olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Σχέδιο δολοφονίας Κώστα Καραμανλή – Η ενέδρα στη Ραφήνα – Όλη η απόρρητη αναφορά της ΕΥΠ

Posted by olympiada στο Ιουνίου 16, 2011

Είναι οι εξελίξεις πριν τα γεγονότα του Ιουνίου 2009 για τα οποία σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις με τον ρόλο των δημοσιογράφων και του Γερμανικού παράγοντα, στοιχείο που δεν περιλαμβάνεται στην έκθεση της ΕΥΠ(;) ή την μεταφορά της στο περιοδικό.

Βασική επίσης ανακολουθία είναι το ότι στο σχέδιο χρησιμοποιήθηκαν Έλληνες εφιάλτες για να το φέρουν εις πέρας. Άρα η ευκολία απόδοσης εθνικότητας των πρακτόρων προβληματίζει εξ’ ίσου.

Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009.

Το έγγραφο που δημοσιεύουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ (να τα αγοράσετε γιατί έχουν και άλλες πληφορίες) αναφέρει:

“α.”Ομάδα Εργασίας” δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB ,που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική,με αφορμή “απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής” συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ.Κ.Καραμανλή,V.Putin και G.Parvanov ,κατά την υπόψη περίοδο,διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:

-Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του ,εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας TOYOTA HIACE,χρώματος μπεζ,το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακο Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας ), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ:Του κ.Πρωθυπουργού) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίαςεπαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.
-Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαινοντα στο παραπάνω όχημα άτομα ,κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου ,επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής ,συνοδευτικά οχήματα ,άτομα συνοδείας κ.λ.π στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου),τόσο το μήνα Μάρτιο,όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN ,μάρκας FORD TRANSIT,χρώματος μπλε ,το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).

-Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου,καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία:(α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής ,(β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και (γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής. Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW ,χρώματος ασημί ,μοντέλο 1995 ή 1996,το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN , μάρκας FORD TRANSIT,χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προανεφερόμενα οχήματα τύπου VAN. Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης -πλησίον της εκκλησίας- συνάντηση και των τριών προαναφερομένων οχηματων.

-Από έρευνα της ομάδας “αντιπαρακολούθησης” της FSB, ως προς τους επιβάτες των υποψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ ,επέβαιναν συνήθως τέσσερις άνδρες εκ των οποίων τρεις μελαχρινοί και ένας καστανός,στο ΒΑΝ μάρκας FORD TRANSIT ,τρεις άνδρες και στο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW ,δύο γυναίκες.
Πέραν των ατόμων αυτών ,το προαναφερόμενο κλιμάκιο “αντιπαρακολούθησης της FSB “,κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου.Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι άτομα,τα οποία δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Επιπρόσθετα από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά ,ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων.Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στη περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνιόυ του 2008 επί της οδού Φανερωμένης),διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που -όπω εκτιμήθηκε- ήταν Ευρωπαίοι,μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.
-Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου του 2008 ,στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ,κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα “ελεγχόμενη” διαδικασία εμπλοκής,διάρκειας 30 δευτερολέπτων μεταξύ του κλιμακίου της ομα΄δας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης. Η εν λόγω “ελεγχόμενη” διαδικασία” εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί το όχημα τύπου ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας ήταν τέσσερα ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο ,άοπλα,γυμνασμένα,μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα τύπου Enduro ,χρώματος κίτρινου που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.

-Εντός του προαναφερομένου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ.Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του,τα συνοδευτικά οχήματα,οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας ,καθώς και:

•Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης ,μεταξυ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στη περιοχή του Χολαργού Αττικής. Επίσης ,είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα GOODY’S επί της οδού Κηφισίας πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό.Επιπλέον υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής -Χαλανδρίου-Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στο χάρτη της περιοχής Αγ.Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μ΄θυρο χρώμα.

•Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης
Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
•Υλικά καμουφλάζ (καινούρια,αχρησιμοποίητα),υλικά μακιγιάζ,όπως μολύβια,κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ,καθώς και γυναικεία ρούχα.
•Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
•Τηλεχειριστήριο
•Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
•Σκηνές

β.Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:
-Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομολογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.
-Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.
-Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου,με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.
-Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντο (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας),σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της χώρας που έχει τη κωδική ονομασία “ΠΥΘΙΑ 1” και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:

•Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

•Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.

•Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.

•Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

-Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες.Είναι ειδικοί σε ληστείες ,απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο Πόλεων (τέσσερις ομάδες).
Επιπρόσθετα ,θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης,ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη,Χαλανδρίου,Αγίας Παρασκευ΄ςη και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.

2.Επισημάνσεις της Υπηρεσίας μας επί των ανωτέρω αποσπασμάτων;
α.Τα αναφερόμενα “σημεία εντοπισμού” της παρακολούθησης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,χωρίς κατ΄ ανάγκη αυτό να σημαίνει κι υιοθέτηση από πλευράς μας της περιγραφόμενης “εν εξελίξει επιχείρησης συνωμοσίας”.
Ωστόσο σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας,το σημείο εντοπισμού στη Λ.Μαραθώνος είνα κατάλληλο σημείο παρακολούθησης,το σημειο εντοπισμού του CARREFOUR είναι δυνατόν να αποτελέσει σημείο έκνομης ενέργειας,ενώ τα σημεία εντοπισμού στις περιοχές του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θεωρούνται σημεία συνάντησης.

β.Τα σημεία που βρέθηκαν επί χάρτου και προέρχονται απόο το υλικό που αντλήθηκε από την προαναφερόμενη διαδικασία “ελεγχόμενης” εμπλοκής απεικοίζονται στην εικόνα με τίτλο “Σημεία επί Χάρτου”, η οποία επισυνάπτεται. Η αποσταση των εν λόγω σημείων επίσης από την Αττική Οδό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής,καθώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία αφετηρίας για “έκνομη ενέγεια”.
γ.Η εκρηκτική ύλη C-4 είναι στρατιωτικη εκρητκική ύλη ,μη κυκλοφορούσα ελεύθερα στο εμπόριο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής ως συστατικό στοιχείο Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού ,σε καμία από τις τρομοκρατικές ενέργειςες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

3.Επισημαίνεται ότι για τις συγκεκριμένες πληροφορίες η αξιοπιστία της πηγής δεν δύναται επί του παρόντος να ελεγχθεί.Η καταγραφή των “ανρικειμενικών στοιχείων” (τοποθέσίες ,ονόματα χώρων,απαοστάσεις κ.λ.π) και η σύνθεσή τους θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως προετοιμασία μιας απόπειρας κατά του κ.Πρωθυπουργού.Πλην όμως η ερμηνεία που φέρεται να τους δίδεται -ότι δηλαδή αποτελεί οργανωμένο σχέδιο Δυτικών Υπηρεσιών και της MOSSAD σε βάρος του κ.Πρωθυπουργού ,στο οποίο εντάσσονται άλλες υποθέσεις όπως π.χ Βατοπαίδιο,τρομοκρατία κ.λ.π- γεννάστην υπηρεσία μας εύλογα ερωτηματικά. Δεν εποακλείεται συνεπώς οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους να εντάσσονται στο πλαίσιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης των Κρατικών Αρχών της χώρας μας ,με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων .
4.Σε κάθε περίπτωση ,παρέλκει να επισημάνουμε ,από σκοπιάς Υπηρεσίας μας,την ανάγκη συνεχιζόμενης λήψης αυξημένων μέτρων ασφαλείας του κ.Πρωθυπουργού.

171 Σχόλια to “Σχέδιο δολοφονίας Κώστα Καραμανλή – Η ενέδρα στη Ραφήνα – Όλη η απόρρητη αναφορά της ΕΥΠ”

 1. Αεροψεκαστηρες ΩΜΕΓΑ said

  Ιστορίες για αγρίους, για τον μεγαλύτερο gamer Πρωθυπουργό που πέρασε απο την Ελλάδα. Τον άσο που μηδένισε το Pro Soccer.

  Για να δούμε ποιός λείπει απο τη λίστα των κακών:

  1. Ο Δρακουμέλ
  2. Τα ΟΥΦΟ των Ναζί απο την Ανταρκτική.
  3. Ο Λιακόπουλος και οι Αεροψεκαστήρες.
  4. Τα Νεφελίμ.
  5. Ο Μπόμπ Σφουγκαράκης
  6. Τα Στρουμφάκια

  ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ

  Μου αρέσει!

 2. […] olympia.gr […]

  Μου αρέσει!

 3. FREE SPIRIT said

  Δυστυχως ο Γιωργος Παπανδρεου – Τσολακογλου παραμενει πρωθυπουργος μεχρι να διαλυθει η χωρα και να πανε τα χρεη το 2014 στα 400 δις ευρω και να επελθει η χρεωκοπια με την βουλα. Αλλα η πρασινη χουντα που ελενχει το κρατος, τα ΜΜΕ προσπαθει με νυχια και με δοντια να γαντζωθει στην εξουσια και χρησιμοποιει καθε γκεμπελιστικη μεθοδο για να τρομοκρατησει την δημοκρατια και τους πολιτες.

  Αυτο ομως που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι ακομα και οταν θα ερθει η καταστροφη, οι υπήκοοι της χουντας θα συνεχιζουν να λενε και να κανουν τα ιδια και τα ιδια…

  Ειλικρινα ντρεπομαι για την χωρα μου…

  Μου αρέσει!

 4. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Αχ Ελληνες,
  πως μας παραμυθιαζουν!
  Πως λειτουργουν τοσο ασκημα, τοσο προχειρα και πως ..τσιμπαμε απο το χρωματισμο μας!
  Ολοκληρη Ομαδα και δεν τα..καταφερε!
  Ενας στην Αμερικα και τρωει ..Προεδρους!
  Τοση αγνοια, τοσο δουλεμα και τοσο που εχουμε αναγκη το ..δουλεμα , ετσι , για να ντομπαρουμε τον χρωματισμο μας!
  Εφεδρειες οι εχθροι μεσα απο τα ..ηρωικα μυθευματα!
  Και δικαιολογια των 6 χρονων υποταγης του ..αγαπημενου τους!
  Ηρωας και ο Κωστας!
  Εμπρος λοιπον, να τον επαναφερουμε!
  Θριαμβευτικα , οπως τον θειο!
  Κερακια ο λαος απο την Ραφηνα μεχρι την βουλη!

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΧΗΤΗΣ said

   Πασοκοι τωρα ξερετε!
   Εσεις μετα λιγο καιρο πιο ..δυναμικα!
   Βαλτε περισσοτερη σαλτσα!
   Μια εκθεσουλα , και μια ..μαρτυριουλα οτι ο Γιωργος κινδυνεψε θανασιμα!
   Αλλα το εκρυψε απο το λαο μην ..ανησυχηση!
   Βαλτε καλο σεναριο και θα ειναι ..πρωτος στις προτιμησεις μας και χρυση ..εφεδρεια των Ξενων πρωτα , αλλα και εσας μετα!
   Ισαμε και ..προεδρος στο ..Ελλαντα!

   Μου αρέσει!

   • M.E. said

    Μαχητή, θα μπορούσε να είναι και όπως τα λες, όμως πώς είσαι τόσο σίγουρος;
    Άλλωστε ο Καραμανλής έχει ουσιαστικά τελειώσει, τουλάχιστον για την πρωθυπουργία. Ο Σαμαράς δε νομίζω ότι θα φύγει σύντομα και όταν φύγει κατά πάσα πιθανοτητα δε θα υφίστανται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οπότε δε νομίζω ότι στέκει η θεωρία σου.

    Μου αρέσει!

 5. Μνημων said

  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΤΛ , ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΤΛ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ,Ο ΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ , ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ? ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΟ ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ!!!!ΕΓΙΝΕ ΤΟ2008 ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009?ΕΜΕΙΝΕ ΕΧΑΣΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΗΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ Ν.Δ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΤΕΛΙΚΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

  Μου αρέσει!

 6. […] Σχέδιο δολοφονίας Κώστα Καραμανλή – Η ενέδρα στη Ρα… Είναι οι εξελίξεις πριν τα γεγονότα του Ιουνίου 2009 για τα οποία […] […]

  Μου αρέσει!

 7. […] […]

  Μου αρέσει!

 8. […] […]

  Μου αρέσει!

 9. […] […]

  Μου αρέσει!

 10. […] […]

  Μου αρέσει!

 11. […] […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: