11012 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα.

Διάβασα πρόσφατα για την επαναστατική κίνηση της κυβέρνησης να εισάγει έναν νέο τρόπο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. Σκέφτηκα κι εγώ λοιπόν με το φτωχό μου το μυαλό, πως τελικά οι άνθρωποι λειτουργούν για το καλό της Ελλάδος. Πως κακώς τους βρίζουν ακόμη κι οι πέτρες.

Είδα λοιπόν, πως το νέο μέτρο, περιλαμβάνει έναν αριθμό κλήσης και συγκεκριμένα το 11012 και την διάθεση των Ελλήνων να ρουφιανέψουν, να μαρτυρήσουν, να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον και μάλιστα χωρίς κουκούλα. Παλιά θυμάμαι (ο επίτιμος και πολλοί άλλοι θα ξέρουν καλύτερα φυσικά) ότι για κάτι τέτοιο, απαιτείται μια κουκούλα, συνήθως σε μαύρο χρώμα ή ροζ για γυναίκες και γκέι (με ή χωρίς δαντέλα και λοιπά διακοσμητικά στοιχεία – θα μπορούσε μάλιστα να ζητηθεί από τον Χριστοφοράκο να τις σχεδιάσει).

 

Λέω πάλι λοιπόν, με το ακόμη πιο φτωχό μυαλό μου, πως αφού θέλουν την βοήθεια των Ελλήνων πολιτών στον πόλεμο της φοροδιαφυγής, είναι από την μια καθήκον μας και από την άλλη εθνικό μας χρέος να βοηθήσουμε.

Προτείνω λοιπόν όποιος Έλληνας δεν ρουφιανεύει, να δημεύεται η περιουσία του και να εκτίει ποινή κάθειρξης 90 ετών, χωρίς δικαίωμα έφεσης κι αναστολής.

 

Τι διάολο λέω, δεν μπορεί να είναι παράλογο. Θυμάμαι φυσικά πως στο σχολείο, όταν ήμασταν παιδιά (τότε που οι ψυχές μας ήταν ακόμη βρώμικες κι όχι όπως τώρα που μεγαλώσαμε και είναι απόλυτα αγνές), τους μαρτυριάρηδες και τους ρουφιάνους τους πλακώναμε στο ξύλο και δεν τους κάναμε ποτέ παρέα. Κατάλαβα λοιπόν πόσο άγνοια έχουν τα μικρά παιδιά από την πραγματικότητα και πόσο λάθος ζουν την μικρή τους ζωούλα.

 

Άρχισε λοιπόν να μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό το να ρουφιανέψω κι εγώ αυτούς που ξέρω ότι φοροδιαφεύγουν.

Από δω και στο εξής θα χρειαστώ την βοήθειά σας βέβαια, διότι τα στοιχεία δεν είναι το φόρτε μου.

 

Πολλοί όμως από εδώ μέσα (Πάνος Καμμένος, πόρτα – πόρτα, οικονομικός, έχω μάτια και βλέπω, φιλοτιμία κ.λ.π. να με συγχωρέσουν όλοι όσοι ξεχνώ) που έχετε τα στοιχεία, δώστε τα στον κόσμο, ώστε από αύριο κιόλας να ξεκινήσουμε να καλούμε στο τηλέφωνο και να ρουφιανεύουμε τους απατεώνες που φοροδιαφεύγουν.

 

Τελευταία είχα διαβάσει για την εταιρία που κατασκεύασε το αεροδρόμιο των Σπάτων. Αν δεν κάνω λάθος ονομάζεται Χόχτιφ (Hochtief). Το άρθρο έλεγε για κάτι δις από την μη καταβολή του ΦΠΑ.

 

Σκέφτηκα λοιπόν με το μικρό μου μυαλό, πως είναι τώρα η ευκαιρία να βοηθήσω κι εγώ την πατρίδα  μου. Για τον λόγο αυτόν ζητάω και την βοήθεια όλων σας. Όλων όσοι γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω εταιρία, για πολιτικούς, για βουλευτές, να καλούν κι αυτοί με την σειρά τους στο 11012 και να βοηθούν το έργο της υπηρεσίας αυτής. Κάθε μέρα 1000 τηλεφωνήματα για την Χόχτιφ (Hochtief) ή για τον τάδε ή τον δείνα υπουργό που έχει πλουτισμό παράνομο κι αδικαιολόγητο. Αλήθεια ο μεσιέ Τσοχατζόπουλος (κι άλλοι από τα άλλα κόμματα), όντας μόνον πολιτικός στην ζωή του και τίποτε άλλο, δικαιολογεί με τα εισοδήματα που απεκόμισε από την «καριέρα» του ως πολιτικός, να αγοράζει ακίνητο επί της Διονυσίου Αεροπαγήτου; Επίσης, μήπως μπορεί να μου βρει κι εμένα ένα ακίνητο στα ίδια τετραγωνικά και στη ίδια θέση με αυτά τα χρήματα; Θέλω να αγοράσω κι εγώ 2-3.

 

Πιάστε όλοι τα τηλέφωνα λοιπόν και γίνεται ρουφιάνοι για το καλό της πατρίδας μας. Κάθε μέρα χιλιάδες κλήσεις για την κάθε πληροφορία που έχει ο καθένας. Ας κάνει το Olympia.gr μια ειδική ενότητα, αποκλειστικά και μόνον με ρουφιανιές γνωστών εταιριών κι ατόμων (με στοιχεία φυσικά).

 

Εδώ σας θέλω Έλληνες.

Άναξ

54 σκέψεις σχετικά με το “11012 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ”

 1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ …ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ…
  -ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο…..ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΑ 16 ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ…..(ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑ..)
  -ΜΕΤΑ ΩΣ ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ..ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΟ…ΧΡΕΟΣ….ΕΝΩ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ…
  -ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΗΜΗΤΗ ΕΔΕΣΑΝ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ…
  -ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥ ΒΕΡΝΗΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΔΝΤ ΕΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ…
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΑΝΤΙ ,ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ …ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ….
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ..

  Μου αρέσει!

   1. Η καταγγελια για κλεψια δεν ειναι ρουφιανια. Αυτοι που σχολιαζουν αρνητικα ειναι ολοι Λαμογια. Δεν νομιζω οτι οποιος αντιδραει οταν τον κλεβουν ειναι ρουφιανος

    Μου αρέσει!

 2. Η καταγγελία της φοροδιαφυγής είναι ρουφιανιά, η φοροδιαφυγή τότε τί είναι? Το γεγονός ότι η οικονομία στενάζει, οι μισθοί κόβονται, και θα κοπούν και άλλο, ότι του ΦΠΑ μένει στο 23%, με τον υδραυλικό να σου κλείνει το μάτι (με απόδειξη 80, χωρίς απόδειξη 60) τί είναι??? Πάντως αυτό το σύστημα εφαρμόστηκε στη Γερμανία από το ’80 με ουσιαστικά αποτελέσματα. Με τη λογική του «καταγγελία για φοροδιαφυγή είναι ρουφιανιά» τότε και η αποκάλυψη για τα αυθαίρετα των υπουργών είανι ρουφιανιά και τα μπλόγκς που τα αποκαλύπτουν είναι ρουφιανόσπιτα.

  Μου αρέσει!

  1. Ισοπεδωτισμός.

   Δηλαδή θες να μας πεις ότι το κράτος δεν γνωρίζει ποιος φοροδιαφεύγει..

   Θέλει και την δική σου κατάθεση ψυχής…

   Δεν ξέρει για την Χόχτιφ..

   Δεν ξέρει ότι με τον ΦΠΑ 23% και παντού, δεν πρόκειται να δηλώσει κανείς τις πραγματικές αξίες…

   Δεν ξέρει ότι με μείωση του ΦΠΑ, θα μπορεί να απαιτήσει καινα επιτύχει την μείωση της φοροδιαφυγής…

   Δεν ξέρει ότι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα φοροδιαφυγής, γίνονται με την βοήθεια των υπαλλήλων στις εφορίες και σδοε…

   Πλάκα με κάνεις;

   Και την σχέση της Ελλάδος με την Γερμανία;;;

   Η γερμανία παράγει αυτοκίνητα και χρήματα.
   Κάνε αυτήν την σύγκριση καλύτερα ως προς την Ελλάδα που παράγει μόνον χρέος και μην προσπαθείς να συγκρίνεις αυτό που σε βολεύει για να δείξεις αυτό που σε συμφέρει…

   Μου αρέσει!

   1. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ. ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ‘ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ‘ ΣΕ’ ΕΧΘΡΙΚΟ’ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ . ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ‘ΕΞΥΠΝΟΥΣ ‘ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ . ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ‘ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ‘ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜPΑΡΑΣYΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ‘ΑΦΕΛΕΙΣ ‘ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΑΥΤΗ.
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ: Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ;ΣΤΡ.ΑΤΗΣ

    Μου αρέσει!

 3. Αλλο ένα κoμματάκι του Οργουελικού puzzle. Μετά τα χασισάκια,μετά τον έλεγχο των μπλόγκς,

  μετά τις κάμερες στα περιπολικά,μετά τα ληγμένα χημικά και τα δακρυγόνα, …,μετά…, μετά…,

  έρχεται τώρα και το ρουφιανιλίκι. Με τις επίσημες ΕΥΛΟΓΙΕΣ της κυβέρνησης.

  Εέέέέτσιιιιιιιιι ! Το ρουφιανιλίκι και η κουκούλα,στις υπηρεσίες του BIG BROTHER.

  Επόμενο βήμα,η απαγόρευση των συναθροίσεων, άνω των δυό ατόμων.Γιά το καλό μας !

  Συγχαρητήρια στη »μεγάλη δημοκρατικιά παράταξη». Αντε και σ’ανώτερα.Λεφτά υπάρχουν.

  Θα τα βρείτε »πάσι Θεού», κρυμμένα στις »κάλτσες». Φτου, να μη μου βασκαθείτε. ΦΤΟΥ .

  Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Το επόμενο βήμα που περιγράφεις, ΗΡΘΕ.
   Ήταν την ημέρα που τόσος αθώος κόσμος, έφαγε τόνους λειγμένων χημικών στη πλατεία συντάγματος.

   Για το καλό μας, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μας.
   Πήρε ανάποδες στροφές…

   Μου αρέσει!

  2. +1.000.000

   επισης , μας φτυνουν καταμουτρα μ αυτη την οικονομικη αστυνομια τους… την στιγμη που αυτους τους μεγαλοκαρχαριες φοροφυγαδες χορηγους των κομματων ,κανεις δεν τολμα να τους αγγιξει..

   οποιος παρει σ αυτο το τηλεφωνο να καταγγειλει ,να θυμαται οτι παιρνει μερος στο παιχνιδι τους…. κυνηγανε ψιλικατζιδες που δεν κοβουν αποδειξη κι απ την άλλη μας τσακιζουνε ολους εμας τους μισθωτους-συνταξιουχους και μας ζητανε να γινουμε και ρουφιανοι …την στιγμη που τα λαμογια φοροδιαφευγουν…και στελνουν τα φραγκα εξω …

   Μου αρέσει!

   1. Αὐτό ἀκριβώς εἴναι τό νόημα.

    Μάς ρίχνουν στάχτη στά μάτια και μάς δίνουν κάτι να κυνηγάμε, ἐνώ ταυτόχρονα σβήνουν τα ἴχνη τους, γιά να μπορούν να καὐχιούνται πως διέπραξαν το τέλειο ἔγκλημα.

    Μου αρέσει!

  1. Φεύγει γενικώς προς όλες τις κατευθύνσεις. Πουλάει και 6 αεροδρόμια, απ’ όσο διάβαζα χθες.

   Λες να πληρώσει τις οφειλές της πριν τα παρατήσει ή ακόμη καλύτερα, λες να τα ζητήσει κανείς από γερμανική εταιρία;

   Τρομοκρατία όχι απλά χούντα.

   Το Α ράιχ, το Β ράιχ, το Γ ράιχ, ε το Δ ράιχ είχε όλην την τεχνογνωσία και την αποφυγή λαθών και τα κατάφερε.

   Μου αρέσει!

  2. Αχ ,Αstillais μου…. η Χοχτιφ…μην πιασουμε τωρα πόσα ακριβως επενδυσε αυτη στον Βενιζελο…

   Μηπως εγινε ο Ελ.Βενιζελος με ιδιωτικά κεφάλαια κατασκευής και ιδιωτικό ρίσκο απόσβεσης ή μέσα στα πλαίσια του ελεύθερου ανταγωνισμού χωρίς κρατικές παρεμβάσεις μεροληψίας; Μπα… έχουμε “ιδιωτικό” αεροδρόμιο χτισμένο με κρατικά χρήματα και ιδιωτική εκμετάλλευση με κανένα οικονομικό ρίσκο καθώς όλα μα όλα είναι εγγυημένα από το δημόσιο….

   εκεινο το σπατοσημο που μπηκε για να χρηματοδοτηθει το νεο αεροδρομιο- -απο το 1992- τους το χαρισαμε ,αν δεν το ξερεις…το 90% των εσοδων απο το Σπατοσημο το χαρισαν-κρυφα- στους Γερμανους…

   Το αεροδρόμιο κόστισε στα 780 δις. δραχμές. Τα 650 διέθεσε η Ελλάδα μέσω «σπατοσήμου», δανεισμού κλπ. Τα υπόλοιπα έβαλε η Χοχτιφ…. που τα πηρε δανειο απο το ελληνικο κρατος , με υποθηκη το οικοπεδο των Σπατων που δεν της ανηκε !…ωραίες επενδυσεις…. το αεροδρομιο το πληρωσαν οι ελληνες φορολογουμενοι και το χαρισαν στους Γερμανους για 50 χρονια…

   Με δημόσιο χρήμα ξελασπώνουν τους μεγαλοκατασκευαστές και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Φτιαξαν τα ελλείμματα και τα κρατικά χρέη, επειδή όλα τα προηγούμενα χρόνια έδιναν τα δισεκατομμύρια σε ντόπιους και πολυεθνικούς ομίλους στο όνομα επενδύσεων. α ρε Φριντμαν ……

   υ.γ και μας δουλευουν με την οικονομικη Αστυνομια…

   Μου αρέσει!

   1. Εἴναι ὠραίο να γνωρίζεις.

    Αὐτό ἀκριβώς ζήτησα κι ἐγώ.

    Ὄτι στοιχεία ἔχει ο καθένας, να τα δἴνει στην δημοσιότητα και ἀς τηλεφωνούμε να ρουφιανεύουμε τους ἴδιους και τους ἴδιους.

    Μου αρέσει!

 4. Άλλαξαν το περσινό 1517;
  Γιατί; Αφού είχαν πελατεία μπόλικη…

  Ανακεφαλαίωση :

  1142 – Κάπνισμα
  1517 – Φοροδιαφυγή
  1564 – Διαφθορά
  1520 – Καταναλωτές
  1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα
  1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί
  1734 και 1735 – Ρύπανση
  1572 – ΕΟΤ

  3825 968

  Μου αρέσει!

 5. Σιγά-σιγά το ΠΑΣΟΚ έφερε την Ελλάδα εκεί που ήθελε. Έφερε ακόμα και τους αρθρογράφους και σχολιαστές του Ολυμπία να ταυτίζουν τους ήρωες αντιστασιακούς της Γερμανικής κατοχής (αυτούς που κατέδιδαν οι ρουφιάνοι) με τους σύγχρονους φοροφυγάδες. Και δεν καταλαβαίνει οτι κανείς ότι εν μέρει για το ΔΝΤ φταίνε και οι οδοντίατροι με Cayenne και βίλλα στην Εκάλη που δηλώνουν εισόδημα 3000 ευρώ το χρόνο! Αλλά όποιος τους αγγίξει αυτούς είναι εχθρός της Ελλάδας και ρουφιάνος!!! Οποία κατάπτωσις.

  Μου αρέσει!

  1. Όλοι φταίνε.

   Ο σοφός λαός όμως που ξέρει τα πάντα, λέει για την συγκεκριμένη περίπτωση πως από την κορφή βρωμάει το ψάρι.

   Ας πάρει το κράτος τα δις που χρωστούν ξένες εταιρίες και μετά να πάρει και από τον οδοντίατρο με το καγιέν και την βίλα στην εκάλη κι από τον λαϊκατζή και τον έμπορο και τις μάντρες οικοδομών και τα λατομεία κ.λ.π.

   Δεν κατάλαβα το σχόλιό σου. Γράφεις πως «Έφερε ακόμα και τους αρθρογράφους και σχολιαστές του Ολυμπία να ταυτίζουν τους ήρωες αντιστασιακούς της Γερμανικής κατοχής (αυτούς που κατέδιδαν οι ρουφιάνοι) με τους σύγχρονους φοροφυγάδες.». Από που προκύπτει κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε τέτοια λογική.

   Είναι πιο απλά τα πράγματα, αλλά δεν βοηθάνε κι αυτοί από τους οποίους ζήτησα βοήθεια.

   Θέλουν ρουφιάνους, θα τους έχουν. ¨οχι όμως πρώτα να ρουφιανεύουμε ο ένας τον άλλον.

   Ας δώσουμε στοιχεία για όσες ξένες εταιρίες γνωρίζουμε ότι φοροδιαφεύγουν και μετά ας σώσουμε την Ελλάδα από τους εγχώριους κλέφτες.
   Διαφωνείς;;

   Μου αρέσει!

   1. Αγαπητέ Γιώργο,
    Επειδή ρουφιάνος είναι αυτός που καταδίδει «φίλο του κράτους» σε «εχθρό του κράτους» (τα εισαγωγικά είναι αντί υπογραμμίσεως), αν είναι ρουφιάνος αυτός που καταδίδει φοροφυγά, τότε κατ΄ αναλογίαν ο φοροφυγάς είναι «φίλος του κράτους» και το κράτος είναι «εχθρός του κράτους». Φτάσαμε σε πολύ οξύμωρα σχήματα, έτσι δεν είναι;

    Μου αρέσει!

   2. Αν κράτος εννοείς όλη αυτή την «διαχείριση»
    δυλαδή την πληρωμή των βιαστών μου
    τότε η φοροδιαφυγή
    (από όπου κι αν προέρχεται)
    είναι αντίσταση(το λίγο λίγο)
    Για να δούμε το οξύμωρο τώρα
    Έχω οσμή …προβοκάτορα;;;
    ε …λιγάκι
    αφού το μυρίζω κι εγώ

    Μου αρέσει!

  2. Δεν είναι δουλειά δική μας, των πολιτών, να καταδίδουμε συμπολίτες μας. Είναι δουλειά της κυβέρνησης να βρίσκει τους φοροφυγάδες κι ας την κάνει καλά. Αν δεν μπορεί, τα κουβαδάκια της και σ΄άλλη παραλία.
   Τώρα, πάντως, τον κ. Παπακωνσταντίνου, την κα Νταλάρα, τον κ. Ραγκούση και μερικούς άλλους, ε αυτούς θα τους κατέδιδα. Ως εθνοπροδότες.

   Μου αρέσει!

   1. Εγώ δεν είπα σε κανέναν να κάνει τίποτε. Εμένα απλώς με ενόχλησε η ταύτιση των ηρώων αντιστασιακών της κατοχής με τους σημερινούς φοροφυγάδες. Αλλά μάλλον μόνος μου είμαι….

    Μου αρέσει!

   2. + 1.000.000.000 !

    Αμα έχεις DNA φασιστικό,κρύβεται ; ; ; Αμ,δεν κρύβεται .

    Οπως άλλωστε και ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ λαικισμός,με τον αντιπασοκικό φερετζέ (τάχαμ’ δήθεν).

    Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    Μου αρέσει!

   3. Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι
    οφείλω να σας ενημερώσω
    οτι κάμποσες φορές τα αυτάκια βουλώνουν
    πως γίνεται αυτό;
    πιάνουν κερί
    και πως καταλαβαίνουμε ότι τα αυτάκια έπιασαν κερί;
    να ένα παραμοσχάρι(το παραδείγματος χάρι στην μάγκικη την οποία κατέχω βεβαίως και φαρσί)
    Κύριε,α θέλω να κάνω μια καταγγελία
    για φοροδιαφυγή (λές εσύ)
    Ω ναι μάλιστα κυρία μου ,κύριέ μου (το μου απαραίτητο)
    Συμπληρώνω την φόρμα
    απαντήστε παρακαλώ στις ερωτήσεις
    -Ονοματεπώνυμο;
    -Παπακωνσταντίνου Γεώργιος ξέρετε ο γνωστός ο υπουργός ντε
    -Αχ καλή μου πάλι κόλλησε το σύστημα, καλέστε αργότερα
    είναι βλέπετε που δώσαμε τα πληροφοριακά συστήματα σε ελληνική εταιρεία
    είδατε τι συμβαίνει τώρα;
    αλλά πως να με πιστέψετε εσείς
    μωρέ καλά τους έλεγα τότε
    ξένος καλέ μου, καλή μου ξένος
    Ευχαριστούμε πάντως για την συμβολή σας στην πάταξη της φοροδιαφυγής
    έτσι πρέπει να κάνουν οι πολίτες
    να μην τους νοιάζει να καταγγείλουν και τον υπουργό
    μπράβο σας κυρία μου κύριέ μου
    σας συγχαίρω

    Εεεεε μην σπάζετε τις τηλεφωνικές συσκευές
    τις χρειαζόμαστε και για άλλες επικοινωνίες
    στο κάτω κάτω δικές μας είναι δεν χρειάζεται να ξεσπάτε απάνω τους

    Μου αρέσει!

   4. @Σπαρτακος: Φασίστας είναι αυτός που κολλάει ταμπελάκια σε άλλους. Άνοιξε και κανένα βιβλίο, δεν βλάφτει.
    Όσο για τους φοροφυγάδες σου που θίξαμε, το «μόνος» ήταν ειρωνικό (αλλά θέλει νιονιό να το καταλάβεις). Κάνενας Έλληνας δεν θα σου επιτρέψει να τους ταυτίσεις με τους ήρωες της κατοχής.

    Μου αρέσει!

   5. Roufianoi olhs ths Ellados enotheite!!!!
    Exete tsakothei me to geitona katagelia!!!!
    Zhlevete to filo sas, to sygenh sas, katagelia!!!!!
    Exete komatikes antidikies katagelia!!!!
    SAS kovei pelateia o antagonisth sas katagelia !!!!!!
    Fate tis sarkes SAS metaxy sas,mhn empisteveste kanena,kopste tis synathriseis,kleistite sto spiti sas,ston eavto sas,okindynos einai pantou!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Avtos einai o stoxos tous agaphtoi sympatriotes mou!!!!
    Na mas allaxoun tropo zohs kai na mas anagasoun na ypotaxthoume sta sxedia ths pagosmias taxhs!!!!!
    Sto xeri mas einai na tous kanoume na apotyxoun!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   6. Κι όσους δεν αλλάξουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σύντομα θα τους έχουν στην Ομόνοια να παρακαλάνε για την δόση τους ή θα τους έχουν σε κάποιους καναπέδες, ανήμπορους να κουνηθούν και ν’ αντιδράσουν, αφού το μυαλό τους θα είναι κολλημένο από την ελεύθερη πλέον χρήση της φούντας.

    Δώστε φούντα στον λαό…να τον κάνετε φτωχό (τω πνεύματι).

    Μου αρέσει!

 6. Έλληνα στο στοιχείο σου!
  Ψοφα την καύσιμα του γείτονα!
  Κασπίας τον ανταγωνιστή σου!
  Η ευκαιρεια της ζωής σου να τον κλείσεις!
  Και μάλιστα με …. Νόμιμη κουκούλα!
  Έλληνα στο χόμπι σου!

  Μου αρέσει!

 7. ¨Οταν βλέπεις να σε κλέβουν στο σπίτι σου δεν θα το καταγγείλεις? Το ίδιο ισχύει και όταν βλέπεις κάποιον να τσεπώνει το ΦΠΑ και να μην αποδίδει στο Κράτος, ούτε το ΦΠΑ , ούτε το φόρο εισοδήματος. Πάλι κλοπή είναι και μάλιστα εις βάρος όλου του ΕΛληνικού λαού.
  Οταν εμένα μου τα παίρνουν μέχρι κεραίας, δεν ανέχομαι να με κλέβει και ο διπλανός μου, επειδή συνήθισε και δε γουστάρει να πληρώνει φόρους! (άλλη νεοελληνική μαγκιά!).
  Τέτοιες πρακτικές του (καταστροφικού νεοοθωμανικού νεοελληνικού δαιμονίου) είναι που μας χρεωκόπησαν.
  Και μην ταυτίζετε την καταγγελία της κλοπής και της παρανομίας, αυτών που καταστρέφουν την Ελλάδα, με το κάρφωμα των πατριωτών που αγωνίζονταν να σώσουν τη Χώρα μας στην Κατοχή. Είναι τουλάχιστον ηλίθια οποιαδήποτε σύγκριση. Το ίδιο έλεγε και ο αρχιαπατεώνας Μπέος για αυτούς που τον κάρφωσαν για τα στημένα.
  Προσωπικά ήδη κατήγγειλα (στο 11012) δύο καραμπινάτες περιπτώσεις μπαρ που δεν έκοβαν καμμία απόδειξη,ενω τα κονομούσαν χοντρά και θα το ξανακάνω και άλλες. Όποιος είναι πατριώτης των έργων και όχι των λόγων, πρέπι να κάνει το ίδιο.

  Μου αρέσει!

  1. Σύμφωνα με τον Astillais παραπάνω, κάρφωσες δύο αντιστασιακούς. Εσύ ο ίδιος το είπες ότι είχαν πάρει τις καραμπίνες κατά της Ελλάδας. (σύμφωνα με τον Astillais πάντα).

   Μου αρέσει!

   1. Ε, όχι και τον
    Την καλέ Anagnostri, την όπως λέμε την κότα
    παμ΄ παρακάτ΄
    Οι τα μπαρ έχοντες είναι και υπουργοί;
    γιατί άμα είναι τότε ταιριάζει το

    » (σύμφωνα με τον Astillais πάντα).»
    αλήθεια,Nίκος,την γερμανοεταιρεία τηνε κατάγγειλες
    ή δεν πρόλαβες;;;

    Να σου πω κι ένα μυστικό μστικένιο,Anagnostri;
    Εδώ στο Ολυμπία,άμα θες να πείς την γνώμη σου
    μπορείς να το κάνεις Ελεύθερα,
    αρκεί βεβαίως να έχεις (γνώμη εννοώ)
    ‘πίσης μπορείς ελεύθερα ‘πίσης
    να δείχνεις την φτιαξιά σου
    που όσο και να πείς δεν είναι η καλλίτερη
    σύμφωνα με τα γραφόμενά σου

    Μου αρέσει!

   2. Όχι βέβαια δεν είπες κάτι τέτοιο
    απλά αναρρωτήθηκα γιατί είμαι κακιασμένο άτομο
    ειδικά τώρα που τέλειωσε το γκαζάκι
    πως θα φτιάξω τον καφέ ;;;
    μου λες;;;
    ε;;;
    πως;;;
    στον αναπτήρα;
    Ά το βρήκα θα πάω στην γειτόνισσα
    γιατί τις έχουμε τις γειτόνισσες;
    Πως λένε πρώτα θα δείς τον γείτονα και μετά τον ήλιο;;
    ε να κάπως έτσι.
    Καλησπέρα είπα
    γιατί οσωνούπω θα πω και
    δεν έχω καφέ πάω μια βόλτα

    Μου αρέσει!

 8. παω στο συνεργειο αυτοκινητων πληρωνω 180 ευρω και μου δινει αποδειξη 100! με το ετσι θελω!
  παω στο καταστημα με τα ετοιμα φαγητα, παιρνω τη μεριδα , πληρωνω ζηταω αποδειξη και μου λέει οτι δεν ξερει να χτυπαει τη μηχανη!!
  παω στο μπαρ, πληρωνω το ποτο και μου λεει κοπηκε το ρευμα και χαλασε η μηχανη!!
  στο σουπερ μαρκετ εχει αλλη τιμη στο ραφι και αλλη στο ταμειο, επισης σε αλλο σουπερ μαρκετ αλλη τιμη στο ψυγειο τυροκομικών αλλη στη ζυγαριά!!
  ποσο θα υποτιμουνε τη νοημοσυνη μας?
  ποσο να αντεξουμε?
  ειναι πιο εξυπνοι δηλ. αυτοι?
  δεν ειναι ρουφιανοι αυτοι που αισχροκερδουν στα μουτρα μας μπροστα αναισχυντα>?
  θα πρεπει να ντρεπομαι αν τους καταγγείλω?
  αυτοί δεν θα πρεπει να ντρεπονται?
  μαλλον εχετε μπερδεψει τους ρολους
  εχουμε και εμεις οι καταναλωτες δικαιωματα
  στην υγεια των κορόιδων δεν πρεπει να πινει κανενας
  απο τη στιγμη που ο νομος προβλεπει να κοβουν αποδειξη, πρεπει να το κανουν αλλιως παρανομουν, δεν επιδεχεται δευτερης ερμηνειας.

  Μου αρέσει!

 9. αν ηταν καποιο αλλο κρατος στη θεση μας, μετα απο δυο χρονια σκληρης λιτοτητας, τοσα αντιλαικα μετρα , τετοιου μεγεθους μειωσεις μισθων κ με 1εκ ανεργους επισημως, θα ειχε καταρρευσει κ χιλιαδες πολιτες θα πεθαιναν απο την πεινα. αυτο που μας κραταει ακομα ζωντανους κ εχουν λυσσαξει οι »επενδυτες» που θελουν να βρουν εξαθλιωμενους ρακενδυτους επαιτες εργασιας, ειναι η παραοικονομια. ειναι δηλαδη το λιγοστο χρημα που κινειται μεταξυ μας χερι με χερι κ που το κρατος δε μπορει να μας το παρει για να το δωσει στους δανειστες. οσοι κινουνται μεσα στην αγορα καταλαβαινουν τι λεω. οι υπολοιποι που εχουν καθε μηνα το μισθο τους κ τη συνταξη ετοιμα δε μπορουν να το καταλαβουν.

  Μου αρέσει!

 10. οποιος δεν μπορει να τα καταφερει ως επιχειρηματιας ή επαγγελματίας καλύτερα να τα παρατήσει παρά να κλέβει φόρους εις βαρος των αλλων, σημειωτέον ότι δεν είμαι μισθωτος, και απλα χρησιμοποιώ την κοινή λογική, εσύ κώστα σου αρέσει να σε κλέβουν?

  Μου αρέσει!

 11. αυτο που λες νικ ειναι σωστο αλλα ισχυει για ευνονουμενες πολιτειες. οταν ζεις μεσα σε ζουγκλα, σ’ενα κρατος κλεφτων κ αρπαχτικων χωρις καμια αισθηση δικαιου, χωρις καμια ανταποδοτικοτητα της προσφορας σου τοτε η φοροδιαφυγη ειναι το καθηκον σου κ το μεσον για την επιβιωση σου.

  Μου αρέσει!

 12. θα σου δωσω ενα παραδειγμα: πηγαινεις στη ταβερνα και σου λεει ο καταλογος 24,6 ευρω η μεριδα (μαζι με το ΦΠΑ). αν δεν μου φερει αποδειξη δεν θα πρεπει να τον πληρωσω 20 ευρω που είναι η καθαρη αξία?
  γιατι δεν γίνεται αυτό?
  ετσι δεν κάνουν και οι υδραυλικοι, δικηγοροι, κλπ.?
  με τον νομο της ζουγκλας λοιπον θα μπορουσα κ γω να σου πω δεν σε πληρωνω, καταναλωνω οτι θελω και φευγω.
  ειναι καθηκον με βαση τη λογικη σου.
  κλεψιμο στο κλεψιμο προτεινεις, συμψηφιστικες καταταστασεις.

  Μου αρέσει!

 13. ειναι ζητημα επιβιωσης για το 90% των φοροφυγαδων.. οτι κ να σου πω εγω δε θα το καταλαβεις αν δεν το ζησεις.
  αν μιλουσαμε για τιποτα μεγαλογιατρους ή δικηγορους θα συμφωνουσα μαζι σου. αλλα εσυ το γενικευεις.

  Μου αρέσει!

 14. και για μενα ειναι θεμα επιβιωσης αλλα και αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου, δεν ανεχομαι κανεναν να θεωρει οτι μπορει να με κλεβει αβιαστα, ουτε εσυ μπορεις να καταλαβεις, γιαυτο αυτη η χωρα δεν παει μπροστα.
  ευτυχως που ερχεται η νεα γενια, μονο εκει ελπιζω.
  και γω ελευθερο επαγγελμα κανω αλλα παντα πληρωνω φπα, κοβω αποδειξη, υπαρχουν εταιρειες με 100 υπαλληλους που κοβουν παντα αποδειξεις, πληρωνουν το ΙΚΑ τους, οσοι ελευθεροι επαγγελματιες ,εξακολουθουν να ζουν παρασιτικα χρωστοντας 10000 ευρω στο ΤΕΒΕ και μη κοβοντας αποδειξεις θα βγουν απο την αγορα, ειναι θεμα χρονου.
  δεν απαντησες σε καμια ερωτηση μου (αν σου αρεσει να σε κλεβουν, και αν θα πρεπει να πληρωσω 20 ευρω αντι για 24,6 και αν εχω και γω το δικαιωμα να λειτουργω με συνθηκες ζουγκλας) αρα συμφωνεις..

  Μου αρέσει!

 15. Μπήκε στο σπίτι μου, πηρε ότι του άρεσε, πήρε και τα λεφτά μου και έφυγε, αφήνοντας μου ένα δίλημμα – να τον καταγγείλω? να γίνω ρουφιάνος?
  Τέτοια εγω δεν κάνω. Ας το κάνει κανείς ασυνείδητος πολίτης.

  Μου αρέσει!

 16. τι λες καραγκιοζη για ρουφιανια,πηρα 2 καφεδες με την κοπελα μου ηρθανε 2 αποδειξεις με 2 ωρες διαφορα εκδοσης μια απο την αλλη,και διαφορετικες τιμες τιμες αφου ητανε 4,5 ευρω η καθε μια ενω πηραμε φρεντο και φραπε που εκαναν 4,5 και 4 αντιστοιχα.Φαγανε καταγγελια με τις αποδειξεις ενοειται.Εσυ γουσταρεις να κανεις τον μαλακα γιατι απλα εισαι

  Μου αρέσει!

 17. καλά τα παθαίνουμε διότι είμαστε ΟΙ ξερώλες.
  για όλα είμαστε φωστήρες ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ .
  άλλα όμως τρέχουμε πίσω από κάθε κόπανο που θα μας υποσχεθεί την <> .
  χωρίζομαι τον κόσμο σε ρουφιάνους και τίμιους , φοροφυγάδες και συνεπής.
  συζητάμε και θέλουμε ένα κράτος δίκαιο και ίσο για όλους με ίσες ευκεριες , αλλά κατά βάθος κοιτάζουμε την πάρτη μας.
  Και φυσικά δεν φταίμε εμείς για τίποτα πάρα μόνο οι άλλοι, είτε είναι κυβερνώντες , είτε απλοί πολίτες .

  Την κοινωνία αυτή εμείς την φτιάξαμε έτσι ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ….. ας απολαύσουμε το δημιούργημα μας και .ΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

  Μου αρέσει!

 18. Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια, Οι συντεταμένες κοινωνίες έχουν κάποια πάγια έσοδα αλλά και έξοδα,(άμυνα, υγεια παιδία μισθοί συντάξεις κτλ,)Εσοδα είναι μεταξύ άλλων και οι φόροι.Τώρα αν κάποιοι τριτοκοσμικοί λεχρίτες επιμένουν στην τουρκογύφτικη νοοτροπία τους να παίρνον μόνον χωρίς να δίνουν,γιαυτόυς τι να πω; Είναι να τους κλαις. Κατά βάσην αυτοί είναι οι ρουφιάνοι και οι κλέφτες, που ενοούν οι τίμιοι πολίτες να πρληρώνουν και για αυτούς επηδεί έχουν λιγα μυαλά όπως ο ιδιοι παραδέχονται.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s