Δημοψηφίσματα – δημοσκοπήσεις για την μεταλλαγμένη δημοκρατία τους…

http://wp.me/pWOiz-fK2

Θα κάνουμε δημοψήφισμα λέει ο ποδηλάτης ηγεμών εδώ και καιρό.

Το θέλει πολύ! Όσο και την αποποινικοποίηση του χασίς!!!

Πρέπει να δείξει ότι είναι δημοκράτης, είναι αριστερός και σοσιαλιστής (ή σοσιαληστής, άλλωστε με το επίπεδο των ελληνικών του δεν έχει σημασία η ορθογραφία). Πρέπει να δείξει ότι έχει την λαϊκή νομιμοποίηση ότι ο κόσμος βιάζεται βάναυσα αλλά το γουστάρει γιατί είναι ένας Παπανδρέου με μουστάκι.

Μην το παρακάνουμε όμως. Όπως μας πληροφόρησε σήμερα ο υπούργος Εσωτερικών Χ. Καστανίδης η δημοκρατία έχει και όρια και δεν μπορεί το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος να είναι δεσμευτικό απαραίτητα για την κυβέρνηση. Θα γίνονται δεκτά ως δεσμευτικά μόνο τα αποτελέσματα που θέλουν, τα υπόλοιπα απλά θα συμβουλεύουν…

Κάτι σαν διευρυμένη δημοσκόπηση δηλαδή για να δουν τις τάσεις τις κοινής γνώμης

Άλλωστε, κε Καστανίδη, ποιος είναι ο ελληνικός λαός που θα αποφασίζει για το τί θα κάνει μια κυβέρνηση; Η τρόικα ή η Μέρκελ;

Επειδή πετάτε κανένα πυροτέχνημα για τον κυρίαρχο ελληνικό λαό όταν κερδίζετε καμιά εκλογική μάχη μην το δέσουμε σκοινί κορδόνι ότι ισχύει κι όλας… Οι ξένοι αποφασίζουν, εσείς εκτελείτε (ούτε γι’ αυτό είστε ικανοί αλλά λέμε…), εμείς υπακούμε.

Μας περνάνε για σκουπίδια! Για αναλώσιμα είδη που απλά τους εξυπηρετούν μία στο τόσο και μετά είναι άχρηστα.. Γιατί τα ανεχόμαστε μωρε;

Φτάνουν στο σημείο να λένε ότι θα αποφασίσει για ένα οποιοδήποτε ζήτημα ο ελληνικός λαός και θα δουν αν δεχτούν την απόφασή του ανάλογα αν τους συμφέρει ή όχι και δεν κουνιέται φύλλο!!! Δεν σχολιάζει κανένα παράθυρο, κανένα τσουτσέκι τους, την απίστευτη χουντική λογική της κυβέρνησης και το δέχονται σαν να είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Και εμείς δεν πιστεύουμε πλέον τί ακούμε και τί βλέπουμε. Ο βομβαρδισμός με διαστρεβλωμένες θεωρίες και βασικές αρχές είναι εσκεμμένος και προσπαθεί να μας οδηγήσει στην αφασία. Να ακούμε και να μην καταλαβαίνουμε, απλά να υπάρχουμε χωρίς να ζούμε…

Όλα για να αγοράσει χρόνο εξουσίας ο ηλιοκαμένος Τσολάκογλου Β΄, όλα για να προλάβει να δώσει τα πάντα, όλα για να υπηρετήσει τα νεοφιλελεύθερα αφεντικά του, όλα για να τελειώσουν οι κυρίαρχοι λαοί και να έρθουν οι κυρίαρχες αγορές.

Τόσες υπηρεσίες έχει προσφέρει… Μην ξεχνάμε ότι άνοιξε τηη Κερκόπορτα (Ελλάδα) για να χτυπηθεί το ευρώ εκ των έσω. Δεν είναι και λίγο! Να χάσει την δουλειά που δεν ολοκλήρωσε ακόμη για ένα δημοψήφισμα; Ε όχι πάει πολύ!!

αἰέν ἀριστεύειν

9 thoughts on “Δημοψηφίσματα – δημοσκοπήσεις για την μεταλλαγμένη δημοκρατία τους…”

 1. Πόση λογική μπορεί να έχει τώρα ένα δημοψήφισμα; Όση λογική έχει να περιμένεις να αποφασίσει ένας ασθενής εγκεφαλικά νεκρός για τη διακοπή μηχανικής υποστήριξης!

  Like

  1. οση λογικη ειχε το να στησει καλπες με εναν κ μοναδικο υποψηφιο, τον εαυτο του

   Like

 2. Ειλικρινά κε Καστανίδη δεν περίμενα από εσάς να ακούσω αυτη την τόσο
  αντιδημοκρατική διαδικασία. Σας θυμίζω απλά ότι είμαστε άνθρωποι και
  όχι αντικείμενα που μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν!!!
  Κρατώ ορισμένες επιφυλάξεις περιμένοντάς να διαψεύσετε ή να επαλιθεύσετε
  τα λεγόμενα για το δημοψίφισμα.-

  Like

 3. Καμιά φορά ο δαίμων της βιασύνης κάνει ορθογραφικά λάθη….
  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και όχι δημοψίφισμα όπως κατά λάθος γράφτηκε.-

  Like

 4. Τα δημοψηφισματα θα ειναι επι σοβαρων ερωτησεων
  ή τι χρωμα θα εχουν τα προφυλακτικα?

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s