Θα δώσει πράσινο φως ο «κυρίαρχος λαός» για την προδοσία του Αιγαίου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατηγορούν τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου για την δήλωση που έκανε σε συνέντευξη του σε Τούρκο δημοσιογράφο, κατά τη οποία και διατύπωσε «βαρύνουσα» τοποθέτηση πως πρέπει να μοιράσουμε με τους Τούρκους «τον αέρα και τον ήλιο του Αιγαίου». Λοιπόν; Ακούσατε το πάλαι «παιντί» της Μάργκαρετ να πει κάτι για θάλασσα και βυθό;

Θεός φυλάξει! Τώρα το γιατί αυτή η τοποθέτηση χαροποίησε τους Τούρκους μόνο…, πάλι θεός φυλάξει. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτός ο κύριος κάποτε ψηφίστηκε και έγινε Πρωθυπουργός με το σύνθημα «σήκω Αντρέα για να δείς, το παιδί της «αλλαγής».

Εν τω μεταξύ σήμερα φημολογείται, και πρέπει να έχει βάση αυτό, πως ο Μητσοτάκης θα αλλάξει παραμονές προκήρυξης εκλογών, τον εκλογικό νόμο που θα τον ευνοεί..ανάλογα. Έχει ξανασυμβεί δις, με τους Γέρο και Ανδρέα Παπανδρέου, και συνεπώς μηδέν το πρωτόγνωρο, αφού έστω και έτσι, πάλι ο λαός θα ….αποφασίσει!

  1. Μας δουλεύετε;;;;;;;; Ποιος κυρίαρχος λαός;;;;;;; Πηγαίνετε νά σάς δεί κανένας γιατρός. Εδώ έχουν γίνει αμέτρητα εγκλήματα ποινικά και πολιτικά από τήν εγκληματική οργάνωση καί αυτός τους έδωσε 41% ,θά στεναχωρηθούν τώρα αν ο Ερντογάν πάρει τα μισά νησιά την Θράκη, την Κρήτη;;;;;;;;;;; Αφήστε τον στον ύπνο του, αυτόν τον καιρό βλέπει ωραία όνειρα με τίς δολοφονίες των Παλαιστινίων.

  2. Βλέπετε ν υπάρχει αφύπνιση τ κόσμου ποιος λαός καταρχήν παίζουνε μόνοι τους μπάλα κ ο λαός παρακολουθεί αδρανής δυστυχώς τ χειρότερα δεν τ είδαμε διότι ξεπουλησανε τ πάντα κ ετοιμάζονται ν παραχωρήσουνε δικαιώματα κ σ Τούρκους όπως κ σ μακεδονικό ποιος λαός είμαστε συνυπεύθυνοι γ τ έργο που παίζεται Μ ευθύνη κ δική μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ