Μόνο με εκλογές θα επέλθει η κάθαρση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μη πρόσκληση (διεθνής διασυρμός του λαού) του Πρωθυπουργού μας στην τελευταία σύνοδο αρχηγών των Ευρωπαϊκών κρατών, μας δείχνει τον ακολουθητέο δρόμο που πρέπει να επιβληθεί από τον λαό στην εξουσία με μία και μόνη λέξη. ΕΚΛΟΓΕΣ.

Μόνον αυτή είναι ξέπλυμα για να τηρηθεί και η ρήση που λέγεται πως «στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Βεβαίως και δεν υπάρχουν αδιέξοδα ένεκα της ύπαρξης των εκλογών. Έτσι και με αυτή την μόνη διέξοδο που διαθέτουν οι Δημοκρατίες, καταπολεμούνται τα αδιέξοδα. Άρα χωρίς αυτές να τα αδιέξοδα που υπάρχουν.

Και έτσι σήμερα στην Βουλή κάτι συστάσεις προανακριτικών επιτροπών, θα τις ψηφίσει ακούγεται και η κυβέρνηση, τι το νόημα να έχουν, αφού και αυτή τη φορά αδιαμφισβήτητα σε αδιέξοδο θα οδηγήσουν, και άντε πάλι μία από τα ίδια με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά στην ίδια, ξανά στην ίδια Βουλή. Αδιέξοδο.

Η ουσία είναι μια. Ο Πρωθυπουργός μας αμφισβητήθηκε από τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, και η χωρίς καμία επ αυτού διατυπωμένη διαμαρτυρία απο την συμμετοχή των της υπόλοιπης Ευρώπης Πρωθυπουργών, μονον με μία λέξη ξεπλένεται. Εκλογές τώρα. Όλα τα άλλα είναι ροκάνισμα χρόνου και επιμήκυνση της τρέχουσας που μας διακατέχει παρακμής.

  1. Περιμέναμε τον πρωθυπουργό της Αγγλίας να ξυπνήσουμε
    εδώ μέσα στη χώρα μας.
    Κυβέρνηση με 41% υπό αμφισβήτηση αυτό το αποτέλεσμα.
    Ευρωεκλογές αποχή 61%
    Συλλαλητήρια ο κόσμος στους δρόμους
    Συγκάλυψη και όχι απονομή Δικαιοσύνης
    Ανασφάλεια στα τραίνα που μεταφέρουν τον απλό πολίτη.
    Υγεία μόνο με χρήματα εάν έχεις.
    Διατροφή μόνο τα απαραίτητα.
    Ακρίβεια
    Ανεργία
    Τι περισσότερο θέλουμε ώστε να γίνει κατανοητό ότι έχει
    ξεφύγει η όλη εικόνα της παρούσης κυβέρνησης.
    Βεβαίως η κάθε μέρα στην εξουσία τους παρέχει πόντους
    ώστε να φθείρονται όλο και περισσότερο.
    Για την ζωή όμως των πολιτών η εικόνα παραμένει τραγική.
    Οι εκλογές για να δώσουν ένα αποτέλεσμα με χρώμα αισιοδοξίας,
    μάλλον έπρεπε να έχουν δώσει δείγματα ποιοι αυτοί που ο λαός ήθελε
    εμπιστευτεί ως επόμενη κυβέρνηση.
    Αυτό για την ώρα παραμένει το ζητούμενο. Σε ένα τοπίο
    γκρίζο – άχρωμο δεν μπορείς να εναποθέσεις ελπίδες.
    Ο γρίφος αναζητά τη λύση του.
    Σχετικά με το κεφάλαιο κάθαρση το έχουν θωρακίσει με τοποθετήσεις ανθρώπων της ίδιας ιδεολογίας σε όλες τις θέσεις του βαθέως κράτους.
    Αυτό ας αποτελέσει σκοπό για την όποια επόμενη εκλεγμένη κυβέρνηση.
    Εάν η νέα πολιτική ηγεσία όποτε προκύψει δεν τολμήσει σε ριζικές τομές-αλλαγές – εκκαθαρίσεις η χώρα μας θα ανεμοδέρνεται η άλλως θα θαλασσοδέρνεται μια από τα ίδια με αχτίδες αναλαμπής.

  2. ΨΕΥΔΟΣ. ΟΧΙ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΝΟΧΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ