Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ( ΠΑΜ ), Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 ώρα 17:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο PRESIDENT

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Φίλοι και φίλες, πολίτες της Ελλάδας,

Το μαύρο σάβανο του φασισμού, απλώνεται πλέον βαρύ πάνω από την πατρίδα μας.

Ο λαός μας, δεν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κυβέρνηση που απλώς απέτυχε να διαχειριστεί τις υποθέσεις του τόπου μας, και οδηγεί την πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία και τον αφανισμό.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σύστημα εξουσίας που μισεί την Ελληνική κοινωνία και οδηγεί συνειδητά και σχεδιασμένα τον τόπο μας στην καταστροφή, τον Ελληνικό λαό στην απόγνωση και στην απόλυτη δυστυχία, και γράφει για ολόκληρο τον Ελληνισμό τις πιο μαύρες σελίδες στη μακραίωνη πολιτική του ιστορία.

Στοχοποιούνται οι αξίες μας, δολοφονούνται τα όνειρά μας, ακυρώνονται οι ελπίδες της νέας γενιάς, η πολιτισμική φυσιογνωμία του λαού μας διαβρώνεται επικίνδυνα, επιχειρούν να αποσυνθέσουν την ταυτότητα του κοινωνικού μας ιστού.

Εθνική κυριαρχία πλέον δεν υφίσταται. Δρομολογείται συστηματικά η εκτεταμένη αμφισβήτηση της ίδιας της εδαφικής μας ακεραιότητας, και ξένα κέντρα «ξαπλώνουν» μεθοδικά τη χώρα μας στο κρεβάτι του Προκρούστη με συνέπειες απρόβλεπτες για το μέλλον. Το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων βρίσκεται κυριολεκτικά «στον αέρα». Το Αιγαίο γκριζάρεται επικίνδυνα, στη Θράκη αλωνίζουν ανεξέλεγκτα, ανθέλληνες και πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Στο στόχαστρο μπήκε η ίδια η προσωπική και εθνική μας αξιοπρέπεια. Επιχειρείται μια δραστική θεσμική ανασύνταξη που αποσκοπεί στο απόλυτο «στέγνωμα» της δημοκρατίας, στην ενίσχυση του αυταρχισμού και του κατευθυνόμενου παρακράτους.

Το Σύνταγμα της χώρας έχει ήδη καταλυθεί. Και μια κυβέρνηση ουσιαστικά έκπτωτη και τυπικά παράνομη προετοιμάζει – συν τοις άλλοις – μια βαθειά αντιδραστική και εθνικά αποχρωματισμένη τροποποίησή του στο άμεσο μέλλον. Δεκάδες αντεθνικοί και εθνοκτόνοι νόμοι έχουν ψηφιστεί, και η άμεση κατάργησή τους αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας.

Στον ορυμαγδό της κατευθυνόμενης – από το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο που έχει πλέον αυτονομηθεί – οικονομικής κρίσης, μέσα από τις αλλεπάλληλες συμπληγάδες που επιφυλάσσουν για το λαό, προσβλέπουν στη γενικευμένη κοινωνική κατάθλιψη και στην καθολική κοινωνική δυστυχία, αποσκοπώντας στον παροπλισμό του, στην παραίτησή του από κάθε δυνατότητα στοχευόμενης και αποτελεσματικής αντίστασης ικανής να ακυρώσει στην πράξη τις πολιτικές τους επιλογές και να ανακόψει τον κατήφορο στον οποίο έχουν καταδικάσει τον τόπο.

Απέναντι σ αυτή την κατάσταση, το σύνολο του πολιτικού συστήματος αμήχανο ή συνένοχο, παρατηρεί και εν πολλοίς νομιμοποιεί με την «αντιπολιτευτική» του στάση την κατευθυνόμενη αποδόμηση πατρίδας και κοινωνίας.

Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» κρατώντας ψηλά της σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας, όχι μόνο αρνείται να συμβιβαστεί, αλλά έδωσε όρκο τιμής να  πρωτοστατήσει με όλες του τις δυνάμεις στη στοχευμένη αντίσταση της Ελληνικής κοινωνίας με πρώτο στόχο την άμεση ανατροπή αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης, την άμεση ανακοπή του εφιαλτικού της σχεδίου, και τη δρομολόγηση μιας διαφορετικής πορείας για τον τόπο μας, με το λαό πρωταγωνιστή, καταλύτη και εγγυητή των πολιτικών εξελίξεων.

Η Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» που θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο PRESIDENT

Δεν θα είναι μια μέρα γιορτής.

Θα είναι η μέρα που θα δρομολογήσουμε το γενικευμένο λαϊκό ξεσηκωμό με στόχο την ανατροπή των αχυρανθρώπων και την τελική νίκη του λαού μας.

Καλούμε, κάθε Έλληνα πατριώτη, κάθε έντιμο αγωνιστή, όλους εσάς που πονάτε και νοιάζεστε για το μέλλον αυτού του τόπου. Καλούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, τα πρωτοπόρα κομμάτια του λαού μας να παρευρεθούν στην Α΄ Πανελλαδική συνδιάσκεψη για να συζητήσουμε:

Το πολιτικό πρόγραμμα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ των δυναστών, αλλά και τις βασικές κατευθύνσεις της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που έχει ανάγκη ο τόπος.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε με θάρρος και αποφασιστικότητα τις γραμμές του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» για πάλη αποφασιστική μέχρι την τελική νίκη.

Σ αυτή τη μάχη, αυτό που κρίνεται δεν είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό σύστημα του τόπου. Είναι η ύπαρξη της ίδιας μας της πατρίδας.

Και αυτή τη μάχη οφείλουμε να την κερδίσουμε και θα την κερδίσουμε.

Μη τους φοβάστε. Είναι θρασύδειλοι, σάπιοιο και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο. Και οι μηχανισμοί καταστολής που σήμερα χρησιμοποιούν αδίστακτα σε βάρος της μαχόμενης Ελληνικής κοινωνίας, αύριο θα στραφούν εναντίον τους εμπνεόμενοι από την πολιτική δυναμική της κοινωνικής αντίστασης.

Οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, με αγάπη για την πατρίδα μας που ξεπουλάνε, με πίστη αταλάντευτη στα ιδανικά της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε την ημέρα της Α΄ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», σε γενικό προσκλητήριο για την οριστική τους ανατροπή και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Ελάτε να δώσουμε όλοι μας το παρόν στο γενικό προσκλητήριο του ξεσηκωμού, για να μην είμαστε αύριο στο προσκλητήριο της ζωής εμείς οι απόντες.

 

27 σκέψεις σχετικά με το “Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ( ΠΑΜ ), Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 ώρα 17:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο PRESIDENT”

 1. ρε σεις
  ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .τι θελετε? για πειτε μας και εμας και αν ανηκουμε στην κατηγορια που θελετε θα ερθουμε , οχι τιποτε αλλο αλλα να μπορεσουμε να στησουμε κανενα μπριτζ γιατι παραπανω δεν βλεπω να μαζευετε.

  Μου αρέσει!

  1. Zita κανενας δεν ειπε οτι οτι δεν θελουμε πασοκους δεν θελουμε νοδουλες κτλ. σου λενε οτι στο παμ
   ειναι ολοι ιδιοι ακομματιστοι σκεφτομαστε μονο την Ελλαδα μας και τα παιδια μας ασκετα απο πολιτικαντηδες
   που μας ξεβρακοσανε και φουνταρουν και μας μαζι..οχι φωνες και ουρλιαχτα κομματων τα κομματα
   θα τα αφησουμε πισω μας αν θελουμε να παμε μπροστα τερμα Γιωργακης Αντωνακης Αλεκουλα
   και ΣΙΑ….

   Μου αρέσει!

   1. Κοιτα αγαπητε για τον ιδιο τον Βιταλη εχω καποια εκτιμηση και τον θεωρω αρκετα ιδεαλιστη και καθαρο ανθρωπο.Ως προς τις ιδεες συμφωνω κατα 90% -αν εξαιρεσω καποιες ασαφιες σχετικα με την εφαρμογη τους που πιστευω οτι μπορουν να διρθωθουν η΄να διευκρινιστουν σταδιακα -δηλαδη γενικα πιστευω οτι τα κινητρα ειναι αρκετα σωστα .Οταν ομως ακουσα καποια στελεχη σας που μου θυμισαν τους κινεζοφιλους στα νιατα μου αρχισα να αναθεωρω την αποφαση μου να σας ψηφισω.Ενα κομμα για να εχει μελλον δεν πρεπει να κανει διακρισεις αγαπητε σε ιδεες αρκει αυτες να ειναι προς ωφελος της ελλαδας απο οπου και αν προερχονται ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
    Επειδη φαινεται να εισαι ενεργο μελος θα ηθελα καποια στιγμη -δυστυχως ειναι σαββατο οποτε το θεμα θα κανει(κοιλια ) ,να σου θεσω καποια ερωτηματα σχετικα με τις θεσεις σας-αν εχεις βεβαια την διαθεση και τις γνωσεις να μας διαφωτισεις .-αν το επιτρεπει και η Ολυμπο φυσικα.

    Μου αρέσει!

 2. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ… ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4-5 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΘΕΛΕΤΕ Η ΠΡΟΤΙΜΑΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΡΑΣΑΚΙΑ;

  ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ:

  ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ http://elpida-politeias.gr/home ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ http://www.el-pol.gr/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ http://ethnikometopo.gr/ ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ
  ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010 http://www.filikietairia2010.gr/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ http://pamet.gr/ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ

  ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΣ;

  ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ;

  Μου αρέσει!

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΛΑΟΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ , ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ!!!) ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

   Μου αρέσει!

 3. Επιτέλους μια σωστή κίνηση. Οσο δεν κάνουμε κάτι οι δωσίλογοι θα μας ξεσκίζουν.
  Πρέπει κάποτε να αποφασίσουμε να συνταχθούμε για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον εχθρό που καταληστεύει την πατρίδα και εμάς.
  Οσο δεν υπάρχει κάποιος να μπει μπροστάρης, να δώσει όραμα και ελπίδα στον κόσμο, και να τον καθοδηγήσει, τόσο το κατοχικό σύστημα θα δυναμώνει.
  Πρέπει να υποστηρίξουμε τέτοιες κινήσεις όπως αυτή του πατριωτικού μετώπου με όλες μας τις δυνάμεις.

  Μου αρέσει!

 4. Μια παροιμια λεει πως «κανεις δεν κλωτσαει ενα ψοφιο σκυλι».
  Αρχισαν παλι τα παπαγαλακια του παρακρατους του πασοκ να ριχνουν λασπη.
  Και που εισαι ακομα.
  Παιδια προσοχη.
  Μην τσιμπατε στην παραπληροφοριση των πρακτορων.
  Εγω παντως θα ερθω να δω τι παιζει.

  Μου αρέσει!

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΨΤΕ ΚΛΑΨΤΕ… ΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜ, ΠΑΜΕΤ, ΠΑΜΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΣΟΝΟ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ…. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

   Μου αρέσει!

 5. Εμείς που πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, πιστεύουμε σ αυτήν και πρωτίστως πιστεύουμε στη δυναμική του λαού μας…
  Θεωρούμε ότι μια τέτοια εξέλιξη συνιστά εκ των πραγμάτων και τη μοναδική πραγματική διέξοδο για τον τόπο…
  Και ως εκ τούτου παίρνουμε και πρωτοβουλία ανάλογη για να την δρομολογήσουμε αυτή τη διέξοδο, αρνούμενοι να μείνουμε σε μεγαλοστομίες απλές χωρίς κανένα πρακτικό αντίκρυσμα.

  Ελπίζουμε και προσβλέπουμε στη συμμετοχή και κυρίως στην αποφασιστική στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας.
  Ξέρουμε πως η προσπάθειά μας ενοχλεί. Ήδη φαίνεται ότι από κάποιους θα επιχειρηθεί και να συκοφαντηθεί.

  Απομονώστε τους… Αποκαλύψτε τους… Και ελάτε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια.
  Είναι καιρός να δώσουμε ανάσα ζωής στο όνειρο και να μετατρέψουμε την αγανάκτησή μας σε όπλο αντίστασης και ανατροπής, για να μην παραμένει ένα «ακίνδυνο» συναίσθημα οργής, που δεν απειλεί πραγματικά και δε φοβίζει κανέναν.

  Ας κριθεί στη δράση ο πατριωτισμός του καθενός. Από μεγαλοστομίες χορτάσαμε. Το ίδιο και από ταμπέλες πατριδοκαπηλείας.
  Και είμαστε και αρκετά έμπειροι για να αντιλαμβανόμαστε πως κάποια πικρόχολα και αφοριστικά σχόλια, μόνο από αγνή και άδολη διάθεση δεν διακατέχονται.

  Επιλέξαμε να μην κυκλοφορούμε με πλαστή ταυτότητα. Έχουμε μια και μοναδική και τ όνομά της είναι «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ». Οι λοιπές κατευθυνόμενες προβοκάτσιες δε μας αγγίζουν.
  Το ίδιο ξεκάθαρες είναι και οι διακηρύξεις μας.

  Όποιος αγαπά λοιπόν με αγνό και άδολο τρόπο αυτή την πατρίδα, θα είναι μαζί μας σ αυτή την ανηφορική, δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα όμορφη διαδρομή.
  Ένα μικρό λιθαράκι για να φωτίσουμε αυτό το δρόμο εμείς το βάλαμε. Ελάτε να το μετατρέψουμε σε λεωφόρο οργής και πάλης για τον Ελληνισμό που συνθλίβεται.

  Μου αρέσει!

  1. Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ,
   ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ «ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ» ;;;;;;;;;;;;;
   Ο ΨΕΥΤΗΣ Κ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ….

   ΑΦΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ… ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ Κ Ο ΚΟΥΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ Κ ΟΧΙ 38.000 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ- ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ- ΒΟΣΝΙΟΣΩΤΗΡΑΣ- ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!!!!!!!!

   ΚΟΚΟΚΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ Μ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ;;;; ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ε;;;; ΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ!!!

   Μου αρέσει!

   1. Έφεδρε ανώνυμε προβοκάτορα, δεν το επιλέγω, αλλά αφού επιμένεις θα σου πω το εξής απλό:
    1. Σε αντίθεση με σένα, εμείς δεν επιλέξαμε τα λόγια για να αλλοτριώσουμε ούτε τα ιδανικά μας, ούτε τις σκέψεις μας. Τα χρησιμοποιήσαμε απλώς για να γνωστοποιήσουμε μια πρωτοβουλία του ΠΑΜ στην Ελληνική κοινωνία από την οποία ζητάμε στήριξη και πρωταγωνιστική συμμετοχή. Ξέρεις κάποιον διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας εσύ???
    2. Στην παγίδα των αργόσχολων προβοκατόρων που αρκούνται να συκοφαντούν εμείς δε θα πέσουμε. Εδώ δε γράφουμε για να βγάλουμε τον καημό μας αλλά γιατί έχουμε και αξίες και ιδανικά και επιχειρούμε να τα καταθέσουμε στη συλλογική αποταμίευση. Εσύ σ αυτή την προσπάθεια εκτός από μιζέρια και παλιομοδίτικα ιδεολογήματα τι έχεις να καταθέσεις??? Τι πιο αξιόλογο έχεις να αντιπροτείνεις???
    3. Αν ο καθένας από μας έχει να καταθέσει κάτι σ αυτή τη προσπάθεια από την πολιτική του παρακαταθήκη αγώνων και προσφοράς, καλά κάνει και το καταθέτει. Εσύ έφεδρε προβοκάτορα της ανωνυμίας, εκτός από την αφέλεια και τον συμπλεγματισμό τι άλλο έχεις να καταθέσεις για να το εκτιμήσουμε???
    Προσωπική συμβουλή πάντως…
    Αν δεν έχεις τίποτε άλλο εκτός από τα ανωτέρω χαρίσματα, καλό είναι να σιωπάς. Διότι θα πρέπει να θυμάσαι ότι το μισθολόγιο της προβοκάτσιας ούτε εύρωστους προβοκάτορες φτιάχνει, ούτε ανθρώπους με πολιτική ή άλλη αξιοπρέπεια οικοδομεί.

    Κατά τα λοιπά σε παραδίδω στην κρίση των αναγνωστών. Και κριτήριο έχουν και αντίληψη για να κρίνουν.

    Μου αρέσει!

   1. Στηρίζω,εύχομαι,ελπίζω γιά το καλύτερο. ΠΡΩΤΑ η Πατρίδα.

    Κι ας μην είμαι πλάι σας. Βλέπεις….. και γνωρίζεις απ΄το στόμα μου,

    συμπαθώ,αλλά είμαι αλλού ταγμένος.Οπως και ν’άχει,οι στόχοι ίδιοι είναι.

    Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    Μου αρέσει!

 6. Χτυπήσου έφεδρε «αξιωματικέ» της παμφάγου Καλλιόπης. Το μόνο που καταφέρνεις έφεδρε ρουφιανάκο, είναι να αποδείξεις πως μόνο αφελείς και ανισόρροποι παραμένουν ακόμη πιστοί στο μισθολόγιο της φτηνοπληρωμένης προβοκάτσιας. Μπορείς να συνεχίσεις το παραλήρημα της ασυναρτησίας. Οι νοήμονες κρίνουν. Και προσφέρεις υπηρεσία πολύτιμη έτσι. Δίνεις σε όλους τους αναγνώστες την ευκαιρία να έχουν άποψη, και για τον ξεπεσμό αυτών που σε χρησιμοποιούν, όσο και για την ποιότητα των ρεταλιών στα οποία καταφεύγουν για να προωθήσουν το τρισάθλιο έργο τους.

  Μου αρέσει!

 7. olympia ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ…. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΡΧΗ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ Ψ***ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟΥΣ ΤΩΡΑ.

  ΠΑΜ, ΣΥΝ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 38.000 ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.
  ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 7-8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!!!
  ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
  ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ
  ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
  ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΡΟΝ ΠΩΛ
  ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ
  ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
  ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΙΑ

  ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ… ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

  Μου αρέσει!

  1. Κράτησα τη ζωή μου,
   ταξιδεύοντας ανάμεσα σε κίτρινα δέντρα
   κάτω απ’το πλάγιασμα της βροχής
   σε σιωπηλές πλαγιές
   φορτωμένες με τα φύλλα της οξιάς
   καμιά φωτιά, στην κορυφή τους.
   Βραδειάζει…

   Μου αρέσει!

   1. Καλημέρα φίλτατε Κανένα. Σ’ ευχαριστώ που θέτεις την πατριδα σου και τα ιδανικά σου πάνω απο τακτοποίηση και ανέσεις, πάνω απο εαυτόν και πάνω απο οικογένεια. Σ’ ευχαριστώ μαζί με τους συντρόφους σου για τον αγώνα σου, για την πίστη σου ενάντια στην υποδούλωση της χώρας σου και σου εύχομαι να δείς να πραγματοποιούνται τα ιδανικά σου με ευρεία συμμετοχή πατριωτικών κινηματων και μεγάλη ανταπόκριση απο τη μεριά του κόσμου. Καλη επιτυχία αδερφέ μου.

    Μου αρέσει!

   2. Ευχαριστώ, δεν αξίζω τέτοιους έπαινους.

    Κουτσά στραβά, ας προσπαθήσομε να πάμε προς το φως.

    Πολλοί οι καθρέφτες και τα παραπετάσματα καπνού γύρω μας

    Καλή Δύναμη σε όλους. Καλή Αντάμωση!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s