Κόλαφος η ερώτηση του Καμμένου:Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας

ΕΡΩΤΗΣΗ- ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών , κο Γιώργο Παπακωνσταντίνου
ΘΕΜΑ: Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας
Το 2009 το ταχυδρομικό ταμιευτήριο αγοράζει τα επίμαχα CDS , τα οποία στη συνέχεια ακολουθούν μια πορεία γεμάτη από πλήθος ερωτηματικών που ταυτίζονται με τις αποκαλύψεις για την προσχεδιασμένη είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τρόικα.
Την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξύφαινε εν κρυπτώ με το Διοικητή του ΔΝΤ , Ντομινίκ Στρος Καν – όπως ο ίδιος παραδέχτηκε- το σχέδιο παράδοσης και υποταγής της χώρας ,η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε στην πώληση των CDS, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών γνώριζε το τί θα επακολουθούσε.
Είναι προφανές ότι κάποιοι κύκλοι κερδοσκοπικοί γνωρίζουν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης και έτρεξαν να τοποθετηθούν έγκαιρα πριν τη δημοσιοποίηση των κυβερνητικών επιλογών , οι οποίες εκτίναξαν τα spreads και κατά συνέπεια δημιούργησαν τεράστια υπερκέρδη σε αυτούς που αγόρασαν τα CDS. Σήμερα οι κερδοσκόποι και οι Brokers τους επιχειρούν να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας του τόπου ως σενάριο συνομωσίας και επιστημονικής φαντασίας.
Η παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας με τα ενυπόθηκα δάνεια είναι υπαρκτή και η αναζήτηση και αποκάλυψη της αλήθειας αποτελεί εθνική υπόθεση και εθνικό καθήκον.
Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κύριος Υπουργός των Οικονομικών :
Επειδή για το θέμα αυτό εκκρεμεί και δικαστική έρευνα μετά από μηνυτήρια αναφορά των Γεωργίου Νούλα και Κυριάκου Τόμπρα στις 09/04/2010 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητάμε να κατατεθούν στη Βουλή των Ελλήνων τα κάτωθι :
1. Αντίγραφα Συμβάσεων με το Ελληνικό Δημόσιο και Ατομικά Στοιχεία ταυτοποίησης των εκπροσώπων και των εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών τους, στην Ελλάδα και στις χώρες όπου έχουν την έδρα τους, των Βασικών Διαπραγματευτών (Prime Dealers) των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, από Ιανουάριο 2009 μέχρι και σήμερα.
2. Αντίγραφα όλων των συμβάσεων CDS που έχουν συναφθεί από Ελληνικές Τράπεζες, αρχής γενομένης από το ΤΤ, Επενδυτικά Κεφάλαια και επιχειρήσεις του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου, με ειδική αναφορά στα στοιχεία των εκπροσώπων και των εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών των αντισυμβαλλομένων σε πράξεις αγοράς και πώλησης, με ειδική μνεία στις συναλλαγές που αφορούν Γυμνά CDS.
3. Αντίγραφα Συμβάσεων CDS που έχουν διαπραγματευθεί με τη διαμεσολάβηση Τραπεζικών Ιδρυμάτων και εταιρειών του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου που λειτουργούν στην Ελλάδα, με ειδική αναφορά των στοιχείων ταυτοποίησης των πελατών των ανωτέρω, φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς και αυτών των αντισυμβαλλομένων, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσής τους ή τη νομική τους μορφή.
Οι ανωτέρω φορείς έχουν υποχρέωση να ελέγχουν και να τηρούν αρχείο με τα στοιχεία ταυτοποίησης πελατών και αντισυμβαλλομένων, φυσικών και νομικών προσώπων, στα πλαίσια των διατάξεων περί ελέγχου νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
4. Στοιχεία αλλοδαπών Τραπεζών και εταιρειών του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου στις οποίες συμμετέχουν Ελληνικές Τράπεζες, Επενδυτικά Κεφάλαια, Χρηματιστηριακές Εταιρείες κλπ., με ειδική αναφορά σε αυτές που έχουν ως εταιρικό σκοπό τους την έκδοση, διαπραγμάτευση κα διαμεσολάβηση στην αγορά παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων, με ειδική αναφορά στα CDS.
5. Στοιχεία συμβάσεων καλυμμένων και γυμνών CDS επί ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που διαπραγματεύτηκαν στο εξωτερικό, με ειδική αναφορά στα στοιχεία εκκαθάρισης των αντιστοίχων συναλλαγών.
6. Επίσημα στοιχεία ερευνών Αλλοδαπών & Κοινοτικών Αρχών, σχετικά με την υποτιμητική κερδοσκοπία κατά των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, που πραγματοποιήθηκε με τις ύποπτες συναλλαγές CDS.
7. Επίσημα στοιχεία της ειδικής αντιμονοπωλιακής έρευνας που πραγματοποίησε πρόσφατα η Κομισιόν, σχετικά με την αγορά των CDS, ως προς την κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, ελέγχου και χειραγώγησης της αγοράς, με ειδική αναφορά στα στοιχεία που αφορούν καλυμμένα και γυμνά CDS επί Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, στις Τράπεζες JPMORGAN, BANK OF AMERICA, MERILL LYNCH, CITIGROUP, COMMERZBANK, CREDIT SUISSE, DEUTSCHEBANK, GOLDMANSACHS, HSBC, MORGANSTANLEY, RBS, UBS, CREDIT AGRICOLE και SOCIETE GENERALE καθώς στην εταιρεία MARKIT ΛΟΝΔΙΝΟΥ, τον κορυφαίο πάροχο εμπιστευτικών πληροφοριών στην αγορά CDS, στην οποία συμμετέχουν οι περισσότερες από τις ανωτέρω Τράπεζες.
8. Αντίγραφα όλων των συμβάσεων, συναλλαγών και εκκαθαρίσεων θέσεων Καλυμμένων και Ακάλυπτων Ανοικτών Πωλήσεων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, από το μήνα Οκτώβριο 2009 μέχρι το μήνα Απρίλιο 2010, με ειδική αναφορά στις συναλλαγές αγοράς και πώλησης οι οποίες εκκαθαρίστηκαν εκπρόθεσμα, με τη διαδικασία της ανακύκλωσης (recycling), μετά την παρέλευση της 1ηςημέρας του διαστήματος Τ+3, καθώς και στα στοιχεία των αντισυμβαλλομένων, φυσικών και νομικών προσώπων, των εκπροσώπων και των εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών τους.
9.Να γνωστοποιηθεί ποιές Ελληνικές Τράπεζες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας διατηρούν κωδικό στον ISDA και με ποιους κωδικούς ISDA έγιναν οι συναλλαγές πωλήσεως των επίμαχων CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ο Ερωτών Βουλευτής
26 Μαίου 2011
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

72 thoughts on “Κόλαφος η ερώτηση του Καμμένου:Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας”

 1. ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ …ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

  Like

   1. Βρε Ολύμπω μου,
    με τα …τρόλλ μας τα δυό θα ασχολούμαστε;;
    Οχι τίποτα άλλο, αλλά πληρώνεται με βάση τα (άμεσα) σχόλια που προκαλεί!!

    Like

  1. Ὅ,τι καὶ σχολὴ νὰ τελείωσε,σημασία ἔχει τὶ κάνει.
   Τοὺς εἴδαμε τοὺς “πατριῶτες” ἀπὸ τὸ LSE,τό Yale κ.α.
   Λούφαξε στὴν τρῦπα σου καὶ ἄσε μας ἡσύχους.

   Like

  2. Λαμογιοτατε είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι παρόλο που ο Καμένος με τις επερωτήσεις, σας τον έχει κάνει σαν το μπουρί της σόμπας, ακόμα σας τσούζει!

   Εύχομαι περαστικά!!!

   Like

  3. Λαμόγια λίγα είναι τα ψωμιά της συνομοταξίας σας των μαλακίων (ασπόνδυλων). Κάτσε και θα δείς.

   Like

  4. Βρε λαμογιοτατε, στο ΑΣΕΠ δουλεύεις και εχεις τετοιο ερωτα με τα πτυχία? Ενταξει, το καταλαβαμε… Αμφισβητεις τα ακαδημαικα προσόντα του Π.Κ. … Μη κουραζεις αλλο τα πολυτιμα εγκεφαλικα σου κυτταρα για να ανοιξεις τα ματια σε μας τους αδαείς… Παρεπιπτοντως, αν δουλευεις οντως στο ΑΣΕΠ, σε συγχαίρω θερμά για τον υπηρεσιακό σου ζηλο και για τις απληρωτες εργατοώρες που διαθέτεις, χωρίς επιδόματα, χωρίς υπερωρίες… Ευγε!

   Like

  5. Ρε παιδιά, αντί να αναταλάσσετε υβρεολόγια, δεν κάνετε κάτι πιο παραγωγικό; Είμαστε και κάποιοι εδώ μέσα που δεν μας αρέσει ο οχετός στην οθόνη μας.

   Υπάρχει κάποιος που, ποιος ξέρει τι σκεπτόμενος, προκαλεί. Λοιπόν; Αφήστε τον να τα γράφει και να τα διαβάζει μόνος του. Τι αποδεικνύετε δηλαδή απαντώντας, ότι κατέχετε την… υβριστική; Έλεος πια!

   Πολύ πιο παραγωγικό θα ήταν, για παράδειγμα, να πιέζαμε τον Π. Καμμένο να καταθέσει επερώτηση στη Βουλή για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΜΑ του Παπανδρέου με τον ταξιτζή και τη θητεία στον Έβρο την εποχή του πολέμου του Βιετνάμ, τη στιγμή που έχει δημοσιευτεί ότι παρουσιάστηκε στην Καλαμάτα και εξαγόρασε τη θητεία του, μάλιστα το 1978-1979, δηλαδή πολλά χρόνι μετά τη λήξη του πολέμου του Βιετνάμ.

   Δεν ξέρω αν αληθεύουν αυτά, αλλά μια επερώτηση στη Βουλή θα αποκάλυπτε την αλήθεια.

   Like

   1. Αυτό λέω και εγώ, να μη δίνουμε σημασία.

    Μπορείς σε παρακαλώ να μεταφέρεις στον Καμμένο το αίτημα για επερώτηση σχετικά με τη θητεία του Γ. Παπανδρέου; Αν όντως έχει πει τέτοιο ψέμμα (ικανό τον έχω!), θα ξεσπάσει σάλος!

    Like

  6. Αν είχανε τελιώσει πολλοί την σχολή του Πάνου δεν θα ήταν η βουλή γεμάτη ντιντίδες σαν τα αφεντικά σου βλακομωδιότατε!

   Like

  7. ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΧΑΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

   Like

  8. ΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ,

   ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ.
   ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΛΑ…………………………………

   Like

   1. Πανο,ποια η πιθανότητα αύριο να εχουμε εκλογές και ποια να έχουμε συγκυβέρνηση;

    Like

   2. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑ O BROKER ΑΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Like

   3. στην αναγκη και ρεφενε το πληρωνουμε
    φτανει να ξεκουμπιστει μια ωρα αρχιτερα

    Like

   4. λες να εχει κι αυτος αδυναμια σαν τον μπαμπα του στις αεροσυνοδους;

    Like

   5. ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ …ΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

    Like

   6. ναι αλλα και τα κουσουρια του παλι εμεις τα πληρωσαμε
    δεν πρεπει να μπει ενα τελος με ολο το παπανδρεικο μια για παντα;

    Like

  9. ειδαμε και αυτους με τα πτυχια δικο τους κατορθωμα ειναι ολο αυτο που ζουμε

   Like

 2. Μπράβο στον κο Καμμένο αλλα αμφιβάλω αν θα πάρει απάντηση στα ερωτήματα που θέτει….

  Like

   1. Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που άκουσα ή διαβασα την φράση σου,θα ήμουν ζαμπλουτος τωρα….
    Ασε φιλε astillais ,δυστηχώς σε αυτη τη χώρα,δεν υπήρξε ουτε μία φορα που να αποδώθηκε πραγματική δικαιοσύνη. Απλα θα ξεχαστεί και αυτό και …πάμε παρακάτω.
    Ο κόσμος έχει πλέον πήξει τόσο πολύ στις αποκαλύψεις,που πλέον του φαίνεται συνηθισμένο φαινόμενο και δεν δίνει καμία σημασία.

    Like

   2. Αν την είχες ακούσει πολλές φορές
    θάξερες ότι είμαι θηλυκού γένους
    άρα;;;

    Like

   3. θυληκού; θα έλεγα απροσδιόριστου φύλου,ουτε καν ερμαφρόδιτου

    Like

   4. Αλλα ο Ιπποκράτης.
    Εκανε κιόλας διάγνωση!!!

    Καλά, ο ΝεοΜετανάστης (που θα ήταν ζάΜπλουτος)
    δικαιολογείται ως “Νέος”.
    Εσύ όμως Ιπποκράτη βλέπω ότι
    έπιασες τον ίππο (εν ώρα στύσης προφανώς)
    και τον κρατάς κανονικά.
    (Σταματάω εδώ τη δική μου …διάγνωση
    γιατί δεν φταίει σε τίποτα η Ολύμπω).

    Like

   5. Το καταλάβες απ΄την προφορά εεε;;;
    μην με μαρτυρήσεις όμως;;;
    εντάξει χιππο;
    Βελτιώθηκες μπρε
    Θα μου πείς τι θυληκού είναι αυτό;;;
    ε καλά το μπέρδεψες με το θυλάκιο
    μικρή ζημιά
    αλλά να μάθεις να γράφει τονισμένα και μικρά
    μέγιστη πρόοδος
    αφού σε λίγο σε βλέπω να μαθαίνεις πόσο κάνει το 1+1

    Like

 3. Τι θα γίνει ρε ΠΑΝΟ με εσένα κάθε δέκα ημέρες
  θα αμολάς και μια ρουκέτα, σταγόνα, σταγόνα το
  μαρτύριο…

  Ερώτηση:
  Τι ρόλο έπεξε η τράπεζα Ελλάδος στο θέμα αυτό
  και εάν απο τις Ελληνικές, έχει εμπλοκή και μία
  απο αυτές που έχει αποροφήσει την τράπεζα χίου.

  Like

  1. Gortinios!!!
   Πατρίδα, σιγά μην εμενε
   εξω απ το πανηγύρι
   ο Αρχινταβατζής της χώρας.
   Μπορεί να μην φαίνεται αυτός,
   αλλα αμα δεν δώσει την ευλογία του.
   👿

   Like

   1. Γειά σου πατρίδα Αρκά.

    Εχε υπόψη σου οτι άλλος ο Γορτύνιος (η αφεντιά μου)
    και άλλος ο Gortinios.
    🙂

    Like

   2. ΜΑΝΩΛΗ,

    Το έπιασες είσαι γάτα αλλά περιμένουμε
    τί θα πεί και ο Αεκζής που δεν μασάει,
    δεν νομίζω να είναι βάζελος, το σίγουρο
    είναι ότι δεν είναι γαύρος.

    Like

   3. Προφανώς και όλοι χωράμε.
    Η Ολύμπω, μάλιστα, θα σου πεί οτι δεν περισσεύει κανένας!!

    Εγώ πάντως, δηλώνω Αεκτζής. 🙂

    Like

   4. Το ξερω οτι εισαστε δύο.
    Και τι εγινε;
    Δύο σ ενα,
    Φυσικά Α.Ε.Κ.ειμαστε
    και Μπάρτσα, αλλά ειχα
    πέσει κάτω απ την κουβέρτα
    για να μήν πετύχω πουθενά
    τον Βράχο.
    😈
    xexexexexexexe

    Like

  2. Ετσι κάνουν οι καλοί παίκτες του πόκερ Gortinios, ποτέ δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους απο την αρχή 🙂

   Like

   1. Nansy

    Αυτό είναι πρός απάντηση σε μιχελάκηδες
    κλπ, γιατί όχι και για τον αρχηγό.

    Like

   2. Οχι φίλε μου Ιάσονα, καθημερινή δεν μπορώ δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας.

    Gortinios, οι απαντήσεις του εκπροσώπου ΝΔ Μιχελάκη δεν είναι της δυναμικής του κ. Καμμένου, τις παρακολουθώ βέβαια, αλλα με αφήνουν ουδέτερη, προτιμάω ανθρώπους που μιλάνε άμεσα και με στοιχεία για τα σκάνδαλα που μας έπνιξαν, τα άλλα ας τα ρυθμίσουν τα ίδια τα κόμματα.

    Like

   3. ΝΑΝΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ
    ΑΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ’ΧΩ ΚΑΤΑΛΥΤΗ

    Like

 4. Αργά και βασανιστικά. Είναι η καλύτερη τακτική έναντι των ανθελλήνων κυβερνητικών, τους κρατάει σε μόνιμη αγωνία για το πότε θα πέσει η επόμενη φάπα.

  Like

  1. Γιατρέ καλησπέρα,

   εσύ κάτι θα ξέρεις παραπάνω, μετά
   τις φάπες ετοίμασε και τα χάπια.

   Like

   1. Καλησπέρα σας,

    Αν όλα πάνε όπως πρέπει δε θα χρειαστούν χάπια. Ιατροδικαστή θα χρειαστούν.

    Like

 5. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΠΑΝΟ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

  Like

 6. κΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΚΕς ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ,
  ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑς ΤΗΝ ΖΩΗ, ΝΑ ΑΠΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ Ή ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς,
  ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ..ΠΕΘΑΝΕΙ Ο εΛΛΗΝΑς (ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ)
  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ?
  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ?
  Βλεπετε καμια αλλη λυση , ωστε οπι τζογαδοροι να χασουν τα λεφτα τους?
  Για να μην το προχωρησω οτι θα μπορουσαμε ,
  αν ειμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
  να ..τζογαρουμε εμεις και οταν θα τους την ..φερναμε , τα χρηματα τους κερδους μας θα ισοσκελιζαν το ..χρεος μας!
  Στην χειροτερη θε εμεναν με το παραπονο του ..ανεξοφλητου χρεους!
  Θα θυμωναν κανενα χρονο αλλα μετα θα ..ξαναγινομαστε φιλοι και ..δανειζομενοι,.
  Ετσι ζει ο καπιταλισμος.

  Like

 7. Επειδή τα Ελληνικά μου είναι φτωχά…εκείνα τα καλυμμένα ΣιΝτιά που αναφέρεις μάλλον δεν είναι αυτά που…ξέρεις τώρα.. μυστικές συμβάσεις..Αλογοσκούφης : δεν ξέρω τίποτα εγώ…αυτά που είπαν οι Ευρωπαίοι…και κάποιοι από την Αυστρία μας πάνε δικαστήρια…εε;;

  Like

 8. ειναι μια καλη αρχη η ερωτηση του Καμμενου , την αληθεια ομως θα την μαθουμε κατοπιν εορτης απο τα παιδακια που θα υποστουν την βασανο της χασουρας .Οταν το αεριτζιδικο κεφαλαιο που χρησιμοποιειται σαν τραπεζικο προιον χασει, γιατι με την χρεοκοπια της ελλαδας καποιος θα χασει και καποιος θα κερδισει αυτοι που θα λαλησουν και θα λαλησουν αρκετοι -μια που η εκθεση σε ελληνικα ομολογα ειναι υψηλη – με φωνη που δεν θα μπορεσουμε να αντεξουμε…πιθανοτατα η μεταναστευση για τους μετεχοντες στην χρεοκοπια δεν θα ειναι αρκετη σαν λυση

  Like

 9. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ…ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΡΕΞΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΗΓΟ…ΞΕΡΕΙΣ…ΤΟ ΠΑΛΙΑΡΧΗΓΟ…..ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ..ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΑΤΙ…ΕΙΤΕ ΔΕΞΑ….ΕΙΤΕ ΖΕΡΒΑ……ΜΑΖΙ ΣΟΥ………

  Like

 10. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 1998 ΕΩΣ ΤΟ 2000 ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΝΤΑΣΤΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  Like

  1. ΘΑΝΑΣΗ,
   ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
   ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ.-

   Like

   1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΟΣ ΑΝΙΚΗΤΟ .
    ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Like

 11. Αυτή θα είναι η διαδικασία αποκάλυψης μετά την τροπή που παίρνει πλέον το Δικαστικό ζήτημα με την ερώτηση του Π. Καμμένου :

  1. Θα έρθουν στη Βουλή οι συνήθεις απαντήσεις με μισόλογα και ελλειπή στοιχεία
  2. Οι αρμόδιοι θα επικαλεστούν τραπεζικά απόρρητα,προσωπικά δεδομένα,αδυναμία μεταφράσεων,κλπ.
  3. Με αφορμή όμως την κοινοβουλευτική εκστρατεία συγκάλυψης, θα κινηθεί η Εισαγγελία
  4. Ο Π. Καμμένος θα κληθεί να καταθέσει μαζί μας, ως μάρτυρας στον αρμόδιο Εισαγγελέα
  5. Ο Εισαγγελέας, υπό το βάρος των καταγγελομένων, θα υποχρεωθεί να καλέσει τους αρμόδιους
  6. Εδώ αρχίζουν τα ωραία. Άλλο Βουλή, άλλο Εισαγγελία. Την ώρα του Εισαγγελέα, τα λαμόγια θα
  τρέχουν να σώσουν το τομάρι τους. Ο ένας θα δίνει τον άλλο, υπό τον πανικό της βαρύτητας
  του συγκεκριμένου κακουργήματος και των ποινικών ευθυνών που θα αποδοθούν στους δράστες.
  7. Ταυτόχρονα θα αρχίσουν να κελαηδάνε και οι κάθε λογής ρηγμένοι, αυτοί που δεν πήραν μίζες,
  προμήεθειες συναλλαγών και αυτοί που τους έφαγαν τα λεφτά οι επιτίδειοι της χρεοκοπίας.
  8. Θα αρχίσουν να παίζουν ονόματα που δεν τα έχετε φανταστεί. Πολιτικοί, Μιντιάρχες,
  Μεγαλοεργολάβοι, Δημοσιογράφοι και, φυσικά, Έληνες Τραπεζίτες και λοιποί Νταβατζήδες.
  9. Θα προκύψουν τόσοι πολλοί Μπρόκερ, που η καταγγελία του Π. Καμμένου για Πρωθυπουργό
  Μπρόκερ θα μοιάζει με …….. απόπειρα συγκάλυψης.
  10.Το τέλος της ιστορίας θα το γράψει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός στις Πλατείες όλης της χώρας.

  Εύχομαι μόνο αυτή η φορά να είναι η τελευταία, το πάθημα να γίνει μάθημα και
  να δικαιωθούν όλοι οι Καμμένοι της Πατρίδας μας, από τον Πάνο μέχρι τον τελευταίο συνταξιούχο που του κόψανε 100 ευρώ από τη σύνταξη για να σωθεί δήθεν η Πατρίδα.

  Like

 12. Προτάσεις για την επερχόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος:
  1. Να μην παραγράφονται επ’ ουδενί λόγω και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι παράνομες πράξεις δημόσιων λειτουργών. Ειδικά η απάτη σε βάρος του Δημοσίου να τιμωρείται με την ύψιστη των ποινών (πραγματική ισόβια κάθειρξη ή θανατική ποινή) με παράλληλη κατάσχεση όχι μόνο της προσωπικής αλλά και της οικογενειακής περιουσίας του παραβάτη.
  2. Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στην Ελλάδα, να έχουν μόνο οι Έλληνες, δηλαδή οι έχοντες Ελληνική συνείδηση, δηλαδή αυτοί που αποδέχονται και θεωρούν την Ελλάδα ως μόνη πατρίδα, δηλώνουν Έλληνες και μόνο Έλληνες ανεξάρτητα από την καταγωγή τους και σέβονται και τιμούν τα Ελληνικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις (δηλαδή αυτοί που, αν χρειαστεί, θα χύσουν το αίμα τους για την Ελλάδα).
  3. Να γίνει νόμιμο και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Έλληνα να κατέχει όπλα, για να είναι σαφές σε εχθρούς και “φίλους” ότι η Ελλάδα είναι ο δικός μας τόπος, ο τόπος που ανήκει στους Έλληνες κι αυτό θα το εξασφαλίσουμε ακόμη και χωρίς τη βούληση των κάθε λογής εβραιομασόνων που μπορεί να αναρριχηθούν προσωρινά στην εξουσία. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβιώσει αυτή η μικρή πατρίδα με τη μεγάλη ιστορία, αν κάποιοι ισχυροί εξαγοράσουν τους όποιους κυβερνώντες. Θυμηθείτε την εισβολή στην Κύπρο όπου κάποιοι προδότες είχαν φροντίσει να αφοπλίσουν το λαό της.
  4. Για κάθε άρθρο που καταργείται ή τροποποιείται ή προστίθεται στο υπάρχον Σύνταγμα αλλά και για κάθε απόφαση των εκάστοτε κυβερνώντων που μπορεί να επηρρεάσει κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας να προηγείται δημοψήφισμα (όπου θα ψηφίζουν μόνο οι Έλληνες όπως προσδιορίζονται παραπάνω).

  ΥΣ Η επαναλαμβανόμενη εκδήλωση παλλαϊκής δυσαρέσκειας (παλλαϊκές πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας) εξαιτίας της μη εφαρμογής του προγράμματος διακυβέρνησης ή της εφαρμογής άλλου προγράμματος από αυτό για το οποίο δόθηκε η λαϊκή εντολή, να έχει ως άμεση συνέπεια τη διάλυση της Βουλής και την προσφυγή στις κάλπες. Δεν είναι νόμιμοι εκπρόσωποί μας για τέσσερα χρόνια. Είναι νόμιμοι εκπρόσωποί μας για διάστημα που δεν ξεπερνά τα τέσσερα χρόνια όσο εφαρμόζουν το πρόγραμμα που εγκρίναμε με την ψήφο μας. Και πρέπει να δικάζονται όχι από ειδικά δικαστήρια που απαρτίζοντα αποκλειστικά από διεφθαρμένους ή χεσμένους δικαστές ή βουλευτές αλλά με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού λαϊκών (ενόρκων). Πρέπει να φοβηθούν λίγο. Γιατί ο φόβος φυλάει τα έρημα.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s