Τα κατάφεραν! Η Αθήνα είναι πλέον μία προοδευτική πόλη, με πανάξιο δήμαρχο!

Ρεπορτάζ από την Τρολλυμπία

Είναι γεγονός! Μετά από 2,500 χρόνια πεισματικής αντίδρασης και οπισθοδρόμησης, επιτέλους η Αθήνα μπήκε στον χορό της προόδου. Η παρακμή και η πορνεία είναι πλέον παρελθόν. Επιτέλους το όραμα της ισχυρής Ελλάδας που ξεκίνησε με τον Σημίτη το 2002, ολοκληρώθηκε πανάξια το 2010.

Το σύνταγμα και η Αθήνα καθάρισε. Πάνε οι εποχές που οι τσούλες με τα μίνι περιδιάβαιναν χειμωνιάτικα την πλατεία και τσιτσίριζαν “καλή χρονιά”! Εκκενώθηκε το Σύνταγμα από τους οπισθοδρομικούς νυκοκυραίους που επέμεναν να βγάζουν στην γύρα της γυναίκες τους, έτσι ξετσίπωτα χωρίς ούτε μία μαντήλα, αλλά και τα μούλικα τους για να δουν το “Χριστουγεννιάτικο δέντρο” του δήμου!

Τέλος το απαίσιο δέντρο (δικαιώθηκε και η εξέγερση του 2008), τέλος τα ρόδια, οι νεράιδες, οι φάτνες και οι άλλες ανοησίες.

Στο Σύνταγμα χθες, ο αγώνας δικαιώθηκε. Δεν υπήρχε ούτε δέντρο, ούτε μία γυναίκα, υπήρχε μόνο ένα παιδί που πάνω του έπεσαν οι καμερες, το παιδί ενός μπανγκλαντεσιανού μικροπωλητή που ήταν ντυμένος “Gummy Bear”. Μεγάλες στιγμές!

Όσο για το κοινό;; Ευσεβείς μουτζαχεντίν, παραληρούντες Σιίτες, σεμνοί Δρούζοι, κολλητηριτζήδες Σουνίτες. Με τις παραδοσιακές ενδυμασίες, τα άσπρα φεσάκια, να χοροπηδούν μπροστά στην πίστα παρέα με Μαροκινούς και Αλγερινούς αγωνιστές του Θεού!

Όταν μάλιστα το τοπίο φωτίστηκε από τις τεχνητές εκκρήξεις πυρομαχικών, το αλλαλάζον πλήθος ένιωσε σαν στο σπίτι του: Κανταχάρ, Λαχόρη, Καμπούλ!

Η μπάντα του δήμου για φόντο, ντυμένη στα κατακόκκινα, την ώρα που ο δήμαρχος Κεμαλίνης δεν τόλμησε την απόλυτη υπέρβαση: Να βγάλει τον λόγο στα Πακιστανικά και να αφήσει τα οπισθοδρομικά “πολίτες της Αθήνας” στην βρωμοελληνική, εθνικιστική γλώσσα που κανείς δεν την καταλάβαινε. Όπως επίσης να καταργήσει αυτή την βλακώδη χριστιανική μέτρηση της ημερομηνίας και να κραυγάσει: ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΥΛΙΕΣ ΤΟ 1390 (χρόνια από την έξοδο του Μουχάμαντ)!

Και μην βιαστούν κάποιοι ρατσιστές να μιλήσουν για “λαθρομετανάστες”. Μόνο τον δήμαρχο, τον φυλούσαν περί τα 40 άτομα, ένστολοι και μη. Υπήρχε παντού αστυνομική παρουσία. Άρα, όλοι οι αλλαλάζοντες πολίτες ήταν σίγουρα νόμιμοι με όλα τα χαρτιά τους. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ;;

ΟΙ παρευρισκόμενοι αποθανατίζουν τις επικές στιγμές κρατώντας κινητά, όλα αγορασμένα νόμιμα με τα ανάλογα παραστατικά.

Εδώ οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την στάση των ΜΜ”Ε”, που απέκρυψαν αυτά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα και έδειχναν πλάνα από την ελληνόγλωσση ομιλία του Κεμαλίνη και τον φωτισμένο ουρανό.

Όλοι έδειχναν επίσης το μοναδικό παιδάκι σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων, που όπως προαναφέραμε ήταν με τον Μπανγκλαντεσιανό μικροπωλητή πατέρα του.

Μοναδική εξαίρεση το Star, Που κατά λάθος είχε στιγμιαία πλάνα του κόσμου μπροστά από την εξέδρα. Εάν κάποιος πρόλαβε να αποθανατίσει το ρεπορτάζ, ας μας το στείλει για να συμπληρώσω αυτή την ιστορική στιγμή.

Προς το παρόν, βολευτείτε με την πρώτη προσπάθεια εκκαθάρισης της Αθήνας από τα γυναικόπαιδα και τους νυκοκυραίους, το 2002 επί ηγεμονίας του αείμνηστου Σημίτη (θρυλικό βίντεο): Επιστρέφοντας στην Οθωμανική αυτοκρατορία της κυρίας Δραγώνα και του ΠΑΣΟΚ.

 

53 thoughts on “Τα κατάφεραν! Η Αθήνα είναι πλέον μία προοδευτική πόλη, με πανάξιο δήμαρχο!”

 1. Πως να γράψετε ένα άρθρο (και όχι αηδίες όπως το παραπάνω):
  ________________________________________
  Πριν διαβάσετε μερικές βασικές οδηγίες για την σύνταξη ενός άρθρου, θα πρέπει να πιστέψετε ότι δεν έχετε τίποτα λιγότερο από όσους ήδη αρθρογραφούν – εκτός ίσως από κάποια εμπειρία – την οποία για να αποκτήσετε θα πρέπει αμέσως να αρχίσετε το γράψιμο.

  Ακόμη και το χειρότερο μάθημά σας να ήταν (ή να είναι) η έκθεση στο σχολείο ή αν κάνετε πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, μπορείτε άνετα να γράψετε ένα ωραιότατο άρθρο. Παράδειγμα; Ο καλύτερος βαθμός μου στην έκθεση ήταν 14 και είμαι αρκετά ανορθόγραφος. Και όμως τα άρθρα μου μπορούν να διαβαστούν άνετα και να γίνουν κατανοητά (ελπίζω :–) ). Όσο για την ορθογραφία…, εεε… ας είναι καλά οι ορθογράφοι.

  Παρακάτω ακολουθούν μερικοί βασικοί και απλοί κανόνες, που αν τους ακολουθήσετε, τα κείμενά σας θα είναι αισθητά καλύτερα και θα χαίρεστε να τα διαβάζετε. Δεν είμαι ειδικός ούτε γράφω “ΤΑ” κείμενα. Όμως πριν αρχίσω να γράφω συστηματικά για περιοδικά έκανα και εγώ βασικά λάθη. Ακόμα και ένα περιοδικό από τα περίπτερα αν πάρετε, θα δείτε ότι πολλοί επαγγελματίες αρθρογράφοι, κάνουν μερικά από τα βασικά αυτά λάθη.
  ________________________________________
  Τι πρέπει να προσέξετε:

  Μην κάνετε μεγάλες και εκτενείς προτάσεις. Η τελεία είναι το αγαπημένο σύμβολο ενός αρθρογράφου. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε περισσότερες, παρά λιγότερες τελείες.

  Να χρησιμοποιείτε τα σημεία στίξης και τις παρενθέσεις.

  Μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε με τις λέξεις σας. Περισσότερο μπορείτε να εντυπωσιάσετε με το περιεχόμενο.

  Μη χρησιμοποιείτε προτάσεις και λέξεις που δε γνωρίζετε 100% ή δεν τις έχετε χρησιμοποιήσει ξανά. Είναι προτιμότερο να γράψετε κάτι απλά, παρά να μη γίνει κατανοητό.

  Μη χρησιμοποιείτε λέξεις και φράσεις που δεν είναι ευρέως γνωστές.

  Μη γράφετε με το σκεπτικό “καταλαβαίνουν τι γράφω”. Τα κείμενά σας πρέπει να γίνονται κατανοητά από όλους.

  Μην επαναλαμβάνετε τις ίδιες λέξεις. Αντί αυτών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις “αυτό”, “το ίδιο”, “το ομώνυμο”, “όπως προαναφέρθηκε” κτλ.

  Κάθε πρόταση να μπορεί να “σταθεί από μόνη της”. Στις περισσότερες προτάσεις θα πρέπει, αφού διαβαστούν μόνες τους, να βγαίνει κάποιο νόημα.

  Τη στιγμή που γράφετε ένα κείμενο, να σκέφτεστε και ότι το διαβάζετε. Περιγραφές του στυλ “όπως διαβάσαμε πιο πάνω”, “όπως βλέπετε στην εικόνα”, “στην αριστερή εικόνα κάτω δεξιά βλέπουμε…” κ.ά. είναι πολύ αποδοτικές.

  Να αφήνετε “παύσεις” στο κείμενό σας, ώστε ο αναγνώστης να σκέφτεται την ώρα που διαβάζει. Προσέξτε να μην υπερφορτώσετε τους αναγνώστες σας και μην τους “πυροβολείτε” συνέχεια με στοιχεία για αυτό που αναφέρετε.

  Ο προφορικός λόγος ΔΕΝ είναι ίδιος με το γραπτό. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γράφετε με “άλλη γλώσσα” τα κείμενά σας. Απλά μερικές λέξεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και υπάρχουν οι “περιορισμοί” που αναφέρονται εδώ. Κατά τα άλλα, επιβάλλεται να μη γράφετε διαφορετικά, από ό,τι σκέπτεστε και μιλάτε, γιατί σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να μη βγαίνει νόημα.

  Στην αρχή κάθε κειμένου να γράφετε ένα μικρό πρόλογο στον οποίο γρήγορα και απλά να καταλαβαίνει ο αναγνώστης περί τίνος πρόκειται.

  Να αφήνετε παραγράφους και να ολοκληρώνετε τη σκέψη σας. Μην είναι όλο το κείμενο μια συνεχής σκέψη.

  Αν διαβάσατε κάτι δυο φορές για να το καταλάβετε, είναι λάθος γραμμένο. Συντάξτε πάλι την πρότασή σας.

  Αφού γράψετε το κείμενο, διαβάστε το σαν να το διαβάζετε για πρώτη φορά. Προσπαθήστε να ξεχάσετε ότι γράψατε και ξαναδιαβάστε το. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, αφήστε το και την άλλη μέρα ξαναδιαβάστε το. Με το πρώτο διάβασμα σημειώστε ότι δε σας πολύ-αρέσει και διορθώστε το μετά.

  Επίσης:

  Προσπαθήστε να βρίσκετε εικόνες για τα κείμενά σας. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις! (περίπου)

  Αν δεν έχετε ή δεν μπορείτε να βρείτε σχετικές εικόνες, δοκιμάστε να δημιουργήσετε κάποιο σχεδιάγραμμα, αν αναφέρεστε σε πρακτικό θέμα.

  Να αφήνετε κενά μετά από τα σημεία στίξης και όχι πριν από αυτά!

  Να προσέχετε να μην μπλέκονται Λατινικοί με Ελληνικούς χαρακτήρες.

  Να ελέγχετε τα έγγραφά σας εφόσον αυτό είναι δυνατό με ορθογραφικό πρόγραμμα. (Σε αντίθετη περίπτωση το κάνουμε εμείς, όμως μπορεί να τροποποιηθούν λέξεις ύφους).

  Like

  1. Σας Ευχαριστω για την Ορθογραφια και τας χροισημους πλιρωφωριας…..Το Μιστρι το μισοφορι.

   Like

 2.  To παραπάνω άρθρο το αντέγραψα από το http://www.kybernografoi.gr/passages/writing.html

   Κομμένε, δεν φτάνει που αντιγράφεις χωρίς να αναφέρεις τις πηγές σου
  (τι φοβάσαι άραγε;;)

   Astilais,
  Απαντώ στο ερώτημά σου. Αντίθετα με ότι συμβαίνει με σένα που σου επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μεταχείριση, όταν εγώ τολμήσω και βάλω στοιχεία της σελίδας από την οποία έχω δανειστεί κάτι, αμέσως, κάποιοι ειδοποιημένοι από τη Nancy μου κοτσάρουν το “το σχόλιό σας περιμένει έγκριση”, και έτσι ό,τι έχω γράψει γίνεται “για πάντα” αόρατο για τους άλλους.
  Τώρα τι εντολή έχει δώσει στο σύστημα ειδικά για μένα ο προγραμματιστής με το C++, δεν γνωρίζω. Δεν το ξανατολμώ πάντως…

  Ανέφερα την πηγή τώρα σε δεύτερο μήνυμα στο τέλος, επειδή, ειδικά για μένα, όταν πιάσουν υπερδεσμούς μου (hyperlinks) στα ποστ μου βρίσκουν δικαιολογία να βάζουν στα ποστ μου «το σχόλιό σας περιμένει έγκριση» και στην πράξη να τα κάνουν για πάντα αόρατα.

  Like

   1. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    Like

   2.  aspasia είπε (το παραθέτω γιατί ποιος ξέρει που θα βάλουν την απαντησή μου)
    Ιανουαρίου 2, 2011 στο 12:51 μμ
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    Μα πως είναι δυνατόν να έχουν διαπράξει σφάλμα η Astilais, η Nancy, η Olympiada, οι προγραμματιστές του μπλογκ, ο φίλος με την C++, τα μέλη του πατριωτικού μετώπου που γράφουν τα θετικά σχόλια προτού εμφανιστεί το αρθράκι, και όλος ο συρφετός που επικρίνει όποιον διαφωνεί με τους παραπανω;

    Like

   3. Συρφετός;;
    Χμ
    καλό και ….μαρτυριάρικο
    Όπως λέει ο λαός “κουκιά σπέρνω κουκιά μαρτυράω”
    Κομμένε βγες απ΄το κάδρο
    βγες σου λέω
    Τι;;;
    Τώρα πια είναι αργά
    Ε τι να σου κάνω;;;

    Like

 3. ΤΗ ΓΚΡΙΕΒΑΝΤΑ ΤΟ ΝΤΜΑΡΚΟ ΙΝΤΥΟ ΚΡΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟ ΠΙΕΖΥ ΜΟΣΚΥ.ΙΜΟΝ ΚΙ ΙΓΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΗΑ
  ΣΤΑΝΓΚΜΑ ΜΕ ΤΕΣΙΕΡΑ ΓΚΙΕΝΙΕΚΑ ΜΟ ΚΙΕ ΔΙΚΕΟΚΤΟ ΜΠΗΝΤΥΑ ΜΟ.ΤΗ ΜΟΡΟ ΑΙΜΥΝΑΙ ΣΜΠΗΤΙ ΜΕ ΤΟ
  ΜΠΕΤΙΕΡΑ ΜΟ ΚΙΕ ΤΕΣ ΜΠΙΕΝΤΕ ΑΝΤΕΡΦΥΕΣ ΜΟ ΠΟ ΗΧΑΝΑΙ ΤΟ ΓΚΡΥΠΙ ΚΙΕ ΒΗΧΟΥΣΑΝΑΙ.ΗΝΤΙΟΣΑ ΣΤΗ
  ΝΤΜΑΡΚΟΣ ΤΑ ΜΠΕΓΚΟΤΥΑ ΑΠΩ ΚΗΡΥΑ ΕΛΣΑ.ΑΦΤΟ ΤΟ ΝΤΜΑΡΚΟ ΤΟ ΞΥΦΗΞΑ ΚΙ ΔΥΑΦΤΟ ΒΓΙΕΚΑΙ.ΤΗ ΑΛΟ
  ΤΟ ΜΥΓΛΙΑΚΟ ΣΤΙ ΠΥΡΗΑΣ ΤΟ ΜΑΒΡΥΣΑ ΚΙ ΝΤΕ ΒΓΙΕΚΑΙ.

  Like

 4. Συγνωμη αλλα θα διαφωνησω. Δεν με ενδιαφερει να γραφω ωραια. Δεν με ενδιαφερει η κριση ορθογραφιας της φιλολογου μου στο σχολειο. Δεν με εναφερουν οι πηγες, γιατι αυτες με ..ζαλισαν τοσα χρονια. Δεν με ενδιαφερει οταν μου μιλουν ξκινωντας με το ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ! ΥΠΕΡΒΑΣΗ !
  Η ΑΛΗΘΙΝΗ ζωη,ειναι οι εικονες μεσα μας. Τι εχει περασει τοσα χρονια μεσα στην καρδια μας. Δεν με ενδιαφερει αν κανετε ορθογραφικα λαθη, αν ειναι συντακτικα, αν αφηνετε την καλη εικονα να ειπω μπραβο. Δεν σιγονταρω τον εγωισμο σε κανενα. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!
  Χαιρομαι μονο οταν θα μου δινετε παρουσια. Με ιδεες, με νεα που δεν γνωριζω,για να μου χαριζετε προβληματισμο, με αγαπη για την πατριδα μας, με κοινωνικοπολιτικους προβληματισμους και να μου διατηρειτε την Οργη ,που πρεπει να εχουμε οσοι γνωριζουμε την σημερινη υποδουλωση. Πες τε μου τι ερχετε στο νεο χρονο, πες τε μου τα σχεδια τους, να μπορεσω να τα γνωριζω για να δωσω τις δικες μου μαχες ή και μαζι σας. Εχουμε πολεμο. Μας τον κυρηξαν , τον εφαρμοσαν , μας υποδουλωσαν και εμεις λεμε χρονια πολλα? Καλο βολι επρεπε να λεμε! Εργα . Ευχομαι να βρουμε το 2011 το δρομο των ΕΡΓΩΝ και οχι των λογων. Για αρχη, ας πεισουμε του φιλους μας, ο καθενας προσωπικα, να διαβαζουν κα να συμετεχουν στο Ολυμπια. Ειναι μια αρχη, ναμαθουν πιο πολλοι.

  Like

 5. ΜΠΡΑΒΟ για την παρουσίαση του άρθρου. Είδα την γελοιότητα του δήμαρχου που μιλά στους λαθρομετανάστες για τους Έλληνες

  Δεν είδα πουθενα το πλήθος, ΟΧΙ τα ΜΜΕξαπάτησης έστησαν ένα θέατρο ηχητικό με ελληνικά κάλαντα, τον δήμαρχο του 10% να μιλά σε ακροατήριο που καταλάβαινε Πακιστανικά και φωτοβολίδων, ντρέπονται να δείξουν την απουσία του Αθηναικού λαού,που έχουν κλείσει στα σπίτια του και στην φτώχια του οι προοδευτικάριοι.

  Ξόδεψαν κάποιες χιλιάδες ευρώ σε βεγκαλικά για να ψυχαγωγήσουν τους λαθρομετανάστες όταν οι λακούβες στην Αθήνα χάσκουν από έλλειψη χρημάτων, στα μέρη μας αυτό λέγετα “ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ”.

  Όταν θα εκραγεί ο Ελληνικός λαός, τρέξτε να σωθείτε και οι κομμισάριοι της παγκοσμιοποίησης και οι ξετσίπωτοι και ασύδωτοι λαθρομετανάστες.

  Like

 6. Κε Kommenos, πολύ όμορφες οι παρατηρήσεις σας για την σύνταξη ενός κειμένου, μπορείτε να βάλετε το μπλοκ ή την σελίδα σας να δω κείμενά σας;

  Like

 7. Κε Kommenos ξαναδιάβασα το κείμενο.

  Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γράψατε αυτό :

  “Πως να γράψετε ένα άρθρο (και όχι αηδίες όπως το παραπάνω)”

  Το κείμενο είναι κατανοητό.

  Πάντως οι οδηγίες που δίνεται είναι χρησιμότατες και τις αποθήκευσα.

  Τα ορθογραφικά λάθη πολύ λίγα πχ

  νυκοκυραίους (νοικοκυραίους)
  μαντήλα (μαντίλα)
  αλλαλάζον (αλαλάζων)

  Δεν είδα άλλα λάθη.

  Λέξεις πρωτοχρησιμοποιούμενες, έχει αλλά το κείμενο είναι χλευαστικό και αυτό δικαιολογείται.
  Επαναλήψεις γίνονται, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα.

  Like

  1. Έχεις δίκιο.

   Παρασύρθηκα επειδή βλέπω μια μονόπλευρη ισοπεδωτική τακτική αυτού του μπλογκ, που δεν υπολογίζει τίποτα προκειμένου να περάσει ορισμένα συνθήματα και να διοχετεύσει μια οργή σε τελείως λάθος κατεύθυνση από αυτή που θα μπορούσε να ορθολογήσει μια λογική αντίδραση σε αυτά που έχουμε υποστεί.

   Στη συγκεκριμένη περίπτωση με την πρώτη μέρα ανάληψης του Δημάρχου, γίνεται μια επίθεση εναντίον του με ρατσιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα (συμφωνώ σε πολλά που γράφετε για τη λαθρομετανάστευση και εγώ), ενώ είναι γνωστό ότι α) ο Δήμαρχος δεν είναι υπαίτιος για την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα και β) ότι και αν είχε υποστηρίξει ως Συνήγορος του Πολίτη το έργο του ήταν απλά συμβουλευτικό/γνωμοδοτικό και πάντα υπέρ του πολίτη.

   Ως εκ τούτου, ζητώ από την Olympiada και εσάς συγγνώμη που παρέθεσα το δανεικό αρθράκι για τον τρόπο έκφρασης όταν γράφουμε.

   Αν έχω υποστηρίξει κάποιους σε αυτό το ελεεινό πολιτικό σύστημα είναι:

   α) τον Σαμαρά, μόνον του, χωρίς το ελεεινό κόμμα του.

   β) τον Απόστολο Κακλαμάνη, μόνον του χωρίς το διεφθαρμένο κόμμα του,

   γ) τον Καμίνη για το έργο του ως Συνήγορου του Πολίτη (δεν έχω υπογράψει ότι δεν θα τον επικρίνω σαν Δήμαρχο, αλλά όχι από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην Πρωτοχρονιά).

   δ) ορισμένους ανώνυμους δικαστές μας, λίγους ανάμεσα στο πλήθος..

   Επειδή όλοι αυτοί δεν μπορούν μαζί να συγκροτήσουν ενιαίο κόμμα που να με εκφράζει…. στρέφω τα βέλη μου εναντίον όλων.. καμιά φορά… υπέρμετρα.

   Like

 8. κομμενε,
  το άρθρο είναι εκπληκτικό. Για ποιό λόγο θέλεις να στρέψεις αλλού τους προβολείς, παραθέτοντας ένα άλλο, επίσης καλό άρθρο;
  Και ποίημα του Καβάφη να έβαζες, ως κείμενο θα ήταν άψογο. Αλλά για ποιό λόγο, το άσχετο, εδώ;
  Μην πουλάς τρέλα, αυτά που πρέπει να ακουστούν θα ακουστούν.
  Η είδηση και το σημαντικό είναι αυτά που λέει το άρθρο.
  Δηλαδή :
  Στο Σύνταγμα χθες, ο αγώνας δικαιώθηκε. Δεν υπήρχε ούτε δέντρο, ούτε μία γυναίκα, υπήρχε μόνο ένα παιδί που πάνω του έπεσαν οι καμερες, το παιδί ενός μπανγκλαντεσιανού μικροπωλητή που ήταν ντυμένος “Gummy Bear”. Μεγάλες στιγμές!

  Όσο για το κοινό;; Ευσεβείς μουτζαχεντίν, παραληρούντες Σιίτες, σεμνοί Δρούζοι, κολλητηριτζήδες Σουνίτες. Με τις παραδοσιακές ενδυμασίες, τα άσπρα φεσάκια, να χοροπηδούν μπροστά στην πίστα παρέα με Μαροκινούς και Αλγερινούς αγωνιστές του Θεού!

  Όταν μάλιστα το τοπίο φωτίστηκε από τις τεχνητές εκκρήξεις πυρομαχικών, το αλλαλάζον πλήθος ένιωσε σαν στο σπίτι του: Κανταχάρ, Λαχόρη, Καμπούλ!

  Like

 9. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ 10 % ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ 100%.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΤΣ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ……ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΟΔΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΣΤΑΝ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

  ΥΓ
  ΚΟΜΜΕΝΕ ΚΟΠΗΚΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΩΧΡΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ…….ΡΙΓΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ

  Like

 10. το 2002 ποιόν είχαμε δήμαρχο;
  σας λείπει;
  Νοσταλγείτε τις Χριστουγιεννιάτικες φιέστες του με το Σύνταγμα γεμάτο Αλβανούς;
  Εθιστήκαμε στους Αλβανούς και μας ξενίζουν τα εξωτικά φρούτα;

  Like

  1. Σωστόοοοοος, Βρασίδα. Και με τον κ. Κακλαμάνη, τα ἴδια: Ἀλβανομάνι κάργα και κλοπές πορτοφολιῶν. Ἀλλά, δεν ἔχει δίκιο και η Ὀλυμπία; Ἐπικροτήσαμε, ποτέ, ἀπό τοῦτο το μετερίζι;

   Like

   1. όταν όλοι έκραζαν προεκλογικά και συνεχίζουν τον Καμίνη,
    όταν όλοι προέτρεπαν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και να καταψηφίσει τον Καμίνη, ποιόν αβαντάρανε;
    και στη συγκεκριμένη ανάρτηση απαξιώνεται ο Καμίνης ως συνέχεια του Σημίτη.
    παραβλέπεται το γεγονός ότι από το 2002-2010 δήμαρχοι ήταν Ντόρα, Μπεχράκης και Κακλαμάνης και κυβερνήτης από το 2004-2009 ο ΚΚ και όχι μόνο δε διορθώθηκε τίποτα, απεναντίας κάθε χρόνο πηγαίναμε από το κακό στο χειρότερο.
    μπορεί να μην τον επικροτήσατε, αλλά δεν είδα στο άρθρο να τους αποδίδεται ευθύνη!

    Like

   2. Ναι ρε Δύσπιστε, τι να πω που σε συμπαθώ τώρα;

    Μας φάγατε τότε υπέρ του Κικίλια και εναντίον του Καμίνη. Κανένας σ’ αυτό το ποστ, εκτός από εμένα δεν είπε τίποτα εναντίον του Κακλαμάνη. Η Αθήνα ήταν η τέλεια πόλη τότε.

    Θέλανε όλοι σχεδόν να κάψουν στην πυρά τον Καμίνη ως τιμωρία για την παρουσία λαθρομεταναστών στην Αθήνα και έκλειναν το ματάκι τους στον Κακλαμάνη.

    Like

 11. Άκουγα Καθηγητής Καμίνης, Καθηγητής Καμίνης και αναρωτιόμουν ποιός είναι άραγε αυτός ο σπουδαίος νομικός.
  Μπήκα λοιπόν στην Ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής Αθηνών και είδα: Γ. Καμίνης, Επίκουρος Καθηγητής. Όχι Καθηγητής!
  Επ’ αυτού έχω να δηλώσω τα εξής:
  1) Ο εν λόγω κύριος συνειδητά ή ασυνείδητα διαπράτει το αδίκημα της απάτης και της αντιποίησης τίτλου. Δεν είμαι νομικός, αλλά νομίζω πως είναι ποινικό αδίκημα να πλασάρεσαι ως καθηγητής ενώ είσαι επίκουρος καθηγητής.
  2) Ένας άνθρωπος 58-60 χρονών, πόσο είναι τέλος πάντων, και να είναι ακόμη επίκουρος καθηγητής, σημαίνει απλά πως από ακαδημαϊκή άποψη είναι τουλάχιστον αποτυχημένος. Πώς να πετύχει σαν δήμαρχος;

  Like

  1. Έκτακτο Παράρτημα.

   Παραπέμπονται όλοι οι αντιστράτηγοι και υποστράτηγοι της τελευταίας πενταετίας στην Εισαγγελία για να τους απαγγελθεί το αδίκημα της “απάτης”, επειδή χρησιμοποιούσαν κοινωνικά το βαθμό του “στρατηγού”.

   Επίσης όλοι οι Πληρεξούσιοι Υπουργοί Β’ και Α’ Τάξεως επειδή κοινωνικά τους αποκαλούσαν συλλήβδην “Πρέσβεις” καθώς και όλοι οι πανεπιστημιακοί επίκουροι καθηγητές τους οποίους αποκαλούσαν “καθηγητές” σκέτο.

   Αφορμή για τη δίωξή τους στάθηκε η καταγγελία του “θεσσαλονικιού”, αναγνώστη της σελίδας Ολύμπια τζιάρ που έγραψε: “Άκουγα Καθηγητής Καμίνης, Καθηγητής Καμίνης και αναρωτιόμουν ποιός είναι άραγε αυτός ο σπουδαίος νομικός, Μπήκα λοιπόν στην Ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής Αθηνών και είδα: Γ. Καμίνης, Επίκουρος Καθηγητής, Όχι Καθηγητής!”

   Κύκλοι της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών εξέφτασαν την απελπισία τους από το γεγονός ότι εναντίον του Νέου Δημάρχου της Αθήνας, από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης εκ μέρους του του αξιώματος της Δημαρχίας της Αθήνας, έχουν διαπραχθεί τόσα πολλά αξιόποινα αδικήματα, σε σχέση με τον προκάτοχό του που απλά είχε κόψει μερικά δένδρα και αυτό ήταν όλο.

   Κυβερνητικοί κύκλοι εξέφρασαν το φόβο τους ότι η παραπάνω είδηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την σελίδα Ολύμπια τζιάρ σε ειδική δημοσίευσή της, ή και να την χρησιμοποιήσει επίσης ο Π. Καμμένος σε νέο λόγο που θα εκφωνήσει στη Βουλή μετά τις διακοπές.

   Like

   1. κ. Κοmmenos
    Εγω και η γυναικα μου μεγαλωσαμε σε μια αλλη Αθηνα. Μου ζητησε μετα απο χρονια, να παμε βολτα στις 11 η ωρα , βραδυ, να δουμε στολισμενη την Αθηνα μας. Της απαντησα οτι φοβαμαι εκει, ειναι βλεπεις και ομορφη.
    Εαν η δικη σας ειναι ομορφη,, ομολογειστε μου με το χερι στην καρδια, θα την πηγαινατε στην Ομονοια βολτα?
    Αν θυμηθειτε τις πραξεις πολιτικης των προσωπων που αναφερετε οτι υποστηριξατε, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ με την πολιτικη τους ιστορια οτι, ο μεν ενας προδωσε και δημιουργησε τον Μακεδονικο ζητημα, ο δευτερος ηταν ετοιμος προς υπουργοποιηση στην χουντα, και ο τριτος μου ειπε προεκλογικα, οτι δεν θα μπορω να παω εγω ο φορολογουμενος βολτα ποτε στην Ομονοια.
    Γιατι λοιπον τοση ευγενεια στο προσωπο τους? Μηπως σας εχουν υποχρεωσει στο παρελθον? Πεστε μου την ηλικια σας και θα καταλαβω. Εξυπνος εισθε και γνωριζετε οτι οι μισοι ανωνυμοι Ελληνες(?) ειμαστε λαμογια, αλλα υπαρχουν οι αλλοι μισοι που ειναι υπεροχοι. Γιατι λοιπον θα πρεπει να λιβανιζουμε τους αποδεδειγμενα πλεον ΚΟΠΡΙΤΕΣ και εσεις εγωιστικα να διαφωνειτε οτι ολοι ειμαστε φασιστες?

    Like

   2. Κύριε Μαχητή,

    Ευχαριστώ για ευγενικά μετριοπαθή λόγια σας. Για τον ένα που λέτε ότι πρόδωσε στο Μακεδονικό, δεν είχα εγκρίνει τη στάση του τότε, όμως δεν του δίνω τόσο μεγάλο φταίξιμο αφού βρισκόταν σε ένα πλαίσιο ηθελημένης διπρόσωπης κυβέρνησης που δοκίμαζε θέσεις και προς τους Έλληνες και προς τους ξένους. Τέλος πάντων, έμεινε αρκετά έξω από την πολιτική. Μπορεί και να κάνω λάθος.

    Για τον δεύτερο, τον Απόστολο Κακλαμάνη του ΠΑΣΟΚ δεν τα πιστεύω αυτά που λέτε.

    Για τον τρίτο το βάρος της προσφοράς του στον τομέα υποστήριξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών απέναντι στο πανίσχυρο κράτος επί μία οκταετία, είναι κατά τη γνώμη μου ισχυρό θετικό στοιχείο. Τον συγκρίνω με τους άλλους επικεφαλής των άλλων ανεξάρτητων Αρχών (ΑΔΑΕ και Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα). Είχατε καμία εμπειρία με όλα αυτά;

    Εδώ και για τον Ιησού μπορούμε να βρούμε τρωτά. Είναι θέμα πάντως προσωπικής εκτίμησης και επιλογής αξιών κατά την προτεραιότητα που δίνει ο καθένας.

    Όπως είπα πάντως, οι προτιμήσεις μου αυτές, όπως είναι σκόρπιες στους πέντε ανέμους, δεν επιφέρουν κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα, αφού αποκλείεται αυτοί (+τους λίγους δικαστές που ανέφερα) να συμπήξουν πολιτικό κόμμα μαζί για να πάρουν ψήφο μου σε βουλευτικές εκλογές.

    Για αυτά που αναφέρατε για την Ομόνοια, συμφωνώ.

    Υ.Γ. Να δούμε που θα βάλουν οι αθεόφοβες τα σχόλιά μου αυτά.

    Like

 12. Για να ψαξουμε και την ρατσα. Τετοιες σπουδαιες προωθησεις στην ζωη, και τετοια αξιωματα, με 18,5%, με αυτο τον τροπο , σε σημαντικες θεσεις εξουσιας, θελουν και λιγο ψαξιμο… Ο πρωτος ευρων, αμοιφθησεται!

  Like

 13. Και ο δήμαρχος λαθρομετανάστης είναι τι ψάχνεται βρε παιδιά.
  Όσο για τον φίλο που μιλά για( ορθωγραφειες σηνταχτοικω κλπ.)
  Φίλε μου Όλοι αυτοί η μάγκες που κυβερνάνε ξέρουν καλή ορθογραφία συνταχτικό μιλούν πολύ ωραία γιατί είναι ψεύτες και έχουν από πίσω τους καμία πενηνταριά χαραμοφάηδες που τους πληρώνουν με τα λεφτά μας η όποιοι τους τα γράφουν τους τα λένε κλπ.
  Ενώ ο παραπάνω φίλος που έγραψε το άρθρο δεν τους έχει και είπε αυτά που βγαίνουν από μέσα του.
  Υγ.σιγνομη αν αικανα ωρθωγραφικά η σοινταχτεικά λαθοι

  Like

 14. Ζήτω ο Καμίνης, δήμαρχος Ισλαμαμπάντ!!!!!!!
  Στην πραγματικότητα, αν και τα πλάνα ήταν σκοτεινά, όποιος πρόσεχε λίγο έβλεπε από ποιούς αποτελούταν το πλήθος. Επιπλέον ο εκφωνητής μιλούσε για συγκεντρωμένους “πολίτες”, ούτε Έλληνες ούτε Αθηναίους, αν και ούτε και αυτός ο όρος είναι σωστός.
  Το μόνο πράγμα που χαίρομαι είναι ότι πολλοί “προοδευτικοί” αυτιστικοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να διαπιστώσουν τη γύμνια των βασιλιάδων τους. Όσο και αν προσπαθήσουν να την κρύψουν τους πρώτους μήνες.
  Παρακαλώ τους Θεσσαλονικείς φίλους να μας ενημερώνουν πόσες φορές το μήνα θα πηγαίνει ο Μπουτάρης στο Δημαρχείο, εφόσον, κατά δήλωσή του πάντα, αυτός θα είναι ο μαέστρος, τη δουλειά θα την κάνουν οι αντιδήμαρχοι και οι υπάλληλοι και αυτός θα τρέχει στα πάρκα.

  Like

 15. Ο νέος δήμαρχος είναι της ίδιας συνωμοταξίας με τον παλιό: “ΦΑΙΝΟΜΑΙ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ”.

  ΠΑΙΔΕΣ, …σαραντο-πενηνταρο-εξηντάρηδες, πρέπει να πάρουμε τις γειτονιές μας στα χέρια μας. Για τα παιδιά και τα εγγονιά μας θα είναι, επιφανειακά, αλλά για μας, στην ουσία, αφού: “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ”.

  Οφείλουμε να συστήσουμε συν-λόγους φίλων των σχολείων στις περιοχές μας. Και να αναλάβουμε ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΚΗΠΟΥΣ κλπ. Να δουν τα παιδιά ότι ΕΜΠΡΑΚΤΑ κάποιος ενδιαφέρεται για το περιβάλον που ζούνε.

  Επίσης, φροντιστήρια από όσους από μας ξέρουν γράμματα, κομπιούτερ, ξένες γλώσσες κλπ.

  Μετά, φυσιο- λογικά, θα έρθουν και οι γνωριμίες, οι σχέσεις, η οργάνωση. Αυτός, πάντως, πρέπει να είναι ο πυρήνας συστράτευσης σε κοινό Σκοπό: τα ΣΧΟΛΕΙΑ.

  ΥΓ. Για να μην ξεχνιόμαστε,

  “ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ”

  (Μένω δίπλα σε σχολείο, γι’ αυτό τα σκέφτομαι αυτά, συχνά)

  Like

 16. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Information Clearing House Newsletter
  News You Won’t Find On Cnn
  January 01/02, 2011
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  “Nothing strengthens authority so much as silence.” Leonardo da Vinci

  =

  “To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.” Ella Wheeler Wilcox

  =

  “Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.” Dr. Martin Luther King Jr.

  =
  “Worse than apathy is defeatism. The defeatist recognizes the problem that the apathetic person doesn’t see, yet has convinced himself that there is nothing he can do and therefore washes his hands of all responsibility.” Laurence Overmire

  Like

 17. πόσοι ήταν οι Έλληνες που τον άκουγαν; από κάτω;
  γιατί την ομιλία του δεν την είπε απευθείας στα πακιστανικά ή αραβικά για να τον καταλάβουν;

  όλοι ο λαθρο στο΄Σύνταγμα, ο πρώτος λαθρο του 10% ο ίδιος ο δήμαρχος.

  και γι αυτούς που ζουν στα βόρεια ή νότια προάστια

  μέσα στο λεωφορείο της γραμμής προς Γαλάτσι μία λαθρο φώναξε

  εσείς οι Έλληνες ζείτε γιατί ζητιανέυετε τα λεφτά των Γερμανών

  όταν την έψαξα για να της δώσω 2 χαστούκια και να της εξηγήσω ότι οι Γερμανοί μας κλέβουν τα δικά μας λεφτά με τα υψηλά επιτόκια που μας δανείζουν, είχε κατέβει από το λεωφορείο

  και ακόμα που είστε, εσείς των βορείων, των νοτίων προαστίων και του Κωλονακίου

  για ελάτε να μείνετε λίγο στο κέντρο της Αθήνας να καταλάβετε πως έχουν τα πράγματα

  μην κάνετε τους ανήξερους και τους φιλάνθρωπους

  Like

  1. Χαλάρωσε φίλε, το προάστιο έχει απο έναν σκύλο στο διαμέρισμά του, στο αυτοκίνητό του για να μη σου πώ και στο τσεπάκι του. Ποιούς νομίζεις οτι ρημάζουν στην κλεψιά, τους ομοεθνείς τους; Στα πέντε χρόνια 3 φορές, την τελευταία δεν υπήρχε τίποτα και μας παρατήσανε ήσυχους.. μέχρι να έρθει ο επόμενος.

   Like

 18. Εντωμεταξύ, οι Έλληνες έχουν επιλέξει (αυτοεξοριστεί δηλαδή) το σπίτι τους για:
  1) διασκέδαση
  2) διαμαρτυρία
  3) καταφύγιο (έχει και αυτό ημερομηνία λήξεως)

  οι λάθρο από την άλλη πλευρά έχουν επιλέξει ανενόχλητοι τους δημόσιους χώρους της Ελλάδος για:
  1) κατοικία
  2) εργασία
  3) διασκέδαση
  4) υποδοχή του νέου έτους με τυμπανοκρουσίες και φωτοβολίδες

  είναι πολύ γλυκός ο αέρας της ελευθερίας και κάθε μέρα πείθονται ότι ήρθαν εδώ για να μείνουν.

  Like

 19. Στις δύο του Γενάρη
  Το μπλογκ έχει μείνει
  Μ’ είδηση απομεινάρι
  Για τον Καμίνη

  Να που αδίκημα
  Διέπραξ αυτός
  Και το επισημαίνει
  Ο θεσσαλονικιός

  Και για υπαιτιότητα
  Τονίζει ευθύς
  Γιατί βάζει ιδιότητα
  «καθηγητής»

  Κιόμως Καμίνη μας
  Αργά εφάνης
  Σκουπίδια σου άφησε
  ο Κακλαμάνης

  Δένδρο δεν έφτιαξες
  Φιέστα δεν είδα
  Λάθος δημότες έψαξες
  Περίμεναν… Μίδα

  Like

  1. Αυτό είναι επανάσταση
   Ο δήμαρχος να ψάχνει δημότες
   Γιέαααα

   Γεια σου , κομμένε , και εμφανισμένε
   καλά ρε συ πως γίνεται να σε κόβουν και να φαίνεσαι;;;
   Αυτό κι αν είναι θαύμα
   Ξανα γιέαααα

   Like

 20. Kommenos είπε μπλα μπλα μπλα

  κλασσικος ημιεπαγγελματιας συρριζοσχολιαστης που τριγυρνα στα μπλογκ και διορθωνει τα αμορφωτα …κωλοεθνικια

  ΥΓ…Τώρα τι εντολή έχει δώσει στο σύστημα ειδικά για μένα ο προγραμματιστής με το C++, δεν γνωρίζω. Δεν το ξανατολμώ πάντως…

  μπερδευεις το olympia.gr με το ..jungle-report παρα..μορφωμενε (εκ του προχειρου) ποιητη

  Like

 21. Ρε πατριώτες ξέρετε πια θα ήταν η Πρωτοχρονιά στο σύνταγμα για εμένανε?
  Να είχα το κλαμπ ΟΛΥΜΠΙΑ στο κέντρο,να χορεύαμε,να πίναμε κρασί και να δείχναμε σε όλο τον κόσμο πως γιορτάζουν οι Έλληνες…
  Να μαθέναμε και στους ξένους τους παραδοσιακούς χορούς μας ρεεε!!
  Για φανταστείτε το…
  Λεωνίδα για πάρτυ σου ρε!

  Like

 22. Κι ο Καμίνης είναι άξιος Αυνανός. Είναι δήμαρχος Αυναναίων. Απ’ αυτούς να πάρει φόρους ο αυνανούλης. Οι Αθηναίοι δεν έχουν καμιά υποχρέωση.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s