Συρία: Συνεχίζονται οι διώξεις και θηριωδίες κατά χριστιανών και αλαουιτών. Το (μεταβατικό) καθεστώς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε εκλογές και αλλάζει το σύνταγμα ώστε να εγκαθιδρύσει θεοκρατικό κράτος. Σφαγές, διωγμοί, τρόμος.
Οι τελευταίες ημέρες στη Συρία καταγράφουν ένα νέο αιματοκύλισμα με χιλιάδες νεκρούς χριστιανούς και αλαουίτες, γυναίκες, παιδιά.
➡ Η Συρία είναι η πλησιέστερη χώρα στην Ελλάδα μετά την Κύπρο.
➡ Ο Τζολάνι, μέλος της Αλ Κάιντα, ελέγχει την κατάσταση, ενώ η Δύση παραμένει σιωπηλή.
➡ Η Αθήνα δεν μπορεί να μένει θεατής.
📢 Η ελληνική κυβέρνηση να δείξει παρουσία. Να θέσει προ των ευθυνών τους όσους κάνουν πως δεν βλέπουν.
🚨#Συρία: Συνεχίζονται οι διώξεις και θηριωδίες κατά χριστιανών και αλαουιτών. Το (μεταβατικό) καθεστώς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε εκλογές και αλλάζει το σύνταγμα ώστε να εγκαθιδρύσει θεοκρατικό κράτος. Σφαγές, διωγμοί, τρόμος.
Οι τελευταίες ημέρες στη Συρία καταγράφουν ένα…— Νικόλας Φαραντούρης / Nikolas Farantouris (@NFarantouris) March 15, 2025