Βολές κατά του Νίκου Τσάφου που κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει τα τουρκικά συμφέροντα αλλά και κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου που τον κάλεσε να αποχωρήσει από την πολιτική, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στον διάδρομο της Βουλής, ο Αντώνης Σαμάρας έδωσε αποστομωτική απάντηση στον Βενιζέλος ενώ χαρακτήρισε «πρωτόγνωρα και απαράδεκτα πράγματα» τις αποκαλύψεις για τον Νίκο Τσάφο που ορίστηκε υφυπουργός Ενέργειας.
Αναλυτικά:
Κύριε Πρόεδρε ο κύριος Βενιζέλος χθες σας συνέστησε με πάρα πολλή αγάπη, όπως είπε, να αποχωρήσετε από την ενεργό καθημερινή πολιτική. Τι του απαντάτε;
Α.Σ.: Με πολλή αγάπη του λέω και εγώ του Βαγγέλη ότι άλλη διαδρομή η δική του και άλλη η δική μου. Εγώ παραμένω παρών και μάχιμος όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους
-Κύριε Πρόεδρε θέλετε να μας κάνετε ένα σχόλιο για το νέο υφυπουργό ενέργειας, τον κύριο Τσάφο;
Α.Σ.: Είναι αδιανόητα πρωτόγνωρα και απαράδεκτα πράγματα. Ευχαριστώ.