Οταν δίνεις εξουσία σε υβριστές των χαροκαμένων οικογενειών και γενικά των Ελλήνων, τότε δείχνεις ποιες είναι οι αληθινές θέσεις και προθέσεις σου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τεράστια κινητοποίηση του έθνους για το έγκλημα των Τεμπών, οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια και στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό δεν άλλαξαν τις απόψεις του πρωθυπουργού.

Δεν μετέβαλαν τη ρότα της κυβέρνησης ούτε κατά μία μοίρα. Οπως έδειξε ο ανασχηματισμός της Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβράβευσε όλους όσοι επετίθεντο στον κόσμο, τον χλεύαζαν και του κουνούσαν το δάχτυλο, λέγοντας ότι αν πάνε στις συγκεντρώσεις τότε «είναι με την Κωνσταντοπούλου».

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης παραμένει ακλόνητος ο Γιώργος Φλωρίδης, που είχε δηλώσει ότι «είναι για τα μπάζα» όσοι πολιτικοί μιλούν για μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος των Τεμπών.

Παραμένει στη θέση του και ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν έχει παύσει ούτε μία ημέρα να λέει ανοησίες για το ζήτημα των Τεμπών και να προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού όταν αναφέρεται σε θέματα που αφορούν το υπουργείο του.

Ο Μάκης Βορίδης, που είχε αναλάβει καίριο επικοινωνιακό ρόλο την περίοδο που προηγήθηκε των συλλαλητηρίων, παρέμεινε στο υπουργικό συμβούλιο, αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου. Βέβαια, αυτή η κίνηση από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «καψώνι» στον πρώην… υπερπατριώτη πολιτικό, που υποσχόταν να δείξει «κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες» την περίοδο που ηγείτο (λίαν ανεπιτυχώς) εθνικιστικού κόμματος.

Επίσης, ο Αρίστος Δοξιάδης, που βαδίζει στα χνάρια του Γρηγόρη Ψαριανού και κάθε τόσο ειρωνεύεται τον λαό για τη μαχητική στάση του στο έγκλημα των Τεμπών, «χρίστηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα έρευνας και καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δοξιάδης είχε γράψει σε προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα κάτωθι: «Με αφορμή τους (δήθεν) σοβαρούς πολίτες που σιγοντάρουν την αγανάκτηση για τα Τέμπη, χωρίς καμία πρόταση για να μην ξανασυμβούν: Να θυμίσω ότι οι πλατείες των αγανακτισμένων το 2011 μάς έφεραν Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Χρυσή Αυγή, παράταση της φτώχειας για πέντε χρόνια και παραλίγο έξοδο από την Ε.Ε. Ουσιαστικές προτάσεις έχετε;».

Οι επιλογές του Μητσοτάκη για τη στελέχωση του υπουργικού συμβουλίου είναι πολύ πιο ηχηρές και πειστικές από τους θεατρινισμούς του, το σκύψιμο του κεφαλιού στα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών έξω από τη Βουλή, τα παχιά λόγια και την… ελαφρά αυτοκριτική του σε συνεντεύξεις που παραχωρεί.

Όταν δίνεις εξουσία σε υβριστές των χαροκαμένων οικογενειών και γενικά των Ελλήνων, τότε δείχνεις ποιες είναι οι αληθινές θέσεις και προθέσεις σου, και αποκαλύπτεις τι πρόκειται να πράξεις στη συνέχεια.

Ο ανασχηματισμός έριξε τις μάσκες. Η πολιτική που θα ακολουθηθεί για το επόμενο διάστημα θα είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα έτη.

Πηγή: Κυριακάτικη δημοκρατία

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ
    ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΩΣ

    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
    ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

    ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ

  2. Μην καλύπτεις κανεναν κυριακο αλλαξανε οι εποχες και μην βαζεις διαπλεκομενους σε θεσεις κλειδια ,ειναι τελος εποχης αλλαξε τον νομο περι ευθυνης υπουργων οταν ΟΙ παραλειψεις οδηγησαν σε τραγωδία ,γιατι δεν ολοκληρώθηκε η συμβαση 717,αυτοματα ο υπουργος στην δικαιοσύνη ,η οικονομια ειναι αλήθεια οτι βελτιώθηκε και δανειζόμασται με χαμηλο επιτοκίο, ΤΟ 1980 ο διευθυντης στην τραπεζα ειχε απολυτηριο εξεταξιου γυμνασιου , τα ΤΕΙ ανωτερα απο χαρβαρντ ειναι, γιατι εχουν τα εργαστίρια, τωρα οι πολιτες ειναι μορφωμένοι και εχουν δεξιοτητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ