη κυβέρνηση την εξουσία της». Παραδόξως, τα χτυπήματα της 17ης Νοέμβρη και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων {αν υπάρχουν} είναι εναρμονισμένα στην ίδια αντίληψη. Δηλαδή τα χτυπήματα γίνονται κάθε φορά που η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου αντιμετωπίζει μικρότερο ή μεγαλύτερο «στρίμωγμα».

  Τώρα που ζορίστηκε ο Ευ. Τούρκογλου και μετά τη μεγαλειώδη γκάφα του στη Βουλή, όπου απεκάλυψε το μέγα «αυτόφωρο» κακουργηματικό αδίκημα που διέπραξε και συνεχίζει να διαπράττει , χωρίς η Δικαιοσύνη των διορισμένων από τον ίδιο ηγετών της , να μην έχει εκδόσει εισέτι ένταλμα σύλληψης για τον δράστη χτύπησαν οι τρομοκράτες ! Μεγάλε Μπένι , αυτός είσαι .

  22-01-2013 Φ.Π.

  ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ :

  Δυστυχώς η συνταγή των συμμοριών που κυβερνούν την Ελλάδα από το 1981 μέχρι και σήμερα παραμένει η ίδια . Απλώς τα σαραπεντάρια της 17 Νοέμβρη αντικατεστάθησαν από τα τηλεοπτικά κανάλια. Το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ των Νεο κομμουνιστών Κουρήδων πλαισιωμένο από σταλινικούς ρεβανσιστές κομμουνιστές, έμμισθους εθνικοσοσιαλιστές κ.λ.π. πράκτορες ξένων κέντρων επιχειρεί πλήρη έφοδο κατά της Ελλάδας και της Δημοκρατίας .

  Σχετικώς με τους δήθεν Αιγαιάτες Μακεδόνες ακολουθεί την κομμουνιστική γραμμή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ . Δηλαδή την απόφαση της απόσχισης της Μακεδονίας από την Ελλάδα. Οταν δε Ελληνες πατριώτες τους ανακαλούν στην τάξη αναλαμβάνουν οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και τα Μ.Μ.Ε. δράση με τη δημιουργία κίνησης αντιπερισπασμού.

  Δυστυχώς και η ΕΛ.ΑΣ ως πειθήνιο όργανο των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ συνεργεί σ’ αυτό . Π.Χ. Δήλωσεν ότι στο συγκλονιστικό συλλαλητήριο άνω του ενός εκατομμυρίου πατριωτών Ελλήνων συμμετείχαν εκατόν είκοσι χιλιάδες άτομα ! Μήπως ο αρμόδιος εισαγγελέας πρέπει να ρωτήσει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ποίων τις εντολές εκτελούσεν με την ιταμή αυτή πρόκληση εναντίον της λαϊκής ετυμηγορίας ;

  Διευκρινίζω επίσης ότι ο κ. Κοτζιάς είναι κομμουνιστής και δη υπερήφανος γι’ αυτό . Ο κ. Τσίπρας επίσης .

  Ούτω Σκόπια ίσον Μακεδονία και με πρωτεύουσα τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  Αναφέρω κατωτέρω τις ενέργειες της δήθεν εξαρθρωθείσης Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για σύγκριση με τις νυν, και οι έχοντες κοινό νού ας εξάγουν το συμπέρασμά τους :

  5-1-2018 Φ.Π.

  Τάδε έφη ο Φ.Π. στις 20-2-2009 δημοσιευθέντα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ .

  Παραθέτω κατωτέρω ασχολίαστες τις εξής συγκυρίες , οι οποίες με έχουν βαθύτατα προβληματίσει :

  Το Νοέμβριο του 1983 ο Ραούφ Ντενκτάς ανακηρύσσει το ψευδοκράτος . Και ενώ ο Τύπος και τα κόμματα αρχίζουν να αμφισβητούν την «περήφανη» εξωτερική πολιτική του κ. Παπανδρέου στις 15 Νοεμβρίου 1983 η 17η Νοέμβρη δολοφονεί τον Αμερικανό ναυτικό ακόλουθο Τζορτζ Τσάντες και τον Ελληνα οδηγό του Νίκο Βελούτσο.

  β} Τον Φεβρουάριο του1985 η «βάση του ΠΑΣΟΚ» διαμαρτύρεται εντονότατα για την εκ νέου προεδροποίηση του Κων. Καραμανλή και αρχίζει η αμφισβήτηση του κ. Παπανδρέου. Στις 21 Φεβρουαρίου 1985 η 17η Νοέμβρη δολοφονεί τον εκδότη της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ» Νίκο Μομφεράτο.{Αναφέρονται εν συνεχεία και άλλα χτυπήμα τα με στόχο τη μετατόπιση από τα καυτά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ΠΑΣΟΚ}.

  Αναφέρω δύο ακόμα χαρακτηριστικές περιπτώσεις που συνηγορούν σ’αυτά που αναφέρει ο κ. Μίκης Θεοδωράκης . Στις 8 Μαΐου 1989 έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γιώργου Πέτσου. Τα πρωτοσέλιδα έγραφαν τότε ότι τα χρήματα της τράπεζας Κρήτης πήγαιναν στο ΠΑΣΟΚ. Ο δε κ Πέτσος δήλωσε κατηγορηματικώς ότι η 17 Νοέμβρη επεχείρησε να του κλείσει το στόμα και στη συνέχεια να του φορτώσουν όλη την ευθύνη , για τις καταθέσεις των ΔΕΚΟ στην Τράπεζα Κρήτης του Κοσκωτά , ενώ η εντολή ήταν από πολύ ψηλά , διότι αυτός ήλεγχε μόνο μία ΔΕΚΟ. Ποίος είχε τη δύναμη να δώσει εντολή και σε όλες τις άλλες ;

  Στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, δολοφονείται ο Παύλος Μπακογιάννης δύο ώρες προτού αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά . Ο χαρτοφύλακας με όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία που είχε ο Μπακογιάννης εναντίον του Α. Παπανδρέου, που ήταν και το αντικείμενο της δολοφονίας του, εκλάπη από τους εκτελεστές και εξηφανίσθη !

  Εν ολίγοις η Ε.Ο. 17 Νοέμβρη ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμη στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, και όταν τη χρειαζόταν ήταν πάντοτε παρούσα . Ουδείς διαθέτων λίγο μυαλό επείσθη ότι αυτοί οι άσχετοι και αγράμματοι μικροκακοποιοί που συνελήφθησαν, ήσαν τα πραγματικά μέλη της 17 Νοέμβρη !

  Κι’ αυτό διότι η 17 Νοέμβρη είχε άμεση σχέση με μυστικές υπηρεσίες και με ένα τμήμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ούτω επειδή η Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι από τις ενέργειες του κ. Κ. Καραμανλή, τον οποίον δεν ελέγχουν απολύτως , είναι επόμενο να έχουν εμπιστοσύνη στον δοκιμασμένης πίστης Αμερικανό κ. Γ. Παπανδρέου !… Δεν αποκλείουμε δηλαδή νεκρανάσταση της 17 Νοέμβρη με άλλη ονομασία. Οι κατά το παρελθόν χρησιμοποιηθείσες ονομασίες ΕΛΑ , και τα ρέστα , που δήθεν εξαρθρώθησαν ήσαν ανύπαρκτες. Μία και μοναδική ήταν η οργάνωση 17 Νοέμβρη , η οποία ουδέποτε εξαρθρώθηκε !

  Και που μετά την ιστορία με τους Τσουτσουβή, Λεσπέρογλου, Μπαλάφα, αναγκάσθηκε ο κ. Τσίμας για να προλάβει τα χειρότερα να διαπράξει μια σειρά παρανομιών για να καλύψει τα ίχνη και τη σχέση του ΠΑΣΟΚ με αυτήν. Δυστυχώς η τότε Δικαιοσύνη με την αδράνειά της λόγω του τρόμου που της ενέσπειρε η εν λόγω οργάνωση , με τους φόνους και τους τραυματισμούς κάποιων εισαγγελικών λειτουργών, έγινε και αυτή ακούσια συνένοχος της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη !

  Οσο για την υπερήφανη εθνική πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρω άνευ σχολίων το εξής : Κατόπιν της ανακήρυξης του Τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους του Ντενκτάς, [για την οποίαν εγώ προσωπικώς , είχα προειδοποιήσει εγγράφως τον τότε πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου 20 ημέρες πριν από την ανακήρυξή του χωρίς να λάβω απάντηση] δήλωσε ότι θα διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με οποιαδήποτε χώρα το αναγνωρίσει. Δεν διέκοψε όμως τις διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα που το δημιούργησε ! 20-2-2009 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: