Ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων δεν αποκλείεται να βρεθούν οι απόγονοι της πρώην βασιλικής οικογένειας που έλαβαν πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια με το επίθετο Ντε Γκρες, μετά το βέτο που έθεσε ο δικηγόρος Πάνος Λαζαράτος, ο οποίος υποστηρίζει ότι η χρήση του εν λόγω επιθέτου είναι παράνομη.
Και τούτο γιατί, όπως τονίζει, δημιουργεί έμμεση διάκριση έναντι όλων των Ελλήνων πολιτών. Η αίτηση θεραπείας που κατέθεσε ο παλαιότερος εν ενεργεία καθηγητής Νομικής του ΕΚΠΑ αναφέρεται στην αντισυνταγματικότητα του επίμαχου επιθέτου που, όπως τονίζεται, επιρρωνύεται και από τη γραμματική διατύπωσή του.
«Τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας δήλωσαν ως επίθετο δύο λέξεις: Ντε Γκρες, όχι ενωμένα, αλλά με κενό ανάμεσά τους. Νοηματικώς το κενό υποδηλώνει ότι ανάμεσα στις δύο λέξεις υφίσταται τουλάχιστον ακόμη μία λέξη, η οποία παραλείπεται επειδή εννοείται. Και η λέξη η οποία απουσιάζει, εν όψει των προσώπων και της ιδιότητάς τους, νοείται εκείνη που παραπέμπει στη βασιλική ιδιότητα την οποία είχαν και απώλεσαν. Τούτο το γραμματικό φαινόμενο ονομάζεται κατά τη φιλολογική επιστήμη σχήμα κατεξοχήν» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Λαζαράτος. Και αμέσως μετά εξηγεί ότι «η απονομή του επιθέτου Ντε Γκρες στα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας δημιουργεί έμμεση διάκριση έναντι όλων συνεπώς έναντι και εμού».
Οπως τονίζει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, «δι’ αυτού του επιθέτου, λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσωπα, την ιδιότητα, αλλά και την εν γένει δραστηριότητά τους, δύνανται να διαταράξουν την κοινωνική ισότητα και συνοχή, αφού θα μπορούν να προβάλλουν στις κοινωνικές τους σχέσεις και στις σχέσεις τους με το κράτος, την αίγλη και την ταξική προέλευση την οποία είχαν και απώλεσαν ούτως ώστε να τύχουν ειδικής μεταχείρισης». Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι παράνομες τόσο η απονομή αυτού του επιθέτου όσο και η απονομή της ελληνικής ιθαγένειας στα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, καθώς δεν πληρούνται οι σωρευτικώς τιθέμενες προϋποθέσεις του άρθρου 6, παράγραφος 5 του νόμου 2215/1995. «Υπ’ αυτήν την εκδοχή το έννομο συμφέρον μου συνίσταται στο ότι είναι εγγεγραμμένοι στο δημοτολόγιο του Δήμου Αθηναίων, άρα και στους εκλογικούς καταλόγους (όπως και εγώ), άτομα τα οποία παρανόμως διαθέτουν ελληνική ιθαγένεια» αναφέρει ο κ. Λαζαράτος.
Τέλος, επισημαίνει ότι απαιτείται να συντρέχουν σωρευτικά οι εξής τρεις προϋποθέσεις για την απονομή ελληνικής ιθαγένειας στα μέλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ:
«Πρώτον, να διατυπωθεί ανεπιφύλακτη δήλωση σεβασμού στο Σύνταγμα, αποδοχής και αναγνώρισης του πολιτεύματος της προεδρευομένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 8ης Δεκεμβρίου 1974, με το οποίο καθορίστηκε κατά τρόπο μη υποκείμενο σε μεταβολή η μορφή του πολιτεύματος. Δεύτερον, να δηλωθεί ρητά και ανεπιφύλακτα, ενώπιον του ίδιου ληξιάρχου, παραίτηση από τις κάθε είδους διεκδικήσεις που συνδέονται με την κατά το παρελθόν άσκηση πολιτειακού αξιώματος ή της κατοχής οποιουδήποτε τίτλου. Τρίτον, να συντελεστεί εγγραφή στα μητρώα αρρένων ή τα δημοτολόγια δήμου ή κοινότητας του κράτους με όνομα, επώνυμο και τα λοιπά αναγκαία κατά νόμο στοιχεία ταυτότητας».
Το όνομα τους είναι Γλυξμπουργκ! Ειναι τραγικά αστείο, μετά από 50 χρόνια, το ότι…. θυμηθηκαν πως υπήρξαν και …είναι……”της Ελλάδας”! Επανέφεραν και όσα πράγματα πήραν φευγοντας με τα κοντέινερ; Τι μηχανεύονται άραγε (χωρίς τον ξενοδόχο, βέβαια). Άκου, …Ντε γκρες!!!! Ντε Ντανεζ, ‘η Ντε Τζερμανι δεν τους ταιριαζε;!
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!
Μια χαρα ηταν το ενωμενο Ντεγκρες.Κλινεται κι ολας:Ο Ντεγκες, του Ντεγκρε,τον Ντεγκρε κλπ.Παραπεμπει σε αργοσχολο κουτσαβακη της Τρουμπας γυρω στο 1930.Ελληνικοτατα πραγματα.
Εύγε δικηγορε….Οι ντεγκρεδες….εμιγκρεδες….μας δουλεύουν ψιλό γαζί…..διότι η καταγωγή τους είναι δανική και λεγονται Γκλυξμπουργκ…
Είναι εκ του πονηρου το επώνυμο Ντε Γκρέις που μεταφράζεται….. της ‘Ελλαδας’, υπονοώντας ότι είναι βασιλείς της Ελλάδας…..χωρίς να κάνουν χρήση του ονόματος ‘Ελλάς’…αλλά του γαλλικού όρου…αναγνωριζοντας ότι είναι αλλοδαποί και όχι ιθαγενείς Έλληνες….
Δηλαδή εμείς δεν είμαστε De Grèce;;; Τί είμαστε, Τουρκάκια ή Αλβανάκια;;;;;;;
Τόσα χρόνια που οι φόλα δημοκράτες σου πήρανε την ζωή και θα πληρώνεις εδυ και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου δεν σας πείραξαν?το επίθετο που πήραν σας πείραξε εσάς και ο δικηγορισκος
έτερον εκάτερον φιλαράκο: η μία ανωμαλία δεν δικαιολογεί την άλλη
ναι, μας πείραξε το επίθετο που ισχυρίζεται παρανόμως κάτι που δεν ισχύει
δεν είναι καθόλου δικηγορίσκος: θέλεις να κρυφτείς και η κακία δεν σε αφήνει
Μας έχετε προκαλέσει την αρνητική σκέψη ου ολίγες φορές.
Ο τρόπος που ξαφνικά εμφανίστηκαν και εκφράζουν την μεγάλη αγάπη τους για την φτωχό-ποιημένη σήμερα πατρίδα δεν μου το βγάζετε από την σκέψη.
Έχουν την συνήθεια να μπαίνουν από την πίσω αυλή.
Στη συνέχεια να εμφανίζονται ιδιοκτήτες από την κύρια είσοδο.
Μην ξυπνήσουμε κάποιο πρωινό και η βουλή των Ελλήνων συμπεριλαμβάνει κάποια από αυτά τα τέκνα.
Τώρα που έχουμε και συμπεθεριά με τους ισχυρούς μέσα στη χώρα.
Τι ποιο εύκολο ο απώτερος στόχος.
Και το επίθετο παρέχει κάθε είδους διευκόλυνση ως προς αυτή την σκέψη.
Ξυπνήστε Έλληνες του 2025 δεν ανασταίνεται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Όταν ξυπνήσεις σπο το πηδημα των δημοκρατιών πολιτικών που ψήφιζες κάτι μπορεί να γίνει
ναι, δεν ξέραμε να τα κάνουμε ακόμα χειρότερα
δεν μας φτάνουν όσοι μας κλέβουν, θες κι άλλον εσύ
τέτοια ζώα σαν κι εσένα βαθαίνουν και πλαταίνουν το κακό
Όταν ξυπνήσεις σπο το πηδημα των δημοκρατιών κατι μπορεί να γίνει
λύσσα και τύφλα
ου να χαθείς
απατεώνα
Δηλαδή μας λέτε ότι οι υπόλοιποι που παίρνουν ελληνική ιθαγένεια τηρούν αυτες τις προϋποθέσεις; και δεν το λέω επειδή επιθυμώ να πάρουν ελληνική ιθαγένεια. Απλά επισημαίνω το γεγονός πως ο κάθε αλλοδαπός μπορεί να πάρει ελληνική ιθαγένεια και εκεί συνολικά σαν κοινωνία δεν αντιδραμε. Μόνο με αυτή την οικογένεια θιχτηκαμε;
Οι άλλες οικογένειες δεν διεκδικούν θρόνους.
Αυτό θα πρέπει να σου είναι κατανοητό.
Μπορούμε όμως να κόψουμε κάθε αλλοδαπό.
Δεν νομίζω ότι έχουν θέμα οι Έλληνες.
Θέμα θα έχουν αυτοί που λυσσάνε εδώ μέσα.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΘΑ ΗΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ .ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ 10 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 5 ΕΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, Α ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΓΚΛΙΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ .ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ .ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΜΦΟΛΗΓΕΣ ΦΟΥΣΚΙΕΣ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΛΕΙ.
Ο παππους τους καβαλαρης μπορει να μπηκε στην πολη αλλα εκεινοι που πολεμουσαν ηταν ο δικος σου (?) και ο δικος μου παππους. αυτοι εχασαν την ζωη τους. αυτο το ρεμαλι δεν πολεμουσε. ηταν στην σκηνη του και οταν τελειωσαν ολα βγηκε απο την τρυπα του για να κανει τον καμποσο. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ θα το ηξερες. αλλα δεν εισαι. ενα ξεπλυμενο τουρκακι εισαι απομειναρι των οθωμανικων χρονων. ενας γενιτσαρος που παρατησαν οι τουρκοι και οι γερμανοι της εποχης για να διαφεντευουν αυτη την χωρα.
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΗΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΕΡΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑΘΕΛΕΣ ΑΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΖΗΤΩ Ο ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΧΕΣΜΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑΣ ΕΧΟΜΕΝ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ
ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, Ω ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΗΜΙΟΝΕ
ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΕΛΟΥΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΣΑΝ ΑΙ ΔΙΑΤΑΓΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.
ΔΙ’ Ο ΚΑΙ ΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΠΑΙΔΑ ΠΑΡΕΑ.
Τελικά, με απόφαση του δικαστηρίου ο τέως βασιλιάς έλαβε ως αποζημίωση 13,7 εκατομμύρια ευρώ,
Τα οποία εισπράχθηκαν από τη ΔΟΥ Αχαρνών, τον Μάρτιο του 2003.
Από τις πλάτες του φτωχό-ποιημένου σήμερα Έλληνα πολίτη.
Ενώ οι υπόλοιποι είμαστε ένας ηθικός λαός που οι νόμοι εφαρμόζονται άψογα, οι υπουργοί της εκάστοτε κυβέρνησης έχουν την ευθύνη των πράξεων και των λόγων τους και γενικά οι κυβερνήσεις δίδαξαν σε εμάς και τα παιδιά μας ήθος ευγένεια και σεβασμό!!!! Δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ… Επιτέλους βλέπουμε και μια οικογένεια ενωμένη σε αυτόν τον έρημο τόπο…
εσυ μαζι με σανο του κουλη τρωγε και σανο του κηφηνα που θελει να γινει βασιλιας. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
Αν το όνομά σου είναι αληθινό και εννοείς αυτά που λες, σε ποιον πλανήτη ζεις;
Αν το όνομά σου είναι ψεύτικο και κάνεις προπαγάνδα, τότε είσαι απαίσιο άτομο.
Αν το λες ως αστείο για να γελάσουμε, πες το γιατί έχουμε φρίξει με όσα ακούμε.
ΕΠΙΔΟΞΟΙ “ΣΩΤΗΡΕΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ.
ΥΠΟΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ‘ΣΩΤΗΡΕΣ” ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ” ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΡΤΩΝ.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΠΙΔΟΞΟΙ” ΣΩΤΗΡΕΣ !!!!!!
Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά?το ένα είναι Γερμανού ναζισταρα το άλλο είναι Ιταλού φασισταρα και το άλλο είναι το δικό μας γ….μω το κέρατο μας γ….μω το βασιλιά.Αληθεια τι ένσημα κολλάνε οι πρίγκιπες? Βαρέα ανθυγιεινό?.
https://www.facebook.com/vassilis.sklias.3/posts/pfbid02uHjMDn14tCnAjBB1xrm9Twdjgguow33HXixjCVeffUsPXVhDH6dHjKu4pz7KHyB6l
βλέπε χρήση της έκφρασης de (στα γαλλικά), von (στα γερμανικά) + χώρα ή άλλο τοπικό προσδιορισμό, από την εφημερίδα Luxemburger Wort.