Περπατούσε και του καρφώθηκε μια σιδερόβεργα στο πόδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εξέλιξη είναι εδώ και αρκετούς μήνες σειρά δημοσίων έργων στην πόλη του Αγρινίου, με αποτέλεσμα οι πολίτες να καλούνται να δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή προκειμένου να αποφύγουν ατυχήματα!

Ωστόσο, όσο και να προσπαθούν οι πολίτες, τα ατυχήματα είναι γεγονός. Ένας άνδρας τραυματίστηκε ενώ περπατούσε από μία σιδερόβεργα, και μετέβη στο νοσοκομείο Αγρίνιου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο ίδιος περπατούσε αμέριμνα στο δρόμο όταν η σιδερόβεργα τον χτύπησε στο ύψος του μηρού, με αποτέλεσμα να του καρφωθεί στο πόδι καθώς οι σιδερένιοι πάσσαλοι που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο έχουν πάρει κλίση προς τον δρόμο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και Δημοτική Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην διόρθωση της περίφραξης του χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ