Κυριάκος Βελόπουλος: Μία κυβέρνηση η οποία ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες, είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις ημέρες του Πάσχα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Τήνο, όπου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε την περίφημη εκκλησία της Παναγίας, όπου, ως φαίνεται, βρήκε τη «φώτιση» αναφορικά με τα πώς θα… ρεφάρει, μετά από μια μακρά περίοδο με απανωτά δημοσκοπικά «χαστούκια».

Μόνο που ακόμη και η… ίδια η Θεοτόκος δεν κατάφερε να τον εμπνεύσει αρκετά, ώστε να προχωρήσει στη λήψη μέτρων που θα στηρίξουν ουσιαστικά την πλειοψηφία των πολιτών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, με αποτέλεσμα ο Έλληνας πρωθυπουργός για πολλοστή φορά να αρκεστεί σε εξαγγελίες κυρίως επικοινωνιακού χαρακτήρα, με μέτρα-ασπιρίνες.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν τις εν λόγω εξαγγελίες, κάνοντας λόγο για επιδόματα–ψίχουλα, από μια «επικίνδυνη» κυβέρνηση.

«“Παρά τις δυσκολίες τα καλύτερα έρχονται”, ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας την γνωστή “σοβιετικού τύπου” πολιτική της ΝΔ, δηλαδή να ληστεύει τους πολίτες μέσω της ακρίβειας και της υπερφορολόγησης, “επιστρέφοντας” επιδόματα – “ψίχουλα”, την ίδια στιγμή που προαναγγέλλει εκατοντάδες εκατομμύρια για τους “εθνικούς εργολάβους”. Μία κυβέρνηση η οποία ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες, είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

  1. Κάποιος να εξηγήσει στον Βελόπουλο ότι, αποικιοποίηση σημαίνει την υπεξαίρεση, και, του πλούτου της αποικίας, και στην συνέχια, την μεταφορά του στην αποικιοκρατική Μητρόπολη μέσω Αχυρανθρώπων.
    Τα περί ληστρικής κυβέρνησης, συγκαλύπτει το διεθνές έγκλημα της αποικιοκρατίας και αποπροσανατολίζει τους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ