Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του διαβόλου ήταν να πείσει ότι δεν υπάρχει.

Η Ζωή Γεωργαντά αποκαλύπτει: – ”Μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς το έλλειμμα του 2009”
– ”Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός”
– ”Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε.Μου είπε μη μιλάς εδώ δεν είναι Σύγκλητος”

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απαντά: Είναι συνωμοσιολογίες! Όσο για τα λεγόμενα της κυρίας Γεωργαντά, μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νομίζω πως η σοβαρότητά τους εξαντλείται στη φράση που χρησιμοποίησε, ότι«βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”.

Διαβάστε όλοκληρη την καταγγελία και την απάντηση Παπακωνσταντίνου: ”Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή.Μας έχουν για μπανανία”!!!

– ”Μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς το έλλειμμα του 2009”
– ”Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός”
– ”Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε.Μου είπε μη μιλάς εδώ δεν είναι Σύγκλητος”
– ”Τρύπια η Ελληνική Στατιστική Αρχή.Πάνω από ένα χρόνο έχουμε να συνεδριάσουμε.

Μας προσέλαβαν όλους γιατί είμαστε ΠΑΣΟΚ”

Καταγγελίες που σοκάρουν, και αν ισχύουν τινάσσουν τα πάντα στον αέρα, από το στόμα της Ζωής Γεωργαντά, που ανήκει στα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τα οποία εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τον Ε.Βενιζέλο.

Ο υπουργός Οικονομικών ξήλωσε όλα τα μέση της ΕΛΣΤΑΤ εκτός από τον πρόεδρο, τον οποίο η Ζωή Γεωργαντά καταγγέλει για ”φίμωση” της αρχής.

Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι τα κίνητρα των σοκαριστικών αυτών καταγγελιών, δηλαδή έπρεπε να εκδιωχθεί η κυρία Γεωργαντά για να αποκαλύψει , μιλώντας σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ότι ουσιαστικά μεθοδεύτηκε υπαγωγή μας στο Μνημόνιο και η εξόντωση μας με μέτρα λιτότητας. Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει ενημερώσει με επιστολή της προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και τη Βουλή, στην οποία υπάγεται η ΕΛΣΤΑΤ.

Προσέξτε τώρα τι καταγγέλει η κυρία Γεωργαντά.

– Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
– Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
– Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γ.Παπακωσταντίνου.
– Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι ”πέρασαν” και ”περνάνε” τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού
– Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή.Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει
– Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov.Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε πως, πάντα κατά την κυρία Γεωργαντά, φούσκωσαν σε μιά νύχτα το έλλειμμα του 2009

“Το έλλειμμα για το 2009 έβγαινε γύρω στο 12%, ασκήθηκαν πιέσεις από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία και τον πρόεδρό της κ. Βάλντερ Ραντερμάχερ, ο οποίος ήθελε να μπουν μέσα στο έλλειμμα και οι δαπάνες των δημοσίων επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ”.
“Για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% ελήφθησαν υπ’ όψιν μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ”
”Εν μία νυκτί η Eurostat αποφάσισε ότι ορισμένες ΔΕΚΟ πρέπει να ενταχθούν στο έλλειμμα”.
“Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”
“Ο κ. Ραντερμάχερ, της Eurostat δεν ενδιαφέρεται για τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, μας έχουν για μπανανία, ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πραγματικό έλλειμμα του 2009”.

Όπως δηλώνει η καθηγήτρια Οικονομετρίας την φίμωσε ο ίδιος ο Γ.Παπακωσταντίνου, τότε τσάρος της οικονομίας.”Μας έλεγαν να μην μιλάμε, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα”.

Η κυρία Γεωργαντά αποκαλύπτει τις εντολές αποσιώπησης που πήρε από τον Γ.Παπακωσταντίνου:”Δεν είναι εδώ Σύγκλητος πανεπιστημίου, ούτε και πρυτανικό συμβούλιο για να εκφράζετε τις απόψεις σας, είναι δημόσια διοίκηση και πρέπει να υπακούσετε”.

Ανατριχίλα προκαλεί άλλη μία δήλωση της, που η ίδια φέρει την ευθύνη της τεκμηρίωσης της.
”Τόσο εγώ όσα και οι υπόλοιποι γίναμε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ υποτίθεται μέσω της διαδικασίας του opengov.Η αλήθεια είναι ότι μας επέλεξαν επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ”.

Μετά από όλα αυτά ενημέρωσε, όπως λέει, τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη καθώς και τα πολιτικά κόμματα.

Αν αληθεύουν όσα λέει η κυρία Γεωργαντά τότε έχουμε μπροστά μας μία βόμβα που απειλεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, μια και η ίδια ισχυρίζεται πως τους έχει ενημερώσει ΌΛΟΥΣ.

Συνεπώς και χωρίς περιστροφές ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ μία άμεση και πειστική απάντηση τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών χαρακτηρίζει ασόβαρα τα λεγόμενα της καθηγήτριας-πρώην μέλους της ΕΛΣΤΑΤ και επιτίθεται στη Ν.Δ για το έλλειμμα του 2009.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γ.Παπακωσταντίνου

”Είναι γνωστό σε όλους ότι η προηγούμενη κυβέρνηση απέκρυψε τα πραγματικά δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας, γεγονός που οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα και στην κατάρρευση της αξιοπιστίας της χώρας μας.

Η αναθεώρηση των δημοσιονομικών στοιχείων το 2010, έγινε σε στενή συνεργασία με τη Eurostat και με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία που ισχύει για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Αποτέλεσμα ήταν να αρθούν όλες οι επιφυλάξεις για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, τον Νοέμβριο του 2010.

Δυστυχώς για όλους μας, το έλλειμμα της Ελλάδας για το 2009 ήταν τελικά 15,4% του ΑΕΠ, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΕΛΣΤΑΤ και η EUROSTAT.

Ας καταλάβουμε, λοιπόν, τη δεινή κατάσταση που βρέθηκε η χώρα, αντί να ψάχνουμε φτηνές και εύκολες, συνομωσιακού τύπου, δικαιολογίες για τον απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό που ζήσαμε και τις επιπτώσεις των επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ.

Όσο για τα λεγόμενα της κυρίας Γεωργαντά, μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νομίζω πως η σοβαρότητά τους εξαντλείται στη φράση που χρησιμοποίησε, ότι«βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή”.

με πληροφορίες από το NEWSIT.GR

26 thoughts on “Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του διαβόλου ήταν να πείσει ότι δεν υπάρχει.”

  1. Γιατί δε τα έλεγε αυτά το 2009? Γιατί τα θυμήθηκε τώρα; Μήπως γιατί έχασε τη θεσούλα της (και κάποια χιλιάδες ευρώ σε μηνιαία βάση) και έχασε τη ψυχραιμία της?

   Like

   1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΑΕΤΟ ΠΕΤΟΥΣΕΣ. ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ

    http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=224184
    ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΝΤ (ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΜΑΣ

    ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ’

    ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

    Like

  2. Ευχαριστώ την ΚΥΡΙΑ Γεωργαντά για όσα αποκάλυψε στο ευρύ κοινό μέσα από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της.

   Ακόμη μια φορά λοιπόν θεατές των έργων της ΜΑΦΙΑΣ που μας κυβερνά…(ΩΣ ΠΟΤΕ;)

   Μερικά χαρακτηριστικά δείγματα:

   “- Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
   – Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
   – Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή.Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει
   – Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov.Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ.
   -Η κυρία Γεωργαντά αποκαλύπτει τις εντολές αποσιώπησης που πήρε από τον Γ.Παπακωσταντίνου:”Δεν είναι εδώ Σύγκλητος πανεπιστημίου, ούτε και πρυτανικό συμβούλιο για να εκφράζετε τις απόψεις σας, είναι δημόσια διοίκηση και πρέπει να υπακούσετε”.
   – Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γ.Παπακωσταντίνου.”

   Το αποτέλεσμα των παραπάνω:

   – “Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι ”πέρασαν” και ”περνάνε” τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού”.
   – “Είναι γνωστό σε όλους ότι η προηγούμενη κυβέρνηση απέκρυψε τα πραγματικά δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας, γεγονός που οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα και στην κατάρρευση της αξιοπιστίας της χώρας μας”.
   – ”Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός”

   Μερικές συνειρμικές ερωτήσεις ενός κοινού νου:

   Ενημερώθηκαν ή όχι ΌΛΟΙ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΚΥΡΙΑ Γεωργαντά;
   Η “αξιωματική αντιπολίτευση” πως αντέδρασε στις πρότερες αποκαλύψεις (2010) της ΚΥΡΙΑΣ Γεωργαντά;
   Το διερεύνησε περαιτέρω (την αφορούσε ΑΜΕΣΑ, έστω και στενόμυαλα – κομματικά);
   Τα λοιπά πολιτικά κόμματα;
   Ζήτησε κάποιος από τους “ενημερωμένους αρμόδιους” συνδρομή εισαγγελέα;

   Και τέλος η απορία -πρό(σ)κληση:

   Θα βρεθεί κάποιος ΚΥΡΙΟΣ εισαγγελέας να διερευνήσει περαιτέρω μια ακόμη σοβαρότατη καταγγελία από κάποιον από τους ελάχιστους πνευματικούς ανθρώπους που συνεχίζουν να περπατούν περήφανοι και όχι να σέρνονται, ή θέλουν να κάνουν παρέα σε πολλούς φίλους τους πολιτικούς (ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!) στο Γουδί;

   Like

 1. Ο Διάβολος δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαγγείλει απέξω και ανακατωτά όλη την Αγία Γραφή για να σε πείσει ότι είναι σωστός χριστιανός…
  Με τον Σταυρό και το λιβάνι έχει ένα μικροπρόβλημα…

  υ.γ.κάθε μέρα που περνά η ομερτά σπάει και η τριχιά μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο

  Like

  1. “Μετά από όλα αυτά ενημέρωσε, όπως λέει, τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη καθώς και τα πολιτικά κόμματα.”

   Εάν αυτό ισχύει συμπεριλαμβάνονται οι ηγεσίες του συνόλου των κομμάτων της βουλής.
   Καλά, έτσι κι αλλιώς συμπεριλαμβάνονται, λόγω ανοχής/νομιμοποίησης του πραξικοπήματος.

   Like

  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

   ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ….

   Like

  1. T+10 T+10 T+10

   ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ.

   Like

 2. Για να το φιλοσοφησουμε και λιγο…

  Εαν δεν υπηρχε ο ΘΑΝΑΤΟΣ απλα δεν θα υπηρχαν θρησκειες…. ουτε διαβολοι και τριβολοι.. δεν θα υπηρχαν καν οι λεξεις…!

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ εχει πολλα προσωπα.

  Οτι ζουμε σημερα ειναι ο ρογχος του Θανατου της Πατριδας… και ΜΑΘΑΜΕ και δωσαμε και νεους ορισμους σε νεες εννοιες !

  Ετσι εξελισσεται η ζωη αλλα και η ΓΝΩΣΗ μαζι της.

  Το ” θα σε μαμησω για να μαθεις σεξ και να δεις και το ταβανι ” ειναι μια νεα πρακτικη…

  ΠΠ

  Like

 3. Τα υπόλοιπα 5 μέλη της αρχής που είναι να βγουν να την υποστηρίξουν; Ας μην φοβούνται, ας μιλήσουν για όσα γνωρίζουν. Τώρα που άρχισαν να γίνονται οι αποκαλύψεις είναι πιο επικίνδυνο να περιμένουν να τους καλύψει η “κυβέρνηση”. Ο κόσμος θα τους φάει ζωντανούς

  Like

 4. Απαντώ στην εξυπνάδα του Παπακωνσταντινου ότι η σοβαρότητα της κυρίας
  Γεωργαντά εξαντλείται σ’αυτό που είπε ότι βρισκόμαστε υπό Γερμανική
  κατοχή……Ίσα-ίσα κε Παπακ/νου εκεί εξαντλείται η δική σας σοβαρότητα
  γιατί εμείς το βλέπουμε ότι είμαστε υπό Γερμανική κατοχή ενώ εσείς
  προσποιείστε ότι δεν το βλέπετε.Λίγη ντροπή είναι απαραίτητη καμιά φορά!!!!!!!

  Like

  1. Κωστα αν το πει θα πρεπει μετα να κρυφτει σε τιποτα …..φουστανακια τυπου χ-αρμανι και μη σου πω και κανο-κολαν!!!!!

   Like

 5. Παπακωσταντίνου ένας μαθητευόμενος μάγος, αφού έλυσε το θέμα της οικονομίας άλλαξε υπουργείο για να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο του… Αστέρι αστέρι, μετά από αυτή την προσφορά του, προτείνω να του δώσουμε και ένα εξοχικό δωματιάκι στον κορυδαλό, δωρεά των Ελλήνων για την προσφορά του στον λαό μας. Γιώργαρε σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, εξαιτίας σου δεν ξαναείδα βραδινές ειδήσεις. Με βοήθησες να ξεφύγω από την σύχρονη πρέζα του Έλληνα. Πίσω από της φυλακής τα κάγκελα να σε δω και τίποτα άλλο δεν θέλω…

  Like

 6. Μα δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ήθελε να εμφανίσει μεγάλο το έλλειμμα.
  1. Έδωσε εσπευσμένα κοινωνικό επίδομα με το καλημέρα, και μάλιστα λίγο μετά των προεκλογικών εξαγγελιών του ΚΚ-β’ για πάγωμα των μισθών. Πριν δηλαδή καλά καλά ανοίξουν το συρτάρι, μοίραζαν λεφτά σε όλους τους Αβγανοπακιστανομογγολοαλβανούς και ότι περίσσεψε σε κάποιους Έλληνες.
  2. Συνυπολόγισε τα χρέη των νοσοκομείων.

  Θέλει πολύ; Δύο κινήσεις και νάτο το έλλειμμα στα ύψη.
  Μετά (αλλά και πριν) λίγο από τιτανικό, λίγο από βουλιάγματα, νάτα τα μάτια των κερδοσκόπων στην Ελλάδα.
  Ελάτε, τους είπε, είμαστε η νέα Λίμαν Μπράδερς. Γ@μ….στε μας.

  Μετά μας έδιναν λεφτά και δεν τα παίρναμε.
  Και τώρα το ίδιο κάνουμε με το ΕΣΠΑ. Βρε ελάτε να πάρετε λεφτά! μας λένε.
  Όχι λέμε εμείς.

  Δεν μιλάμε για έναν απλό προδότη.
  Μιλάμε για έναν προδότη με σχέδιο. Προδότη-κατάσκοπο.

  Like

 7. Θα πρεπει η Ζωη να σας τα ειπει?
  ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!
  ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
  Τυχαια σας γραφω οτι οταν αναλαβει ο..μουστακαλης ανακριτης , πολλοι σαν τη Ζωη θα βγαλουν βρωμες?
  Δυσοδια?
  ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΕΞΩΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
  ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!
  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ>?
  Σημερα μιλησε η Ζωη. Σιγα σιγα θα μιλησουν κι αλλοι!
  Ελπιζω μονο να μην ειναι αργα!
  ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ!
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

  Like

  1. Εμείς φίλε κοιμόμαστε χροοοοονια τώρα. Όταν αποφασίσαμε να αφήσουμε τα όμορφα νησάκια μας, τα ορεινά μας χωριουδάκια και τις επαρχιακές πόλεις, για να γίνουμε όλοι Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς.

   Ο Ελληνισμός μεγαλούργησε όταν δημιουργούσε αποικίες, όταν έφευγαν από τις μεγάλες πόλεις και ίδρυαν Συρακούσες, Μίλητο, Ιωνία, Πόντο, Μασσαλία, Νίκεα κλπ. Δεν μεγαλούργησε όταν μαζεύτηκαν όλοι σε μία πόλη.
   Επομένως μόνοι μας παραδώσαμε και τα Ίμια και τους Φούρνους και την Μεγίστη (Καστελόριζο). Ας είχε 20.000 πάνω στην Μεγίστη και θα σου έλεγα εγώ εάν θα κουνιώντουσαν οι Τουρκαλάδες.
   Όλοι φταίμε. Από τον απλό αγρότη μέχρι τον δάσκαλο, μέχρι τον κάτοχο 5 διδακτορικών.

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s