Νεα παρέμβαση του Νίκου Χατζηνικολαου για την Σοφία Γιαννακα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΗΕΑ

Η παραπομπή της δημοσιογράφου Σοφίας Γιαννακά στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, για άρθρο με το οποίο εξέφρασε – με ευγένεια και ευπρέπεια – τις απόψεις της, προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΗΕΑ θεωρεί λανθασμένη τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς δίνει την αίσθηση ότι επιχειρείται έμμεση λογοκρισία.

Οι εκδότες και οι συντάκτες οφείλουμε, πρωτίστως οι ίδιοι, να προστατεύουμε το ιερό δικαίωμα μας στην ελευθερογνωμία.

Και επομένως να ενημερώνουμε το κοινό δίνοντας βήμα σε όλες τις απόψεις, χωρίς λογοκρισία.

IMG 5971

https://twitter.com/nchatzinikolaou/status/1907437220341911730?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

  1. Κύριε Χατζηνικολάου
    Κυρία Γιαννακά .
    Αυτά που έχουν συμβεί στην ΜΑΝΔΡΑ , στο ΜΑΤΙ , στα ΤΕΜΠΗ μόνο ένα κοινό σημείο έχουν μεταξύ τους ” ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ” οι αιτίες όμως είναι εντελώς διαφορετικές .
    1. Στην Μάνδρα ο Δήμος έχτισε εγκαταστάσεις επών στον χείμαρρο , εκτός του Δήμου παράνομες κατασκευές έγινα σε όλο το μήκος του Χειμάρρου καθώς και η απορροή του δεν έγινε όπως έπρεπε και αυτά έγιναν όλα για ψηφοθηρικούς Λόγους χωρίς ποτέ κανείς υπεύθυνος να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη ( Δήμαρχος – Πολεοδόμος κ,λ,π )
    2. Το μάτι την δεκαετία του 1980 ήταν ένα Ωραιότατο δάσος , αλλά από εκεί βρέθηκαν ” ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ” μέσω Εργολάβων με την ανοχή του Κράτους , εδώθησαν παράνομα άδειες για τα κτίσματα που ξεφύτρωνα Νύκτα χωρίς κανένα σχέδιο , έφραξαν την θάλασσα , δεν άφησαν δρόμους , δένδρα ξεφύτρωνα μέσα στις Βεράντες , και ήρθε το κράτος εισπράττοντας χρήματα και τα νομιμοποίησε δίνοντας ρεύμα και τηλέφωνα . Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κάηκαν σαν τα ποντίκια διότι από την μία δεν χωρούσαν στους δρόμους ούτε δυο οχήματα , οι έξοδοι για την Θάλασσα ήταν περιφραγμένες , και τα δένδρα έκαιγαν μέσα στις βεράντες ακουμπώντας επάνω στις πόρτες και τα παράθυρα . Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ήρθε η Κυβέρνηση της Ν.Δ αναβάθμισε τους υπεύθυνους της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κατηγορώντας την τοπική αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου Βαθμού χωρίς να έχουν καμία ευθύνη διότι το σχέδιο πολιτικής προστασίας δεν προέβλεπε απολύτως καμία ενέργεια από τους τοπικούς άρχοντες .
    3. Στα Τέμπη όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά .
    Διότι αυτοί που κάηκαν ή τραυματίσθηκαν θανάσιμα όχι μόνο δεν είχαν καμία απολύτως ευθύνη αλλά πλήρωσαν και εισιτήριο για να ταξιδεύσουν , αφού ο αρμόδιος Υπουργός μόλις πριν λίγες ημέρες μας είχε πει ότι Ο Σιδηρόδρομος είναι το πιο ασφαλές μέσον μετακίνησης , και πληροί όλους τους όρους ασφαλείας .
    Και μετά το ‘έγκλημα η πολιτεία έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας πει ότι είναι ανθρώπινο λάθος και όλα βαίνουν καλώς , άσχετα αν οι Ευρωπαίοι και οι εργαζόμενοι στα τρένα είχαν προειδοποιήσει ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει πολύνεκρο δυστύχημα διότι το ίδιο τα κράτος είχε απαξιώσει τα τρένα για λόγους σκοπιμότητους και διότι όλα τα χρήματα της περιβόητης σύμβασης είχαν πάει σε τσέπες αυτών που δεν έπρεπε . Μπορεί το κράτος να μας πει που βρήκαν τα χρήματα οι κατηγορούμενοι από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελέα και είναι όλοι έξω αφού πλήρωσαν εκατοντάδες ΕΥΡΩ ?
    Κύριε Χατζηνικολάου και Κυρία Γιαννακά σταματήστε να ρίχνετε νερό στον μύλο της Κυβέρνησης για λόγους σκοπιμότητάς και για να είστε αρεστοί στο σύστημα του Μαξίμου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ