Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Πάνου Καμμενου στον Δημήτρη Βουνάτσο: Πατριώτη Έλληνα καλό παράδεισο, αδελφέ μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατριώτη Έλληνα καλό παράδεισο, Δημήτρη Βουνάτσο αδελφέ μου.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Δημήτρης Βουνάτσος από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε βουλευτής, νομάρχης αλλά και δήμαρχος του αγαπημένου του νησιού της Μυτιλήνης.

Νοσηλευόταν έναν μήνα περίπου σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών υποτροφιών (Ι.Κ.Υ). Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως απλός στρατιώτης στα 1968-1970.

Το 1981 εκλέγεται πρώτος Βουλευτής και επανεκλέγεται σ’ όλες τις βουλευτικές Εκλογές εκείνες του 1985, 1989, 1990 και του 1993, συνολικά επι 15 χρόνια.

  1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ. ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
    Η Κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΛΕΣΒΟ ΥΠΗΡΞΕΣ ΕΥΡΥΜΑΘΗΣ-ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ -ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΞΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΞΕΧΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Κ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ——————–ΕΥΓΕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ