΄΄ΜΑΚΕΛΕΨΕ΄΄ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ …Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Κ ΟΝΤΡΑ !

images.jpg
Έκαψε τον Μπεγλίτη ο Χίος πρίν απο λίγο με στοιχεία απο κάμερα και on the Air τον γιατρό Γιάννη Γεωργόπουλο έκαψε τον Μπεγλίτη που το έπαιξε Στρατηγός ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ στο γιατρό και του έστειλε το ΣΔΟΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΏ

"Την περασμένη Κυριακή 17/10/2011 σε μνημόσυνο σε ορεινό χωριό της Κορινθίας, ο σε απόσταση ομοτράπεζος μουΥπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Π. Μπεγλίτης, σηκώθηκε , πλησίασε, στάθηκε όρθιος με ύφος στρατηγού μπροστά μου και χτυπώντας την γροθιά του στο τραπέζι, με απείλησε μεγαλοφώνως μπροστά στους πολυπληθείς έκπληκτους συντοπίτες μας, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν πρώην Δήμαρχος και νύν Περιφερειακός Σύμβουλος , Δημοτικός Σύμβουλος και πολλοί άλλοι, ότι την επομένη θα μου έστελνε στο ιατρείο μου, το … ΣΔΟΕ!

Αιτία; ρωτήστε τον ίδιο γιατί εγώ δεν του απεύθυνα καν τον λόγο, σεβόμενος την μνήμη του τιμώμενου εκλιπόντα, αν και είχα να του πω πολλά !
Πιθανολογώ ότι κρυφάκουσε – ή ίσως υπέκλεψε τεχνολογικά – την προσωπική κουβέντα μου (σ.σ.: μάλλον κάπως υπερβολικό αυτό…) με τον διπλανό μου, στην οποία συμπεριλαμβανόταν η λέξη κλειδί «γιαούρτι»!Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί, αντίθετα η αρχικά εν θερμώ απειλή, εκτελέστηκε τελικά εν
ψυχρώ, με απόλυτη συνέπεια!
Πράγματι, το ΣΔΟΕ ήρθε στο ιατρείο μου, στις 21/10/2011 (προφανώς καθυστέρησε λόγω απεργιών), είδε, τα βρήκε όλα εντάξει και απήλθε. Οι άνθρωποι έκαναν καλά την δουλειά τους και δεν τους καταλογίζω κάποια ευθύνη.
Προφανώς όμως ο κύριος Μπεγλίτης προσπαθεί να συγκροτήσει Σώμα ΔίωξηςΌσων Ενοχλούν και μέχρι τότε χρησιμοποιεί το κανονικό ΣΔΟΕ.
Η επίδειξη δύναμης και ο απροκάλυπτος εκφοβισμός της τοπικής κοινωνίας ιδιαίτερα ενός ήσυχου εν προκειμένω ορεινού χωριού δεν είναι τυχαία γεγονότα, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία.
Τελειώνοντας θεωρώ το περιστατικό πολιτική δίωξη, ένα άκρως επικίνδυνο φαινόμενο που δείχνει πως αντιλαμβάνονται στις μέρες μας, ορισμένοι την άσκηση εξουσίας, γι’ αυτό και το καταγγέλλω.
Γιάννης Γεωργόπουλος – Κιάτο Κορινθίας -21/10/2011".
http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_6198.html#ixzz1bdmdYLEf

13 thoughts on “΄΄ΜΑΚΕΛΕΨΕ΄΄ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ …Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Κ ΟΝΤΡΑ !”

 1. ‘ετσι κάνουν στις Δημοκρατίες (της Αφρικής) οπότε μην τον ξαναψηφίζετε αλλά θα μείνετε χωρίς βύσμα οπότε αποφασίστε Δημοκρατια του Μπεγλίτη με βύσμα ή μόνοι σας χωρίς βύσμα

  Like

 2. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
  Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΙ”ΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ…ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΔΟΞΑ Θ”ΑΧΗ
  Η ΛΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΡΣΩΝΗ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ
  ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ……ΦΡΟΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΑΣ

  Like

 3. Τι περιμένεις από ακοινώνητο άτομο της εξουσίας ;
  Όσο περνάει το δικό του, σου χαμογελάει και συνεχίζει να “τρώει” το βιός του έντιμου, του βιοπαλαιστή.
  Όταν δει ότι αυτοί που τους υποτιμούσε και τους θεωρούσε ηλίθιους, αφού τον ψήφιζαν, σηκώσουν κεφάλι και διεκδικήδουν τα αυτονόητα, ακριβώς επειδή είναι αμόρφωτος και κενός, το μόνο που του μένει είναι να βρίζει, να απειλεί και να καταπιέζει.

  Αυτά τα άτομα (που δυστυχώς μας κυβερνάνε), είναι αποτέλεσμα του σύγχρονου “παιδομαζώματος” που έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων στα διεθνή “καλά” Πανεπιστήμια. Αφού τους γεμίσουν το αχυρένιο τους μυαλό με σκουπίδια, τους ξαμολάνε πίσω στον τόπο καταγωγής τους για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο που ήδη έχει αρχίζει να επιτελείται πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  Like

 4. Φρεγάτα μου πανέμορφη φρεγάτα μου πανώρια, σε βλέπουν και ζηλεύουνε τα άλλα τα βαπόρια, φρεγάτα* …3 κεσέδες γιαούρτια του Μπεγλίτη

  * Για τις φρεγάτες (όχι τη Ντέντη) κάνουν ζήλιες Μέρκελ και Σαρκοζί

  Like

 5. Τα σκουπίδια, (Μπεγλίτες, Παπ, Πα, Μπε κλπ κλπ), απέκτησαν λόγο και μορφή ανθρώπινη, απειλούν, εκβιάζουν και καταρρακώνουν το αξιοπρεπές αυτού του τόπου. Επι τέλουςΟΧΙ γιαούρτια, ξύλο και συνοπτικές διαδικασίες τύπου Καντάφι (νόμος του Λιντς).!!!

  Like

 6. Παιδιά ο άνθρωπος είναι “κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα”. Το μισο ειρωνικό χαμογελάκι είναι ίδιο με αυτό του Σημίτη.

  Like

 7. Αισχρή από κάθε άποψη συμπεριφορά του Μπεγλίτη. Η μόνη του δικαιολογία είναι ότι βλέπει τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του και κάνει ότι μπορεί για να σταθεί, σε μια τελευταία προσπάθεια να μη χάσει την καρέκλα.

  Ούτε για γιαούρτια δεν είστε πια υπουργέ Μπεγλίτη, το ήθος σας άλλωστε το αποδείξατε με τις πράξεις σας, δε μας περισσεύουν εδώ που μας φτάσατε, είστε μόνο για φτύσιμο.

  ΆΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙΟΤΌΜΑΡΟ!!

  Like

 8. Κακώς ο Μπεγλίτης σηκώθηκε να χαιρετήσει τον κόσμο λες και δεν συμβαίνει τίποτα. ”Κακός” όμως και ο γιατρός γιατί τον προκάλεσε. Δε βάρεσε κανένα χέρι στο τραπέζι ο Μπεγλίτης. Ο γιατρός υπήρξε προκλήτικός και πολύ νωρίτερα με τον υπόλοιπο κόσμο κάνοντας την παρατήρηση γιατί κάπνιζαν μερικοί (σωστή) αλλά με ύφος ”Στρατηγού” διατάζοντας. Κανείς όμως δεν του έδωσε σημασία. Όσον αφορα την υποκλοπή δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη τεχνολογία για να ακούσει τους ”ψιθύρους” του γιατρού(‘ημουν 2 μέτρα μακρυα και ενιωθα πως συζητούσα μαζί του). Εγώ ήμουν εκεί πενθόντας για τον άνθρωπο που έφυγε και οι δύο κύριοι μου είναι αδιάφοροι, όμως κανείς άλλος δεν προκάλεσε παρά μόνο ο γιατρός, όσο αγανακτισμένοι κι αν είμαστε όλοι. Λυπάμαι που χάθηκε ένας νέος και παραγωγικός άνθρωπος και μερικοί προσπαθούν να επωφεληθούν μην τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντως.

  Like

 9. Pingback: | Greece Get Up
 10. ” Καλοί μου”, φίλοι
  Το πιό ζοφερό και μυστηριώδες στο προαναφερθεν περιστατικό είναι το ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!!!!!!!!
  Ιδου η απορία….τελικά ποιός έφαγε το γιαούρτι(0%)????
  Το πρόβατο του χωριoύ της ορεινής Κορινθίας? ο ιατρός? ο υπουργός? ο καφετζής? ή ο καπνιστής? :)….

  ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ : ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

  Like

 11. ” Καλοί μου, BLOGίτες και BLOGίτισσες”
  Το πιο ζοφερό και μυστηριώδες στο προαναφερθέν περιστατικό είναι…ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!!!
  ΙΔΟΥ η απορία…..τελικά ποιός έφαγε το ημίπαχο-γιαούρτι???
  Οι στυμφαλίδες όρνιθες? ο ιατρός? ο υπουργός? ο καφετζής ή ο ομοτράπεζος καπνιστής?

  ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ : ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s