Η απόδειξη της προδοσίας με την υπογραφή Γ ΑΠ και “Ιζνογκούντ”. Δώρο το άρθρο 37. Αποκλε ιστικά δικό τους έργο η εξαθλίωση.

15.jpg
Ιδού η “προδοσία” του Ελληνικού λαού με την ενυπόγραφη ευγενική χορηγία και πρόταση του πρωθυπουργεύοντος εντεταλμένου και του “ιζνογκούντ” υπουργού οικονομικών. Ιδού το έργο τουΤζέφρυ Μινέϊρο Τσαντ Παπανδρέου. Οι γνωρίζοντες από το παρελθόν της ιστορίας της χώρας μας, και οι γνωρίζοντες από το ποιόν αυτών που θέλουν να εγκαταστήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, ας δουν το επίθετο για να καταλάβουν την προέλευση. Και ΟΧΙ μην παραμυθιάζεστε….ο ΓΑΠ δεν είναι πιόνι. Όχι δεν είναι άβουλος και έρμαιο της όποιας Τρόϊκας που βολεύει να πυροβολάμε. Το έχουμε αποδείξει και δείξει πολλές φορές. Είναι αυτός που έχει μιλήσει σε όλα τα κανάλια και πανεπιστήμια του κόσμου για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται για την χώρα που με το ζόρι έμαθε τη γλώσσα της για να επιτελέσει το έργο του. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ
Το άρθρο 37 κανείς δεν τους το ζήτησε. Το έκαναν δώρο. Στις 2 πίτσες η 3η δώρο.
Εσείς, καθίστε και δείτε τηλεόραση τα επεισόδια και δείτε τα παπαγαλάκια που σας προσφέρονται απλόχερα από τους χορηγούς της εξουσίας. Δεν βαριέστε, όπως στα περισσότερα πράγματα της ζωής σας, αφήστε τους άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.

Σ.Σ. Με λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω ότι……τουλάχιστον στην Χούντα του 67 ήταν όλοι Έλληνες. Σε αντίθεση με το σήμερα…….Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ


Τα μέτρα που αναφέρει ότι έχουν αποφασισθεί αναφέρει ο κ. Βενιζέλος ότι είναι τα εξής:
-Μείωση του αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ με εξαίρεση ατόμων άνω των 65 και κάτω των 30 ετών.
-Μείωση των συντάξεων άνω των 1.200 ευρώ κατά 20% και κατά 40% για τους συνταξιούχους κάτω 55 ετών με σύνταξη άνω των 1.000 ευρώ. Προαναγγέλλει επίσης «μεταρρύθμιση των επικουρικών συντάξεων» και «σημαντική μείωση» του εφάπαξ.
-Μείωση μισθών στο Δημόσιο τομέα (στενό και ευρύτερο) κατά μέσο όρο 20% μέσω αλλαγής του μισθολογίου.
-Τοποθέτηση 30.000 εργαζόμενων του Δημοσίου σε εφεδρεία και δέσμευση για επανακαθορισμό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.
-Εσοδα από τη νομιμοποίηση αυθαίρετων.
Στην επιστολή δεν γίνεται καμία αναφορά στο ζήτημα των κλαδικών συμβάσεων.
Καμία απαίτηση και δέσμευση για το άρθρο 37!!!

Καληνύχτα σας….Loutraki One (τα ντοκουμέντα από το φιλικόExoMatiakaiVlepo)

19 thoughts on “Η απόδειξη της προδοσίας με την υπογραφή Γ ΑΠ και “Ιζνογκούντ”. Δώρο το άρθρο 37. Αποκλε ιστικά δικό τους έργο η εξαθλίωση.”

 1. Στις πόσες πίτσες, η μία είναι δώρο;
  Απάντηση: Από τους αξιόπιτσους στα τρία μεσοπρόθεμα, το ένα δώρο…

  Like

 2. Χτες που έβλεπα την βουλή μου έκανε εντύπωση πόσο συχνά έλεγε ο Βενιζέλος ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει ακόμα η «Ολοκλήρωση» της Ευρώπης. Μήπως μας περνάνε για χαζούς; Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν σαν μόνη λύση τον ολοκληρωτισμό. Εμείς θέλουμε να είμαστε Έλληνες όχι και όχι δούλοι της Ευρώπης.

  Like

 3. Προκαταβολικά σας λέω πως δεν μου αρέσει που το λέω, ουτε με τιμάει, και ζητάω συγνώμη, αλλά φταίω που σκέφτομαι το τέλος όλων της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και κάνω συγκρίσεις? Χθές μας τελέιωσε ο Καντάφι.
  Μήπως έτσι εξηγειται -εν μέρει έστω- ο τρομος του ΓΑΠ- για τις αναφορές σε Γουδή??

  Δεν μπορεί να μην περνάει απο το μυαλό του

  Like

 4. Είναι δυνατόν να υπογράφονται τέτοια πράγματα;;;; Ούτε συνθηκολογούντες από τις χειρότερες πολεμικές ήττες δεν θα υπέγραφαν τέτοια πράγματα!!!
  Δες τι υπογράφει: “The government is determined, based on technocratic criteria, to accelerate the sales of stakes in state-owned companies, real estate and land, as well as concessions!!!!!!”

  Ποιον ρωτήσατε ρε προδότες και είστε αποφασισμένοι να επιτυχύνετε πωλήσεις ΔΕΚΟ, ακίνητα, Ελληνική γη και παραχωρήσεις/δικαιώματα!!!! Τι εννοείται ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Που είναι το δικαστικό σώμα να τους συλλάβουν;;;;; Πως υπογράφονται τέτοια πράγματα;;;; Συμπεριφέρονται λες και είναι δική τους περιουσία!!!! Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι!!!!
  Και έχεις και τους 153 μαμελούλους να χειροκροτούν που θα δώσει ο Μπενίτο το υπογεγραμμένο κείμενο συνθηκολόγησης της Ελλάδος κραδαίνοντας το μέσα στη Βουλή. Φτου σας ρε ξεφτίλες, δοσίλογοι, μηδενικά, ακαμάτηδες, αμόρφωτοι που αμφιβάλω αν ποτέ σας θα μπείτε στη ανάγκη να διαβάσετε τα κείμενα αυτά. Ρε τι σας περιμένει ρεε!!!! Επειδή δεν διαβάζετε ακαμάτηδες, δείτε τουλάχιστον τα βίντεο με τον Καντάφι για να πάρετε μια ιδέα για το το σας περιμένει. Θα παρακαλάτε για Γουδί αλλά να ξέρετε πως ούτε αυτό θα πετύχετε!! Στα χέρια του λαού θα καταλήξετε!!!!

  Like

  1. Δεν υπάρχουν αδερφέ Δικαστές…κατά 99% είναι ξεπουλημένα τομάρια..που αθωώνουν δολοφόνους, ναρκέμπορους, βιαστές…και τιμωρούν μικροοφειλέτες…η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι ανέκδοτο στην Ελλάδα. Αφού είναι κομματόσκυλα ως επί το πλείστον…

   Like

  2. Τώρα που κρεμάσανε σε διάφορες ελληνικές πλατείες τις κρεμάλες, θέλω να δω τι θα πουν οι τοπικοί προδότες – βουλευτές. Κάτι σαν: “…δεν είχα δει τις επιστολές…με έπεισε ο αντιπρόεδρος…..”
   Ά ρε και η κρεμάλα είναι λίγη.

   Like

 5. Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πια σε αυτήν την χώρα…;
  Ακόμη και ο ΓΑπρωθυπουργός να ήταν στην πρώτη θέση της λίστας πάλι κανείς
  δεν θα έκανε τίποτα…διότι απλά όλοι είναι ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
  Είναι οι προδότες της Ελλάδας, είναι δολοφόνοι και κλέφτες. Τέλος.
  Μόνο στρατιωτική θα είναι η λύση. Τώρα σχεδιάζουν την κατάργηση 2 στρατιών.
  Θα μείνει όλη η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας χωρίς στρατό…Ρε το καταλαβαίνετε που πάμε;
  Δεν σας έκανε εντύπωση που ο Σαμαράς δεν μίλησε χθες; Είναι όλοι στο παιχνίδι.
  Τα ισόβια δεν θα είναι λύση στο τέλος. Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή, ή
  έστω να εμφανιστεί ένα παληκάρι σαν τον Νικόλαο Πλαστήρα και στο απόσπασμα…
  Αλλά ξέχασα, οι Στρατηγοί ασχολούνται με το πότε θα αρχίσουν την αποκομιδή σκουπιδιών…κανένας Συνταγματάρχης τουλάχιστον; …
  Καληνύχτα Ελλάδα. Οι προδότες δολοφονούν τα παιδιά σου και Εσύ(εμείς) κοιμόμαστε…

  Like

 6. “Σ.Σ. Με λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω ότι……τουλάχιστον στην Χούντα του 67 ήταν όλοι Έλληνες. Σε αντίθεση με το σήμερα…….Τα συμπεράσματα δικά σας.”

  Όλοι γνωρίζουμε την καταγωγή του ΓΑΠ και δεν σχολιάζω.
  Όσον όμως αφορά την καταγωγή του “Θεσσαλονικιού” Βενιζέλου, θα ήθελα να ρωτήσω: Αληθεύει ότι το πατρικό του επώνυμο (δηλ. το όνομα του παππού του που ήρθε απο την Μικρά Ασία) ήταν ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ το οποίο τελικά άλλαξε στο σημερινό ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;
  Τί πιό χαρακτηριστικό επίθετο απο αυτό; Είναι γνωστός πως πολλά ελληνοτουρκικά επίθετα φέρουν την κατάληξη -ογλου, δηλώντας συνήθως τον υιό. Τι ακριβώς όμως δηλώνει το ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ;

  Like

 7. Υιό του τούρκου…
  Αυτό σημαίνει.

  Like

 8. To βλέμμα του τουρκόσπορου και της υπουργού προπαγάνδας και παραπαιδείας και αθεΐας τα προσέξατε όταν μιλούσαν οι άλλοι;..ο ίδιος εξαποδώ ήταν…

  Like

   1. Πραγματικά, αυτές οι επιστολές είναι μνημείο δοσιλογισμού. Μόνο σε μοναρχικό καθεστώς (όχι απολυταρχικό πχ μια χούντα) ένας και μόνος ηγεμόνας θα υπέγραφε μια δεσμευτική πράξη για τη χώρα. Ακόμα και στην χούντα, θα υπήρχε έστω και ένα τυπικό συμβούλιο με ανθρώπους μαριονέτες, αλλά εδώ ούτε αυτό δεν υπήρξε. Υπέγραψαν μόνοι τους οι δύο, για λογαριασμό ενός έθνους.
    Η επιστολή αυτή, μπορεί όμως να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Πρώτα απ όλα δείχνει την αλαζονεία τους (ο ένας υπογραφεί ως “professor”), και δεύτερο σε μια δίκη είναι μια σαφής ομολογία τους.

    Δικαιολογημένα τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Έφυγε η ενοχή από πάνω τους.

    Like

 9. Επειδή είδα όλη την συζήτηση στη Βουλή,και τη κόντρα Τσίπρα-Μπενύτο,θα πώ πρώτα μπράβο στον Τσίπρα.
  Αυτή τη νύχτα, είχαν ΠΡΙΝ την ψηφοφορία, ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ στα χέρια τους ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.
  Την είχαν μοιράσει και τη διάβασαν…εκτός αν δεν ξέρουν Αγγλικά…!!!!
  Αλλά και πάλι δεν έχουν δικαιολογία γιατί το μετάφρασε ο Κεφαλογιάννης (και ΜΠΡΑΒΟ του…) όταν πήρε το λόγο και τους είπε με απλά Ελληνικά.
  Μοσχάρια…πάτε για σφαγή…!!!!!!!!
  Ετσι λοιπόν δεν υπάρχουν ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ.
  Ευχαριστώ θερμά τον Α.Τσίπρα που κατάφερε και το πήρε και ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…
  Αυτό, στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που θα γίνει είναι ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Οι Νομικοί να το αξιοποιήσουν κατάλληλα…
  Ειδικά αυτό το “have been decided”…

  Like

 10. Μη ξανατολμήσει και μιλήσει κανείς για την Απριλιανή Επανάσταση και τον Παπαδόπουλο ξανά μετά από αυτό. Ας μου πει κάποιος ποια δημοκρατική κυβέρνηση μετά το ’74 χάρισε χρέη σε αγρότες, ε; Κατά τα άλλα εκείνοι ήταν χουντικοί και αυτοί είναι δημοκράτες. Άιντε να χαθείτε αχαΐρευτοι.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s