Η αεροπορική βάση T4 στη Συρία, η οποία υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, κατέστη άχρηστη από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς που είχαν ακριβώς στόχο να αποτρέψουν τη χρήση της από την Τουρκία.
Στη βάση θα στάθμευαν τουρκικά μαχητικά και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Σημαντικό χτύπημα του Ισραήλ κατά της Τουρκίας
Η αεροπορική βάση T4 στη Συρία, η οποία υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, κατέστη άχρηστη από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς που είχαν ακριβώς στόχο να αποτρέψουν τη χρήση της από την Τουρκία.… pic.twitter.com/0HzWjoTll7
— olympiaGR (@olympiada) March 30, 2025
Ναι, μασησανε τωρα οι Τούρκοι και δεν θα την έχουνε ξαναφτιαξει μεσα σε κανα μηνα την κωλοβαση, για τοσο αχρηστους τους περναμε. Για να ξαναδουμε σε καμια 30αρο 40αρια μερες τι θαχει γινει και μετα ξαναθριαμβολογαμε.Ξερετε τωρα: Οπως Αμερικη, με τα F 16.