Χριστοδουλίδης στον Μπάιντεν: Συμμαχία ή πίεση για επαίσχυντη συμφωνία;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται πρόσκληση του Προέδρου της Αμερικής προς τον Πρόεδρο της Κύπρου να τον επισκεφθεί στον Λευκό Οίκο την προσεχή Τετάρτη, χωρίς να έχει εξηγηθεί το τι προκάλεσε αυτή την συνάντηση που δεν αναμενόταν ούτε σαν πρόβλεψη.

Οι καιροί λοιπόν που είναι απρόβλεπτοι γύρω από το νησί, και κυρίως ανατολικά και απέναντι αυτού, ας ελπίσουμε ότι θα φανεί των δυσκολιών της περιοχής τοποθετημένος αντάξια

και σωστά προετοιμασμένος για το μέλλον του λαού που εκπροσωπεί, ο Κύπριος Πρόεδρος. Θα δούμε έχοντας αισιοδοξία, αν κάτι προέκυψε και το τι θα είναι αυτό, για ΑΟΖ, λύση του Κυπριακού, ή σχετικό με την Μέση Ανατολή.

  1. Ναι. Θέλουν νά τόν κεράσουν μαντολάτο γιατί έχουν πολύ απόθεμα και δεν ξέρουν τί νά τό κάνουν!!!!!!!! Πότε είδατε αυτοί όι παγκόσμιοι φονιάδες νά παίρνουν θέση προς τά συμφέροντα των λαών. ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ τον θέλουν για νά επιβάλουν την κυριαρχία τους, τώρα πού ξεκουμπιζοντε από την από τον Λευκό Οίκο. Νά αρνηθεί νά πάει αν έχει τά κοτσίδα ο Χριστοδουλίδης γιατί μόνο καταστροφή θά φέρει πίσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ