Μόλις 19 χρόνων κοπέλα έσβησε ξαφνικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παγωμένοι» παραμένουν οι συγγενείς και οι φίλοι της 19χρονης φοιτήτριας που «έσβησε» εντελώς ξαφνικά, στο Σοφικό Κορινθίας. Η άτυχη κοπέλα, που έμελλε να αφήσει τόσο νωρίς και άδικα την τελευταία της πνοή, σπούδαζε στα Γιάννενα και αγαπούσε πολύ το χορό.

Ο δάσκαλος του χορού που συνοδευε την 19χρονη Μαριλένα σε φεστιβάλ χορού που ήταν προγραμματισμένο να γίνει, μίλησε για τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθησαν. «Εγώ τη βρήκα νεκρή. Πήγαμε στο πάρτι της Παρασκευής, χορέψαμε και ξαπλώσαμε. Το πρωινό ήταν μέχρι τις 10:00 το πρωί μετά έκλεινε και πριν κοιμηθούμε μας είπε να μην την ξυπνήσουμε το πρωί για να έρθει στο πρωινό γιατί προτιμούσε να κοιμηθεί. Μέναμε όλοι μαζί σ’ ένα εξάκλινο δωμάτιο που είχε κουκέτες. Έτσι λοιπόν οι πέντε πήγαμε για πρωινό αλλά η Μαριλένα δεν είχε έρθει», ανέφερε ο δάσκαλος της 19χρονης, εξηγώντας πως οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το πρωινό γεύμα της ομάδας ήταν δραματικές και όλοι είχαν παγώσει όταν διαπίστωσαν πως η Μαριλένα δεν αντιδρούσε όταν προσπάθησαν να την ξυπνήσουν.

«Πήγαμε να φάμε πρωινό εμείς και καθώς γυρίσαμε όλοι μαζί πίσω, πήγα να την ξυπνήσω αλλά αυτή δεν αντιδρούσε, την σκουντούσα και πάλι τίποτα. Άρχιζα να μετράω από πάνω της δυνατά, one, two, three έτσι όπως όταν κάνουμε μάθημα για να την ξυπνήσω και πάλι δεν αντιδρούσε. Κάποια στιγμή προσπαθούσα να βρω σφυγμό αλλά δεν έβρισκα και όταν πήγα να τη σηκώσω η κοπέλα βρισκόταν ήδη σε νεκρική ακαμψία. Είχαν σοκαριστεί και τα άλλα κορίτσια που βρισκόταν μπροστά. Έτρεξα κατευθείαν να καλέσω βοήθεια κάποιον από εκεί που μέναμε και κατευθείαν κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία», τόνισε ο δάσκαλος.

«Ήταν πολύ χαρούμενη για το φεστιβάλ χορού»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 19χρονη Μαριλενα ήταν πολύ χαρούμενη που συμμετείχε και αυτή σε αυτό το φεστιβάλ γιατί το ήθελε πάρα πολύ. «Ένα σάλσα φεστιβάλ ήταν αυτό που πήγαμε το όποιο ξεκινούσε Παρασκευή και θα φεύγαμε Κυριακή απόγευμα. Η Μαριλένα ξεκίνησε το χορό φέτος τον Οκτώβρη και ήθελε πως και πως να έρθει στο φεστιβάλ. Ήταν πολύ χαρούμενη που βρισκόμασταν εκει το περίμενε με χαρά», επεσήμανε ο δάσκαλος και κατέληξε:

«Δεν είχε αλλά αδέρφια ήταν μοναχοπαίδι. Σπούδαζε το κορίτσι κάτι που ήθελε πολύ. Όλοι είμαστε πολύ χάλια και ακόμη σοκαρισμενοι από αυτό που έγινε, κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ