olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πώς θα μείνει η Κερκόπορτα πάντα σφραγισμένη

Posted by defactogr στο Μαΐου 31, 2011

Του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο «σπόρος που δεν πεθαίνει»
διαφυλάχθηκε στην κιβωτό της γλώσσας, της Μνήμης, της Ορθοδοξίας.
Ποτίστηκε με αίμα και ξαναβλάστησε.
Σήμερα ζούμε μια άλλη πτώση. Μπορεί να εξελιχθεί όμως σε ένα νέο ξεκίνημα
«Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ούτ’ εμόν εστί ούτε άλλου των κατοικούντων εν αυτή… Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών…» Οι Ελληνες θαυμάζουμε τους γενναίους, τους ελεύθερους ανθρώπους. Ποτέ δεν τραγουδήσαμε τους δειλούς και τους ριψάσπιδες και πολύ περισσότερο τους αποχαυνωμένους εθελοντές δούλους. Μόνο ακριτομυθίες χλεύης κι αποστροφής θα βρει κανείς στη λαϊκή μούσα και παράδοση για τους δειλούς και πολύ περισσότερο για τους προδότες. Αντάρτες, ζορμπάδες, αρειμάνιοι επαναστάτες, φλογεροί προκινδυνεύοντες μαχητές που περιφρονούν τον θάνατο, γεμίζουν την Ιστορία μας, τους μύθους και τα τραγούδια μας.
Συνήθως οι σκυταλοδρόμοι μας στο εθνικό χρέος είναι νεκροί, πεσόντες κι όχι επιζήσαντες. Η θυσία είναι που γράφει στη Μνήμη. Όταν πρωτοδιάβασα την παραπάνω απάντηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μωάμεθ, χαράχτηκε ανεξίτηλα στον νου μου, μαζί με τις αντίστοιχες απαντήσεις των Αθηναίων και του Λεωνίδα στους Πέρσες……

Χίλιες φορές επαναλήφθηκαν τα λόγια αυτά. Από γενναίους Σουλιώτες και Μανιάτες, από αγέρωχους Αρβανίτες και Σφακιανούς. Στο Δραγατσάνι από τους μαυροντυμένους Ιερολοχίτες φοιτητές του Υψηλάντη. Στον Σαγγάριο και στο Αλή Βεράν απ’ τον ανθό του Λαού μας. Στην Πίνδο και στα Οχυρά. Από τον Γρηγόρη Αυξεντίου στο Μαχαιρά κι από τους τέσσερις του Αχυρώνα στο Λιοπέτρι, ως τον γενναίο Κουρούπη στην Κερύνεια. Πολλές φορές μόνο με πράξεις, που πάντα ηχούν πιο δυνατά από τις λέξεις.

Προηγήθηκε μια μακρά περίοδος παρακμής. Κακοί ηγέτες, οικονομική αποσύνθεση, υποτέλεια σε ξένες δυνάμεις και στρατιωτική έκπτωση. Η πολυοργανική ανεπάρκεια του κράτους διέλυσε το φρόνημα και τον κοινωνικό ιστό. Η αυτοκρατορική εξουσία απονομιμοποιήθηκε στις συνειδήσεις των τοπικών αρχόντων και μεγάλου μέρους των απλών ανθρώπων. Σας θυμίζουν κάτι μήπως όλα αυτά; Από το Μαντζικέρτ ως την 29η Μάιου 1453, το σαράκι της διάλυσης εκ των έσω έστρωσε τον δρόμο στις λίγες χιλιάδες «Τούρκους», που αυξάνονταν ολοένα με τον βίαιο ή εθελούσιο, δια των προνομίων, εξισλαμισμό.
Γιατί οι Τούρκοι δεν είναι παρά ο κακός μας εαυτός. Ένα μη Έθνος, συνονθύλευμα από εξισλαμισμένους γηγενείς, Έλληνες, Αρμενίους, Φρύγες, Λυδούς, Καρδούχους κ.λπ., με καταλύτη της ιστορικής αντίδρασης μια δράκα οργανωμένους «κυνοκέφαλους» (έτσι τους αποκαλούσαν οι βυζαντινοί) Ασιάτες, που γενετικά χάθηκαν πια μέσα σε δικά μας πρόσωπα και σώματα, αλλά το φονικό και πρωτόγονα ολοκληρωτικό εποικοδόμημα τους κυριάρχησε στη Μ. Ασία. Μια συνάντηση του Ισλάμ με το οργανωμένο πλιάτσικο και τη γενοκτονία. Μια συμμορία τόσο μεγάλη, που αποτελούσε στρατό, ορντου.
Όπου προσκύνησαν οι τοπικές ηγεσίες για να διασφαλίσουν τα προνόμια τους, προσκύνησε και μέρος του λαού. Ο ίδιος ο Μωάμεθ ήταν μισός Έλληνας. Πίσω από τις φανφάρες, τις γιγάντιες σημαίες και τα τεράστια συνθήματα γραμμένα σε πλαγιές βουνών, πίσω από την ύποπτη υπερευθιξία των Τούρκων κρύβεται η απλή αλήθεια της ανυπαρξίας τουρκικού έθνους. Τους πονάει κι εκνευρίζει. Τη βλέπουν στα πρόσωπα τους, στις οικογενειακές μνήμες τους, στα σημάδια που ξεθάβουν συνεχώς από τη γη. Ο τουρκισμός εμπεριέχει τη γενοκτονία και τη λεηλασία. Με αυτά ανδρώθηκε κι επεκτάθηκε. Πήρε πολλούς από τους ανθρώπους μας, άλλους στρατολογώντας τους με τη βία κι άλλους με προνόμια. Άλλους έσφαξε. Παραμένει όμως πάντα απειλητικός δίπλα μας, είτε κεμαλικός είτε ισλαμοφασίστας.
Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, η πτώση είναι η προϋπόθεση της έγερσης. Η Άλωση της Βασιλεύουσας, του κέντρου μιας απ’ άκρου εις άκρον εξελληνισμένης αυτοκρατορίας, μέσα από τα δεινά που η οθωμανική τυραννία επισώρευσε στον Ελληνισμό, αποτέλεσε την απαρχή της ζύμωσης για την αναγέννηση του Έθνους.
Ο «σπόρος που δεν πεθαίνει» διαφυλάχθηκε στην κιβωτό της γλώσσας, της Μνήμης, της Ορθοδοξίας. Ποτίστηκε με αίμα και ξαναβλάστησε. Σήμερα ζούμε μια άλλη πτώση. Μπορούμε όμως να τη μετατρέψουμε σε νέο ξεκίνημα, αντιστρέφοντας τους όρους της παρακμής. Με Ηγεσία και Φρόνημα. Με Σκοπό για το Έθνος και εμπνέοντος Φόβο στους φορείς της υποταγής. Φυλάσσοντας άγρυπνα το βίος μας και την ταυτότητα μας. Ενισχύοντας ό,τι μας ενώνει. Εκπέμποντας σταθερά το μήνυμα της αποφασιστικότητας. Έτσι η Κερκόπορτα θα μένει πάντα σφραγισμένη και τα λάβαρα μας θ’ ανεμίζουν αγέρωχα στα τείχη.
Άλλωστε, ήμασταν εδώ πριν από αυτούς και θα είμαστε και μετά.
Εφημερίδα «Δημοκρατία»,Κυριακή 29 Μαΐου 2011

30 Σχόλια to “Πώς θα μείνει η Κερκόπορτα πάντα σφραγισμένη”

 1. PeterV said

  Δηλαδή ρε Φαήλο μας προετοιμάζεις για ακόμη 400 χρόνια σκλαβιάς;
  Ρε Σαμαρά πας καλά; Το επιτελείο σου ξέρει τι του γίνεται;

  Μου αρέσει!

  • WOLF said

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

   Μου αρέσει!

   • PeterV said

    Ρε συ Wolf δεν αμφισβητώ πως είναι Πατρίδα, αλλά για όνομα του Θεού πιά! Αυτό το κείμενο το παίρνει οποιοσδήποτε λαλιοτης και κάνει τον Φαήλο και τον Σαμαρά ρόμπα! Δεν λέω πως δεν είναι Πατρίδα, αλλά είναι παντελώς άσχετος! Όποιοι δεν το κατέχουν ας κάνουν κάτι άλλο διάολε!

    Μου αρέσει!

   • WOLF said

    Που τον θυμήθηκες αυτόν;;;;; πάει αυτός δεν έχει μούτρα πλέον. ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Μου αρέσει!

  • sxoliastes said

   Δεν νομίζω να κατάλαβες το κείμενο Πέτρο…

   Μου αρέσει!

   • PeterV said

    Ο «σπόρος που δεν πεθαίνει» διαφυλάχθηκε στην κιβωτό της γλώσσας, της Μνήμης, της Ορθοδοξίας. Ποτίστηκε με αίμα και ξαναβλάστησε. Σήμερα ζούμε μια άλλη πτώση. Μπορούμε όμως να τη μετατρέψουμε σε νέο ξεκίνημα, αντιστρέφοντας τους όρους της παρακμής. Με Ηγεσία και Φρόνημα. Με Σκοπό για το Έθνος και εμπνέοντος Φόβο στους φορείς της υποταγής. Φυλάσσοντας άγρυπνα το βίος μας και την ταυτότητα μας. Ενισχύοντας ό,τι μας ενώνει. Εκπέμποντας σταθερά το μήνυμα της αποφασιστικότητας. Έτσι η Κερκόπορτα θα μένει πάντα σφραγισμένη και τα λάβαρα μας θ’ ανεμίζουν αγέρωχα στα τείχη.
    Άλλωστε, ήμασταν εδώ πριν από αυτούς και θα είμαστε και μετά.

    Φίλοι σχολιαστές, ελπίζω να έχετε κάποιο τρόπο με τον Φαήλο και σ’ αυτή την περίπτωση παρακαλώ να του μεταφέρετε τα εξής:

    Το ζουμί ενός τέτοιου είδους κειμένου βρίσκεται στην τελευταία του παράγραφο. Εκεί επιχειρήται η ΕΞΥΨΩΣΗ του ηθικού. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως εκεί δίνεται η ΕΛΠΙΔΑ που έχει προηγουμένως στοιχειοθετηθεί.
    Ο Φαήλος το πάει ανάποδα: Η τελευταία του παράγραφος είναι οδηγίες άμυνας μπροστά σε επερχόμενη καταστροφή και όχι επίθεσης.
    Σταματώ εδώ. Εάν όντως έχετε επαφή με τον Φαήλο, ευχαρίστως να το αναλύσω περαιτέρω γιατί το πάει ΛΑΘΟΣ!

    Μου αρέσει!

   • BΡΑΧΟΣ said

    Μα, είμαστε σε «άμυνα»…Σε «άμυνες» μεγαλουργήσαμε…
    Στο: «Δεν περνάτε από εδώ, ρε…». Στα «τείχη» σπάνε οι επιθέσεις…

    Μου αρέσει!

   • PeterV said

    Σε αντεπιθέσεις ρε παιδιά, στην άμυνα είμαστε ήδη σε φάση απελπισίας. Ειδικά όταν ο παραλληλισμός γίνεται με την άλωση της Βασιλεύουσας.

    Μου αρέσει!

  • BΡΑΧΟΣ said

   Έχω την εντύπωση ότι μάλλον το κείμενο λέει λίγο διαφορετικά πράγματα και δεν νομίζω να προετοιμάζει κανέναν για σκλαβιά.

   Μου αρέσει!

   • PeterV said

    Φίλε Βράχε δεν είναι ζήτημα προθέσεων αλλά τεχνικής. Οι προπαγανδιστές αναμένουν λάθη τεχνικής για να τα επιστρέψουν πολλαπλάσια στον στόχο τους. Πέρα του τι εντύπωση έχεις, την οποία συμμερίζομαι, οι προπαγανδιστές παίζουν σε επίπεδο εντυπώσεων και όχι ουσίας. Είναι απαραίτητο να κατέχει κανείς την τεχνική, διαφορετικά οι καλύτερες των προθέσεων μετατρέπονται στην καλύτερη περίπτωση σε άσφαιρα, και αυτή δεν είναι η καλύτερη περίπτωση.

    Μου αρέσει!

   • BΡΑΧΟΣ said

    Δεν αναλύω τεχνικές, δεν μπορώ, δεν είμαι ούτε φιλόλογος,ούτε «διορθωτής κειμένου».
    Διαβάζοντας τα ίδια κείμενα, διαφορετικοί άνθρωποι,καταλαβαίνουν διαφορετικά πράγματα…
    Παλιά το λέγαμε «Κεντρική Ιδέα»…Εγώ το διαβάζω ως: «Κρατηθείτε, μην φοβάστε, αντέξαμε, αντέχουμε και θα συνεχίσουμε ν΄αντέχουμε»…

    Μου αρέσει!

   • PeterV said

    Το ξέρω, φαντάσου όμως πως θα το διαβάσουν τα πασοκια και οι ανόητοι «επεξεργασμένο» από τους λαλιοτιδες.

    Μου αρέσει!

   • BΡΑΧΟΣ said

    Μερικοί, ότι και να διαβάσουν,τίποτα δεν θα καταλάβουν…
    Δεν απευθύνεται σε Παστόκους…έχω την εντύπωση ότι απευθύνεται σε «προδομένους» από Κερκόπορτες, Πέτρο…

    Μου αρέσει!

   • PeterV said

    Φίλε Βράχε, ο Φαήλος εκ της θέσεώς του οφείλει να απευθύνεται στους πάντες και να το κάνει σωστά.

    Μου αρέσει!

   • BΡΑΧΟΣ said

    Tι θέση έχει ο Φαήλος;
    Μερικές είναι ανίατες περιπτώσεις, ακόμα και αν έγραφε κείμενα ο Πλάτωνας…

    Μου αρέσει!

 2. WOLF said

  Πολύ ωραίο κείμενο.Τουλάχιστον ο άνθρωπος γράφει για την Ελλάδα.Άσχετα αν διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα.

  Μου αρέσει!

 3. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα said

  Η Δημοκρατία της Κυριακής ήταν το κάτι άλλο. Ξανάνιωσα ΄Ελληνας.Τα άρθρα εκπληκτικά, οι αρθρογράφοι ένας κι ένας.Η μοναδική εφημερίδα που προσπαθεί να αφυπνίσει τους Έλληνες.Με αφιερώματα, βιβλία,άρθρα.

  Μου αρέσει!

 4. zanglos said

  Το βυζάντιο ήταν κατοχή της Ελλάδας, όπου οι χριστιανοί
  με μίσος κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, όλα τα άλλα
  είναι παραμύθια για τα παιδιά και τους ανόητους.

  Μου αρέσει!

 5. […] Πηγή… […]

  Μου αρέσει!

 6. Efrosyni said

  Όπου προσκύνησαν οι τοπικές ηγεσίες για να διασφαλίσουν τα προνόμια τους, προσκύνησε και μέρος του λαού. Ο ίδιος ο Μωάμεθ ήταν μισός Έλληνας. Πίσω από τις φανφάρες, τις γιγάντιες σημαίες και τα τεράστια συνθήματα γραμμένα σε πλαγιές βουνών, πίσω από την ύποπτη υπερευθιξία των Τούρκων κρύβεται η απλή αλήθεια της ανυπαρξίας τουρκικού έθνους. Τους πονάει κι εκνευρίζει. Τη βλέπουν στα πρόσωπα τους, στις οικογενειακές μνήμες τους, στα σημάδια που ξεθάβουν συνεχώς από τη γη. Ο τουρκισμός εμπεριέχει τη γενοκτονία και τη λεηλασία. Με αυτά ανδρώθηκε κι επεκτάθηκε. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ! Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΗΛΕ.

  Μου αρέσει!

 7. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα said

  Μπορούμε και δικαιούμαστε να βγούμε από την κρίση. Αρκεί να μη ξεχάσουμε το μυστικό των προγόνων μας. Να αντισταθούμε στις ηθικές, πνευματικές και οικονομικές αλώσεις προτάσσοντας τη συνέχεια του Ελληνισμού. Να μετατραπούμε σε μία δυναμική ηθική πλειοψηφία, η οποία με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο θα βάλει στο περιθώριο τους διανοουμένους της συμφοράς και θα ξανασυνδέσει τις τύχες της Ελλάδας, της Κύπρου και των Αποδήμων με το γάργαρο νερό της διαχρονικής ελληνικότητας, το μόνο που μάς ξεδιψά και μας ξεπλένει. Να βάλουμε στο περιθώριο τις υλιστικές ιδεολογίες που αποχαυνώνουν τους νέους μας μιλώντας τους είτε για τη νομοτέλεια της δικτατορίας του προλεταριάτου είτε για τη νομοτέλεια της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, η οποία γκρέμισε τα σύνορα για να φέρει τελικά στην Ευρώπη τα προβλήματα των αμερικανικών τραπεζών.

  Το πνεύμα του Ελληνισμού ήταν πάντα αγωνιστικό και αντιστασιακό. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν υπετάγη στους όρους του Μωάμεθ, αλλά έπεσε μαχόμενος. Οι σημερινές μάχες δεν θα δοθούν με σπαθιά, αλλά με ιδέες και ιδανικά. Αρκεί να ξαναπιστέψουμε στη συνέχεια του Ελληνισμού! H αγωνιστικότητα του Παλαιολόγου και των συμμαχητών του στέλνει μηνύματα και για το σήμερα. Η αντίσταση των τελευταίων μαχητών της Κωνσταντινουπόλεως και το «πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών» εμπνέει έκτοτε τα ΟΧΙ του Ελληνισμού. Το 1940 κατά του Μουσσολίνι, το 1941 κατά του Χίτλερ, το 1944-49 κατά της ένοπλης επιβολής του Σταλινισμού, τον συνεχή αγώνα της Κύπρου από το 1955 μέχρι σήμερα κατά της αποικιοκρατίας και του αφελληνισμού.

  Κωνσταντίνος Χολέβας, εφ. Δημοκρατία 29/05/2011

  Μου αρέσει!

 8. Dimitri said

  Το συγκεκριμένο τσιτάτο του Αντωνάκη δια χειρών βεβαίως βεβαίως Κρανιδιώτη – Λαζαρίδη, είναι ένα ακόμη (κατά παραγγελία) κομματάκι LEGO στο αφελές κατασκεύασμα της παρέας που το παίζει ηγεσία της Ν.Δ. , καί έχει την επιγραφή «Απομονωτισμός – Έξοδος από την ΕΕ – Επαναφορά της δραχμής σε σταθερή ισοδυναμία με το δολλάριο».

  Προφανώς κατά την άποψη τους οι Έλληνες είναι χαχόλοι, και θα κάτσουν σαν κοτόπουλα να φάνε το παραμύθι της αντίστασης του Εθνους κατά του Μνημονίου, και του ντά που θα τους κάνουμε αποχωρώντας από την ΕΕ.

  Τελικά η ατάκα περί του Πρωθυπουργού της δραχμής είναι άψογη.

  Μου αρέσει!

  • astillais said

   Δεν λες που έφυγε η δρακουλοκόρη
   το φαντάζεσαι
   ουτε κιχ δεν θάχαμε κάνει
   τώρα τουλάχιστον υπάρχει και μια σταλίτσα φως

   Μου αρέσει!

   • Dimitri said

    Εσύ συνέχιζε να τρώς το χορταράκι του Κρανιδιώτη, κάνει καλό στην επιδερμίδα. Για την σταλίτσα με το φώς, έχεις καιρό μπροστά σου.

    Μου αρέσει!

   • astillais said

    Κάλλιο χορταράκι παρά αιματάκι

    Μου αρέσει!

   • Dimitri said

    Ούτε χορταράκι, ούτε αιματάκι μάστορα παρά μόνο γαλατάκι, αφού ο Τουρκοφάγος σας μετράει για αρνάκια γάλακτος και σας έχει για σφάξιμο.

    Ο Κρανιδιώτης διοικεί την Ν.Δ. χα χα χα χα χα χα χα ………

    Ξέρεις, επειδή ο σπόρος δεν πεθαίνει.

    Μου αρέσει!

 9. Δυστυχώς,με την σκουριασμένη και ανιστόριτη,λογική του Φαήλου,δεν πάμε πουθενά.Όταν ένας πολιτικός χρησιμοποιεί σήμερα παραδείγματα του τύπου «ο σπόρος που δεν πεθαίνει,διαφυλάχθηκε στην
  κιβωτό της γλώσσας,της μνήμης ,της ορθοδοξίας»!!! Όταν ο ίδιος αναφέρει ότι η πτώση του Βυζαντίου και της Κωνσταντινούπολης,ήταν βαρειά ήττα για τον Ελληνισμό, ε τότε είναι σίγουρο ότι
  ο κύριος αυτός έχει τα ίδια μυαλά μ’αυτούς που έχουν την πλήρη ευθύνη,για την σημερινή κατάντια της χώρας μας.
  Ο ηγέτης που θα κληθεί,για να απαλλάξει τον τόπο από την κακοδαιμονία και τις οργανομένες κλίκες
  που πίνουν το αίμα του λαού,δεν είναι αυτός που προσκυνάει το κατεστημένο και κλείνει το μάτι
  στα λαμόγια και στους κομπογιανίτες,οι οποίοι αιώνες τώρα παραμυθιάζουν τον Έλληνα,πρός ίδιον
  όφελος.
  Ο ηγέτης που χρειάζεται ο τόπος,είναι πρίν απ’όλα γνώστης της πραγματικής ιστορίας αποφασισμένος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου και να στείλει τα ερπετά που λυμένονται την χώρα και τον λαό
  εκεί που τους πρέπει.
  Αντ’αυτών ο Φαήλος μας μιλάει για Βυζάντιο και ορθοδοξία,αγνοόντας προφανώς ότι ο συνδιασμός και το μίγμα αυτών των δύο,υπήρξε ο καταλύτης,για την ολοκληρωτική καταστροφή του Έλληνα και του σπουδαίου πολιτισμού του. Απευθύνεται βέβαια σε ένα ευήκοο ακροατήριο που δυστυχώς και αυτό με την απάθεια και την αμάθεια του,
  ευνοεί τους πάσης φύσεως Φαήλους ,να έχουν κάτσει στον σβέρκο μας,από της συστάσεως αυτού του
  ανθελληνικού ρωμέικου κράτους.
  Για όνομα της Ελλάδας μας φίλοι μου,ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΗΛΟΥΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

  Μου αρέσει!

 10. ΔΩΡΙΕΑΣ said

  ΓΥΡΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΩΝΑΞΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ
  ΣΚΛΑΥΩΜΕΝΗ Η ΠΟΛΙΣ ΣΟΥ… ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ …… ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ…..

  ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΞΑ
  ΚΙ ΑΝ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…..

  ΑΛΛΑ ΘΕΑ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ
  ΚΙ ΕΥΘΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΩ?
  ΔΟΞΑ Χ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

  ΣΤΙΧΟΙ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
  ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

  Μου αρέσει!

 11. ΙΑΣΟΝΑΣ said

  ΚΙ ΕΤΑΡΑΖΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΟΥ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
  ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ
  Ω!ΘΕΙΚΙΑ
  ΚΙ ΟΛΗ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΚΙ ΑΠΛΩΝΑ ΚΛΑΙΟΝΤΑΣ
  ΚΑΤΑΥΤΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ
  ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ

  Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ

  Μου αρέσει!

 12. Μήτσος said

  Φαήλο γράφεις με ωραίο τρόπο – κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί.

  Κάνε όμως και κάτι χρήσιμο. Ξεβρωμίστε πρώτα από τους βαρώνους, τα λαμόγια και τα κινούμενα οστεοφυλάκια που έχετε στη ΝΔ και μετά μπορείτε να κάνετε προτάσεις για το μέλλον της χώρας.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: