Οι απαντήσεις του Κώστα Λακαφώση στον Γιώργο Παπαδακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορά σε όλα όσα ακούγονται σχετικά με το επιστημονικό του υπόβαθρο έκανε ο Κώστας Λακαφώσης μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το αν έχει την επιστημονική γνώση για να βοηθήσει τις οικογένειες που το έχουν αναθέσει να κάνει έρευνα. «Αυτό είναι θέμα αξιολόγησης του καθενός. Να μας εξηγήσουν τι εννοούνε όταν κάποιοι ανέφεραν ότι έχω μειωμένα ακαδημαϊκά προσόντα. Ας το δηλώσει όποιος θέλει με το όνομα του. Με τους συγγενείς των θυμάτων δεν έχω τίποτα να μοιράσω», απάντησε, ενώ σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα πάρει την μισή αποζημίωση από συγγενείς θυμάτων είπε: «Το έχω ακούσει και μου φαίνεται αστείο».

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν πληρώνεται από τις οικογένειες των θυμάτων που έχει αναλάβει, αλλά θα πληρωθεί σε περίπου πέντε χρόνια όταν θα έχουν εκδικαστεί οι αγωγές. Τόνισε ότι τα ποσοστά είναι πολύ μικρά και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ακούγονται όπως λόγου χάρη το 20%. «Είναι προφανές ότι υπάρχει μια μεθόδευση γύρω από αυτήν την υπόθεση», τόνισε, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν ειπώθηκε κάτι σχετικά με το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ το οποίο βγήκε στις 28 Φεβρουαρίου.

Κλείνοντας, σε ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το πανεπιστήμιο της Γάνδης διαφωνεί με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είπε ότι «το πανεπιστήμιο της Γάνδης δεν έχει κάνει καμία απολύτως ανακοίνωση ως φορέας. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν έχουν κάνει ούτε αυτοί ανακοίνωση αλλά ένας από αυτούς και όχι ο προϊστάμενος είχε μια ιδιωτική συνομιλία με κάποιον στην Ελλάδα και κάτι του μετέφερε».

  1. ο Λακαφωσης σταθηκε ορθιος εδειξε οτι ειναι ανδρας, το πορισμα του εχει βαση τωρα εαν η καυσιμη υλη ηταν 1000 λιτρα ή 1500 δεν μπορει ακριβως να υπολογισει γιατι εγινε μπαζωμα του χώρου .μηχανολογος ειναι ,τωρα του επιτιθενται και γονεις των παιδιων που ειναι ευαλωτοι,δεν θα βρη και τον μπελλα του , ..ας γραψει το πορισμα του ο πρωθυπουργος και ας βαλει χημικους να το υπογραψουν …ξεφτιλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ